127612
-
clio1616v #32881 7 évig? az meg minek? fél évnek elég kellene lenni, ha jó helyre mész és értik a dolgukat. -
clio1616v #32880 Viseltem. -
Viseltem, és úgy érzem használt. -
Talán 2 évig volt ragasztott fogszabályzóm, azóta - 1,5 éve - éjszakait hordok alul, felül. Még pár évig eltart :/ :) Nekem használt. -
nincs, nem kell. -
ba32107 #32876 Összvisz több mint 7 évig volt fogszabályzóm. Első x évben alsó felső éjszakai, utána kb 1 évig alulra fix, közben felülre éjszakai, aztán az alsót levették, és kaptam még egy kivehetőt, ami nyelvrácsos. Az azt jelenti, hogy van kb a szájpadlásom közepénél egy függőleges rács, ami nem engedi a nyelvemet a metszőfogaim felé (merthogy azok a fogaim álltak kicsit kifelé). Ezt is hordtam még egy-két évig. Már nincs, nemtom mióta de jópár éve.
Nekem használt, sőt nagyon sokat használt. Viszont más szempontból nagyon sokat szopok a fogaim miatt. Szinte nincs olyan rágófogam, ami ne lett volna tömve. Egy-kettőn akkora tömés van, hogy megijednek az emberek amikor megmutatom. Van két gyökérkezelt, abból az egyik nemrég megrepedt, és még most is azzal a fogammal járok kezelésre, mert nem tudták rendesen megcsinálni. Eredmény: szinte akárhol rágok érzékenyek a fogaim. Hideg vízzel nem is tudok öblögetni. Naponta 2-3szor mosom, fogselymezek, szájvízezek, de semmit nem használ. Köcsög gének :C -
nincs, de kéne :CCCCCC -
DIESEL DOG #32874 Nekem nincs, de nem is kell... -
Nekem nincs, de úgy érzem talán igazítani kéne a fogaimat. -
Nem volt / nincs rá szükségem. -
viseltem, ilyen esti berakós volt...kurvaszar...de aztán nem hordtam, mert utáltam, mégis beállt a fogam :D:D (a szemfogam állt kicsit kifelé) -
Nincs, nemvót, nemkő. -
Én viszont nem nagyon... -
tökéletesen egyetértek :D ezt írtam én is.. és ezt mondom minden spannak, ha fosnak odamenni vkihez.. mi a szent szart veszíthet vele, ha esetleg azt mondják, "bocs, nem" (már amelyik válaszra méltat :D).. ez van, majd legközelebb :) -
Fbn Lx #32867 :A_S:D,sa
de leginkább telenyomni a gépet high school musicallel, meg tokio hotellel, jonas brothers, stb.
ezeknek az ikonja legyen kint az asztalon is! -
Fbn Lx #32866 ezt sokféleképpen fel lehet fogni, nekem pl. nagyobbvagyegyenlő esélyem van hozzád képest a kibukásra d:
de lefosom. találok valami munkát tolok a seggem alá valami putrit, kell egy nő, egy pipa meg egy kis zene, és élem az életet minimálbéren is -.-" -
Fbn Lx #32865 szerintem nem rossz érzés, én szeretem ha az életemet tárgyalják : ( -
:)
Nagyon sokáig nem volt ez így. (Most már bánom is nagyon.) De igazából nincs mit veszítenie az embernek. És ez tényleg így van. Olyan mintha úgy menne be az ember a kaszinóba, hogy nem veszíthet. Forgat egyet a ruletten és vagy semmi vagy nyer. Nekem is sulykolnom kell még magamba ezt a gondolkodás módot mert azért bennem is van egy kis félsz még.
De miután olyan dolgok történtek velem, hogy hihetetlen, már nem filózok azon, hogy féljek.
