127612
-
8k-t. -
Fbn Lx #33523 amúgy azért nem mernek tőlem lopni, mert elég nagyra nőttem.
már majdnem 65 kiló vagyok -
Fbn Lx #33522 nem nagyon -
Nem. -
te rakat. -
rakás fos, mellesleg leszarjuk -
Állat mi? <-- :D -
Bárcsak... de sebaj! Régen volt! Amúgy most ugrott be, hogy bár nem a zsebesek, de lopták el már kerekemet! XD
Itt már linkeltem! :D -
msstz #33516 mindegyik azt mondja, szar a kédés. indoklás nincs. gratulálok. -
mármint aki be huzta. -
nem. egyszer ellopták a bicómat de be fenyítettem mert tudtam hogy hollakik. :F -
Akkor ki a hülye? 
/no offense/ -
F1re #33512 1x bekamuzta nekem 1 taho ge.i h nincs penze kajara meg buszjegyre meg mittom en h haza jusson azt attunk neki 2en fejenkent 500 ftot a qrva annyát -
hogy utánamentem kivettem a kezéből majd hátatfordítottam, ekkor neki állt számolni 1. től felfelé... akkor majdnem eldurrantam a röhögéstől.
én útálom a balhét sosem verekszem. de kiállok magamért -
elég óvatos vagyok ilyen szempontból szóval nem
amúgy se nézek ki valami barátságosan. -
NÁJN -
Elég nagyra nőttem,nem én vagyok a célpont.
De a "barátaim" rendszeresen lehúznak. -
Nem
nem adok rá lehetőséget, úgy vannak a dolgaim ^^ belém kötni meg nem szokásuk -
hm, azt a se-t ugyan miert irtam oda? :D -
"A zsebesek lenyúltak már téged?"
engem nem, max a mi a zsebemben volt
amugy még sose, csak próbáltak. se észrevettem, aztán meg csak mentegetőzött. -
nálam is ez a helyzet, nem sokan mernek belém kötni a termetem miatt aki meg belém köt annak nagy bátorsága lehet, de én is teljesen jámbor vagyok addig míg nem baszogatnak :D -
szoktál fürdeni?
-
Nem. -
Fbn Lx #33500 Nem, nem loptak.
a buszon se ül mellém senki, gondoljátok majd valaki az én zsebemben matatna. -
Fbn Lx #33499 és nem jósolta ki a tenyeredből, hogy még a mai nap ellopják a pénztárcádat? -
Szerencsére még nem. Am. nem értem mi ebben a kérdésben a hülyeség.. mki leírja a témával kapcsolatos élményeit és ennyi ha nem tetszik a topik akkor -fav , nem is olyan bonyolult :( -
Tőlem a csövesek télen sosem koldultak,mert a fejemre volt húzva a kapucnim,az is jó technika.
Amúgy egyszer akart indián kirabolni,de megbeszéltem vele,hogy másnap találkozok vele ugyanott:ASD:ASD:ASD: -
xxxpaulxxx #33496 Ilyenkor örülök, hogy nagydarab vagyok és eléggé rövid a hajam (tarkopasz)
Barátságos vagyok nagyon, de szerencsére nem mernek belém kötni:) -
Zsebesek még nem de viszont loptak már tőlem, az ilyeneknek eltördelném kezét lábát. -
Zsebesek még nem, de amúgy már loptak tőlem. -
nemárt visszavenni öcsi
-
Olyan mélyen van a táskában a cucc, hogy néha még én sem találom meg a cuccot és egymásba vannak gabalyodva. Csak két zipzáron kell áthámozni magad mire egyáltalán odaér valaki. Sok szerencsét.. :) -
Ui.: nincs is pénztárcám :D minden értéket a kabát zsebembe tartok (mellkas tájékon) ha meg nincs kabát (nyár) akkor övtáska a nyakamba :D -
Nem.
Nem de próbálkozott má 1 román geci... észrevettem és mondtam neki ha még akarod használni a kezed akkor elhúzol a gecibe. (Úgy elfutott mint állat.)
Ennyi a kis történetem. -
Nem.
-
Hogy szerezted vissza?:O
Engem még nem, nem hiszem hogy mernék:D egyszer próbálkozott egy, de azt miután ellenkezésem hatására előkapta a pillangókését, egy rúgással ártalmatlanná tettem:DDD -
akkor takarodj -
Nem, félnek tőlem
-
ba32107 #33485 Nem loptak meg, óvatos vagyok. Bal zseb telefon, jobb zseb pénztárca. Annyira megszoktam, hogy azonnal észreveszem ha valamelyik hiányzik. Buszon alapból úgy ülök / állok, hogy a kezeim a zsebemben vannak. -
igen lenyúltak.
egyszer a pláza közepén adtam oda valakinek a pénzta mivel tartoztam (200ft) két cigó odajött és kért pénzt, mondtuk nekik nem tudunk adni, erre kikapták a kezemből és elrohantak. biztonsági őr le sem szta...
azttán meg vettem egy fülest. akkor dettó ugyan ez az eset. de visszaszereztem.