127612
-
G_ArchAngel #30719 Egy ferfinek visszalehet utni, de nonek es gyereknek...?
Milyen vilag lenne az...? -
Fbn Lx #30718 akkor pont úgy érzel, ahogy én, csak ez neked nem jött le.
annyi különbséggel, hogy én ennek az elvnek a fenntartására képes vagyok visszaütni, mert nem tűröm, ha ez az elvárásom nem teljesül.
Ami egyébként (szerintem) teljesen értelemszerű. -
G_ArchAngel #30717 Szerintem Te elsz elvont vilagban....
Oke, vannak kivetelek, egy nehezsulyu boxolononek visszelehet utni, de egy 50kg-os kislanynak minek?
Neked arra all fel, ha osszetorod egy gyengebb teremtmeny arcat?
Gyereket is megrugnad, ha rosszul van nevelve es beled rug? -
Ülve természetesen. Unalmas filmnél mindenhogy fetrengve -forgósszék mellette ággyal... :D -
clio1616v #30715 Figyelj kerülni kell az olyan társaságot akik kötekednek és abban élik ki az örömüket, hogy mást csak úgy megvernek.
Én nem bántok fizikailag senkit, mert minek? Ki tudom fejezni magamat és a gondolataimat szavakkal is. Aki meg abból nem ért az verésből sem. -
clio1616v #30714 Kedves Fbn Lx a sajátomban élek. A saját szabályaim szerint.
Én nem bántok senkit és mástól is ezt várom el.
-
Csak sajna ma már más világot élünk. Ezt mondjad azoknak a srácoknak, akik az első emberbe belekötnek mindenféle ok nélkül, és péppé verik. Sajnos sok ilyen eset van. Na jó, talán nem sok, de nem is újkeletű dolog.
Ez a nőt megütünk téma is érdekes. Ha engem megüt egy nálam idősebb és erősebb (vagy csak erősebb), akkor azt kb leszarják. De ha valaki megüt egy nőt, akkor a fél kerület ugrik, hogy hogy van pofád. Valahol egyetértek Fbn Lx-el a témában, de azért nem ütnék meg egy nőt. Meg úgy amúgy se senkit, szerintem ellehet simítani valamit box nélkül is. Jó, ha köszönés helyett állon rúgnak akkor nehezen, de vannak más módszerek is megbeszélni valamit. -
Fbn Lx #30712 te miféle elvont világban élsz? -
Fbn Lx #30711 Te sem érted a lényeget.
Ha valaki agressziót KEZDEMÉNYEZ, azt nem tolerálom, ha nő vagy gyerek ellen, azt meg végképp.
De ha valaki VISSZAÜT, azt minden esetben támogatom, és az én véleményem: üss vissza, hogy megtanulja, hogy téged nem üthet meg csak úgy.
ergo tanuljon meg az ember nem kezdeményezni agressziót, és senki sem lesz agresszív. -
csak tudnám honnan, mert valahogy ezt mindig csak mondani szokták, de az ellenkezője történik mindenhol. -
clio1616v #30709 Onnét ered, hogy alapból nem bántunk senkit.
Nem csak nőt, se gyereket se felnőttet -
Fbn Lx #30708 nem arról van szó, hogy fogod magad, és arcon ütöd, mert ideges vagy. na azt ne! De ha megüt téged, nem látom, miért ne üthetnél vissza? honnan ered ez az idióta szokás, hogy a fizikai bántalmat neked hagynod kéne, ha nőtől származik?
Arcon veretni magad minden esetben megalázóbb, mint visszaütni. Szerintem. -
clio1616v #30707 Egyéb: attól függ milyen, honlapot vagy videót nézek. -
Állva. (wtf?)
:D:D:D
-
Most erre mit mondjak?
Bátor vagy. -
Ha vki megérdemli akkor bizony adni kell neki, én velem ha egy csaj ordibál, és még utána meg is üt, és még nincs is igaza, akkor visszakézből olyat kap hogy lefejeli a szekrényt... -
ba32107 #30703 Hogy lehet megütni egy nőt? Ezt fel nem tudom fogni. Lehetek olyan ideges, mint egy állat, üvölthetek, megüthetem saját magam, esetleg a falat, de hogy egy pofont lekeverjek egy nőnek azt el nem tudom képzelni. -
igazad van teljesen -
Macsó szöveg? Lehet.
Nem ismerlek, nem tudom komolyan gondoltad-e amit írtál, ezért írtam a végére azt amit.
Lényeg a lényeg, rühellem ha gyengébbeket bántják, legyen az egy kamasz vagy akár egy nő. És ha látom, nem is hagyom szó nélkül (mint oly sokan).
-
Szét kell baszni mindenki száját fapapuccsal,oszt jóvanakkó. -
Természetesen csak az alapján, amit tapasztaltam, és azért ilyen szélsőséges az érték, mert már marhára elegem van a dohányosokból.