Pl. egyszer egy elég cikis helyzetben mentem oda egy lányhoz (már volt előzmény). De úgy álltam a dologhoz, hogy ciki-ciki nem érdekes úgy sem találkozok vele soha többet. (nyaralásból jöttünk hazafele) A lényeg, hogy nem jött össze a dolog. Úgy voltam vele, hogy mind1. Erre szeptemberben először jöttem vissza pestre, hát a vasútállomáson nem összetalálkoztunk.... :D Pedig még csak nem is debreceni volt a lány. Azt már nem is mondom, hogy ugyanabba a kocsiba szólt a jegyünk és ha valamelyikünk egy számmal más helyjegyet kap akkor egymással szemben ültünk volna. :D Előtte soha nem találkoztunk és utána sem... Nem hiszek a sorsban de, hogy ez nem véletlen az is biztos. :D -
Te kövér,és randa?:D Najó,erről képet,mert nemhiszem:-D -
Egyéb. -
1. -
bátor vagy:D -
A helyzet az, hogy bejelöltem iwiw-en egy tök ismeretlen lányt. Meglepetésemre ismeretlenül visszaigazolt. :) Úgyhogy ma fogtam magam és elmentem a munkahelyére. :P Egyelőre mondjuk kosarat kaptam, de fog ez még változni. :D -
Ha mégis megtennéd előtte töröld le az összes erőszakos játékod a gépről és telepíts fel valami Disneys cuccokat légyszíves. -
ba32107 #32857 Ok, békén hagyunk, csak ígérd meg hogy nem fogsz pár év múlva egyik reggel fegyvert ragadni, és mindenkit lelőni a munkahelyeden -
clio1616v #32856 képt ^^ -
mindenkinek megvan a keresztje -
én is értelmes, rendes, iskolába járó, nem naplopó gyerek voltam, mégis 5 évet b×sztam el az életemből kicsit hasonló probléma miatt. :) midndegy, nem ide tartozik, de amíg így viselkedik addig nem fog semmi sem történni. részemről a téma lezárva. -
vedd észre, hogy a meglátásban rejlik az egész. nem attól vagy jókedvű vagy sikeres mert jó dolgok történnek veled, hanem azért mert a jót látod meg a dolgokban, és ettől még jobb dolgok történnek. (lehet kicsit ellentmondásos de most nem tudom máshogy megfogalmazni :D) -
Csinálj valami megbotránloztató weblapot amit tuti sokan fognak nézni rakd teli reklámmal, ptrofitálj. -
ha csak a nők miatt lennék ilyen...:)
a helyzet az, hogy 95%-os valószínűséggel kibukok az egyetemről és valami lófasz állásom lesz, ha lesz -
Nem, de nem is vagyok félénk, majd idejön ha akar valamit. :) -
dzsaniii #32849 Nemár Bélám, pont ezt magyarázom, nincs szüksége mindig ezt hallgatni, biztos hallotta épp elégszer máshol is. Miért nem hagyjátok csak egyszerűen békén? Amúgy meg szerintem semmi baj vele, lehet érdekes "mentalitása van", de amúgy meg értelmes, rendes gyerek, jár suliba, nem naplopó, majd megváltozik... -
mindezen szempontokat figyelembe véve írtam az előbbieket -
A nők nem érnek annyit, hogy miattuk szard el az életed. -
ha olyan jól átlátod a dolgokat, akkor biztos nagyon jól tudod, hogyan lehetne változtatni a dolgokon. de amíg nem akarsz változtatni, addig ne csodálkozz, hogy ilyen vagy. én is tudom jól, hogy mennyivel könnyebb az egyszerű utat választani, és semmit sem csinálni azért, hogy jobb legyen. de hosszú távon nem biztos, hogy kifizetődő. és ha nem megy egyedül, akkor segítséget kell kérni. igen, tudom, hogy nem akarsz egy pszihomanushoz sem elmenni. -
Emlékszem én is. Pont akkor regisztráltam, így kb. a közepébe csöppentem bele. Akkor nem szóltam hozzá, de mostmár nem bírtam...
Tudom milyen rossz érzés, mikor a te életedet tárgyalják... Tapasztalat... -
dzsaniii #32844 Ezen már végigmentünk egyszer, én is azt hittem, hogy csak viccel, és csodálkoztam, hogy mennyien bedőlnek neki elsőre, de úgy látszik mégsem. Mióta van topik kb. azóta itt van, végig ilyen volt, beszéltem is vele, semmi érdeke eljátszania ezt szerintem. Ha pedig úgy nézzük, hogy tényleg komolyan beszél, akkor szerintem neki sem tetszik, hogy kéthetente tanácsadásba kezdtek az életről... -
Jó neked... -
Erre most mit mondjak? Üldözni fog a bűntudat, ha valami történni fog veled...