127612
  • pista89
    Ez amúgy nem politika?:D
  • kovacsgellert
    Jobb szeretném ha maradna a forint, de elismerem, hogy szükség van az euróra.

• ForzaInter
    Nekem aztán tökmindegy.
  • bardocz
    Meg talán néhány cucc olcsóbb lenne,és nem ingadoznának annyira az árak.És a külföldi rendelés sem lenne szopás emiatt,hogy egyik nap ennyi az ojró,második nap meg több 10 forinttal.
  • clio1616v
    Csak várd meg milyen kamatokat kérnek majd ha most is a forinthitelek a legdrágábbak...
  • clio1616v
    3adannyi fizu? lol

Örülhetsz ha ugyanazért az elvégzett munkáért a 10edét megkapod.
  • clio1616v
    Van az a váltószám.
  • clio1616v
    Már mentem be és sikerült.
  • Darkon
    Legyen euro mivel mert pl ha az ember abba vette volna fel a lakashitelet most nem sirankozna hogy mennyire megnott a reszlete(bar az emberek 80% frankban vette fel)
    Nem lenne arfolyamkockazat a gazdasagban.
    Amig nem felelunk meg a kriteriumoknak addig ugyis mindegy kimehetnek es verhetik Brusszelben az asztalt a csoro KeletEuropaiak ugysem fogjak engedni hogy bevezessuk.
  • Vegas
    sok sikert ;>
  • pista89
    Nekem aztán tökmindegy.
  • milk4
    Én tanulni,szüleim dolgozni.Most fogunk kimenni másodszorra.
  • Vegas
    nyaralni?
  • milk4
    Nekem aztán tökmindegy.Most nyáron kimegyünk *******ba minimum 4évre,de lehet,hogy örökre.

• oliwwer
    Nekem tökmindegy.. úgysem leszek sokáig itt.
  • MR ME
    ennyi
  • MR ME
    am meg akik azt írja h legyen euró minnél hamarabb az még annyira sem ért hozzá mint én, mert annyit azért lehet érteni h attól még h itt euró lesz nem lesz ugyanannyi sem a fizetésünk sem pedig a dolgok árai mint kinn, szvsz ami kinn 1 euró az nálunk attól még 3lesz és a fizetésed is harmadannyi mint kinn, szal jelenlegi helyzetben bevezetni tök értelmetlen
  • gurubefree
    mikor meg Euro lesz azt a muki kap 200-250 havi fizetesnek biztos fogja szivni a fogat ....
  • MR ME
    én azt szeretném ha euró lenne de fel is nőnénk hozzá, mert most tök értelmetlen lenne bevezetni...
    am meg amúgy a saját politikusaink túrnak ki a vagyonunkból és még az adónkat is ellopják addig itt nem hogy euró nem lesz de még jólét se
  • sweech
    nem tudom, hogy szeretném-e. nem értek hozzá.
  • Benny04
    Legyen euró minél hamarabb
  • Carlos
    Legyen euró minél hamarabb
  • Bandee1987
    Szerinted ha most lenne korházi napidij, vizitdíj meg tandíj, akkor már lenne eurónk? Lótúrót. Ezek filléres dolgok (nem az emberek, hanem az állam számára) ahhoz képest, ami miatt most nekünk nincs.

Meg korábban kifejtettem valahol, hogy szerintem nem a tandíjjal van a baj, hanem az oktatásba fektetett pénzzel, az állami támogatások ésszerűtlen elosztásával.
  • Kicsikiraly
    ezért ismerem el hogy kell az euro :D
  • Cat 02 #33138
    Közrejátszott...
  • Bandee1987
    története van, csak értéke nincs.
  • Bandee1987
    te komolyan azt hiszed, hogy az a népszavazás tehet arról, hogy most késik az ajrónk?
  • Cat 02 #33135
    Nagyobb boltokban persze, de elmész egy sarki zöldségesbe hülyének néznek...
  • Cat 02 #33134
    off: népszavazáson le lett szavazva anno pár dolog (korházas, egyetemes cucc volt ha jól emlékszem), szal nemcsoda h késik, de az államháztartási hiány egyre csak csökken, szal előbb utóbb csak lesz :D
  • Kicsikiraly
    Jobb szeretném, ha maradna a forint, elég régóta pénzünk, és van története, de elismerem hogy már nagyon szükség lenne az euróra.
  • Vegas
    nem kell euró
  • extramagascsaj
    menj már be egy kisboltba
    és próbálj ott euróval fizetni -.-
  • Arcor
    Legyen euró minél hamarabb.
  • tigeroo
    sztem ugy érti hogy a forintot felváltsa
  • Bandee1987
    Legyen euró minél hamarabb.

Utána lehet, hogy megint 3,60 lesz a kenyér ára.
  • ba32107
    Hihetetlen vagy komolyan mondom
  • clio1616v
    Az meg van határozva az éppen aktuális euró vételi árfolyammal, amit az adott szolgáltató közzétesz az üzletében vagy telephelyén.

Sőt nagyon sok helyen még ki is írja a terméke mellé mi mennyi EUR.

Hidd el tudsz euróval fizetni bárhol, ha elhiszi, hogy nem hamis és nem akarod átvágni.

Aztmondja tankoltál 15000 Forintért? Jó akkor adsz 60 Eurót és Csókolom.
  • clio1616v
    Felfogtam, csak nem értem a kérdést. Az hogy nem értem az azt jelenti, hogy nem tudom miért kérdezte.

Éted? ^^
  • extramagascsaj
    sztem meg arra gondol,h minden euróban legyen meghatározva...
    a termékek és szolgáltatások árai (pl. egy kg kenyér 1€)
    és a munkabér is (200€ pl.)
  • Szabi84
    ezt szerintem csak te nem fogtad fel