127612
-
Szerinted én miről? A nyomáskülönbség itt a Földön is előállítható.
én meg leszarlak nagy ívbe amúgy...
Ja, mert hogy érveid azok meg nincsenek mi? Olyan ismerős reakció. Nem először látom. -
én meg leszarlak nagy ívbe amúgy... -
én a külső nyomásról beszéltem -
igen járt ott ember.
ha az űrállomásokon vannak emberek, ott élnek baszott sok ideig, hozzák-viszik őket, van egy kialakított rendszerük akkor a kicsit távolabb lévő holdon miért ne lettek volna emberek? -
"Valahol a kettő közt van az igazság."
Járt arra valaki, de mégse az van sztem amit mondanak! Nemtudom! De nem is érdekel! :DD -
Az a gumikesztyű szerűség amiben voltak olyan nyomás alatt ami ott van lehetetlenné tette hogy az ujjaikat mozgassák azaz fényképezni sem tudtak volna. Sőt abban a "ruhában" amiben voltak elvileg nem tudtak volna úgy "ugrálni" mint ahogy az tették.
Mi az, hogy szerűség? Talán nézd meg pontosan, hogy mi volt az és hogy mekkora nyomás van ott bent. Ez még kis fáradozással otthon is reprodukálhatod és láthaod, hogy ez veretes baromság. Akkor az űrsétákon ma hogyan szerelnek odafent? Eh...
Már nem emlékszem kik mondták de valami nagy tudósok hogy a szerkezet minősége és társai nem bírták volna ki az utazást a leszállást az ujra felszállást és társai.
Kik? Név szerint? Talán tessék odasétálni egy rakétához és legalább valami primitív modellel kiszámolni, hogy mit tud. Akkor megjegyzem a Mecrury és Szojuz az hogyan jött és jön is vissza? Mert a Szojuz kb. azon a szinten van, mint az Apollo visszatérő egység, csak nem megy el olyan messzire.
A képekben amit "felvettek" elég sok "baki" (baki = sok olyan dolog ami nem logikus illetve furcsa dolgok lehet azt mondjátok hogy a holdon persze hogy furcsa) aztán ha ott nem fúj a szél és semmi olyan ami mozogna akkor miért mozgott a zászló, illetve a gravitáció is kicsi volt akkor a zászló miért fityegett az elején úgy mintha akkora gravitáció lenne mint a földön.
Na pont azokat az idióta hibákat sorolad fel amit 2 perc utánolvasás után és gimnáziumi fizikával meg lehet cáfolni.
1. Semmi baki nincs a képeken. Csak egyesek még a Földön sem képesek egy árnyékot felismeri, fogalmuk sincs, hogy mi az a vetület és ábrázoló geometia.
2. A zászlóban merevítés volt, és mivel Amstrong csavargatta a zászlót az gerjeszette "lobogásra". A zászló meg nem fityegett. Sebaj.
Hold kőzet? Te ezt elhiszed? Azt mondanak amit akarnak... lehet valami gránit vagy mit tudom én... és könnyen megeshet hogy a hold kőzet nagyjából megegyezik a földével mivel a hold "állítólag" a földből van mikor valami geci nagy meteor becsapódott még marha régen mikor a föld még csak vörösen izzó "láva" volt... Rádió amatőrök? Lefizették őket....
Az első fele el is árulja, hogy olyan sötét vagy mint az éjszaka, bár feke lyukkal is versenyre kelhetnél.
1. A világ minden valamirevaló geológiusa megvizsálta őket. Fura móndon egyiknek sem tűnt fel, hogy átbaszták őket?
2. Rádió amatőrők és lefizetés? Aha. Mind a sokszázezret? Ez aztán az igazi összeesküés. Több száz ezer szó szerint fecsegő ember hallgat. Te mennyit kérénl ezért? 100'000 dollár? Számold ki az összeget. A SZU és a keleti blokk miért hallgatott?
