127612
-
Nekem ebből az jött le, hogy a böriből nem sg-znek... Rohadékok! -
lol, ilyenekhez elég egy gettósabb általános iskola is. -
Fresh:NEm tudom hol ült a srác,de bent cigányuralom volt.A böriőrök elnéztek mindent a cigóknak mert féltik a családjukat a kintlévő rokonságtól.
Mellesleg a börtön nagy részében csak cigányok vannak és alapból szivatnak ha fehér vagy,sajnos ez így működik.A srác magyar gyerek akiről írtam és nem is egy majrés srác,de hát ott ők vannak fölényben.Megölik ha nem csinálja.
Belegondoltam én mit tennék ilyen helyzetben.....szerintem az első napon rátámadnék egy csomó emberre,nem baj ha jól elpicsáznak de hátha bekerülök magánzárkába,elkülönítőbe mert lelkileg nem bírnám azt ami otbent van hiába nem vagyok egy elveszett lélek és nem vagyok az a tipikus áldozat típus.....bent más törvények vannak. -
off -
Fbn Lx #117751 jogosan ja, főleg ha valaki elszívott pár jointot, vag yéppen letöltött egy-két játékot, aztán cserébe két évig cigánygecit kell szívnia -
Fbn Lx #117750 na ezért kellene külön börtön a cigányoknak
mondjuk igazából akkor 10 börtönből 9et cigánybörtönnek kellene kinevezni
a maradékba meg mehetnének a heteroszexuális fehérek -
Sajnos én simán el tudtam képzelni, h durva dolgok lehetnek az otthoni börtönökben is. Mondjuk alapvetően nem sajnálom az elítélteket, mert nem véletlenül kerültek oda, de azért ez tényleg durva. Van egy határ. :/ -
Blum #117748 Javaslom a Bebukottak cimu film megtekinteset
Youtube
1:02:20-tol
Nem mai film de sokat szerintem nem valtoztak a dolgok...sot... -
Feltételezem gyógyszert nem szedett a problémájára...
Ha szabad megkérdezni, hol ült, ahol ilyenek a körülmények? (Számomra picit nehéz ezt felfogni/elhinni, én azt gondoltam, hogy az ilyen inkább Amerikában jellemző.) -
Közben eszembe jutott,hogy van még egy börtönviselt ismerősöm.
NA ez a szomorú valóság lesz nem mint az előző ismerősöm akinek fasza volt minden.
A koleszban volt egy srác aki ez a tipikusan idegbeteg problémás gyerek,aki csak viccből leüt egy sörösüveggel mikörben éjszaka mész haza.Én jóban voltam vele mert sok közös témánk volt,sport,játékok.Egész jókötésű gyerek volt.2évet töltött börtönben.Volt neki több ügye,főleg verekedések de az i-re a pontot a hatóság elleni erőszak volt mikoris 2 rendőrt vert meg.Naszóval a srác idegbeteg és azt mondta nekem,ha jön a "lila köd" akkor egyszerűen nem tud magán uralkodni.A srác egy sportosabb testalkatú 185cm magas gyerek.Naszóval ő ült börtönben.Mesélte,hogy tele van cigánnyal és nem úszta meg a köcsögölést sem.Így mondta nekem:"Majdnem minden napos dolog volt,hogy cigányfasz van a számban,de igazából ez kellett a túléléshez és bizony vannak az életben olyan dolgok amik csak a börtön falain belül elfogadottak".Mesélte,hogy rendszeresen leszopatták a srácot,meg köcsögölték is.
A srác nem ez a lelkizős típus.Egyszerűen "ez van"-al elintézte a dolgot.Van barátnője jelenleg stb....problémás gyerek az biztos,de szerintem csak idő kérdése,hogy visszajusson oda. -
Nem azért, de szerintem aki ittasan vezet, az üljön is egy kicsit... (Függetlenül attól, hogy elüt-e egy részeg biciklist, vagy sem.) -
Igen,nem,nem.
