127612
  • MR ME
    nem vagyok koplett idióta h elhiggyem az ilyen baromságokat...
  • BaliBoy
    Asszem nem. Lehet még a pályafutásom elején volt 1-2, de annak már van vagy 9 éve.
  • LordVenom
    Köszönöm. ;)
  • ba32107
    Itt az archívum linkje.
  • ba32107
    Ha nem küldöd tovább, akkor nem szívattak meg.
  • LordVenom
    Basszus,mi volt a sorozatok kérdés végeredménye...arra kíváncsi lennék. Hol tudom megnézni?

On: Igen
  • Carlos
    Nem
  • immovable
    Nem.
  • Molnibalage
    Hol van a szivatás abbam, hogy én nem küldöm tovább?
  • somdav95
    Nem
  • ba32107
    Még amikor regeltem iwiwre, továbbküldtem egy körüzenetet, mert tényleg azt hittem hogy meghívót kapok érte.
    Azóta semminek nem dőlök be.
  • DJ Skyline
    nem
  • GregSB
    House, Dexter, BBT
  • Bandee1987
    24 alap, kedvencem, Prison Break meg jó :)
  • ronihun
    Lost,Monk,Supernatural
  • CUCLI
    Dexter, heroes, 24, house
  • tecnocraft
    Sailor Moon,
    Frends,
    Mortal Kombat Conquest.
  • Ability
    Ez így van, sokkal izgalmasabb, tulajdonképp talán a legizagalmasabb évad, sokkal több konfliktus, sokkal több para, sokkal több kreatív megoldás, valahol még a sztori is többet mozgott előre, csak: meguntam. :)

BA: szerintem a Lost-ot kezd el ha kell ajánlás.
  • sweech
    PB 4. évad szerintem simán hozza az 1. színvonalát. van benne sok körömrágós rész.
  • Ability
    Lost: lezuhannak egy titokzatos szigeten ahol a túlélésért harcolnak arra várva hogy megmentsék őket. Majdnem olyan mint egy valóságshow. Van főlszál a történetben, de a sorozat 80%-a a karakterekről fog szólni. Sok flashback hogy mi történt velük régebben, hogyan éltek a szerencsétlenség előtt. Meg úgy alapjaiban az emberi kapcsolatokra épít, hogy hogyan tart össze a közösség, hogy mindig választanak egy vezért, stb.. Nekem nagyon tetszik, erős sorozat, kint is nagy név, a nézettsége is jó. Ajánlom.

House: egy arrongáns szaralak doktorról szól, aki amúgy a szakmájában kiemelkedő. Mindig különleges esetek kerülnek hozzá. Érdekesség, hogy minden rész olyan betegségeket tartalmaz, amit egy nagynevű igazi orvos talál ki, és mindegyik létező dolog, de amúgy nagyon ritka, és igen meredek esetek vannak benne. Ezt is nézem, de annyira addikt nem lettem. Elismerem, nagyon jó, tetszik, sőt, mostanában kezdenek bejönni az összeállóbb részek, de függő nem lettem. Viszont House alakítása és karaktere zseniális.

Prison Break: egy nagy csúnya gonosz vállalat egy nóném emberen akarja tisztára mosni magát, így ártatlanul börtönbe zárják és ki akarják végezni. Erre a tesója rájön, direkt börtönbe jutattja magát, és az a főcél hogy megszökjenek. Először tetszett, most már nem ajánlanám annyira. Elejét lehet érdemes megnézni, de ahol most vannak ott már annyira húzzák, nyújtják, hogy egyszerűen ráuntam és monoton lett. Első évad amúgy annyira nem is jó csak a vége fele, elején nagy a pangás, de amikor új volt akkor tetszett. Második szar volt, harmadik az első hangulatát hozta és igazából tetszett, ahol most tart az meg a másodikra hajaz, csak ez legalább nem szar, viszont ráuntam. :)
  • Kicsikiraly
    Lost: végig izgalmas, olyan rész végén tipikus következőrésztideazonnal érzés, érdemes nézni
    House: szvsz poénos, mostanában kezdtem el nézni, baromi jó, de azért kell hogy tetsszen a stílusa szerintem, próbáld ki
    PB: jó kis sori lenne, csak szerintem túl sokáig nyújtották. Az első két évad körömrágós, a harmadiktól kezdve kezd egy kicsit értelmetlen lenni.
  • Kalozoner
    houset elejétől, abbahagyhatatlan....úristen megkne néznem pár részt, pl 4éved utolsója, uhhh az elégdurva lett.......
  • Bulykin
    sorozatjunkie-ra nézz fel, ott mindent megtalálsz
  • ba32107
    A Lost-ról, a House-ról és a PB-ről mondjon már valaki pár szót :)
    Kb hogy milyen stílus: izgalmas, poénos, kalandos, drámai, milyen típusú a humor, milyen bonyolult, ilyesmiket. El kéne kezdenem még valami sorozatot mégiscsak :P

Amúgy senki sem nézi innen a Skins-t? Nem tudjátok mit hagytok ki :)
  • Benny04
    a listából dr ház, meg csi, amúgymeg a mentalistát szoktam nézni illetve a Rejtélyt (:
  • lord nihilus
    CSI, Terminator SCC, Friday Night Lights
  • Hayni
    hóz
  • BIZ0906
    Egyéb Scrubs :)
  • redbull0304
    Ments meg! Lesz is ma este, már várom... :D
  • Darkon
    Linda
  • VRSDM
    HÍRÓ
  • predator1982
    csi, dr. house, grey's anatomy, heroes, ncis, ezt mind nézem:-)
  • Aquir
    kivéve ha SZÉGYELLED xD
  • Ability
    Ha nézni akarod akkor viszont csak a második évad végén alkoss véleményt, mert nekem az első nem tetszett. Illetve volt egy másik is, de a többi zseniális.
  • CopyKing92
    ok még kezdő vagyok.
  • NEOreg3
    írd ide minden alkalommal, amikor ötletet küldesz be
  • CopyKing92
    küldtem új ötletet, remélem jó lesz :D
  • BlackShadow
    Lost, egyéb

himym, tbbt .. h csak a jelenleg futókról beszéljek :)
  • wordsworth
    hmm ez a 24 felkeltette az erdeklodesem
  • CopyKing92
    csak szar pár billentyűzet és sokszor kell rá utni hogy működjön. pl az őő