3. Konklúzió? Azt mondanak amit akarnak? Végülis én is. Sötét vagy. Csak nekem van rá bizonyítékom. Az írásod... -
A teljes igazsághoz nincs elég információ, ez a helyzet. És ha valaki olyan vezető pozícióba jut, hogy hozzáférhet a dokumentumokhoz (már ha vannak egyáltalán), akkor az 1200 oldalas titoktartási szerződés jó indok arra, hogy ne terjessze tovább.
Ez ugyanaz a téma mint a WTC ikertornyok romba dőlésének valódi oka.
Lehet találgatni, lehet következtetni, könyveket olvasni, neten kutakodni, a lényeg hogy nincs teljes kép, nincs elég információ. A média pedig már a kollektív agymosás szélén áll, információforrásnak használhatatlan.
Én egy dolog miatt nem hiszem el a hivatalos változatokat: SENKINEK nem érdeke napvilágra hozni a teljes igazságot. Márpedig a világot pénz, hatalom és érdek vezérli.
És ha hozzáveszem az emberi természetet is...
Úgyhogy ha az a kérdés hogy hamisítottak-e egy felvételt a saját céljaik érdekében a hidegháború alatt az Amerikaiak (függetlenül attól hogy később jártak-e ott), vagy nem, nem kérdéses mire tippelek.
-
Igen, járt ott az ember. Nincs itt semmiféle összeesküvés. -
Ezen a fórumon mindig rengetegek derülök,mennyi okos ember jár ide. Megpróbáljátok meggyőzni egymást a tévében látottak,meg az újságban olvasottak alapján. Elképesztő. :)
Nem voltak a holdon? Miért ne lehettek volna? Azért mert vannak,akik nem hisznek benne,és megpróbálják felsorakoztatni a mondvacsinált buktatókat?
Voltak a holdon? Mivel bizonyítod? Hold kőzet...ugyan. Láttad már,fogtad már,bevizsgáltad,vagy a tévében láttad?
Ez mind teória. A ti teóriátok. Lehet hinni,meg nem hinni,de meggyőzni egymást az ellentétjéról az alapján,amit mutogatnak a tévék,meg írnak az újságok naivitásra vall. -
Természetesen ott járt. Sőt, járhatott volna már hetekkel korábban is, ha a jenkik nem akarnak biztosra menni. (Nem tudom, miért fáj ez másoknak, de azt végképp nem, hogy miért ölnek bele hónapokat / éveket egyesek abba, hogy bizonyítsák az ellenkezőjét. Nem az én időmet veszi el, csinálják nyugodtan, de miért jó ez? Mire? :D Ez nagyjából ahhoz hasonló, mint amikor éveket ölnek bele "magyar-kutatók" abba, hogy bizonyítsák, a Szíriuszról jöttünk, de legalábbis az etruszkoktól származunk. [Hopp! Kérdésötlet...] Ennyi munkával már akár meg lehetne nézni a Saturn V-öt, megcsinálni pár bődületesen egyszerű űrdinamikai számítást, meg átrágni magát azon az iszonyatos mennyiségű információn, ami rendelkezésre áll a Holdraszállással kapcsolatban. ) -
Látom láttál egy műsort és elhiszed az összeesküvéses részt.
Énis láttam, jókat röhögtem. Csak éppen abban a műsorban el is magyarázták, hogy ezek amiket emlitesz miért nem úgy vannak ahogy egyes összeesküvés elméletesek tálalják. -
1.:
Az a gumikesztyű szerűség amiben voltak olyan nyomás alatt ami ott van lehetetlenné tette hogy az ujjaikat mozgassák azaz fényképezni sem tudtak volna. Sőt abban a "ruhában" amiben voltak elvileg nem tudtak volna úgy "ugrálni" mint ahogy az tették.
2.:
Már nem emlékszem kik mondták de valami nagy tudósok hogy a szerkezet minősége és társai nem bírták volna ki az utazást a leszállást az ujra felszállást és társai.
3.:
A képekben amit "felvettek" elég sok "baki" (baki = sok olyan dolog ami nem logikus illetve furcsa dolgok lehet azt mondjátok hogy a holdon persze hogy furcsa) aztán ha ott nem fúj a szél és semmi olyan ami mozogna akkor miért mozgott a zászló, illetve a gravitáció is kicsi volt akkor a zászló miért fityegett az elején úgy mintha akkora gravitáció lenne mint a földön.
