127612
-
Rundstedt17 #27466 Most majd meglátjuk minek van nagyobb visszatartó ereje az életfogytiglannak vagy a halálbüntetésnek.Van egy olyan sejtésem hogy a halálbüntetésnek:D.Ez szép pofon lesz a bünöző védőknek:D. -
Rundstedt17 #27465 Inkább életfogytiglan.Mert:
1,Meg van a lehetősége az amnesztiának.(mégha nagyon kicsi is)
2,Jobb élni mint meghalni,ha meghaltam az egyenlő a véggel de ha élek még ha börtönbe is az akkor is ÉLET
-
Eletfogytiglan ,mert mivan ,ha a remek itelet hozas,biralas miatt artatlanul itelnek el ugy,hogy iagazabol semmit nem tehetek ellene. aztan 1-2 ev es kiderulne ,hogy artatlan vagyok megis es meg karteritest is adnak amibol talpra allsz. Ha nem jon ossze akkor kinyirom magam :D
Ha full bunos lennek akkor halalbunti. De vmi gyors...
-
Inkább életfogytiglan -
Rundstedt17 #27462 egyetértek nagyrészt csőcselék -
Inkább halálbüntetés
-
dx #27460 Nem járok ilyen helyekre. -
Mindenhova jut belőlük, de valahogy a fővárosban több van belőlük. -
ba32107 #27458 Én egy buszút után szoktam megutálni az embereket, annyi kretén van :D -
Alkalmanként, de kimozdulok. -
Minden 7 végén!! 
-
Ki szórakozik az aláírásom szavazásra tételével? :) -
attól függ mi számít szórakozóhelynek.
nem feltétlen kell inni. én elég gyakran eljárok, de alig iszok. mondjuk 2-3 havonta egyszer.
nekem az is szórakozás, ha beülünk haverokkal valahova dumálni és csak üdítőzünk, mert vezetünk, vagy a vacsorák a barátnőmmel. ezek nem hiszem, hogy értelmetlen dolgok.
persze ha a szavazás kimondottan a bebaszós partikról szól, akkor elbasztam :D -
miaz, hogy sok a kocka? milyen részeg világban éltek ti he?!
nektek már az a baj, hogy ha az ember nem issza el a pénzét nem bassza el az értelmetlen dolgokra, akkor már kocka?
-
#27451 -
már megint olyan negatív vagy:( -
Fbn Lx #27450 Valószínűleg túl galamblelkű lehetek, vagy nem tudom, de nekem mindig nehéz feldolgozni azt a tömérdek emberi szennyet, amit nap, mint nap látni mindenhol. Köszönöm, nem kérek ebből extra adagot. -
Fbn Lx #27449 Nem szeretek partyzni, ha a kérdés ezt takarja.
Gyűlölöm az izzadt embereket, gyűlölöm a drogosokat, gyűlölöm, ha egy ismerősöm be van baszva, mert rossz nézni.
De barátnőm volt, hogy elráncigált. Viszont többet a büdös életbe nem megyek ilyen diszkóhokikba.
Napokig tartott a rohadt szar kedvem amiatt, hogy mennyi szenny/tróger/egyszerű köcsög van a világon.
Mostanában kezdtem megutálni az egséz dolgot leginkább. -
nem füg össze, ha nincs meg a kellő társaság, akkor nincs hova menni. :D persze vannak haverok és barátok, de egyik sem az a menjünk ide oda karakter. illetve szoktuk eljárni, de nem szórakozóhelyekre, hanem jövünk megyünk. néha néha megejtünk egy biliárdot, vagy valami hasonlót -
Igen, elég gyakran elmegyek szórakozni.
márha a havi 1-2 az gyakori de inkáb ez mint a harmadik opció :D
-
Nem szoktam eljárni ilyen helyekre. 81
Sok kocka...
Mellesleg nekem az első opció. =) -
micsi szombaton? -
Nemszoktam. -
kurvagyorsan floodoljatok 1860000 hszt h asszony ne győzzön visszaolvasni :D -
hajaj micsoda fordulatok :D -
én is :DD -
remélem jól megbüntet:DDDDDDDDDD -
xD -
én a górét várom h hazajöjjön :D -
ok
-
nem:-) -
mivan mindenki alszik? :D -
tudom :) már felkészültem rá xD (asszem) -
az más, mert még tanulsz, és még az élettől is fogsz ne aggódj. ja és még hozzáteszem a céges ivászatra elvittem a párom haverját is... -
sok a kocka... -
gyeplő mi? ehhhheheheh :D -
"az egész világot a ffiak irányítják
a nőknek elég, ha a ffiakat irányítják"
kezdünk eltérni a témától, ahhoz képest hány ifjonc van itt, elég keveset buliznak azt sg-sek... kicsit ki kéne mozdulni
-
nálunk a céges ivászatot haverokkal való ivászatnak hívják :D amúgy ilyesmi helyzet van itt is csak fiatalabb verzióba :P bár ha céges ivászat akkor inkább tanárokkal való ivászat :D oszt kiránduláson is a tanár azt mondja: piát nem lehet de ha hoztatok elfogadom xD aztán természetesen adtunk a tanárnak és csöndbe volt és békén hagyott minket :D -
lol -
semmi gond nem volt ezzel, nem zavarta. ő is volt céges ivászaton, én otthon vártam és ápolgattam másnap a másnaposságát:-) ja és jót röhögtem rajta, mert elég szarul nézett ki mire hazajött:DDDD