127612
  • Trisztin
    ... szeretném látni,hogy az emberiség képes a változásra! (leendő KM)
  • tugyiti
    csak ha a pöcsöm a korommal együtt nőne és a nők 100 év múlva már rettegnének tőlem [sátáni kacajt hallatva elfut]
  • tommygear
    csak ha fiatal maradnék
  • Rockynhooo
    foggalmam nincs, rossz lenne végig nézni minden ember halálát akit szerettem.. talán addig akarok élni amíg nem teljesül minden vágyam / álmom .. de ha ezek teljesülnek akkor beérem egy átlagos élethosszal.
  • milk4
    Nem tudom.
  • Shifter
  • ba32107
  • Shifter
  • nandorb
    Nem élnék örökké, mert...

Nincs értelme van?Nincs miután abba hagyja az ember a munkát elmegy nyugdijba onnantól kezdve nincs már értelme 1000éves apóka lennék 1000éves anyókával aki tiszta rongy? Meg járni sem tudok gondozóra lenne szükség.Esetleg csak úgy ha örökké fiatal maradnák.
  • ba32107
    (ték)
  • ba32107
    Nézzétek meg a filmet, amit linkeltem. Mindenféle oldalról körbejárja a kérdést, és nagyon érdekes, ahhoz képest, hogy az egész egy szobában játszódik.
  • Adam II
    Nem tudom. Nehéz kérdés. Kiváncsi vagyok a jövőre milyen lesz a technikai fejlettség, tudunk-e majd utazni az űrben meg spanolni/háborúzni idegenekkel meg ilyenek azt szívesen megnézném.
    Viszont a fene akar magányos lenni. Mindenki kihalna mellőlem akit szeretek és egy idő után nem tudnék/nem mernék újra szeretni vagy kötődni valakihez mert tudnám úgy is vége lesz és nekem az örökkévalóságik viselnem kéne ezt a terhet. Nah ez most elég emósan hangzott :D
    Szerintem mint mindent az életet is meg lehet unni.
  • Rundstedt17
    már pedig az is benne van a pakliban:D
  • joshua
    Igen élnék mert az élet fasza. Kb ennyi az indok de elég nyomós.
  • Shifter

"the man from earth" film elmondja :)
  • cicai
    Igen, élnék örökké, mert... mert
  • SötétBarom
    Simán. Bár kérdés, hogy hogyan. Ha nem tudnék meghalni, akkor nem. Tehát az univerzum pusztulása után nem szeretnék évmilliárdokig lebegni a semmiben, amíg újra létre nem jön az élet.. :D
  • tigeroo
    nem emos, csak nem szeretne örökké élni
  • tigeroo
    nem, mert én csak egy boldog életet akarok
  • kuci06

1. egy idő után unalmas lenne az élet. gondolom...
    2. szörnyű lenne a tudat, hogy én örökké élhetek, míg a barátaim, szeretteim meghalnak T_T

Inkább valami időutazás-szerűség kéne, amivel megnézném mi lesz a jövőben, 'oszt kész :D
  • extramagascsaj
    Nem élnék örökké, mert...egy idő után szétunnám az agyam. :D Meg akkor mi értelme lenne?:D
  • BB7
    Simán! ... XD
  • zsutyesz
    Aki nemet nyomott mind EMO-s!?! :DDD
  • Barnabyka
    én sokáig szeretnék élni mert szeretek de az ,h örkökké..hát igazán NEMTUDOM.

Aki nemet nyomott mind EMO-s!?!
  • zsutyesz
    érdekes, hogy mindenkit az űrutazás fejlődése érdekel leginkább
  • GregSB
    -Nem, mert rohadt rossz lenne végignézni hogy körülöttem mindenki meghal akit régóta ismerek. Egy idő után tuti magányossá válnék.

-Igen, mert szeretném látni hova fejlődik tovább az emberiség. Azt még valószínű meg fogom élni hogy ember jut a Marsra, de nagyon szívesen ott lennék amikor elkészül az első komolyabb űrhajó amivel már nagyobb távolságokat is meg lehet tenni + látni szeretném ahogy terraformáljuk a Marsot és szétterjedünk a világűrben.

Végülis a Nem-re szavaztam, mert hiába lenne érdekes mindezt látni, ha nem lenne kivel megosztani.
  • Dick Riddick
    Érdekes lenne, de CSAK ha a mostani formám megőrizhetném.
    Kellemetlen lenne 800 éves papaként csajozni a jövőben... :DDD
  • DJ Skyline
    mindíg is tetszettek az ilyen jellegű képek, 50-es, 60-as évek amcsi beteg elképzelései meg koncepciói. :D kíváncsi vagyok hogy ez megfog-e egyszer valósulni, repülő autók, stb, stb, stb
  • ricsimaster
    Igen, élnék örökké, mert... látni szeretném mindennek a végét :)
  • chhaya #25535
    Nem szeretnék, mert csak.
  • NEOreg3
    nem tudom

úgy élnék a legszívesebben örökké, hogy én választhatom meg mikor haljak meg (ha a bolygó felrobban, vagy élve eltemetnek téged az óceán mélyére nem hiszem, hogy sok kedve lenne akárkinek is tovább élnie)
  • MR ME
    dehogy élnék örökké, ebből elég egy élet is, aztán lehet mindent "újrakezdeni" egy másik testben :)
  • xxxpaulxxx
    Örökké nem, de mondjuk úgy 200 évig simán... Azalatt talán a nagy részét ki tudnám próbálni és meg tudnám tanulni annak, amit szeretnék.
  • DIESEL DOG #25531
    Valószínüleg pont ezért jelöltem be az örökké élnéket. Érdekelne a jövő, a fejlődés stb, stb...
  • DJ Skyline
    ebben a szar elkorcsult világban nem tudom, hogy akarnék-e örökké élni. viszont mivel kíváncsi vagyok a jövőre (fejlődésre, stb), ezért meg szívesen élnék örökké. én az alsót jelöltem be
  • DIESEL DOG #25529
    Én nehezen választottam, de az örökké élnéket jelöltem. Hogy miért, még én sem tudom de szerintem jó lenne...
  • szurop
    Nem élnék örökké, mert a Földünk nemsokára elég elviselhetetlen lesz szerintem.
  • poppe
    50 évente leugrok pápua-új guineába, ahol halhatatlan istenként tisztelnek
    pár évet el lehetne ott bohóckodni, amíg kitalálod, hogyan tovább :D addig is napi 3 szűz lány, és elűzöm az ártó szellemeket :)
  • Rundstedt17
    Bizony így van:D...
  • szucsy89
    -.-