Hold kőzet? Te ezt elhiszed? Azt mondanak amit akarnak... lehet valami gránit vagy mit tudom én... és könnyen megeshet hogy a hold kőzet nagyjából megegyezik a földével mivel a hold "állítólag" a földből van mikor valami geci nagy meteor becsapódott még marha régen mikor a föld még csak vörösen izzó "láva" volt... Rádió amatőrök? Lefizették őket....
Konklúzió:
Azt mond a kormány amit hallani akarsz, az más kérdés hogy miket tusolnak el és mit hoznak nyilvánosságra illetve olyat hoznak nyilvánosságra ami meg sem történt... -
nem bojgat a téma. -
Fbn Lx #25671 Egyéb:
nem tudom. Honnan tudhatnám?
ha már itt járunk, ti honnan tudhatnátok? -
Btw, én kiköltöztem a családdal a Holdra. Jó hűvös hely, szép panorámával, meg a bolt is közel van, csak kicsit magányos vagyok :( -
Igen, járt ott az ember. Nincs itt semmiféle összeesküvés -
sztem akkor sem volt holdra szállás olyan fizikai ellentmondások vannak hogy amit ott megcsináltak azt valójában olyan körülmények között nem is lehet...
Ezt kérlek részletezd. Ez Így kimondva nem több a nagy semminél.
nagyon sok dolgot felhoztak arra hogy nem lehet, meg mondták is hogy akkor nem volt olyan fejlett a technika hogy ezt meglehessen oldani, és ahogy írtam is azt mondták hogy talán ma eltudnánk menni...
Kik?
nagyon sok bizonyíték azt mondja hogy nem volt holdra szállás de annál kevesebb ami bizonyítja hogy volt... viszont leraktak valami tükröt nem? vagy az valami kőzet csillogása? és ezt használták ki az amcsik? kitudja.
Sorld, hogy mi bizonyítja, hogy nem voltak. Akkor én párat, hogy mi igen.
1. Holdkőzet. Elég egyedi dolog.
2. Rádió iránymérések, folyamatosan nyomon követte több ráadióamatőr is.
3. Egy már landolt szondát az egyik Hold misszió hazahozott.
4. Lézertükör ami a Holdon van és mai napig mérnek segítségével?
Mennyit soroljak még? Van még... -
sztem akkor sem volt holdra szállás olyan fizikai ellentmondások vannak hogy amit ott megcsináltak azt valójában olyan körülmények között nem is lehet... nagyon sok dolgot felhoztak arra hogy nem lehet, meg mondták is hogy akkor nem volt olyan fejlett a technika hogy ezt meglehessen oldani, és ahogy írtam is azt mondták hogy talán ma eltudnánk menni...
nagyon sok bizonyíték azt mondja hogy nem volt holdra szállás de annál kevesebb ami bizonyítja hogy volt... viszont leraktak valami tükröt nem? vagy az valami kőzet csillogása? és ezt használták ki az amcsik? kitudja... -
ba32107 #25666 Link -
ba32107 #25665 A Holdutazás nem egy repülőút, hogy gondol egyet az ember, és felmegy. Miért nem megyünk? Minek? A hidegháborúnak, technológiai versenynek vége, az amerikaiak már voltak ott. A tudományos célokon kívül semmi haszna, és k**va drága. A NASA és az ESA tervezi az újabb Hold- és Mars expedíciókat, azt olvastam, 20-30 éven belül meg is történhet, de mondjuk ezt kétlem.
#25663: Ez most vicc volt? A saját szememmel én sem láttam bizonyítékot az elefántok létezésére, mégis elhiszem, hogy vannak. -
Kokrétan felsorolnád ezeket esetleg? Mert akkor "picit" hiányos lehet a tudásod.
Hol nekik a bizonyiték? Én nem láttam szal jobb ha kussolnak!
Mármint a két szép szemeddel? Nos akkor pár példa.
