127612
-
extramagascsaj #34140 Dr. House
(ebből a listából...amúgy a rém rendes család az örök fav) -
Ja, és van még egy: True Blood -
G_ArchAngel #34138 The Wire, Shield kimaradt, sry -
G_ArchAngel #34137 Dexter, OZ, My name is Earl, Friends, Married with children
s bar nem klasszikus sorozatok, de minosegben mindenkepp felulmulnak minden sorozatot, mind tortenetre, mind megvalositasra: Rome I-II., Band of Brothers -
A listáról: Lost, PB, Heroes, 24.
Amik nincsenek a listán és most futnak: Fringe, Supernatural.
Örök kedvenc: B5, SG-1 -A -
Rundstedt17 #34135 Dr.house. -
Heroes, plussz még pár ami nincs itt! -
Unreal1942 #34133 Dexter -
24, Prison Break - Ezekből is inkább az első pár évad. A frissek már nem annyira jók. -
DIESEL DOG #34131 Amik a kedvenceim közé tartoznak: Dr. House, Szökés (Prison Break), CSI, NCSI. Ami még nem volt a válasz lehetőségek között, és azt is szeretem, az a Gyilkos számok... -
Irak c. sorozat ment a HBO-n én azt szerettem :-) -
Jah Friends is jöhet. :) -
Babylon 5; Married; You rang M'Lord; Two and a half men.
"Hidegen hagynak a sorozatok"-ra kattintottam, mert ezeken kívül nem nagyon nézek sorozatokat, viszont ezeket rendszeresen újra nézem. -
Egyébként amit még nézek az Dr.House. Imádom a szarkasztikus stílusát. A Lost-ot is nagyon szeretem,de ezekre már nem nyomtam,mert ezek a második helyre szorultak nálam...igaz,szorosan...
-
Egyetértek. Az 1. évad jó volt. A 2. pocsék. A 3-dikat el sem kezdtem nézni.. -
Nekem a Heroes az,ami teljes mértékben odaragaszt a képernyő elé. A másik amire nyomtam az a Született feleségek. A menyasszonyom miatt néztem meg anno az első részeket,azóta én is függő lettem. Ez nem női sorozat. Ez unisex.
-
ba32107 #34124 Egyébként az, hogy most 7-kor került ki a kérdés az véletlen volt, az óraállítás általában bekavar az ATW-nek. -
ba32107 #34123 Heroest nézem, bár annak a színvonala a kuka alja felé tart, újabban csak akkor nézem meg ha nagyon unatkozom, és akkor is átpörgetem a felét.
24 all-time favorit, többször is megnéztem az összes eddigi évadot, most megy a 7-ik, nagyon jó.
Plusz Star Wars Clone Wars-t szoktam nézni. Ja és természetesen South Park. Ja és természetesen Futurama, ami a legjobb mesesorozat :D -
Na meg Maffiozok :) -
Hát azért bőven lehetett volna még beletenni szerintem. Ezek mostanában értek véget vagy még megy is az egyik
- Stargate / SGA
- Battlestar Galactica
- Sarah Connor Chronicles
Ezek azok amik azért nem rövid ideig mentek és a maguk idejében jók voltak.
- Babylon 5
- X-Akták
- Outer limits
stb. -
Prison Break: Legjobb!!! Kihagyhatatlan!!!
Lost: Eddig nem erdekelt ,de nemreg bepillantottam par reszbe es sztem megnezem.
Grey's Anatomy: Meg regebben a parom vett ra :D Volt ,hogy 7 oran keresztul neztuk. Jopofa kis sorozat.
Meg a 24-re vagyok kivancsi meg a Heroes-ra ,de azokrol fogalmam sincs milyenek lehetnek csak hallottam ,hogy jo! -
mikor megnyílt a kérdésbeküldés olyanokra is szavazhatok újra amikre már megtettem!! Pedig már mindegyikre nyomtam fel-t vagy le-t és szép sima volt minden! Ezt mégis hogy képzelitek? :P -
Sztem is vérlázító, hogy ilyen gomb nincs. -
mitomén má -
ba32107 #34116 Opera alatt pedig 3 sornyi kis négyzet van. Csodálkoztam is, hogy mi a szar ez, és senki sem szól :D -
Kb. fél éve nyomkodom a szavazógombot. -
Amúgy Chrome alatt nem igazán működik a kis játékszered. Olyan mintha csak csillagok lennének berakva. Bezzeg FF alatt. :D -
mi҉̵̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠͇̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̿̿̿̕̚̕̚͡ ̒̓̔̕̚ből jö҉̵̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠͇̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̿̿̿̕̚̕̚͡ ̒̓̔̕̚ttél r҉̵̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠͇̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̿̿̿̕̚̕̚͡ ̒̓̔̕̚á?:D҉̵̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠͇̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̿̿̿̕̚̕̚͡ ̒̓̔̕̚ -
Ezt meg tuti Neoreg küldte be. :D De most lusta vagyok megnézni. -
Majd kapnak bant ha adottak a körülmények. :D -
nem kellett az elsőre sokat várni. :D -
Sok idő volt az eltiltás, most özönleni fognak a hülye kérdések! -
Újra lehet ötletet beküldeni... link a szavazás alatt
Használjátok ésszel, mert megint lekapcsoljuk ha nem rendetetésszerűen pontpontpont -
mert csak te és clio vagytok ilyen cseszettül passzívak és totálisan elutasítóak minimális kreativitást megmozgatni a válaszolásnál. -
ba32107 #34106 Gondoltam azért két hónapra leszűkítve mindenki tudni fogja. -
-
XDD ez van. SAJT -
-
A kezdet kezdete óta itt vagyok.
-
most mindenki tök szomorú.