127612
-
Ismerősöm van, de nem haver.
(bár aztán rájöttem, hogy pár guild társ és volt kolléga is itt van, úgyhogy talán a Persze, jó pár ember-re kellett volna böknöm!) -
btw csak pár ismerős, tibia topikból :D (de lehet hogy ez csak egyoldalú
)
-
:As.dA:Sd.asd.aS:dA:Sd.aS:DA:
mondjuk miért ne? -
Akad egy-kettő, de csak köszönés és chat-szinten. -
Baratok is nem csak haverok. -
És ezt mivel tudod alátámasztani? Hol a szükséges technológia hozzá? -
G_ArchAngel #25758 van, fotosok, de anno a regi os-BF'42 scene-bol is, nem a mostani ratyikbol, akik semmit nem tudjak a bajtarsiassagrol es hanyasig ivasrol
-
nemcsalódtam...:D:D 

-
ba32107 #25756 Egy csöppet messzebb van a Mars, mint a Hold, másrészt nem csak a távolság a fontos, hanem a bolygóközi térben sok más probléma is van, aminek egyelőre a hatásait sem ismerjük, például a gravitáció több hónapos hiánya az emberi szervezetre, az elektromágneses mező hiánya, mely felfogja a világűrből érkező sugárzásokat, stb. -
Hát a Holdon ott fekszik az otthagyott lézertükör amiről visszaverődéssel mérik a Föld-Hold távolság folyamatos növekedését lol -
Így van! Pontosan erről van szó! Elvégre ha sikerült leküzdeni durván 360000 kilométert úgy, hogy akkor még pénzben és emberben sem volt hiány, akkor az az 55 millió kilométer ugyan milyen nevetséges távolság már? :D -
szerintem még nem járt ember a Holdon, ha akkor valóban Holdra szálltak volna akkor ma 2009-ben már rég a Marson lennénk. -
csak meg kell nézni a Mythbusters- NASA moon landing részét és máris kiderül h tényleg járt ott ember. elég jól bebizonyították :) -
Fbn Lx #25751 az lenne a nagy szopás, ha kiderülne, hogy a Föld télleg lapos :aSdS -
Azt mondták nekem a dokumentumfilmekben a bácsik meg nénik, gondoltam elhiszem.
-
honnan tudod hogy nincs semmi?
-
Igen, járt ott az ember. Nincs itt semmiféle összeesküvés.
-
Fbn Lx #25747 :::DD -
Mit szeretnél még megtudni a Holdról? Már lerágott csont, rég a Mars és a többi bolygó a cél. Most minek áskálódjanak rajta 40 évig, mikor nincs ott semmi. -
Egész nap ezen a topikon röhögtem :D
Már tegnap este bekészültem."Ismerem" Balage-t nagy Amerika fan(úú ezért milyen büntit kapok FF4topikban:) és tudtam, hogy harapni fog a témára,aki mást mond mint az első -igaz jogosan,és ész érvekkel-de ki lesz osztva mint az ajándék karácsonykor..Szóval további jó fightolást:) -
Vardar #25744 Daniken?:D -
Igen, mint ahogy Irakban tömegpusztító biológiai fegyverek vannak.... Komolyan. Ne legyetek már ennyire naivak... Nem állítom, hogy van ott valami amit megéri tanulmányozni, de ti sem jelenthetitek ki kategorikusan az ellenkezőjét! -
Fbn Lx #25742 céloztam már erre a legelején.
az ég-világon mindennel kapcsolatban célszerű kritikusnak lenni amúgy is. De mindkét oldalra! A saját ellenérveivel szemben is.