Engem sem láttál soha. Tehét én csak egy bot vagyok a fórumon?
A Mount Everest magasságát lemérted? Elhiszed, hogy akkora amekkora a térképen?
Jártál már atomerőmű belsejében? És reaktor belsejében? Valójában az is csak egy nagy összeesküvés. Nem uránból nyerik az áramot, hanem Zhu isten és a feketmágia segít, de ezt el kell tikolni ugye?
Ennyi erővel én meg nem hiszem el, hogy alsó hangon 12%-a az embereknek ennyire sügér, mert én soha nem láttam még ezt?
Ugye milyen jó dolog a feltételezés és a tudtalanság kombinációja főleg, ha még akarattal is párosul? -
Nem. Hazugság az egész.
Hol nekik a bizonyiték? Én nem láttam szal jobb ha kussolnak! -
Valahol a kettő közt van az igazság.
igazából nem tudom mivel láttam pár dokumentum filmet és abban bizonyították hogy voltak fenn és azt is bizonyították hogy nem voltak fenn fizikai képtelenség feljutni oda illetve nem feljutni hanem ott mozogni mert mutatták hogy ott kesztyűbe nem tudtak volna csinálni semmit a nyomás miatt meg azt is mondták hogy akkor nem volt olyan technologia amivel fel lehetett volna menni meg azt is mondták hogy talán ma feltudnánk jutni....
a másik meg amit én kérdezek hogy ha akkor feljutottunk akkor miért nem megyünk fel még 1x? -
Több szól ellene mint mellette...:D -
ba32107 #25660 Ez nem a Yeti, ez Bigfoot. Nem ugyanaz. -
nemrégiben került napvilágra a YETI...kiderült nagy átvágás volt az egész....
valójában csak 1 beöltözött ember volt.2 haver játszott össze 1mással, hogy másik haverjukat beijesszék.ez felkerült netre, és jöttek a szövegek hozzá...(legalábbis ilyesmire emléxem)
ezekután kételkedek a Holdon járásban...
bár én a Napon, haver a Csillagon, az exem meg a Holdon lakik :)
(ala Miskolc)
-
És akit pont a bizonyítékok vesznek arra rá hogy kételkedjen? (nem a holdraszállásban, hanem annak körülményeiben ) Itt megjegyzem kicsit rossz a megfogalmazása a válaszoknak, hiszen én is azért voksoltam egyébre mert biztos vagyok benne hogy jártak a holdon, csak az már más kérdés, hogy milyen körülmények fogadták ott őket és mit is csináltak valójában. -
jártak ott, de valami nagy átbaszást szimatolok -
Igen, járt ott az ember. Nincs itt semmiféle összeesküvés. -
egyéb: nem igazán érdekel a téma -
dehogy kel fel... csak a föld forog a lábad alatt :D -
Bizonyítékok alapján is az "igaz" pártján vagyok. :) -
És itt a szemlélet beli különbség legtöbbször. Ez nem hit kérdése szerintem. Vannak bizonyítékok amiket meg lehet vizsgálni.
A Nap is felkel minden nap akár hiszek benne akár nem. :) -
ba32107 #25651 Engem nem, mert hasonlóra számítottam. -
Azt akarom hinni, hogy igaz. -
Hát a szavazás eredménye mélyen megdöbbent egem. -
Biztos hogy járt, de az időpontban már lehetett csalás.
A hidegháború már csak ilyen volt. -
Járt, MERT A TÉVÉ AZT MONDTA -
G_ArchAngel #25646 Egyéb:
Ha jart ott, akkor 30 even belul ujra kell mennie, mert nagy eges lesz, ha atk*rtak az egesz bolygo lakossagat...
Ha nem jart, es ezt valaki bizonyitekokkal fogja alatamasztani, akkor a vilag az USA-n fog rohogni es felkell kuldeniuk valakit...
Szoval remelem, hogy meg az en eletemben lesz holdraszallas:-) -
Rundstedt17 #25645 Igen, járt ott az ember. Nincs itt semmiféle összeesküvés.