127612
  • Rundstedt17
    Gyenge közbiztonság,állatok által szét graffitizett környék miatt nem kedvelem.csak rendet kéne teremteni és akkor oké hely lenne.A bünözőket egy életre lesittelni,a grafitiseknek meg a házát kidekorálni,plussz letakarítatni a mocskot amit csináltak illetve olyan bírságot hogy a gatyájuk is menjen rá
  • somdav95
    Felhőkarcolók csak simán szétbasznák a régi épületek "harmóniáját". Mint pl. londonba is összevisszaság van...
  • Kicsikiraly
    Ráday? Váci u.?
  • atlagember
    Jobb hijján ez van.
    De...!

Hiányoznak a felhőkarcolók, egy normális belváros hangulatos sétálóutcákkal éttermekkel kávézókkal.
    Nincs megoldva a kzölekedés, a parkolás a közbiztonság, koszos, lepusztult, kihalt és rideg.
  • ba32107
    A közbiztonságot, a töménytelen szemetet és az agyongraffitizett aluljárókat utálom, ezt leszámítva szívesen laknék ott.
  • Kicsikiraly
    gellért tértől a margit hídig? :O azzal neked ott mibajod? város sztem legszebb környéke ez a lánchíd és környéke. szép régi épületek (sulim is ottvan) ott a vár, a tabán (bár az kicsit beljebb van, lehet te konkrétan a dunapartra gondolsz)

btw a város szép és hangulatos, de néhány dolog nem tetszik.
  • extramagascsaj
    A város szép és hangulatos, de néhány dolog nem tetszik.

• milk4
    Nem a kedvenc városom, de azért nem olyan vészes.
  • DIESEL DOG #31312
  • BaliBoy
    Igen, de a nagy számok törvénye miatt itt többen. :)
  • Molnibalage
    Kevés opció. Valahol a 3. és 4. pont között. Nagyon kevés szép hely van. ha az utcán vagy a szabadban sétálsz. Szórakozóhelyek és vendéglátóhelyek miatt érdemes csak bemenni. Sajnos nagyon Bp. központú az ország.

Pest nagy része egy pöcegödör. Budán is vannak ilyen helyek. Csak menj végig a Gellért tértől a Margit hídig. Okádék. Hihetetlen adottságok lennének azt az budai oldal fele szó szernt szét rohad. Akkor vigyázó szem Prágára. Ott szó nem lehetn erről a belvárosban és a vár környékén.
  • OrioN the S
    Bunko emberek mindenhol vannak :) Nem keves...
  • BaliBoy
    Nem a kedvenc városom, de azért nem olyan vészes.

Debreceni lévén nem a kedvenc városom. Vannak vele gondok. Nem is kevés. Nagyon zsúfolt, nagyon sok a bunkó ember, büdös (hihetetlen, hogy a bélvárosban is állandó csatorna szag van, a szmogról már nem is beszélek), tele van romos épületekkel (van olyan környék ahol inkább az úttesten megyek az autók mellett mert félek, hogy rám omlik a ház, pl. a nyugati mellett a szondi utcában), ráadásul a nevezetes épületeket, helyeket kivéve nem egy szép város, zöld terület alig akad. Meg lehet nézni Szegedet, Sopront, Debrecent... stb. messze szebb városok mint pest. De mivel munkalehetőség meg inkább itt van, ezért én is itt vagyok.
  • HUN Fittikém
    Utálom a fővárost, mindent megteszek, hogy elkerüljem.

• tigeroo
    Utálom a fővárost, mindent megteszek, hogy elkerüljem.

eddig 2x voltam budapesten hát valami eszméletlen. zsúfolt, nagy a forgalom, stb...
  • OrioN the S

Pl. ,ha a nyugatinal az aluljaroban atsetalok akkor szegyenlem. Ha felmegyek normafara vagy a vaci utcaba setalok vagy hasonlo szep ,kulturalt helyeken akkor eszembe jut ,hogy valojaban milyen szep varosban lakok.

Mindig elgondolkozok rajta ,hogy milyen lehet turistakent Budapesten lenni.
  • elitehun
  • ba32107
    Nekem nem tetszik annyira az ötlet, most például a legnépszerűbbek között nagyon sok olyan van, amit alaposan át kéne szabni, mielőtt bekerül. Amúgy hol merült fel mint ötlet? :D Itt nem olvastam, az üzenőfalon sem olvastam :D
  • Aquir
    "de ennél legalább 10 kategóriával fontosabbak a költséghatékony eljárások."

