127612
  • Motoroj
    Nem.

Legalább is nem tűnt fel.
  • toysoldier
    akkor nem kell idejárni
  • Barnabyka
    szar kérdés...egyre gyengébb a topik minősége szvsz.
  • ZTM
    Nem.

Nekem szerencsére még nem volt ilyenben részem!
  • Rage47
    Én nagyot néztem, mikor a biciklizáramat ellopták, a biciklimet otthagyták
  • BB7
    "Igen"

Hely/Szituáció:Buszon iskolából haza!
    Öreg (Azt hiszem cigány) asszony mellé ültem, máshol nem volt hely, és állni nem bírtam! Persze szóba elegyedett velem, s a téma elég színes volt effektív! Ő egy kiöregedett színésznő, de foglalkozik jóslással! -.- Hmm...
    "Haggyálmár büdös riba**!" - Mondtam volna, de ki nem ismeri a
    -Zookkniiiit! Tákáróóóót! - típusú öregasszonyokat!
    Persze felkínálta, hogy jósol nekem, és elkapta a kezemet, hát, jó! Miért ne... Jósolt, közben beszélgettünk! Közeledett a megálló, ahol le kelelett szálnom, és miután leszálltam vissza is gondoltam, hogy milyen jó fej volt! :)
    Persze otthon vettem észre, hogy a pénztárcám nem volt a helyén ... Pénz [2-3K], iratok, bérlet...stb.!
    Jó, csak a saját hibám effektív, de basszus! Miért is [az akkor] 13évessel kezdenek?

Mind1, nem haltam bele, sőőőt! Azóta persze sokkal óvatosabb vagyok, bár tény, alapjáraton egy óvatos típusú ember voltam/vagyok/leszek!
    Vigyázzatok... mindenképp, hisz nem sok mindenkiben lehet manapság megbízni! :/
    Nem egy olyan esetet tudok, hol barát-barátot lopott meg! [Évek óta tartó kapcsolattal, stb.!]

Persze nem az a történet lényege, hogy a csaj barna volt! Ebből ne legyen flém!
  • bens
    pénzt még soha. telefont, biciklit már igen.
  • tigeroo
    nem
  • tigeroo
    mert aztán tényleg kibaszott nehéz szavazni a kérdésre...
  • Adam II
    Nem.
  • Lullaby
    Nem, mert nagyon vigyázok a cuccaimra.
  • ba32107
    Írd fel magadnak őket, és majd küldd be ha megnyitjuk. Vagy ha lusta vagy, akkor elküldheted nekem is pm-ben már úgyis felírtam magamnak párat.
  • ThisZip
    Nem.

Aki olyan hülye, h nem figyel a cuccaira az meg is érdemli. Azokon az embereken szoktam röhögni, akik a letolt farmerük farzsebébe teszik, onnan bárki kiemeli úgy, hogy nem is lehet észrevenni. Ez a kérdés volt már nem?
    Mert akkor is ugyanígy válaszoltam.
  • Ability
    Egyszer volt egy felmérő szavazás, hogy ki milyen típusú kérdésekre kíváncsi. A fikció előkelő második helyen végzett, de ha betettünk egyet, akkor valahogy mindenkinek sikerült beírnia, hogy utálja az ilyen kérdéseket. :P
  • SimaSuna #33469
    eddig nem..igazából nem is van rá lehetőségük...

pénz, bérlet teló, szűken a farmer oldalsó zsebében :)

• poppe
    én a tényszerű adatokra nem vagyok kíváncsi ( milyen kezes vagy, mennyit keresel stb)
    inkább az emberek véleményére (euthanázia, legyen-e euró, mit teszel, ha...)
    ennyi, többet nem offolok :)
  • Rundstedt17
    Nekem van több ötletem is de nem lehet kérdést beküldeni,xóval nem az én hibám hogy geciszar kérdések vannak:D
  • Mersant
    a mai kerdes is erdekes lenne, ha tobb lenne az "igen", es elmeselnek a sztorikat...de szerencsere eddeig keves embert loptak meg, igy viszon unalmas a topik.
  • ba32107
    Igen, de ha például megnézed a legnépszerűbb ötleteket, akkor az tele van olyannal, mint ez: két válaszlehetőség. Szinte mindegyiket át kéne teljesen szabni. Én ezt meg szoktam tenni, de akkor meg jönnek a beugatások, hogy ezért meg azért rossz. Amúgy nekem azok a kérdések nem is tetszenek egyáltalán, túl komolyak és / vagy érdektelenek. De mivel valamit be kell tenni, ezért be fognak kerülni.
  • Molnibalage
    Akkor javaslat.

Volt olyan, hogy clio nem mondta, hogy hülye kérdés?

- Á, soha.
    - Lehet, de én mégnem láttam.
    - Igen, ez is hülye kérdés...
  • Mersant
    holnapra johet: Mi a véleményed az eutanáziáról?
    esetleg ez: Milyen lehet egy lézerpuska hangja? :D:D:D
  • terron
    Igen még párizsban kb 1000 frankot, 60k forintot, de ez nem most volt már. A kurv4 4nyjuk4t
  • DJ Skyline
    a mostani kérdés is eléggé elől volt, nem az utolsó oldalon kullogott. :) de mindegy, mert így is úgy is bekerül egy idő után minden elfogadott kérdés. most ha mindig a legjobb kérdések kerülnek be, akkor egy idő után már csak a szar, gyenge kérdések maradnak. az meg még rosszabb lenne szerintem, mint most, hogy xy naponta bekerül valami gyengébb kérdés.

de néha azért lehetne indokolni, hogy miért hülyeség az adott kérdés. pl nem tudom mi hülyeség van abban a témában, hogy "raboltak-e már ki a zsebtolvajok" túl sok lehetőséget nem lehet ebbe belerakni az igenen és a nemen kívül. esetleg bele lehetett volna tenni egy olyat, hogy "csak akartak", vagy hogy "én is zsebtolvaj vagyok"
  • clio1616v
    Lehetne az a kérdés, hogy Szerinted a mai kérdés hülye kérdés?
  • clio1616v
    lekötelezel
  • poppe
    tervezett kérdések gyűjtőhelye... és ott amelyik elfogadott, és amelyik a legtöbb jöhet szavazatot kapta :)
  • OrioN the S
    vagy ,hogy "nem ertelmezheto" :D
  • DJ Skyline
    de mindenképp kell egy olyan lehetőség bele, hogy "hülye kérdés".
  • OrioN the S
    holnapi kerdes: mi legyen holnap?

es ezt akkor lehetne midnen nap
  • DJ Skyline
    na, holnap amúgy sincs még kérdés. a nagyon lelkes emberektől várom a javaslatot mi legyen holnap. :)
  • poppe
    egyszerűbb titeket szidni :D
  • OrioN the S
    Mert akkor oket piszkalnak :D
  • DJ Skyline
    sosem jó nektek semmi, miért nem csináljátok ti akkor a dolgot? :D
  • immovable
    :ASD:ASD

#33449 nem
  • Mersant
    csaknem te kuldted be a kerdest? :D
  • poppe
    de ha lenne tartózkodok/nem érdekel gomb, akkor látnám a szav. eredményét (ami kurvára nem érdekel) :D
  • immovable
    Nem érdekel/tartózkodsz = ne szavazz. Meg van oldva.
  • poppe
    az ilyen faszságok miatt kéne állandó egyéb gomb... vagy tartózkodok/nem érdekel opció...
  • Picar77
    Nem.
  • zsutyesz
    hú, ebből biztos parázs vita fog kibontakozni