127612
-
Pár órát naponta, mindig megy, ha gépezek, mert nem szeretek csendben ülni :DDD -
na jó nézek retek klubbot is de ez a showder klubbal és hetihetessel ki is merül. -
meccs meg f1, meg néha mikor kikapcsolom a gépet utána, bár akkor már sok adón nincs is adás xD -
néha lefekvés előtt az esti műsorokat,a családdal. de csak amig beszélgetünk...
-
Nekem kedvencem :DDD Ha dög unalmas is a futam, az idióta kommentárokon mindig lehet röhögni :DD -
Pár órát naponta.
Reggel ~1,5 óra reggeli tények,mokka.
Este ~3-4óra sorozatok stb. -
hébe hoba mikor nem tok mit csinálni
Pár órát naponta. erre nyomtam -
F-1et nézem én is mindig csak azok a kommentárok :| Czollner kb mintha egyfolytába elélvezne , PAlik meg mintha be lenne baszva xD -
Nagyon minimális. Heti fél óra talán, akkor is south park :DD
Akkor nézem csak, amikor mondjuk ledönt valami influenza, és felkelni sem tudok. Általában ez idő alatt rá is jövök, mekkora szemétdomb, és csak azért sem nézem máskor :DD Ill. amikor szezon van a forma egyet szoktam nézni melóban minden vasárnap :D -
Hydroceph #30910 Nem nézek TV-t.
-
nálunk úgy van, hogy
- öcsém meséket néz túlnyomó többségben
- mamám CSI-t, meg híradót, TV paprikát, Hallmarkot, esetleg néha a vacsora csatát meg a hal a tortánt. szóval ő ilyen főzős, híradós, érdekes sorozatos, megható filmes beállítottságú
- fater az inkább csak elalszik a TV-n éjjel _:AS amúgy nem nagyon néz TV-t, ha néz akkor meg ő is inkább dokumentumfilmeket néz
- hugom hát ő változó, igazából ő sem az a nagy TV-zős, ritkán nézi a VIVA-t, vagy az MTV-t, vagy ha van valami jó film akkor azt.
hétvégente többet megy a TV, ha van valami jó film akkor azt megnézik este. én meg nem igazán, sőt semennyire sem nézek TV-t. mikor muter itt van a szobámban (mert van egy TV az asztalomon, /ami kb a fél asztalom elfoglalja/ de minek. :D), akkor fél szemmel / füllel én is nézem amit ő, de önszántamból nem kapcsolom be a TV-t szinte soha. nincs nagyon érdekes műsor számomra, max dokumentum filmek, vagy ha megy valami ezer éve nem látott film, akkor esetleg. mondjuk a filmek sem túl változatosak, minden évben Szikla, Függetlenség napja, Armageddon. :Dd -
Fbn Lx #30908 milyen furcsa hogy mindenki csak a tudományost nézi, mégis ekkora a kereskedelmik nézettsége :D
Gondolom azért, mert nálatok is megy egész nap a tv, csak nem ti nézitek... -
toto2700 #30907 csak szinte mindet szinkronizálják -
Nem nézek.
Amúgy ha néha hazamegyek pár napra, vagyis 3-4 hetente, akkor egy darabig néha ottfelejtem magam tévé előtt, ez csak csatornától függ. Natgeo, spektrum, discovery, animal planet jöhet, mást köszönöm nem kérek. -
azért a fenti állás mutatja a tv műsorok színvonalát -
meccsen kívűl semmit nem nézek tv-ben, és mivel itt olyan válasz lehetőség nincs h elvétva/alkalmanként, ezért inkább arra nyomtam h nem nézek tv-t -
Napi pár órát biztos, de inkább estefele ha már lefeküdtem... Sport1,sport2,eurosport,eurosport2,discovery-science-world,spektrum be van téve egymás után aztá ezeket szoktam. -
Fbn Lx #30902 havonta egyszer leülök elé egy kicsit, te inkább beülök kockulni ha van szabadidőm -
van par musor amit altalaban meg szoktam nezni, meg hatterben megy altalaban. meg van hogy azert kapcsolom be hogy elaludjak rá:D -
néha ha nem tudok elaludni bekapcsolom és nézek discoveryt/nationalt .. amúgy semmit. éljen az internet :D -
Fél órát, órát naponta. Van hogy több van , hogy kevesebb. Rendszeresen csak híradót nézek, és pro7-en TV totalt. -
karajjj #30898 hétvégén nézek meccseket -
meccset nézek max -
ba32107 #30896 Soha nem nézek tévét. Nem is tudom, mikor volt utoljára, hogy leültem és megnéztem valami műsort, de szerintem több éve. -
Nem nézek TV-t.
Nem erdekes azt amit mutatnak benne a meghat a media az surun hazzudik es okossabb nem hallgatni... -
nincs egy konkrét műsor se, amit nézek... néha bekapcs, végigszaladok 50 csatornát, aztán kikapcs. travel v tvpaprika néha leköt, esetleg vmelyik tudományos, de ott is minden nap ugyanazokat ismétlik... -
BBC is fogja live-ba nyomni a neten? -
G_ArchAngel #30892 Nem nezek TV-t (majd F1-et, de szerintem azt is online) -
Nem nézek TV-t. Ha mégis (elég ritkán), általában Discovery vagy TCM (régi angol nyelvű filmek). Ennyi. -
clio1616v #30890 Nem nézem, csak hallgatom. -
igen, ezzel én is így vagyok -
Háttérzajnak megy a TV míg eszem a konyhában, nem szeretek csendben ülni. -
DIESEL DOG #30887 Inkább hétvégén nézem a TV-t. De naponta is megesik, igaz akkor csak egy fél óra, óra hosszára... -
Masakari #30886 Nem nézek TV-t.Csak forma1-et nézek tv-n -
Elég sok külföldi csatorna van már ami Mo.-n is elérhető! -
toto2700 #30884 detto
-
Nem nézek TV-t SOHA. -
Nem nézek TV-t.
Az a helyzet, hogy tv-m sincs. Már 4 éve vagyok kolis és nincs tv. Mondjuk előtte sem néztem már mert ami érdekel azt úgy is lekapom a netről. Inkább a tv másik oldalán állok. ;) -
Nem nézek tv-t.De mindjárt beindul a motorsportszezon,aztán hétvégenként 1-2 verseny max,és annyi. -
Amíg volt tuner kártyám addig is csak hallgattam többnyire ezt-azt. Híreket, mega Helyszínelőket néha. Ennyi. Mióta nincs (~2,5 hónap), gyakorlatilag semmit. Tényleg semmit. Nem hiányzik.
Annyit amit ebéd közben hallok abból amit a fater hallgat. (többnyire dokumentumfilmek)