127612
  • elitehun
    Volt aszem
  • CopyKing92
    lessz ien kérdésis hogy naponta hányszor csapodki?...
  • cicai
    közelnem, nem szabad teljesen kinyujtani mert több sérülést okozhat mint hasznot
  • ba32107
    :DD::D:D
  • kovacsgellert
    Nem csak állítólag. Ez bizonyított tény.
  • nandorb
    Néha ropogtatom.

De allitolag nem egesseges...
  • chhaya #29024
    Egy egy roppanást olykor énis produkálok, azzal nincs bajom, de ha valaki végigropogtatja szép sorban az összes ujját, attól libabőrös leszek.
  • bulba
    Ropog az magától is...
  • Fbn Lx
    miért nem éled meg?
    beteg vagy?
  • xxxpaulxxx
    NÉha robogtatom az újjaim és olyankor a barátnőm ha észreveszi, akkor rácsap a kezemre:D
  • PJack
    :D
  • MR ME
    köszönjük az információt :DDDDD
  • marci9507
    Nekem mindennapos dolog az ujjtördelés:D
  • Benny04
    néha szoktam
    már kezdek leszokni róla..régebben állandóan tördeltem az ujjaimat :D
    mostmár csak a nyakamat szoktam
  • VRSDM
    nem ropogtatom, mert gecifaszság az egszé. szoval én nem szoktam, meg amugy reszeg is vagotyk , szabo roland (mo. legjobb montisa. ra lehet keresni batran) szoval nala vagyok es reszeg.
  • Shifter
    valaki elöbb linkelt 1 "szart" amiben le van írva hogy nem tudják bizonyítani hogy az izületi fájdalmak vagy az egyéb izületi gondok kapcsolatban vannak-e a ropogtatással illetve 1 valamit mondtak hogy gyengébbek lesznek vagy valami hasonló nem olvastam végig csak átfutottam rajta
  • DIESEL DOG #29014
    Én hallottam egy olyat hogy aki sokat ropogtatja az ujját annak remegni fog a keze...
  • Shifter
    igazából nicns bizonyítva hogy ez most ártalmas avagy hasznos...
  • fery02
    Elég gyakran az ujjaimat, amikor tudom mindig ropogtatom.
    Hetente 1x am állítólag egészséges ropogtatni, de mivel nagy valószínűséggel úgyse élem meg az öregkort, nem zavar, hogy fájni fog a későbbiekben.
  • Guilty01
    ott a pont:D
  • DIESEL DOG #29010
    Főleg reggel amikor felkelsz és jól kinyújtózol. Engem felfrissít. :)
  • Adam II
    Jaja a gerincemet szoktam mert érzem, hogy be vannak csípődve (vagy mi) a csigolyáim és helyrepakolom őket. Tök jó érzés :D
  • DIESEL DOG #29008
    Hát néha megesik hogy ropogtatom. Többnyire az ujjaim és a gerincemet reggelente...
  • mama 2
    lol
  • Fbn Lx
    :DASD:AS__Sf,-
  • bardocz
    Én reggel nem nyújtózkodok,csak fekszek,és vakarom a faszomat:D
  • dx
    ropogtatom.
  • Fbn Lx
    ááá annál csak az a fosabb, ha javában nyújtózkodok, erre haverom megnyomja a hasamat vagy az oldalamat. Olyankor oly szívesen arcon verném.
  • tommygear
    szoktam rendszeresen
  • ba32107
    De imádok reggel nyújtózkodni :D
    Azt utálom, amikor nyújtózkodok, és bejön valaki vagy megzavarnak, és akkor elcsesződik a nyújtózkodás :D
  • bardocz
    Hát én se nem ütök jól,se nem rúgok jól,és a mozgásom is szar,szóval...:D
    Csak edző mondja mindig,hogy fogjuk meg a végét,és ne hagyjuk,hogy elkezdjen visszafele hajlani.
  • Kicsikiraly
    rendszeresen ropogtatom, reggel nyújtózkodásnál kb mindenem átropog, ujjaimat rendszeresen ropogtatom. (japán masszázs szerint hasznos :)
  • Fbn Lx
    ha jól ütsz, rugalmasan, néhány centit alapból "visszarándul"
  • bardocz
    De a végét meg kell fogni,hogy ne akarjon másik irányba is hajlani:)
  • bardocz
    A nyakam hangosan ropog,nagyon hangosan.Ujjaim mind ropognak,nagylábujj is tud,csukló szintén,és elkezdett a jobb térdem is.Amikor úgy terhelem,hogy egy helyben állva, balra tolom el,akkor ropog olyanokat...De folyamatosan,egy nagy roppanásig.Medencém is ropog amikor emelem a lába,és úgy kinyújtom,tud a könyököm is.Csuklóim is széjjel vannak,és ropognak rendesen,meg fájnak is.Am érdekes,hogy a nyakam csak azóta ropog,amióta elkezdett fájni:D
  • Fbn Lx
    a rendes fekvőöklös ütésnél nincsen gond, mert a könyökhajlat alapból befelé néz, csak az állóökölnél, ott ki kell nyújtani, mert a pattintásban van az erő. Elvileg ha mindig Egyenesen befelé nézne a könyökhajlatom, nem roppanna ütéskor, de nehéz erre odafigyelni.
  • Rockynhooo
    egyenes ütésnél muszáj teljesen kinyújtani a karod :)
  • Rage47
    ütésnél ne nyújtsd ki annyira a kezed, hogy roppanjon a könyököd:)
  • Fbn Lx
    Ja, ami akaratlan ropogás, azaz inkább ilyen kattogás, de az folyamatos:
    Ha a jobb combomat felemelem és leírok vele egy teljes kört, akkor amikor jön lefelé a lábam, nagyokat kattog a tövénél. Idegesítő D:
  • Fbn Lx
    nem szoktam az ujjaimat ropogtatni,inkább csak összekulcsolom és kicsit szorítva meghúzom. Akkor nem ropog, csak szimplán megmozdul kicsit az ízület.
    Nyakam naponta egyszer-kétszer elég rendesen meg tudom roppantani, ha oldalra hajtom a fejem. Ha oldalirányba nyújtózkodok, kicsit a gerincemet is meg tudom.
    Meg edzésen idegesítő, de első egyenes ütésemnél mindig megroppan a könyökhajlatomnál. Néha fáj is reggelente