127612
-
amugy ez igaz! legutóbb a "mennél e külföldre dolgozni" kérdésnek nagyon örültem, sok jó eszme cserélődött akkor a topicban aznap! -
marci9507 #31039 Igen, mindig beírom. -
dx #31038 2. -
Általában nem szoktam beírni, de ha érdekes a téma leírom a véleményem. -
Igen, mindig beírom -
ha érdekes a téma .. :P
huha holnap az én kérdésem lesz ahogy nézem :D yaay \o/
pont aznap jutott eszembe az egész mikor mentem suliba :d -
nem lehet ujat beküldeni..lehet hogy sok ötlet be és egy honapra elre be van már tervezve? -
clio1616v #31033 például van-e értelme a nyelvvizsgának? vagy hogy hogy érzed van értelme a diplomádnak?
olyan dolgokra gondolok, amik érdekelnek sok embert és segíthet azoknak akik még valamilyen döntés előtt állnak azzal, hogy a tapasztalatukat megosztják... -
Hydroceph #31032 De legalább poén, és a valoszinuleg nagyon hiheto érveléseken jot rohog az ember -
Mert az egy értelmes kérdés
-
Hydroceph #31030 Határokat azért lehetne szabni. De a lézerpuskás cuccot várom, szerintem tyví-tyví-tyví. -
Én így látom, de nem én képviselem a többséget. -
Hydroceph #31028 Jegyezd fel, mert kurvára egyetértek -
általában nem szoktam, csak ha érdekes a téma (mint ez :DDDD) -
pl? monnyá egyet nagyokosssss... :D -
clio1616v #31025 nyugodtan írhattad volna azt is...
már látom a következő kérdést:
Te szoktad olvasni A nagy szavazó topikot?
Kreativitás hiánya az ingerszegény életmódotokból ered?
Olyan kérdések kellenének, hogy abból hasznunk is legyen, ez lenne a topik értelme, de ne haragudjon már meg a kérdés feltevője, de ez, hogy beírod-e a szavazatod... eleve hülye kérdés, aki írni fog rá reakciót az eleve szokott valamit beírni és nem mást, mint amire szavazott. -
xxxpaulxxx #31024 Ha érdekes a téma és említésre méltó véleményem van róla, akkor igen:P -
clio1616v #31023 de most nem? -
Általában nem szoktam beírni, de h aérdekes a téma leírom a véleményem. -
Általában nem szoktam beírni, de ha érdekes a téma leírom a véleményem
-
Kb. annyi különbség van a kettő között, mint aközött, hogy valaki tetszik, vagy valakibe szerelmes vagy. Egyáltalán nem mind1. :P:P:P -
jaok :DDD -
Pillantnyilag szóhoz sem jutok ettől a kérdéstől.
-
Igen, mindig beírom. -
Hydroceph #31016 Igen, mindig beírom.
Vótmá nem? -
"általában" nem egyenlő mindig -
akkor most minek írod le?:D -
nem szoktam leírni mert lusta vok hozzá általában -
most hol a véleményed?
-
Legtöbbször igen, de előfordul hogy kihagyom -
[felmond] 
-
Igen, mindig beírom. + a véleményem is. :) -
extramagascsaj #31008 Legtöbbször igen, de előfordul hogy kihagyom. -
Jáájj, reggel 5 óta dolgozok, már fáj a fejem és a falon is kódot látok, szinte már szédülök, gondoltam benézek ide, hátha kicsit reláxlódok, erre azt kell látnom, hogy DJ Skylinenak szófosása van a semmiről. :D Már bocs, de tényleg. :D
Én amúgy nem vagyok ilyen nagy demokratikus beállítottságú, benyomom a legnépszerűbb ötleteket (hogy azért ne mondjátok, hogy csak a szar között túrkálok), aztán nézelődök, válogatok, valamikor csak 5 oldallal arrébb találok olyat ami tetszik. Nem nagyon nézem meg a szavazatok állását, nekem elég annyi, hogy az első pár oldalon úgyis népszerűek vannak. :) Mondjuk mostanában rohadtul nem csinálok semmit sem, az alatvalók dolgoznak. :D De néha azért berakok 4-5 kérdést, rendszeresen olyankor szokott valami izgi vita lenni. :D -
Értem hogy nektek sem egyszerű, remélem megtaláljuk a közös nevezőt. -
Legtöbbször igen, de előfordul hogy kihagyom.