Egyik ismerősöm ült ittas vezetésért mert elütött egy biciklist.Egyiknek sem lett baja ráadásul a rendőrök nem tudták eldönteni melyikük volt jobban bebszava,a sofőr vagy a biciklis.Végül ült egy kis ideig a sofőr a börtönben ahol arany élete volt mivel iszonyat durván jó munkásember volt és a böriben egyből műhelyvezetővé tették.Szóval neki annyira nem is volt börtön a börtön. -
I
N
N -
clio1616v #117742 szégyenlik -
Lehet, hogy páran kamuból szavaztak nemre. -
Fbn Lx #117740 a börtönben ülésre érdekes módon még egyetlen kamuigen sem érkezett
pedig normális esetben legalább 10% kamuszavazatra kell számítani egyéb kérdéseknél
úgy tűnik, a börtönviselés olyan kérdés amit még poénból sem vállalnak magukra az emberek -
hugopareiros #117739 Gondolom mert vannak olyanok akik "nem nem"-re böktek tévedésből ahelyett, hogy "nem nincs".
Perpill 67-en töltötték ki az első kérdést, 66-an a másodikat, így ez sanszosabb, mint hogy kihagyták volna. -
Freeda Krueger #117738 Lehet van akit többen is ismerünk :) -
Félkészen is be lehet küldeni. -
clio1616v #117736 az első kérdés nemleges válasza és a második kérdés nincs olyan ismerősöm válasza között miért van 6,9% eltérés, nem ugyanaz a kettő? -
Igen, nem, nem. -
Hogy ennyi ember ismer börtönviseltet. És 10-20%-ra számítottam. -
Konkrétan mi? -
Fbn Lx #117732 én sem terveztem, hogy lesz ilyen ismerősöm
azt meg főleg nem, hogy rokonom -
Én azt vártam, hogy lesz 1-2 börtöntöltelék SG-s. (Ha nem más, akkor olyan, aki poénból nyom rá.) No meg, nem gondoltam volna, hogy ennyinek van ilyen ismerőse. -
Bevallom, hogy a szavazás eredménye teljesen megdöbbentett. -
De ő nem is ült. :/ (Vagy a drogosok kapnak netet a börtönben?) -
Ő volt :D -
Itt még senki se volt kóterban?
-
lord nihilus #117726 Igen.
Nem.
Nem. -
Igen
Igen
Nem -
Nem.
Nem.
Nem.
Bár a mi falunkba élő cigányság 70%-a vagy ült már börtönben vagy ülni fog vagy most is ott ül,személyesen egyiket sem ismerem,nem is érdekelnek.
-
Blum #117723 Igen.
Igen.
Nem.
Batyam. Volt egy kis felretett penze,tobbet akart belole csinalni...ilyenkor persze megjelenik par idiota haver,bele is vittek valami baromsagba es vegul valami penzugyekkel kapcsolatos csalasert 3 evet kapott.
Megtanulta a lecket,azota kulfoldon uj eletet kezdett. Tisztessegesen el,dolgozik,stb. -
Ki mondta, h foglalkozok velük, te nagyon okos. Attól, h ismerem, még nem keresek vele semmilyen kontaktot. -
clio1616v #117721 lúzerekkel nem ismerkedek, aki annyira béna, hogy bűnt követ el és ezért ráadásul még börtönbe is hajlandó bemenni azzal nem foglalkozok -
évfolyamtársam volt a fickó, egy lépcsőházban laktunk. nem tudom pontosan mi történt akkor, de a lényeg, hogy egy mamikát megloptak a haverjai, az a hülye meg a kocsiban várt rájuk. kapott pár évet, mert a nénit megverték nnyira, hogy bele is halt. a börtönben az őrök meg a többi rab úgy megcsapták, hogy ki kellett venni az egyik veséjét, lebénult a bal oldala,
de kitanulta a kosárfonást. szabadulás után a szülei haza fogadták, befejezte a sulit, amit félbe hagyott. még a börtönben megnősült, most a családjával él és dolgozik. köszönésen kívül nem beszélünk, nem tudom, hogy milyen fogadtatása volt munkaadóknál, egyéb helyeken. azt tudom, hogy valmi rehabtiszt segítette őt eleinte.
-
hugopareiros #117719 Akik ismernek olyan embert, leírnák, hogy miért ült az illető?
Illetve az is érdekel, hogy hogyan álltok hozzá / a környezete hogy áll ahhoz az emberhez (munkaadók stb). -
Igen, nem, nem. -
igen, nem, nem. -
hugopareiros #117716 nem, nincs, nem