127612
  • messiaso
    Mindenki meghal egyszer. Ez az élet rendje.
  • neB
    Igen, élnék örökké, mert...

(bocs a koppintásért)
    1. Látni akarom hová jut a civilizáció
    2. Elakarok jutni más galaxisokba
    3. Lenne elég időm mindenra azt csinálnám amit akarnék (természetesen törvényes keretek között)
  • NEOreg3
    1-es ponthoz: felejtenél
  • Kicsikiraly
    Nem élnék örökké, mert...

1. túl sok lenne az emlék, nem lehetne felfogni
    2. rossz lenne úgy ismerkedni, hogy tudom hogy úgyis látom majd meghalni
    3. nem úgy vagyunk tervezve, jobb ez így nekem (nem elvonatkoztatni nem tudok, mielőtt belekötnének)
  • Fbn Lx
    hogy lássam az ük-ük-ük unokámat is meghalni.
    erre szándékoztam kiegészíteni
  • Vardar
    Miért akarnék meghalni?
  • Hayni
    Kizárt -__-
    bár ha 20 éves maradnék örökre akkor meggondolandó =/ bár azt is meg unnám egy idő után =/

szóval inkább nem =/
  • Vardar
    ???
  • broman191
    Igen, élnék örökké, mert...mi mást tehetnék ha lehetne? Inkább az örök sötétség? :D
  • Fbn Lx
    már miért lennék boldog?
  • kocsisgabor9999
    Akkor is boldog lennél, ha egy szobába bezárva EGÉSZSÉGESEN élnél le 30 évet?
  • Fbn Lx
    ezt a regressziós hipnózist hol csinálják? meg mennyibe kerülhet? :D
    rohadtul kíváncsi lettem
  • Fbn Lx
    ...meghalni.
  • Fbn Lx
    igen?
    ezt fejtsd ki bővebben, kérlek
  • Vardar
    Igen, 1. hogy lássak mindent ami nem láttam 2. hogy lássam az ük-ük-ük unokámat is:D
  • tigeroo
    és ha újjászületsz?:P menj el egy regressziós hipnózisra, megtudhatod hogy hogyan is éltél/haltál előző életeidben
  • kocsisgabor9999
    Régen baj van, ha az egészség jelenti számodra a "boldogságot".
  • Fbn Lx
    így van. sokan azt mondják, hogy egy idő után megunod, az élet szar, már láttál mindent, stb...
    egyrészt, ha az ember 60 éve alatt tudott folyamatosan változni, és mindig újat nyújtani a világ, x millió év múlva is fog.
    Másrészről az öörk élet feltételezi az erős sejtregenerációt, és a teljes egészséget, ami annyit tesz, hogy nem gondolna senki arra, hogy az élet szar, ezért már meg akarnak halni. Ezek a gondolatok ugyanis agyi/tudati/pszichológiai/személyiségbeli - vagy nevezzük akárhogy - devianciák, betegségek.
    Ha a boldogsághormon termelése teljesen egészséges, az ember mindig tudja élvezni az életet, időtől függetlenül.
  • ba32107
    És akkor most mi van?
  • Scottt
    Igen, élnék örökké, mert... kíváncsi vagyok a jövőre,csak a háttérből figyelném egy szürke nyugdíjas szemével,semmi xtra:)
  • kocsisgabor9999
    Megvalósítatlan álmok? :D:D
  • somdav95
    Szard le azokat akiket nem bírsz. Ilyen egyszerű :D Bár sok haverod így nem lesz :)
  • sweech
    pihentetőbb
  • bens
    mennyivel jobb örökké halottnak lenni, mint örökké élni? az életben legalább történik valami még ha unalmas akkor is. de ha a halál olyan mint az alvás álom nélkül, akkor miért jobb öröké aludni mint örökké élni?
  • Fbn Lx
    muszáj felkészülni rá.
    Bármikor megtörténhet :DD
  • kocsisgabor9999
    Nem mondtam, hogy minden szar. Csak annyit, hogy sok ember. ;)
  • Szabi84
    biztos hogy nem
  • zsutyesz
    elég konkrét elképzeléseid vannak, ha véletlenül bekövetkezik a halhatatlanság :D
  • somdav95
    Szerinted minden szar?? Akkor most én kezdem az Emo-zást... xD
  • Fbn Lx
    mi az az xmen :]
  • tigeroo
    túl sok xment néztél:D
  • somdav95
    Tudtam én hogy hülyevagy
  • Cat 02 #25572
    Egy idő után kihalna az emberiség, és egyedül uncsi lenne.
  • Fbn Lx
    ha feltételezzük, hogy mivel örökké élek így mindig egészséges leszek, akkor biztosan. Persze csak ha nem kell az űrben súlytalanságban magányosan lebegnem, miután beleszállt a Napba a Föld, vagy nem kell évmilliókat eltöltenem egy fagyott gleccser alatt. Szóval csak akkor, ha meg tudok halni extrém esetekben, csupán természetes, vagy betegség általi halálban nem.

