127612
-
Volt aszem -
lessz ien kérdésis hogy naponta hányszor csapodki?... -
közelnem, nem szabad teljesen kinyujtani mert több sérülést okozhat mint hasznot -
ba32107 #29027 :DD::D:D -
Nem csak állítólag. Ez bizonyított tény. -
Néha ropogtatom.
De allitolag nem egesseges... -
Egy egy roppanást olykor énis produkálok, azzal nincs bajom, de ha valaki végigropogtatja szép sorban az összes ujját, attól libabőrös leszek. -
Ropog az magától is... -
Fbn Lx #29022 miért nem éled meg?
beteg vagy? -
xxxpaulxxx #29021 NÉha robogtatom az újjaim és olyankor a barátnőm ha észreveszi, akkor rácsap a kezemre:D -
:D -
köszönjük az információt :DDDDD -
marci9507 #29018 Nekem mindennapos dolog az ujjtördelés:D -
néha szoktam 
már kezdek leszokni róla..régebben állandóan tördeltem az ujjaimat :D
mostmár csak a nyakamat szoktam -
nem ropogtatom, mert gecifaszság az egszé. szoval én nem szoktam, meg amugy reszeg is vagotyk , szabo roland (mo. legjobb montisa. ra lehet keresni batran) szoval nala vagyok es reszeg. -
valaki elöbb linkelt 1 "szart" amiben le van írva hogy nem tudják bizonyítani hogy az izületi fájdalmak vagy az egyéb izületi gondok kapcsolatban vannak-e a ropogtatással illetve 1 valamit mondtak hogy gyengébbek lesznek vagy valami hasonló nem olvastam végig csak átfutottam rajta -
DIESEL DOG #29014 Én hallottam egy olyat hogy aki sokat ropogtatja az ujját annak remegni fog a keze... -
igazából nicns bizonyítva hogy ez most ártalmas avagy hasznos... -
Elég gyakran az ujjaimat, amikor tudom mindig ropogtatom.
Hetente 1x am állítólag egészséges ropogtatni, de mivel nagy valószínűséggel úgyse élem meg az öregkort, nem zavar, hogy fájni fog a későbbiekben. -
ott a pont:D -
DIESEL DOG #29010 Főleg reggel amikor felkelsz és jól kinyújtózol. Engem felfrissít. :) -
Jaja a gerincemet szoktam mert érzem, hogy be vannak csípődve (vagy mi) a csigolyáim és helyrepakolom őket. Tök jó érzés :D -
DIESEL DOG #29008 Hát néha megesik hogy ropogtatom. Többnyire az ujjaim és a gerincemet reggelente... -
lol -
Fbn Lx #29006 :DASD:AS__Sf,- -
Én reggel nem nyújtózkodok,csak fekszek,és vakarom a faszomat:D -
dx #29004 ropogtatom. -
Fbn Lx #29003 ááá annál csak az a fosabb, ha javában nyújtózkodok, erre haverom megnyomja a hasamat vagy az oldalamat. Olyankor oly szívesen arcon verném. -
szoktam rendszeresen -
ba32107 #29001 De imádok reggel nyújtózkodni :D
Azt utálom, amikor nyújtózkodok, és bejön valaki vagy megzavarnak, és akkor elcsesződik a nyújtózkodás :D -
Hát én se nem ütök jól,se nem rúgok jól,és a mozgásom is szar,szóval...:D
Csak edző mondja mindig,hogy fogjuk meg a végét,és ne hagyjuk,hogy elkezdjen visszafele hajlani. -
rendszeresen ropogtatom, reggel nyújtózkodásnál kb mindenem átropog, ujjaimat rendszeresen ropogtatom. (japán masszázs szerint hasznos :) -
Fbn Lx #28998 ha jól ütsz, rugalmasan, néhány centit alapból "visszarándul" -
De a végét meg kell fogni,hogy ne akarjon másik irányba is hajlani:) -
A nyakam hangosan ropog,nagyon hangosan.Ujjaim mind ropognak,nagylábujj is tud,csukló szintén,és elkezdett a jobb térdem is.Amikor úgy terhelem,hogy egy helyben állva, balra tolom el,akkor ropog olyanokat...De folyamatosan,egy nagy roppanásig.Medencém is ropog amikor emelem a lába,és úgy kinyújtom,tud a könyököm is.Csuklóim is széjjel vannak,és ropognak rendesen,meg fájnak is.Am érdekes,hogy a nyakam csak azóta ropog,amióta elkezdett fájni:D -
Fbn Lx #28995 a rendes fekvőöklös ütésnél nincsen gond, mert a könyökhajlat alapból befelé néz, csak az állóökölnél, ott ki kell nyújtani, mert a pattintásban van az erő. Elvileg ha mindig Egyenesen befelé nézne a könyökhajlatom, nem roppanna ütéskor, de nehéz erre odafigyelni. -
egyenes ütésnél muszáj teljesen kinyújtani a karod :) -
ütésnél ne nyújtsd ki annyira a kezed, hogy roppanjon a könyököd:) -
Fbn Lx #28992 Ja, ami akaratlan ropogás, azaz inkább ilyen kattogás, de az folyamatos:
Ha a jobb combomat felemelem és leírok vele egy teljes kört, akkor amikor jön lefelé a lábam, nagyokat kattog a tövénél. Idegesítő D: -
Fbn Lx #28991 nem szoktam az ujjaimat ropogtatni,inkább csak összekulcsolom és kicsit szorítva meghúzom. Akkor nem ropog, csak szimplán megmozdul kicsit az ízület.
Nyakam naponta egyszer-kétszer elég rendesen meg tudom roppantani, ha oldalra hajtom a fejem. Ha oldalirányba nyújtózkodok, kicsit a gerincemet is meg tudom.
Meg edzésen idegesítő, de első egyenes ütésemnél mindig megroppan a könyökhajlatomnál. Néha fáj is reggelente