127612
  • extramagascsaj
    Dr. House
    (ebből a listából...amúgy a rém rendes család az örök fav)
  • zsutyesz
    Ja, és van még egy: True Blood
  • G_ArchAngel #34138
    The Wire, Shield kimaradt, sry
  • G_ArchAngel #34137
    Dexter, OZ, My name is Earl, Friends, Married with children

s bar nem klasszikus sorozatok, de minosegben mindenkepp felulmulnak minden sorozatot, mind tortenetre, mind megvalositasra: Rome I-II., Band of Brothers
  • BaliBoy
    A listáról: Lost, PB, Heroes, 24.

Amik nincsenek a listán és most futnak: Fringe, Supernatural.

Örök kedvenc: B5, SG-1 -A
  • Rundstedt17
    Dr.house.
  • Carlos
    Heroes, plussz még pár ami nincs itt!
  • Unreal1942
    Dexter
  • zsutyesz
    24, Prison Break - Ezekből is inkább az első pár évad. A frissek már nem annyira jók.
  • DIESEL DOG #34131
    Amik a kedvenceim közé tartoznak: Dr. House, Szökés (Prison Break), CSI, NCSI. Ami még nem volt a válasz lehetőségek között, és azt is szeretem, az a Gyilkos számok...
  • tigerbácsi
    Irak c. sorozat ment a HBO-n én azt szerettem :-)
  • immovable
    Jah Friends is jöhet. :)
  • immovable
    Babylon 5; Married; You rang M'Lord; Two and a half men.

"Hidegen hagynak a sorozatok"-ra kattintottam, mert ezeken kívül nem nagyon nézek sorozatokat, viszont ezeket rendszeresen újra nézem.
  • LordVenom
    Egyébként amit még nézek az Dr.House. Imádom a szarkasztikus stílusát. A Lost-ot is nagyon szeretem,de ezekre már nem nyomtam,mert ezek a második helyre szorultak nálam...igaz,szorosan...
  • Molnibalage
    Egyetértek. Az 1. évad jó volt. A 2. pocsék. A 3-dikat el sem kezdtem nézni..
  • LordVenom
    Nekem a Heroes az,ami teljes mértékben odaragaszt a képernyő elé. A másik amire nyomtam az a Született feleségek. A menyasszonyom miatt néztem meg anno az első részeket,azóta én is függő lettem. Ez nem női sorozat. Ez unisex.
  • ba32107
    Egyébként az, hogy most 7-kor került ki a kérdés az véletlen volt, az óraállítás általában bekavar az ATW-nek.
  • ba32107
    Heroest nézem, bár annak a színvonala a kuka alja felé tart, újabban csak akkor nézem meg ha nagyon unatkozom, és akkor is átpörgetem a felét.

24 all-time favorit, többször is megnéztem az összes eddigi évadot, most megy a 7-ik, nagyon jó.

Plusz Star Wars Clone Wars-t szoktam nézni. Ja és természetesen South Park. Ja és természetesen Futurama, ami a legjobb mesesorozat :D
  • OrioN the S
    Na meg Maffiozok :)
  • Molnibalage
    Hát azért bőven lehetett volna még beletenni szerintem. Ezek mostanában értek véget vagy még megy is az egyik

- Stargate / SGA
    - Battlestar Galactica
    - Sarah Connor Chronicles

Ezek azok amik azért nem rövid ideig mentek és a maguk idejében jók voltak.

- Babylon 5
    - X-Akták
    - Outer limits

stb.
  • OrioN the S
    Prison Break: Legjobb!!! Kihagyhatatlan!!!
    Lost: Eddig nem erdekelt ,de nemreg bepillantottam par reszbe es sztem megnezem.
    Grey's Anatomy: Meg regebben a parom vett ra :D Volt ,hogy 7 oran keresztul neztuk. Jopofa kis sorozat.

Meg a 24-re vagyok kivancsi meg a Heroes-ra ,de azokrol fogalmam sincs milyenek lehetnek csak hallottam ,hogy jo!
  • Aquir
    mikor megnyílt a kérdésbeküldés olyanokra is szavazhatok újra amikre már megtettem!! Pedig már mindegyikre nyomtam fel-t vagy le-t és szép sima volt minden! Ezt mégis hogy képzelitek? :P
  • ForzaInter
    Sztem is vérlázító, hogy ilyen gomb nincs.
  • ForzaInter
    mitomén má
  • ba32107
    Opera alatt pedig 3 sornyi kis négyzet van. Csodálkoztam is, hogy mi a szar ez, és senki sem szól :D
  • Bulykin
    Kb. fél éve nyomkodom a szavazógombot.
  • Ability
    Amúgy Chrome alatt nem igazán működik a kis játékszered. Olyan mintha csak csillagok lennének berakva. Bezzeg FF alatt. :D
  • NEOreg3
    mi҉̵̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠͇̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̿̿̿̕̚̕̚͡ ̒̓̔̕̚ből jö҉̵̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠͇̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̿̿̿̕̚̕̚͡ ̒̓̔̕̚ttél r҉̵̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠͇̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̿̿̿̕̚̕̚͡ ̒̓̔̕̚á?:D҉̵̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠͇̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̿̿̿̕̚̕̚͡ ̒̓̔̕̚
  • Ability
    Ezt meg tuti Neoreg küldte be. :D De most lusta vagyok megnézni.
  • Ability
    Majd kapnak bant ha adottak a körülmények. :D
  • DJ Skyline
    nem kellett az elsőre sokat várni. :D
  • BB7
    Sok idő volt az eltiltás, most özönleni fognak a hülye kérdések!
  • Ability
    Újra lehet ötletet beküldeni... link a szavazás alatt

Használjátok ésszel, mert megint lekapcsoljuk ha nem rendetetésszerűen pontpontpont
  • VRSDM
    mert csak te és clio vagytok ilyen cseszettül passzívak és totálisan elutasítóak minimális kreativitást megmozgatni a válaszolásnál.
  • ba32107
    Gondoltam azért két hónapra leszűkítve mindenki tudni fogja.
  • fery02
  • CopyKing92
    XDD ez van. SAJT
  • NEOreg3
  • NeverwinterKING
    A kezdet kezdete óta itt vagyok.

• sweech
    most mindenki tök szomorú.