Amit személyesen nem tapasztaltunk meg, ne higgyük el automatikusan bizonyos érvekre támaszkodva. De ne is próbáljuk megcáfolni azt, mert értelmetlen. -
ba32107 #25741 Oké, mi nem dolgozunk a NASA-nál. De akik ott dolgoznak, és sokkal okosabbak nálunk, nyilván hasonló módon vélekednek, hiszen én nem hallottam holdutazásról az Apollo program óta. -
Olyan okosak vagytok, csak szét ne durranjon a fejetek. Semmivel nem tudtok többet a dologról mint én. Ti ugyanúgy nem jártatok ott mint én és gondolom nem kaptok napi tájékoztatást az űrhivataloktól. Igazatok van. Minek is kísérletekbe, tudományokba belefektetni hiszen már mondent tudunk. Hála a jó égnek, hogy a tudományos világ nem így működik, mint ahogy ti. -
most nézzetek szépen végig az ezen a kérdésen való veszekedésen. kicsit olyannak tűnik, mintha két plázapicsa beszélgetne az utcán hogy vajon mi a legjobb taktika rogue-val a wowban. senkinek fogalma sincs hogy pontosan mi történt, egy ember sincs itt aki a nasa-nál dolgozna vagy hasonlók. mind mind csak netes/tévés/egyéb forrásokból táplálkoztok. így nincs értelme vitatkozni, mivel nem lehet tudni kinek van igaza. ha itt lenne sztárvendégnek maga Armstrong bácsi, na akkor lenne. -
Fbn Lx #25738 nem hiszem, hogy nagy tudományos előrelépést jelentene jelenleg mondjuk felásni a fél Holdat és mélyrehatóan kőzettanilag megvizsgálni. mit lehetne még jelenleg kezdeni a holddal, amit nem tettek meg? -
Te már csak biztos tudod 18-25 között, hogy milyen volt az első Hold utazás 1969-ben. -
Igazold már légyszíves, hogy rövid távon is (5-8 év) milyen gazadasági haszonnal kecsegtetne egy ilyen művelet főleg egy gazadasági válság kellős közepén? Mi lenne, ha kötekedés helyett esetleg gondolkodál is? 6-szor belenéztek abba a dobozba és voltak ott szondák is. Ez alapján merik kijelenetnei, hogy most nem kéne erőltetni. De te igen! Megmondod az űberfrankót. Az egész NASA hülye mi?
-
Így van. Mivel amíg nem nézel bele a dobozba addig nem tudhatod mi van benne. Az első Hold utazás olyan volt mintha csak a csomagolást néztük volna. -
ba32107 #25734 Elvesztettem a fonalat. Most te végülis azt mondod, hogy nem tudhatjuk, hogy megéri-e finanszírozni egy újabb holdutazást? -
Jah mert te innen ránézel és azt mondod, hogy nem éri meg...
A példád meg erősen hibádzik. Egy kicsivel több embert lőttek fejbe mint ahányan a Holdon jártak. -
Először is, ha nem vagy képben akkor miért kötekedsz? Másodszor, miért? Azt mondták? -
Fbn Lx #25731 oké -
ba32107 #25730 "Most nézem életkorodat." -
Fbn Lx #25729 magadat is minősíted vele, ha egy középiskolás gyerekkel felveszed a kesztyűt, és még le is sötétezed. Hiába van igazad, ez kb. etikailag olyan szinten van, mint lányokkal verekedni. -
Hát elég fura érvrendszer. Fejbe kell lőjelek, hogy elhiggyem, hogy meghalsz? Szerintem a fegyver elsütése nélkül is tudom, hogy mi a történtet vége. -
ba32107 #25727 Először is, honnan tudjam, hogy a post melyik mondatára reagálsz? Másodszor: már voltak fent, tudják mi van ott. Nem éri meg. -
1. Nincs pénzük rá.
2. Talán olvass utána, hogy milyen elfuserált szerkezet volt az ő hold rakétájuk az N-1. Nem működött.
3. Ha az USA-nak sem éri meg akkor másnak miért érné meg? Ki akar második lenni sok pénzért? Tudományos haszna erősen megkérdőjelezhető. Gazadsái haszna meg aztán tényleg elég necces. -
Az a legszebb, hogy azt nem értitek amit leírtok. Értelmezni!
"Engem sokkal, de sokkal jobban érdekelne az, hogy több mint 30 éve miért nem ment újabb csoport?"
"Mert semmiféle dolog nem igazolta volna még dollátmilliárdok elköltését."
"De ha nem is mennek fel, akkor nem is fogják igazolni."
Tehát ha nem mennek fel nem tudják meg, hogy érdemes-e elkölteni dollármilliókat!
Legalább azt értésétek már amit leírtok.