Én elhiszem, hogy meg kell etetni a rákot, de ha lehet, akkor csak sajátot növesszen, és ne vegye már zokon, ha nem tolerálom, hogy dohányzik. -
F1re #30698 en nem igazan tudnek meg utni csajt utana egne a pofam :S 1ik haverom az meg ugyan ugy banik a csajjal mint fiuval 1x lebaszott neki egy csaj az meg hasbarugta ugy h elrepult :D utana mindenki azzal baszogatta a gyereket h hogy mer megutni lanyt erre ő buszken mondta h nem utottem! rugtam ! :D:D:D -
Fbn Lx #30697 egyébként meg mekkora kamu macsószöveg.
Hányni tudnék az ilyentől.
De a lányok legalább szeretik, mi?
-
Fbn Lx #30696 ha valaki eltöri annak a pici ujjacskáit, aki visszaüt egy lánynak amikor a lány egy agresszív picsa, pofozkodik és még igaza sincs, annak az embernek le kell törni a karját.
ha valaki megüt engem, és úgy érzem jogtalan volt, azt háromszorosan adom vissza. És leszarom az illető nemét, mert egy hülye picsa a szememben nem minősül megvédelmezni való lánynak.
peace. -
És aki egy lányt megüt, annak meg el kell törni a pici ujjacskáit, egytől-egyig.
Peace. -
Fbn Lx #30694 mi az, hogy pofont?
ha egy lány bebasz és még pofozkodik is azért, mert ezt rossz szemmel merik nézni, annak legalább három gecinagy pofon visszajár.
Ez megint olyan dolog, hogy mivel én nem szoktam bebaszni, elvárom egy lánytól, hogy szintén ne basszon be. Ha részeges lennék, nem lennének ilyen elvárásaim. -
Akkor ez bukott dolog. 
Az nem gond ha egyszer-kétszer becsíp. Viszont egyszer látom teljesen KO-n, összehányva. Azonnal veszem a kalapom. -
Fbn Lx #30692 De baszki ezt annyira utálom.
Kimegyek egyetemen az udvarra, vagy csak átmegyek egyik épületből a másikba, és egyszerűen NEM tudok úgy végigmenni, helyezkedni, hogy ne szívjak be fél perc alatt egy hétre elegendő MÉRGET.
Rakás idióta egymás hegyén-hátán szívja a cigit, öröm nézni. A legnagyobb idióta balfasz kényszertevékenység, ráadásul mindenki leszarja, hogy kinek fújja az arcába.
Egyszerűen nem értem, hogy hogy lehet erőszak nélkül rávenni egy normális embert, hogy rendszeresen feketítse a tüdejét valami fullasztó, büdös szarral. Aztán kinyitja a száját, és rosszabb, mint az én leheletem most, halevés után. D:
Hát hagy kerüljem már az ilyen lányokat. Gusztustalan, de nem a bűz, sokkal inkább a szokás. ez az egész annyira röhejes, mint ha unalmamban püfölném az arcomat. Bántalmazom saját magam mindkét esetben. Csak a cigi kúl, mert lehet közben beszélgetni, és vagány szívogatni.
Tolerancia a dohányosok részéről? Vicc kategória. -
ba32107 #30691 Ez is csak ilyen hasraütés, azért mondod mert csak a bunkókat látod. A "normális" dohányosokat észre sem veszed mert nem fújják az arcodba. -
Ülve. -
Igazán nem akarok nagyon vitába keveredni, meg off sem annyira akarok lenni, de sajnos a dohányzó társadalom és a tolerancia legkisebb foka, mintha köszönő viszonyban nem lenne egymással (tisztelet a kivételnek, ami kb. 0,001% lehet)... -
DIESEL DOG #30688 Mindig csak ülve. Fekve csak akkor ha laptoppal nyomatom. :) -
volt rózsaszin műkörmöm, sőt hidrogénezett félhosszú hajam is, és mégis értelmesnek gondolom magam....a dohányzás meg egy másik dolog, ez is szerintem beletartozik a toleranciába -
érdekes, miért ez is afféle pasis dolog? én tutira lebasznék annak egy pofont aki azért hagy ott, mert egyszer kétszer esetleg a pohár fenekére nézek...illetve olyannal össze sem jönnék alapból -
:DDD -
Egyéb pozícióban.
Kutya pozicíóban. -
Egyéb pozícióban...asszem ) -
ülve-.- -
Kézen állva.
Lábbal Írok.
-
OFF:
Nagyot tévedsz cimbora. Természetesen az első szempont egy nőben nekem is a külső,de ha kiderül róla,hogy egy arcoskodó,buta,hisztis plázacica,akkor zavarom a műmájerekhez,mert azokhoz passzolnak ezek az üresfejű kirakati lányok. El nem tudnám képzelni az életem egy olyan nővel,aki nem tud másról beszélni,csak a körméről,hajáról,szoliról,ruháról stb...
Hidd el,tapasztalatból írom. Vannak akiknek teszik az ilyen,de az nem én vagyok.
ON:
Ülve gépezek, de filmet nézni fekve szoktam.