127612
-
ték -
Igen, mindig beírom. -
Általában nem szoktam beírni, de ha érdekes a téma leírom a véleményem.
-
Nem véletlenül írtam "érdektelen"-t, és nem hülyét.
Én mostanában azt vettem észre, belépek, nyomok egy szavazatot, és nem is tudok mit beírni. Nem is igazán lehet. "Hogyan számítógépezel? Állva vagy fekve?" Ez a mostani is számomra teljesen semmitmondó.
Ne haragudjatok, nem fikázásnak szánom, nem is szeretném hogy ez jöjjön le belőle.
Egyszerűen számomra teljesen érdektelenek ezek a kérdések. -
detto -
Legtöbbször igen, de előfordul hogy kihagyom. -
Igen, mindig beírom.
(van amikor csak bemásolom minden comment nélkül :D) -
általában nem szoktam beirni, de ha érdekes a téma leirom a véleményem
-
Legtöbbször igen, de előfordul hogy kihagyom.
-
így van.
nem véletlenül lett kikapcsolva most a beküldések lehetősége. köszönjétek azoknak a kisiskolásoknak, akik mostanság rendszeresen szétbarmolják az oldalt. és egy jó darabig nem lesz most visszakapcsolva, mert:
1. kb 160 kérdés van még hátra, egy kicsit fogyjanak most belőle
2. majdnem 310 elutasított kérdés van, ez nagyon sok.
három dolog a hülye kérdésekhez:
1. minden bekerülm ami ellett fogadva
2. a kedves közösség juttatja be az ilyen kérdéseket igazából a sok szavazattal. :) tehát ha valaki azt mondja, hogy gyökér kérdés van most, akkor lehet éppen 50-60 embert gyökerezett le, mert ők támogatták az adott kérdést, ők is gyökerek lennének akkor? :)
3. általában az ilyen tingli tangli kérdések végeznek a Teljes toplista első oldalán, példa: "Hogy szoktál gépezni?" 300 szavazat, "Legalizálnád a különféle drogokat?" 262 szavazat. pedig a drogos kérdés komolyabb szerintem, mint az, hogy milyen pózban gépezel. sokszor a topa kérdésekre jön a legtöbb szavazat, azokon mennek a nagy beszélgetések.
szóval néha a hülye kérdésekre vevők az emberek, nem feltétlenül lesz a komolyabb kérdésnél nagyobb beszélgetés, több szavazat. jó mondjuk én sem tudom mit lehet erről a mai kérdésről beszélni, de mint mondtam, idő után minden elfogadott kérdés bekerül, szóval mindegy, hogy ma kerül be, vagy 2 hét múlva. és kilehet bírni szerintem, valamikor nekem sincs ínyemre sok kérdés, pl én nem szeretem a nagyon komoly, elvont kérdéseket, meg a vita témákat ahol már nyílnak a bicskák, vagy 2 félre szakadnak a topikba írók. és egy időben sok ilyen kérdés jött, szóval nem olyan könnyű olyan kérdést találni, ami nem elvont, de nem is egy im.net-es közvéleménykutatásra hajaz. de idővel be fog kerülni a Tent City-s, és a Milyen színű a hajad? kérdés is. :)) csak hogy legyen példa a két végletből. -
Általában nem szoktam beírni, de ha érdekes a téma leírom a véleményem.
-
Alap hogy beirom, oltás powa ! :) -
kikérem magamnak, én normálisat küldtem be :P -
mindig clio fintorog
-
:D -
ba32107 #30983 Néha kell ilyen kérdés is. Nem olyan egyszerű ám mindig olyanokat összeválogatni, ami várhatóan mindenkinek fog tetszeni. Sok olyan kérdés is van, ami alapvetően jó, de nagyon rosszak / semmitmondóak a válaszlehetőségek. Nem tudjuk mindegyiket átszabni úgy, hogy mindenkinek tetszen. A most következő négy kérdés szerintem mindegyik jó, de tuti itt is fintorogni fog valaki, mert újabban szinte minden kérdésnél megjegyzi valaki, hogy mekkora szar. Tessék tenni ellene, akárki küldhet be kérdést, ne csak kritizáljatok, hanem segítsetek ti is. De a marhaságokat, azokat be tudjátok küldeni...
Nem letolásnak szántam, csak kicsit zavar hogy panaszkodni mindenki tud, de a havonta beérkező három normális kérdésból kettőt én küldök be. -
Legtöbbször igen, de előfordul hogy kihagyom -
"Legtöbbször igen, de előfordul hogy kihagyom."
Komolyan mondom, aki beírja, hogy nem szokta beírni! XD -
Egy saját vélemény.
Tíz érdektelen kérdésre jut egy normális.
Jó lenne olyan kérdéseket összeválogatni, amik nem egy népszámlálói nyomtatványra hasonlítanak.
-
-
:DDDD
nem is kell, mindenki tudja.... -
clio1616v #30977 inkább nem mondok semmit -.- -
Nem szoktam beírni. -
ilyen kérdést:ASDsa_dfasdf_dfsadf -
akkor mos mér?
-
mikor hogy... -
toto2700 #30972 Nem kötöm az orrotokra, mire szavazok. -
Igen, mindig beírom.
De mar volt ez a szavazas... -
Nem kötöm az orrotokra mire szavazok.
-
ba32107 #30969 Én legtöbbször azt csinálom, hogy szövegelek összevissza a témáról, és abból általában ki lehet találni mire szavaztam. Néha nem írom be, pl. amikor leszarom a témát vagy amikor túl kényes :D -
most nem írom be, mert nem érdekel a téma
picsába, elbasztam :D -
Igen, mindg beírom.
gyökér kérdés...és el is van gépelve ez a válasz... no mind1... -
Igen, mindg beírom.
milyen fasz kérdés ez már :DD -
-
Nem nem szoktam :D -
Igen, mindg beírom. -
híradó és Family Guy, eddig terjed a tv