és én mit is írtam? tessék ezt :)
    "és ha nehézségek nélkül megtehető akkor meg kell tenni"

a bezárt "idilled" (mert te sem úgy érted) egy hülyeség mivel minden élőlénynek szükséges egy alapszintű szabadság
    mondom alapszintű. Mert mióta társadalomban élünk (mióta törzsben stb., tökmindegy) azóta nem tehetsz meg azt amit akarsz

meg persze 1. számban a körülmények határozzák meg mit tehetsz (a születésedtől kezdve (sőt még az is hogy mit predesztináltak az az előtti körülmények)), mert te is egy körülmény vagy, de csak 1 a sok közül és a körülmények döntenek mindenről. a létről, a halálról, MINDENRŐL :)
  • Fbn Lx
    persze, hogy törekszünk a biztonságosabb eljárásokra, de ennél legalább 10 kategóriával fontosabbak a költséghatékony eljárások.
    a robotizált közlekedés csak tömegközlekedés formájában nyerne igazán értelmet.
    Másrészről az én gondom ezzel a dologgal, hogy - ugyan apránként, talán észre sem vesszük - de folyamatosan eggyel beljebb és beljebb teszik a lécet az auránk felé :)
    Számomra bizonyos fokig a szabadságérzet fontosabb, mint a biztonság.
    Képzeld el magad bezárva egy páncélszekrényben, ahol minden szarral táplálnak fejlesztenek, és 150 évet élhetsz - de csak egy virtuális térben, valójában négy fal között, csak 65 darab digitális cuccal.
    Jó, lehet, hogy valaki számára az idillt fogalmaztam meg.
  • Barnabyka
    szép dolog amikor a robotautótól idáig eljut estére egy téma:)

ezért jó ide járni:))
  • Fbn Lx
    halálos, mert rohadt sok embernek elbaszta már az életét valamilyen mértékben. Fejlettebb és biztonságosabb technológia a kertben szocializálni a 12 éves gyereket mint chaten, mert ott kevesebb az esély a pedofilokra.
  • sweech
    te mókamester.
  • Shifter
    ennyi erővel a szgép is halálos mert az arcomba robban 1 kondi XD
  • Aquir
    de ha már van egy kifejlesztett biztonságosabb technológia akkor azt használjuk, minthogy jókedvből meghagyjuk a másikat..
  • Fbn Lx
    ha úgy gondolod, hogy egyetlen haláleset sem engedhető meg, inkább tiltsunk be mindent, minthogy fejlesszük őket.
  • Aquir
    de meg lehet előzni vele, és egyetlen haláleset sem engedhető meg! Gondolj már bele hogy minden fontos ebből a szempontból
    Gondolj arra hogy valaki közeledben meghal és társadalomban élünk, attól hogy mindennap megtörténik, nem engedhető meg. A halálesetek "csak" emberi hibák miatt vannak, és ha nehézségek nélkül megtehető akkor meg kell tenni
  • Fbn Lx
    inkább nuku robotizáció, és nuku motorizáció.

haláleset meg minden oldalon van.
  • Aquir
    inkább robotizáció mint pár haláleset
    mert bizony ez van a másik oldalon
  • tenkenorman
    nekem kizárólag benzines, négykerekű, hátsókerék meghajtásű kell!
  • SötétBarom
    Az autó vezetése szórakoztató. Nem szeretnék robotautókat, maximum opcionálisan. Azt leszarom, ha elektromos lesz, vagy hidrogénes, vagy tökmindegy, csak hagyják meg a vezetés örömét. Persze igen jó lenne nyaralni menni úgy, hogy fel a sztrádára, autodrive, aztán irány 260al a célállomás (ugye automata vezérlésnél nem lenne szükség sebességlimitre).
  • Fbn Lx
    érdekes, hogy a fejlődés eddigi szinte összes aspektusát a történelem folyamán többen utasították el, mint támogatták.
    Na most akkor feltétlenül jó-e az nekünk, hogy ott vagyunk, ahol? :)
  • Katarina 60
    Ne legyen !Jobb szeretem én irányítani az autót.Még utas sem szeretek lenni,mert ugye nem vezetünk egyformán.
  • gergobaby
    NE, bár a sok szőkenő :)
  • Szabi84
    jön a skynet meg minden...
  • birdo #31285
    Ne legyenek robotautók.
  • Fbn Lx
    kell a fasznak, utálom a robotokat, mert: köcsögök.
  • DIESEL DOG #31283
    Ne legyenek robotautók...
  • Littlepig13
    Ne legyenek robotautók.

• poppe
    én is sejtettem, de nem árt biztosra menni :)