127612
-
... szeretném látni,hogy az emberiség képes a változásra! (leendő KM) -
csak ha a pöcsöm a korommal együtt nőne és a nők 100 év múlva már rettegnének tőlem [sátáni kacajt hallatva elfut] -
csak ha fiatal maradnék -
foggalmam nincs, rossz lenne végig nézni minden ember halálát akit szerettem.. talán addig akarok élni amíg nem teljesül minden vágyam / álmom .. de ha ezek teljesülnek akkor beérem egy átlagos élethosszal. -
Nem tudom. -
#25557 -
ba32107 #25558 #25513 -
#25550 -
Nem élnék örökké, mert...
Nincs értelme van?Nincs miután abba hagyja az ember a munkát elmegy nyugdijba onnantól kezdve nincs már értelme 1000éves apóka lennék 1000éves anyókával aki tiszta rongy? Meg járni sem tudok gondozóra lenne szükség.Esetleg csak úgy ha örökké fiatal maradnák. -
ba32107 #25555 (ték) -
ba32107 #25554 Nézzétek meg a filmet, amit linkeltem. Mindenféle oldalról körbejárja a kérdést, és nagyon érdekes, ahhoz képest, hogy az egész egy szobában játszódik. -
Nem tudom. Nehéz kérdés. Kiváncsi vagyok a jövőre milyen lesz a technikai fejlettség, tudunk-e majd utazni az űrben meg spanolni/háborúzni idegenekkel meg ilyenek azt szívesen megnézném.
Viszont a fene akar magányos lenni. Mindenki kihalna mellőlem akit szeretek és egy idő után nem tudnék/nem mernék újra szeretni vagy kötődni valakihez mert tudnám úgy is vége lesz és nekem az örökkévalóságik viselnem kéne ezt a terhet. Nah ez most elég emósan hangzott :D
Szerintem mint mindent az életet is meg lehet unni. -
Rundstedt17 #25552 már pedig az is benne van a pakliban:D -
Igen élnék mert az élet fasza. Kb ennyi az indok de elég nyomós. -
"the man from earth" film elmondja :) -
Igen, élnék örökké, mert... mert -
Simán. Bár kérdés, hogy hogyan. Ha nem tudnék meghalni, akkor nem. Tehát az univerzum pusztulása után nem szeretnék évmilliárdokig lebegni a semmiben, amíg újra létre nem jön az élet.. :D -
nem emos, csak nem szeretne örökké élni
-
nem, mert én csak egy boldog életet akarok -
1. egy idő után unalmas lenne az élet. gondolom...
2. szörnyű lenne a tudat, hogy én örökké élhetek, míg a barátaim, szeretteim meghalnak T_T
Inkább valami időutazás-szerűség kéne, amivel megnézném mi lesz a jövőben, 'oszt kész :D -
extramagascsaj #25544 Nem élnék örökké, mert...egy idő után szétunnám az agyam. :D Meg akkor mi értelme lenne?:D -
Simán! ... XD -
Aki nemet nyomott mind EMO-s!?! :DDD -
én sokáig szeretnék élni mert szeretek de az ,h örkökké..hát igazán NEMTUDOM.
Aki nemet nyomott mind EMO-s!?! -
érdekes, hogy mindenkit az űrutazás fejlődése érdekel leginkább
-
-Nem, mert rohadt rossz lenne végignézni hogy körülöttem mindenki meghal akit régóta ismerek. Egy idő után tuti magányossá válnék.
-Igen, mert szeretném látni hova fejlődik tovább az emberiség. Azt még valószínű meg fogom élni hogy ember jut a Marsra, de nagyon szívesen ott lennék amikor elkészül az első komolyabb űrhajó amivel már nagyobb távolságokat is meg lehet tenni + látni szeretném ahogy terraformáljuk a Marsot és szétterjedünk a világűrben.
Végülis a Nem-re szavaztam, mert hiába lenne érdekes mindezt látni, ha nem lenne kivel megosztani. -
Érdekes lenne, de CSAK ha a mostani formám megőrizhetném.
Kellemetlen lenne 800 éves papaként csajozni a jövőben... :DDD -
mindíg is tetszettek az ilyen jellegű képek, 50-es, 60-as évek amcsi beteg elképzelései meg koncepciói. :D kíváncsi vagyok hogy ez megfog-e egyszer valósulni, repülő autók, stb, stb, stb -
ricsimaster #25536 Igen, élnék örökké, mert... látni szeretném mindennek a végét :) -
Nem szeretnék, mert csak. -
nem tudom
úgy élnék a legszívesebben örökké, hogy én választhatom meg mikor haljak meg (ha a bolygó felrobban, vagy élve eltemetnek téged az óceán mélyére nem hiszem, hogy sok kedve lenne akárkinek is tovább élnie) -
dehogy élnék örökké, ebből elég egy élet is, aztán lehet mindent "újrakezdeni" egy másik testben :) -
xxxpaulxxx #25532 Örökké nem, de mondjuk úgy 200 évig simán... Azalatt talán a nagy részét ki tudnám próbálni és meg tudnám tanulni annak, amit szeretnék. -
DIESEL DOG #25531 Valószínüleg pont ezért jelöltem be az örökké élnéket. Érdekelne a jövő, a fejlődés stb, stb... -
ebben a szar elkorcsult világban nem tudom, hogy akarnék-e örökké élni. viszont mivel kíváncsi vagyok a jövőre (fejlődésre, stb), ezért meg szívesen élnék örökké. én az alsót jelöltem be -
DIESEL DOG #25529 Én nehezen választottam, de az örökké élnéket jelöltem. Hogy miért, még én sem tudom de szerintem jó lenne... -
szurop #25528 Nem élnék örökké, mert a Földünk nemsokára elég elviselhetetlen lesz szerintem. -
50 évente leugrok pápua-új guineába, ahol halhatatlan istenként tisztelnek
pár évet el lehetne ott bohóckodni, amíg kitalálod, hogyan tovább :D addig is napi 3 szűz lány, és elűzöm az ártó szellemeket :) -
Rundstedt17 #25526 Bizony így van:D... -
-.-