127612
  • Rundstedt17
    Most majd meglátjuk minek van nagyobb visszatartó ereje az életfogytiglannak vagy a halálbüntetésnek.Van egy olyan sejtésem hogy a halálbüntetésnek:D.Ez szép pofon lesz a bünöző védőknek:D.
  • Rundstedt17
    Inkább életfogytiglan.Mert:
    1,Meg van a lehetősége az amnesztiának.(mégha nagyon kicsi is)
    2,Jobb élni mint meghalni,ha meghaltam az egyenlő a véggel de ha élek még ha börtönbe is az akkor is ÉLET
  • OrioN the S
    Eletfogytiglan ,mert mivan ,ha a remek itelet hozas,biralas miatt artatlanul itelnek el ugy,hogy iagazabol semmit nem tehetek ellene. aztan 1-2 ev es kiderulne ,hogy artatlan vagyok megis es meg karteritest is adnak amibol talpra allsz. Ha nem jon ossze akkor kinyirom magam :D

Ha full bunos lennek akkor halalbunti. De vmi gyors...
  • zsutyesz
    Inkább életfogytiglan
  • Rundstedt17
    egyetértek nagyrészt csőcselék
  • Picar77
    Inkább halálbüntetés

• dx
    Nem járok ilyen helyekre.
  • Molnibalage
    Mindenhova jut belőlük, de valahogy a fővárosban több van belőlük.
  • ba32107
    Én egy buszút után szoktam megutálni az embereket, annyi kretén van :D
  • LordVenom
    Alkalmanként, de kimozdulok.
  • Pipör
    Minden 7 végén!!
  • Aquir
    Ki szórakozik az aláírásom szavazásra tételével? :)
  • Zetorg
    attól függ mi számít szórakozóhelynek.
    nem feltétlen kell inni. én elég gyakran eljárok, de alig iszok. mondjuk 2-3 havonta egyszer.
    nekem az is szórakozás, ha beülünk haverokkal valahova dumálni és csak üdítőzünk, mert vezetünk, vagy a vacsorák a barátnőmmel. ezek nem hiszem, hogy értelmetlen dolgok.

persze ha a szavazás kimondottan a bebaszós partikról szól, akkor elbasztam :D
  • DJ RX7
    miaz, hogy sok a kocka? milyen részeg világban éltek ti he?!
    nektek már az a baj, hogy ha az ember nem issza el a pénzét nem bassza el az értelmetlen dolgokra, akkor már kocka?
  • Shifter
  • NEOreg3
    már megint olyan negatív vagy:(
  • Fbn Lx
    Valószínűleg túl galamblelkű lehetek, vagy nem tudom, de nekem mindig nehéz feldolgozni azt a tömérdek emberi szennyet, amit nap, mint nap látni mindenhol. Köszönöm, nem kérek ebből extra adagot.
  • Fbn Lx
    Nem szeretek partyzni, ha a kérdés ezt takarja.
    Gyűlölöm az izzadt embereket, gyűlölöm a drogosokat, gyűlölöm, ha egy ismerősöm be van baszva, mert rossz nézni.
    De barátnőm volt, hogy elráncigált. Viszont többet a büdös életbe nem megyek ilyen diszkóhokikba.
    Napokig tartott a rohadt szar kedvem amiatt, hogy mennyi szenny/tróger/egyszerű köcsög van a világon.
    Mostanában kezdtem megutálni az egséz dolgot leginkább.
  • DJ Skyline
    nem füg össze, ha nincs meg a kellő társaság, akkor nincs hova menni. :D persze vannak haverok és barátok, de egyik sem az a menjünk ide oda karakter. illetve szoktuk eljárni, de nem szórakozóhelyekre, hanem jövünk megyünk. néha néha megejtünk egy biliárdot, vagy valami hasonlót
  • Picar77
    Igen, elég gyakran elmegyek szórakozni.
    márha a havi 1-2 az gyakori de inkáb ez mint a harmadik opció :D
  • Barnabyka
    Nem szoktam eljárni ilyen helyekre. 81

Sok kocka...

Mellesleg nekem az első opció. =)
  • poppe
    micsi szombaton?
  • chhaya #27444
    Nemszoktam.
  • poppe
    kurvagyorsan floodoljatok 1860000 hszt h asszony ne győzzön visszaolvasni :D
  • Shifter
    hajaj micsoda fordulatok :D
  • poppe
    én is :DD
  • predator1982
    remélem jól megbüntet:DDDDDDDDDD
  • Shifter
    xD
  • poppe
    én a górét várom h hazajöjjön :D
  • Shifter
    ok
  • predator1982
    nem:-)
  • Shifter
    mivan mindenki alszik? :D
  • Shifter
    tudom :) már felkészültem rá xD (asszem)
  • predator1982
    az más, mert még tanulsz, és még az élettől is fogsz ne aggódj. ja és még hozzáteszem a céges ivászatra elvittem a párom haverját is...
  • Shifter
    sok a kocka...
  • Hegi90
    gyeplő mi? ehhhheheheh :D
  • poppe
    "az egész világot a ffiak irányítják
    a nőknek elég, ha a ffiakat irányítják"
    kezdünk eltérni a témától, ahhoz képest hány ifjonc van itt, elég keveset buliznak azt sg-sek... kicsit ki kéne mozdulni
  • Shifter
    nálunk a céges ivászatot haverokkal való ivászatnak hívják :D amúgy ilyesmi helyzet van itt is csak fiatalabb verzióba :P bár ha céges ivászat akkor inkább tanárokkal való ivászat :D oszt kiránduláson is a tanár azt mondja: piát nem lehet de ha hoztatok elfogadom xD aztán természetesen adtunk a tanárnak és csöndbe volt és békén hagyott minket :D
  • Shifter
    lol
  • predator1982
    semmi gond nem volt ezzel, nem zavarta. ő is volt céges ivászaton, én otthon vártam és ápolgattam másnap a másnaposságát:-) ja és jót röhögtem rajta, mert elég szarul nézett ki mire hazajött:DDDD