127612
-
Úgy emlékszem 7-8hónaja nyomogatom itt agombokat, s küldök be 5leteket!
Ápropó, 5letek, mikor lehet végre küldeni? :) -
Fbn Lx #34059 basszameg már egy éve hogy nyílt?
az életem is lepörög és észre sem veszem. -
Fbn Lx #34058 Fbn Lx
2008. ápr. 04. 21:01 | privát | galéria | válasz erre | #130 -
Molnibalage: kezd nagyon elegem lenni ebből, töröltem mindet, már végig sem olvastam a vége fele, senkit sem érdekel, másról szól a téma. Állj le. -
mivel én alapítottam :) hála Ab-nek meg elég jól kinőttük magunkat. -
ez ott volt
-
nem! -
kezdetek óta , VRSDM linkelte valahova és ott láttam meg aztán megtetszett a topik, szerintem nagyon jó , néha van egy két gagyibb kérdés de 90%-ban nekem bejön. -
3 - 4 hónapja látogatok ide. -
Ősrobbanás óta itt keltem a zavart. -
1 - 2 hónapja találtam rá erre a topikra.
Mivel 2 hónappal ezelőtt regisztráltam, ezért hamarabb nem is találhattam volna meg. :) -
Masakari #34042 na most gondban vagyok -
olvass vissza mikor írtál ide először :DDDD -
Ritka amikor ezt írom,de ez tényleg buta kérdés a "nem tudom" válasz nélkül. 
Fogalmam sincs róla még megközelítőleg sem. -
nem sokkal a start után -
Kb. fél éve... -
Mostanában jöttem. De elég "off" topik + tele tudálékos marhával. -
Kb. fél éve nyomkodom a szavazógombot.
-
7 - 8 hónapja élvezhetitek a társaságom.
Bolondok napján van a szülinap?
-
DIESEL DOG #34031 Kb. fél éve nyomkodom a szavazógombot...
-
Mostanaban jottem.Az offolas meg a tudalekos faszkalapok szama remelem idovel csokken. -
hoonnnaaaan tudjam -
1 - 2 hónapja találtam rá erre a topikra -
kezdetektől fogva olvasom, ám csak a start után 11 nappal írtam ide először
mellesleg holnap lesz 1 éves a topik, mivel április 2.-án nyílt -
G_ArchAngel #34025 Ha a kinai, indiai, japan az egzotikusnak szamit, akkor eszek, mert az a legolcsobb:-) -
Rundstedt17 #34020 Szar a kínai kaja,mindenféle xart beletexnek meg uncsi az ízük.jah és molni az amcsi katonaság elég gyenge szinvonalú emberileg. -
mikor lehet mar vegre kerdest bekuldeni? -
Lol. -
Cat 02 #34017 *robbantotta
Ám nem eszek :D -
Cat 02 #34016 Arról nem is beszélve h egy atombomba bármikor, szinte bárhol felrobbanhat, akár USA-ban is és akkor mi lesz ? Senki se tudja honnan jött, ki lőtte ki... -
Ilyen nekem is kell! -
-
Nah ha valakit érdekel. Mi úgy szoktuk csinálni a pizzát hogy mamám csinálja a tésztát én a feltétet... (habár tudom mindkettőt, de a tésztához nem árt a tapasztalat...
Szal feltét:
Kinyitsz egy olyan fél wcpapír guriga nagyságú sűritett paradicsomot, felöntöd vízzel 1:2 arányban, (1rész sűrítmény, 2víz) ha ezzel megvagy kis lábasban forralod, belenyomsz 1/2, 2, gerezd fokhagymát, vörös, vagy lilahagymát dinsztelsz, pizzafüszerkeveréket, bazsalikomot raksz bele... SÓ-t BORS-ot ki ne hagyd!Kevés cukrot raksz bele, én édesítőszert szoktam az előbb leírtak miatt...
eddig viszonylag átlagos... de most jön a java:
-rakj bele kevés bort és mézet. finom lesz tőle... jóféle sonkát, sajtot szoktam rárakni, camambert sajtot, sőt néha tekerünk a szélébe sajtot így nem lessz annyira száraz... csak sok sajt kell:P.
tipp:
ha a legvégén rakod rá esetleg a szalámit akkor jól összefogja... ha sajtot raksz a legvégén a közhiedelmekkel ellentétben össze vissza csúszkál... -
Ufff... Ez elég húzós kijelentés volt. Szerintem a koreaiaknak a jóég sem tudja mijük van és mijük nincs... -
Ezt már többször is felhozták és válaszolok is neked.
1. A MiG-29-esek tudod miért estek szét? Mert ott rohadtak a betonon azért. Az oroszok jellemzően a csillaghangárban (szabad ég...) alatt tartják a gépeket. Műholdak meg léteznek. Meg egyéb források is. Ma +/-20%-os pontosságal meg lehet mondani, hogy mekkora egy légierő. Ez már a költségvetségből is látszik. A mai hírszerzési formák mellett a hadrafoghatóságot sem nagy kunszt megbecsülni. Pótalkatrészt egy cégtől lehet beszerezni. Nekik meg az üzleti adataik nyilvánosak az adótörvények miatt. Kezd derengeni. És ezek még csak a tök legális formák. Spotterkedés, stb. Akkor van nem legális út is.
2. Tudod az állam felé is el kell számolni a vagyonnal, mert arra kapnak pénzt. Igen, vannak titkos dolgok, de a Szu-27 nem igazán az...
3. Igen, és USAF és NAVY a király, de nem azért mert én azt mondom.
3./a. Beléjük tolják a legnagyobb pénzt 1945 óta a világon.
3./b. Mindig is ők kaptak szinte mindre pénzt.
3./c. Mivel ott nem üldözték a zseniket, ott terveztek repülő. USA GPD-ja volt a legnagyobb 50 évig.
Talán te is gondolkozhatnál egy picit mielőtt csak vagdalkozol.
Hozzak még fel érveket? Van még bőven. Bár lehet, hogy úgysem értednéd meg őket. -
Igen.
Néha kinait szoktam enni,a pizza se magyar hanem olasz és az egzotikus ország,szóval ha ugy vesszük az is egzoktikus kaja. :) -
hayni tetszik az msn címed :D ^^ -
Igen.... az arab éttermeket is szeretem )) -
Régen minden héten kínait, de most már nem szeretem annyira. -
Fbn Lx #34006 tejszín? :o
nem gondoltam volna, hogy az indiánok fogyasztottak tejet. mindenesetre kipróbálnám :]