-
ezt direkt írom külön kommentbe, mert a másik már túl hosszú, és az "El szoktad olvasni a hosszú postokat?" szavazásból jól leszűrhető, hogy nem mindenki olvassa el a hosszú kommenteket. :D
szóval. amíg le van zárva a beküldés, addig használja ki mindenki az időt, és gondolkozzatok kérdéseken, alakítgassátok, hogy egy jó, és érdekes kérdés legyen. és ne az legyen, hogy ez már megint egy érdektelen kérdés, vagy ezt kb. már harmadszor utasítjuk el, mert volt már. ha kell, írjátok fel egy lapra, jegyzettömbbe, word dokumentumba, és így nem lesz elfelejtve. ha esetleg valaki nagyon nem bírja magában tartani, és kb. az évszázad kérdését tenné fel, az írja le akkor a panasztopikba, aztán beküldjük mi. (azért ne ide, mert itt lehet, hogy elkallódik a kommentek között) -
Fbn Lx #31003 kockadobással eldöntöm, hogyha 2d6-tal minimum 8, akkor beírom
láltéma -
na jó, de hiába érdektelen, ha nagyon sokan szavaznak mellette a kérdés elbírálásakor. pl ha már felhoztam példának a "Milyen színű a hajad?" kérdést, 59 mellette, 14 ellene. most nem szedhetjük ki a kérdést olyan indokkal, hogy érdektelen vagy semmitmondó. illetve kiszedhetjük, de ez nagyon kérdés függő, hogy mi lesz a sorsa egy kérdésnek. ez úgy működik, hogy bejön egy kérdés, azt mindenki látja itt a topikban (legalábbis az látja, akinél aktív az ötletkövetés), hogy X kérdés érkezett a gyűjtőhelyre. mi adminok azt csináljuk ilyenkor, hogy megnézzük a kérdést és a lehetőségeket. ha kell akkor írunk megjegyzést, hogy kevés a lehetőség, vagy jó a kérdés de nem túl jók a lehetőségek, mielőtt beküldjük a kérdést (ha eljut addig), akkor majd faragunk rajta. akkor nyelvtani hibákat nézünk, hogy vannak-e, és átírjuk a kisbetűvel kezdett kérdéseket nagybetűre, meg ha nincs írásjel (leginkább pont), akkor teszünk egyet. általában minden kérdést hagyunk, hagy menjen róla az elbírálás, 2 dolog történhet, vagy tetszik nektek, vagy nem. ha tetszik, akkor a rendszer automatikusan elfogadja (vagy mi, ha nagyon jó a kérdés). ha nem tetszik, akkor meg a rendszer egy idő után automatikusan elutasítja, ilyenkor kerül oda megjegyzésnek, hogy "Közösség által leszavazva.". mi akkor utasítunk el kérdést, ha az már volt, vagy ha az nagyon kis réteget mozgatna csak meg. de alapvetően egy kérdést sem utasítunk el, csak mert az semmitmondó vagy érdektelen. ilyenkor jön az, hogy dönt a közösség. lehet egy kérdés az nagyon "beragad" tehát nagyon döntetlen felé húz az állás, ilyenkor ezek a kérdések C vágányra kerülnek, mert van egy réteg akit érdekel, és van egy réteg akit nem érdekel. és ez tök mindegy mennyire komoly kérdés, mivel a közösség nem igazán döntött, így kicsit elsüllyed a levesben a kérdés. van úgy hogy van 2 hasonló kérdés, ilyenkor vagy elutasítjuk azt, amelyik "gyengébb", de ha van abban jó lehetőség akkor belerakjuk a másikba, vagy marad mind a kettő, mert mondjuk azért annyira nem ugyanaz. pl vannak tavaly nyári kérdések még, amik nem kerültek be, eleinte azok nagyon döntetlen álláson voltak, de most már úgy ahogy, de körvonalazódott a kép, hogy nagyjából oké. szóval sok tényező bejátszik egy kérdésnél, de alapesetben mindig a közösség dönt. mert akkor minek a gyűjtőhelyen lévő szavazórendszer, ha most mi elkezdenénk bíráskodni minden kérdés felett, csak azért mert nekünk tetszik, vagy nem. nekem sem tetszik pár kérdés a témája miatt, de mivel ti úgy gondoltátok, hogy menjen, így akkor bekerül majd. vagy több olyan van, ami tetszik, de elutasította a közösség. most bármikor rányomhatok egy elutasított kérdésen arra, hogy elfogadva, és holnap már jön is a kérdés. de most ha ezt csinálnám, akkor már rég nem arról van szó, hogy a közösség dönt. :)
szóval bírják ki azok, akiknek nem tetszik egy adott kérdés. és ilyenkor sajnos bele kell törődni a "többség dönt, egység nyal" című mondatba. lehet nem hangzik szépen, de sajnos ez van. nem tudok mit csinálni sajnos, fogadjuk el, hogy valakit érdekelnek a komolytalan, érdektelen, semmitmondó kérdések is. különbözőek vagyunk, mindenki másra kíváncsi, és ettől lesz sok kérdés itt. -
sose