127612
  • BB7
    Úgy emlékszem 7-8hónaja nyomogatom itt agombokat, s küldök be 5leteket!
    Ápropó, 5letek, mikor lehet végre küldeni? :)
  • Fbn Lx
    basszameg már egy éve hogy nyílt?
    az életem is lepörög és észre sem veszem.
  • Fbn Lx
    Fbn Lx
    2008. ápr. 04. 21:01 | privát | galéria | válasz erre | #130
  • Ability
    Molnibalage: kezd nagyon elegem lenni ebből, töröltem mindet, már végig sem olvastam a vége fele, senkit sem érdekel, másról szól a téma. Állj le.
  • VRSDM
    mivel én alapítottam :) hála Ab-nek meg elég jól kinőttük magunkat.
  • Mersant
    ez ott volt
  • MR ME
    nem!
  • Rockynhooo
    kezdetek óta , VRSDM linkelte valahova és ott láttam meg aztán megtetszett a topik, szerintem nagyon jó , néha van egy két gagyibb kérdés de 90%-ban nekem bejön.
  • bogyoka
    3 - 4 hónapja látogatok ide.
  • tugyiti
    Ősrobbanás óta itt keltem a zavart.
  • kovacsgellert
    1 - 2 hónapja találtam rá erre a topikra.

Mivel 2 hónappal ezelőtt regisztráltam, ezért hamarabb nem is találhattam volna meg. :)
  • Masakari
    na most gondban vagyok
  • poppe
    olvass vissza mikor írtál ide először :DDDD
  • LordVenom
    Ritka amikor ezt írom,de ez tényleg buta kérdés a "nem tudom" válasz nélkül.
    Fogalmam sincs róla még megközelítőleg sem.
  • DJ Skyline
    nem sokkal a start után
  • somdav95
    Kb. fél éve...
  • immovable
    Mostanában jöttem. De elég "off" topik + tele tudálékos marhával.
  • Carlos
    Kb. fél éve nyomkodom a szavazógombot.

• zsutyesz
    7 - 8 hónapja élvezhetitek a társaságom.

Bolondok napján van a szülinap?
  • DIESEL DOG #34031
    Kb. fél éve nyomkodom a szavazógombot...

• dartonita
    Mostanaban jottem.Az offolas meg a tudalekos faszkalapok szama remelem idovel csokken.
  • 89
    hoonnnaaaan tudjam
  • Littlepig13
    1 - 2 hónapja találtam rá erre a topikra
  • NEOreg3
    kezdetektől fogva olvasom, ám csak a start után 11 nappal írtam ide először

mellesleg holnap lesz 1 éves a topik, mivel április 2.-án nyílt
  • G_ArchAngel #34025
    Ha a kinai, indiai, japan az egzotikusnak szamit, akkor eszek, mert az a legolcsobb:-)
  • Rundstedt17
    Szar a kínai kaja,mindenféle xart beletexnek meg uncsi az ízük.jah és molni az amcsi katonaság elég gyenge szinvonalú emberileg.
  • cement
    mikor lehet mar vegre kerdest bekuldeni?
  • bardocz
    Lol.
  • Cat 02 #34017
    *robbantotta

Ám nem eszek :D
  • Cat 02 #34016
    Arról nem is beszélve h egy atombomba bármikor, szinte bárhol felrobbanhat, akár USA-ban is és akkor mi lesz ? Senki se tudja honnan jött, ki lőtte ki...
  • Molnibalage
    Ilyen nekem is kell!
  • tenkenorman
  • tenkenorman
    Nah ha valakit érdekel. Mi úgy szoktuk csinálni a pizzát hogy mamám csinálja a tésztát én a feltétet... (habár tudom mindkettőt, de a tésztához nem árt a tapasztalat...
    Szal feltét:
    Kinyitsz egy olyan fél wcpapír guriga nagyságú sűritett paradicsomot, felöntöd vízzel 1:2 arányban, (1rész sűrítmény, 2víz) ha ezzel megvagy kis lábasban forralod, belenyomsz 1/2, 2, gerezd fokhagymát, vörös, vagy lilahagymát dinsztelsz, pizzafüszerkeveréket, bazsalikomot raksz bele... SÓ-t BORS-ot ki ne hagyd!Kevés cukrot raksz bele, én édesítőszert szoktam az előbb leírtak miatt...
    eddig viszonylag átlagos... de most jön a java:
    -rakj bele kevés bort és mézet. finom lesz tőle... jóféle sonkát, sajtot szoktam rárakni, camambert sajtot, sőt néha tekerünk a szélébe sajtot így nem lessz annyira száraz... csak sok sajt kell:P.
    tipp:
    ha a legvégén rakod rá esetleg a szalámit akkor jól összefogja... ha sajtot raksz a legvégén a közhiedelmekkel ellentétben össze vissza csúszkál...
  • tenkenorman
    Ufff... Ez elég húzós kijelentés volt. Szerintem a koreaiaknak a jóég sem tudja mijük van és mijük nincs...
  • Molnibalage
    Ezt már többször is felhozták és válaszolok is neked.

1. A MiG-29-esek tudod miért estek szét? Mert ott rohadtak a betonon azért. Az oroszok jellemzően a csillaghangárban (szabad ég...) alatt tartják a gépeket. Műholdak meg léteznek. Meg egyéb források is. Ma +/-20%-os pontosságal meg lehet mondani, hogy mekkora egy légierő. Ez már a költségvetségből is látszik. A mai hírszerzési formák mellett a hadrafoghatóságot sem nagy kunszt megbecsülni. Pótalkatrészt egy cégtől lehet beszerezni. Nekik meg az üzleti adataik nyilvánosak az adótörvények miatt. Kezd derengeni. És ezek még csak a tök legális formák. Spotterkedés, stb. Akkor van nem legális út is.

2. Tudod az állam felé is el kell számolni a vagyonnal, mert arra kapnak pénzt. Igen, vannak titkos dolgok, de a Szu-27 nem igazán az...

3. Igen, és USAF és NAVY a király, de nem azért mert én azt mondom.

3./a. Beléjük tolják a legnagyobb pénzt 1945 óta a világon.

3./b. Mindig is ők kaptak szinte mindre pénzt.

3./c. Mivel ott nem üldözték a zseniket, ott terveztek repülő. USA GPD-ja volt a legnagyobb 50 évig.

Talán te is gondolkozhatnál egy picit mielőtt csak vagdalkozol.
    Hozzak még fel érveket? Van még bőven. Bár lehet, hogy úgysem értednéd meg őket.
  • CoolX
    Igen.
    Néha kinait szoktam enni,a pizza se magyar hanem olasz és az egzotikus ország,szóval ha ugy vesszük az is egzoktikus kaja. :)
  • CopyKing92
    hayni tetszik az msn címed :D ^^
  • birdo #34008
    Igen.... az arab éttermeket is szeretem ))
  • Hayni
    Régen minden héten kínait, de most már nem szeretem annyira.
  • Fbn Lx
    tejszín? :o
    nem gondoltam volna, hogy az indiánok fogyasztottak tejet. mindenesetre kipróbálnám :]