127612
  • ERykk
    8k-t.
  • Fbn Lx
    amúgy azért nem mernek tőlem lopni, mert elég nagyra nőttem.
    már majdnem 65 kiló vagyok
  • Fbn Lx
    nem nagyon
  • Scottt
    Nem.
  • CopyKing92
    te rakat.
  • sweech
    rakás fos, mellesleg leszarjuk
  • CopyKing92
    Állat mi? <-- :D
  • BB7
    Bárcsak... de sebaj! Régen volt! Amúgy most ugrott be, hogy bár nem a zsebesek, de lopták el már kerekemet! XD
    Itt már linkeltem! :D
  • msstz
    mindegyik azt mondja, szar a kédés. indoklás nincs. gratulálok.
  • CopyKing92
    mármint aki be huzta.
  • CopyKing92
    nem. egyszer ellopták a bicómat de be fenyítettem mert tudtam hogy hollakik. :F
  • Carlos
    Akkor ki a hülye?
    /no offense/
  • F1re
    1x bekamuzta nekem 1 taho ge.i h nincs penze kajara meg buszjegyre meg mittom en h haza jusson azt attunk neki 2en fejenkent 500 ftot a qrva annyát
  • tenkenorman
    hogy utánamentem kivettem a kezéből majd hátatfordítottam, ekkor neki állt számolni 1. től felfelé... akkor majdnem eldurrantam a röhögéstől.
    én útálom a balhét sosem verekszem. de kiállok magamért
  • NEOreg3
    elég óvatos vagyok ilyen szempontból szóval nem

amúgy se nézek ki valami barátságosan.
  • tommygear
    NÁJN
  • mosoporr
    Elég nagyra nőttem,nem én vagyok a célpont.
    De a "barátaim" rendszeresen lehúznak.
  • BlackShadow
    Nem

nem adok rá lehetőséget, úgy vannak a dolgaim ^^ belém kötni meg nem szokásuk
  • bujcsik555
    hm, azt a se-t ugyan miert irtam oda? :D
  • bujcsik555
    "A zsebesek lenyúltak már téged?"

engem nem, max a mi a zsebemben volt

amugy még sose, csak próbáltak. se észrevettem, aztán meg csak mentegetőzött.
  • Shifter
    nálam is ez a helyzet, nem sokan mernek belém kötni a termetem miatt aki meg belém köt annak nagy bátorsága lehet, de én is teljesen jámbor vagyok addig míg nem baszogatnak :D
  • Barnabyka
    szoktál fürdeni?
  • kovacsgellert
    Nem.
  • Fbn Lx
    Nem, nem loptak.
    a buszon se ül mellém senki, gondoljátok majd valaki az én zsebemben matatna.
  • Fbn Lx
    és nem jósolta ki a tenyeredből, hogy még a mai nap ellopják a pénztárcádat?
  • Rockynhooo
    Szerencsére még nem. Am. nem értem mi ebben a kérdésben a hülyeség.. mki leírja a témával kapcsolatos élményeit és ennyi ha nem tetszik a topik akkor -fav , nem is olyan bonyolult :(
  • bardocz
    Tőlem a csövesek télen sosem koldultak,mert a fejemre volt húzva a kapucnim,az is jó technika.
    Amúgy egyszer akart indián kirabolni,de megbeszéltem vele,hogy másnap találkozok vele ugyanott:ASD:ASD:ASD:
  • xxxpaulxxx
    Ilyenkor örülök, hogy nagydarab vagyok és eléggé rövid a hajam (tarkopasz)
    Barátságos vagyok nagyon, de szerencsére nem mernek belém kötni:)
  • DJKonya
    Zsebesek még nem de viszont loptak már tőlem, az ilyeneknek eltördelném kezét lábát.
  • chhaya #33494
    Zsebesek még nem, de amúgy már loptak tőlem.
  • Barnabyka
    nemárt visszavenni öcsi
  • Molnibalage
    Olyan mélyen van a táskában a cucc, hogy néha még én sem találom meg a cuccot és egymásba vannak gabalyodva. Csak két zipzáron kell áthámozni magad mire egyáltalán odaér valaki. Sok szerencsét.. :)
  • Shifter
    Ui.: nincs is pénztárcám :D minden értéket a kabát zsebembe tartok (mellkas tájékon) ha meg nincs kabát (nyár) akkor övtáska a nyakamba :D
  • Shifter
    Nem.

Nem de próbálkozott má 1 román geci... észrevettem és mondtam neki ha még akarod használni a kezed akkor elhúzol a gecibe. (Úgy elfutott mint állat.)

Ennyi a kis történetem.
  • dartonita
    Nem.
  • Falcon87
    Hogy szerezted vissza?:O
    Engem még nem, nem hiszem hogy mernék:D egyszer próbálkozott egy, de azt miután ellenkezésem hatására előkapta a pillangókését, egy rúgással ártalmatlanná tettem:DDD
  • DJS8
    akkor takarodj
  • DJS8
    Nem, félnek tőlem
  • ba32107
    Nem loptak meg, óvatos vagyok. Bal zseb telefon, jobb zseb pénztárca. Annyira megszoktam, hogy azonnal észreveszem ha valamelyik hiányzik. Buszon alapból úgy ülök / állok, hogy a kezeim a zsebemben vannak.
  • tenkenorman
    igen lenyúltak.
    egyszer a pláza közepén adtam oda valakinek a pénzta mivel tartoztam (200ft) két cigó odajött és kért pénzt, mondtuk nekik nem tudunk adni, erre kikapták a kezemből és elrohantak. biztonsági őr le sem szta...
    azttán meg vettem egy fülest. akkor dettó ugyan ez az eset. de visszaszereztem.