127612
  • FZoleee
    Pár órát naponta, mindig megy, ha gépezek, mert nem szeretek csendben ülni :DDD
  • Rockynhooo
    na jó nézek retek klubbot is de ez a showder klubbal és hetihetessel ki is merül.
  • ForzaInter
    meccs meg f1, meg néha mikor kikapcsolom a gépet utána, bár akkor már sok adón nincs is adás xD
  • tigeroo
    néha lefekvés előtt az esti műsorokat,a családdal. de csak amig beszélgetünk...
  • SötétBarom
    Nekem kedvencem :DDD Ha dög unalmas is a futam, az idióta kommentárokon mindig lehet röhögni :DD
  • HUN Fittikém
    Pár órát naponta.

Reggel ~1,5 óra reggeli tények,mokka.
    Este ~3-4óra sorozatok stb.
  • Picar77
    hébe hoba mikor nem tok mit csinálni
    Pár órát naponta. erre nyomtam
  • Rockynhooo
    F-1et nézem én is mindig csak azok a kommentárok :| Czollner kb mintha egyfolytába elélvezne , PAlik meg mintha be lenne baszva xD
  • SötétBarom
    Nagyon minimális. Heti fél óra talán, akkor is south park :DD
    Akkor nézem csak, amikor mondjuk ledönt valami influenza, és felkelni sem tudok. Általában ez idő alatt rá is jövök, mekkora szemétdomb, és csak azért sem nézem máskor :DD Ill. amikor szezon van a forma egyet szoktam nézni melóban minden vasárnap :D
  • Hydroceph
    Nem nézek TV-t.

• DJ Skyline
    nálunk úgy van, hogy
    - öcsém meséket néz túlnyomó többségben
    - mamám CSI-t, meg híradót, TV paprikát, Hallmarkot, esetleg néha a vacsora csatát meg a hal a tortánt. szóval ő ilyen főzős, híradós, érdekes sorozatos, megható filmes beállítottságú
    - fater az inkább csak elalszik a TV-n éjjel _:AS amúgy nem nagyon néz TV-t, ha néz akkor meg ő is inkább dokumentumfilmeket néz
    - hugom hát ő változó, igazából ő sem az a nagy TV-zős, ritkán nézi a VIVA-t, vagy az MTV-t, vagy ha van valami jó film akkor azt.

hétvégente többet megy a TV, ha van valami jó film akkor azt megnézik este. én meg nem igazán, sőt semennyire sem nézek TV-t. mikor muter itt van a szobámban (mert van egy TV az asztalomon, /ami kb a fél asztalom elfoglalja/ de minek. :D), akkor fél szemmel / füllel én is nézem amit ő, de önszántamból nem kapcsolom be a TV-t szinte soha. nincs nagyon érdekes műsor számomra, max dokumentum filmek, vagy ha megy valami ezer éve nem látott film, akkor esetleg. mondjuk a filmek sem túl változatosak, minden évben Szikla, Függetlenség napja, Armageddon. :Dd
  • Fbn Lx
    milyen furcsa hogy mindenki csak a tudományost nézi, mégis ekkora a kereskedelmik nézettsége :D
    Gondolom azért, mert nálatok is megy egész nap a tv, csak nem ti nézitek...
  • toto2700
    csak szinte mindet szinkronizálják
  • chhaya #30906
    Nem nézek.

Amúgy ha néha hazamegyek pár napra, vagyis 3-4 hetente, akkor egy darabig néha ottfelejtem magam tévé előtt, ez csak csatornától függ. Natgeo, spektrum, discovery, animal planet jöhet, mást köszönöm nem kérek.
  • zsutyesz
    azért a fenti állás mutatja a tv műsorok színvonalát
  • MR ME
    meccsen kívűl semmit nem nézek tv-ben, és mivel itt olyan válasz lehetőség nincs h elvétva/alkalmanként, ezért inkább arra nyomtam h nem nézek tv-t
  • Rockynhooo
    Napi pár órát biztos, de inkább estefele ha már lefeküdtem... Sport1,sport2,eurosport,eurosport2,discovery-science-world,spektrum be van téve egymás után aztá ezeket szoktam.
  • Fbn Lx
    havonta egyszer leülök elé egy kicsit, te inkább beülök kockulni ha van szabadidőm
  • cement
    van par musor amit altalaban meg szoktam nezni, meg hatterben megy altalaban. meg van hogy azert kapcsolom be hogy elaludjak rá:D
  • BlackShadow
    néha ha nem tudok elaludni bekapcsolom és nézek discoveryt/nationalt .. amúgy semmit. éljen az internet :D
  • HöfEE
    Fél órát, órát naponta. Van hogy több van , hogy kevesebb. Rendszeresen csak híradót nézek, és pro7-en TV totalt.
  • karajjj
    hétvégén nézek meccseket
  • szucsy89
    meccset nézek max
  • ba32107
    Soha nem nézek tévét. Nem is tudom, mikor volt utoljára, hogy leültem és megnéztem valami műsort, de szerintem több éve.
  • nandorb
    Nem nézek TV-t.

Nem erdekes azt amit mutatnak benne a meghat a media az surun hazzudik es okossabb nem hallgatni...
  • poppe
    nincs egy konkrét műsor se, amit nézek... néha bekapcs, végigszaladok 50 csatornát, aztán kikapcs. travel v tvpaprika néha leköt, esetleg vmelyik tudományos, de ott is minden nap ugyanazokat ismétlik...
  • BaliBoy
    BBC is fogja live-ba nyomni a neten?
  • G_ArchAngel #30892
    Nem nezek TV-t (majd F1-et, de szerintem azt is online)
  • Dick Riddick
    Nem nézek TV-t. Ha mégis (elég ritkán), általában Discovery vagy TCM (régi angol nyelvű filmek). Ennyi.
  • clio1616v
    Nem nézem, csak hallgatom.
  • zsutyesz
    igen, ezzel én is így vagyok
  • Lullaby
    Háttérzajnak megy a TV míg eszem a konyhában, nem szeretek csendben ülni.
  • DIESEL DOG #30887
    Inkább hétvégén nézem a TV-t. De naponta is megesik, igaz akkor csak egy fél óra, óra hosszára...
  • Masakari
    Nem nézek TV-t.Csak forma1-et nézek tv-n
  • BB7
    Elég sok külföldi csatorna van már ami Mo.-n is elérhető!
  • toto2700
    detto
  • BB7
    Nem nézek TV-t SOHA.
  • BaliBoy
    Nem nézek TV-t.

Az a helyzet, hogy tv-m sincs. Már 4 éve vagyok kolis és nincs tv. Mondjuk előtte sem néztem már mert ami érdekel azt úgy is lekapom a netről. Inkább a tv másik oldalán állok. ;)
  • bardocz
    Nem nézek tv-t.De mindjárt beindul a motorsportszezon,aztán hétvégenként 1-2 verseny max,és annyi.
  • Molnibalage
    Amíg volt tuner kártyám addig is csak hallgattam többnyire ezt-azt. Híreket, mega Helyszínelőket néha. Ennyi. Mióta nincs (~2,5 hónap), gyakorlatilag semmit. Tényleg semmit. Nem hiányzik.

Annyit amit ebéd közben hallok abból amit a fater hallgat. (többnyire dokumentumfilmek)