Élvezném. Nézném, ahogy rendszerek, nemzetek omlanak össze, nagypofájú hatalmasok döglenek meg rákban. Én pedig nevetek. Miközben fiatal szűz lányokat kúrok sorra, akik nem tudják, hogy valójában 1654 éves vagyok. Ezer évnyi gyakorlás akkora harcművészeti tudást adna, hogy egyetlen ütéssel gyilkolnék. Ha kedvem tartja, lezúznám az összes politikusunkat, a párlámentet, és ha lecsuknának, megvárnám, amíg összeomlik a rendszer és felszabadítanak, vagy 1-2 röpke évezred alatt kirohadnak körülöttem a börtön falai. Végül is lenni időm. Addig kötekednék a sorstársaimmal, akik lerúgnák a vesémet, és csodálkoznának, hogy visszanő.
    Ha végképp nem bírnám, tömném magam heroinnal a nap 24 órájában, és egész életemben szárnyalna az agyam. Nem kéne sajnálni, nem károsít, hiszen halhatatlan vagyok. Vagy annyit gyúrnék szteroiddal 500 éven keresztül extrém mód, hogy egy 350 kilós nigger fasz lennék, amiből 290 kiló szín izom. Bírná a szervezetem, hiszen halhatatlan vagyok.

És ami a legjobb az egészben: Le kéne szarni a munkát, a pénzt, a tanulást -> azért kínlódik az ember elsősorban, hogy télen ne fagyjon meg, hogy legyen mit ennie, innia.
    De kinek kéne étel meg ital, kinek kéne alvás?
    nem eszek, nem iszok, nem alszok, és leszarom hogy hideg van. nem tudok belehalni egyikbe sem.
    Csak akkor szopnám meg, ha mondjuk elkapnának, és vaságyhoz kötnének az elkövetkezendő pár évtizedre, amíg tanulmányoznak.
  • N o N a m e
    elég egyformán áll a szavazás :D
  • kocsisgabor9999
    Elég volt 18 év, hogy megismerjem az emberek mocskos, rothadó, bűzös, erkölcstelen, önző oldalát. Elég lesz 50 év is itt élni. Szóval inkább nem élnék örökké.
  • sweech
    én meg már 3-szor láttam, és nem unom :O
  • Shifter
    én legyintettem rá hogy mekkora szar film aztán megnéztem és 20 perc után néztem hogy anyád! gecijó
  • kocsisgabor9999
    Egyik gumiszobásat. :D
  • VRSDM
    nem mert: THE MAN FROM EARTH című filmet ha megnézi valaki megérti miért.

Nem is tudom, hogy lehetne ezt a filmet úgy megközelíteni, hogy abban ne legyen spoiler. Az alapszituációt azért elárulom: John elhagyni készül a lakhelyét, ezért búcsúpartit rendeznek neki munkatársai és barátai. Amúgy mindannyian professzorok valmai közeli egyetemen. A party közben John pedig kijelenti magáról, hogy 35 éves kora óta nem öregszik, és a 35-öt is még a kőkorban érte el (szinte szószerint, annyira öreg). Az egész film amúgy ez a beszélgetés, kamaradarab, egy helyszínen játszódik.

Mindenképp megemlítendő, hogy tényleg megpróbálja azt elérni a film, hogy az emberek esetleg megkérdőjelezzenek, 1-2 pillanatra gondolatban, berögzül dolgokat. A legérdesebb számomra az volt, hogy az egészet átdongolta az író. Ilyen egy jó science fiction. Belegondolt abba, nem 5 perces "trailer mentalitás" szinten, hogy ha valaki tényleg olyan sok ideig él, akkor hogy fér el a fejébe a rengeteg emlék, hogy tudná a tudóstársainak bebizonyítani a korát, ilyesmikbe. Nem is akarok többet írni, ez a film felkerült a részemről ajánlottak listájára.

azért copiztam nem linkeltem hogy felhívjam rá a figyelmeteket.