127612
-
xxxpaulxxx #35223 Én 15 perc alatt zavarom le (még jó hogy nem kell fésülködnöm:D)
Én is jobban szeretem a zuhanyzást... a fürdést picit higiéniátlannak találom
és igen... zuhany alatt jobban lehet... szóval azt;) -
G_ArchAngel #35222 Hat, ha futas utan beleulnek a kadba, szerintem nem lenne erom kimaszni:-) -
Én fürdés elött zuhanyzok:D -
És este nem lehet fürdeni??? Vagy arra nemgondolsz már?:D -
G_ArchAngel #35219 Egyszeru - egy ferfi nem szeret melegben ulni:-)
Amugy meg a zuhanyzas egyszeru, gyors es sokkal jobban lehet kefelni kozben, mint kadban:-)
Egy reggeli keszulodest egy ferfinak 20-30 perc alatt lekell zavarnia... -
Csak hirtelen rátaláltam:P
#35215 Egyébként nem annyira. Volt a nat.geon vagy a spektrumon meg nem mondom már melyiken de volt egy ilyen "kísérlet" hogy melyik a jobb és a zuhanyzás se sokkal jobb tudományos szempontból. De amúgy én is a zuhanyzást mondanám higiénikusabbnak. -
G_ArchAngel #35217 nem kicsit...
soha nem ertettem, hogy miert moka abban a vizben orakig ulni, ami tele van azzal ami kiazott az emberbol...
-
Fejtsd már ki légyszi, hogy mitől olyan férfias a zuhanyzás, és mitől buzis a fürdés. Erre kíváncsi lennék. :) -
kb., már fél éve nem fürödtem. a zuhany sokkal higiénikusabb. -
-
G_ArchAngel #35213 Általában zuhanyzok.40 50.63% - hetero ferfiak
Általában fürdök.21 26.58% - csajok, illetve metroszexualis, vagy feminim ferfiak, "radiatorok"
Ahogy kedvem tartja.12 15.19% - nem furdenek, de nem valljak be
Nem tisztálkodom. - hardcore SG-userek
-
Általában zuhanyzok.
De van olyan mikor Barátnőméknél vagyok akkor ketten fürdünk a sarokkádban
-
azért arra a 6 emberre alul kiváncsi lennék
-
már nem kapni, régebben vót :( -
ahogy kedvem tartja, hidegben fürcsi, melegben zuhany, de függ a fárattság-szintemtől és a sietés-szintemtől is :D -
nem általában, hanem mindig zuhanyzok -
Nagyon ritkán kádazok, csak ha nincs itthon senki és olyan kedvem van:)
amúgy zuhany ftw -
Ahogy kedvem tartja.
Melegben fürdök,amúgy meg zuhanyzok. -
Általában zuhanyzok.
minden reggel szinte :D
fürödni tán havonta 1-2x -
Fürdök.
Boldog húsvétot mindenkinek! :) -
zuhanyzom ... nem is tudom mikor fürödtem utoljára talán tavaly nyáron a strandon:P -
Általában zuhanyzok. -
karajjj #35201 volt hogy két évig nem fürödtem...
mert nem volt csak zuhanykabinunk :D -
Általában én is zuhanyzok de néha jól esik beleülni a kádba 
Boldog nyuszit
-
Nem tisztálkodom. 
(Általában zuhanyzok.) -
Ne fürgyé le -
Nekem!
240 literes kád, majdnem olyan mint egy medence :))))
Amúgy pedig: "ahogy kedvem tartja" -
ba32107 #35196 Zuhanyozom. Kinek van kedve naponta kádba ülni? -
Fbn Lx #35195 narancsos twix? akarok olyat! :D -
Mivel nem lehet optimálisan választani leszarom. -
Fejből nem tudom, hogy mi van a gépemben, meg kellett nézni az aláírásomhoz.. Ja és igen, mivel már 6 éve elvesztettem a fonalat, hogy mi milyen erős leszarom. Más ajánlata alapján raktam össze.
Az MP3 player márkája asszem Sony, de azt sem tudom fejből. Azért vettem, mert jó a mérete és máshol van rajta a dugó bemenet.
Röviden, IGEN! -
utálom a reklámokat!! -
Darth Razor #35191 *mentalitású akart lenni. -
nem lehet készíteni olyan reklámot ami "minden más szar csak ez a jó"
-
Darth Razor #35189 Ez csak bizonyos értelemben véve igaz. Olyan már rengetegszer történt velem is, hogy láttam mondjuk egy új csokit a TV-ben, aztán amikor legközelebb mentem a boltba, vettem belőle. De nem a reklám hatására "tetszett meg" az adott termék, hanem pusztán felhívta rá a figyelmemet a reklám, hogy ilyen is van. Ha csak úgy amúgy, reklám nélkül találtam volna meg a boltban, akkor is megvettem volna. Egyébként ha meg tényleg van olyan, aki a "minden más szar csak ez a jó" mentalistású reklámok (tisztelet a kevés kivételnek) miatt vett meg valamit, mert szóról szóra elhitt mindent, amit a reklámban állítottak, hát akkor az tényleg hülye.
-
mindenki vásárolt már reklám miatt csak annyira hülye hogy még nincs vele tisztába !!! -
Darth Razor #35187 Reklámtól függetlenül vásárolok. -
jah és nem mondtam hogy csodaszer, csak azt hogy vmilyen szinten mindenkire hatással van :) -
ha valóban így van, én nem ellenkezem, végülis nekem 8
de azt azért megjegyzem, hogy volt egy kutatás, miszerint kokakólát és pepszit itattak a tagokkal, mikor nem mondták meg nekik melyik melyik mind ment a pepszire oszt ha vmelyikre rámonták h koka akkor az ment ezerrel ;)
az mondjuk igaz, hogy ez nem itt készült, és hogy itt talán kevésbé reklámzabáló a nép, de azért ha (és ez csak egy példa) eltörik az ereszed, és venni akarsz egy ereszjavító 3000-et, amit a villamoson láttál munkába menet, akkor (és nem mondom hogy nálad is így van) de az emberek többsége nem néz más után ha az orra előtt van a cucc ^^ -
Nem kergettem anyucit az őrületbe, mert már akkor is felfogtam, hogy van, amire van pénz és van, amire később(se). (Igen, velünk még megbeszélték a dolgokat a szülők)
Mondjuk amikor én 5 éves voltam, akkor még nem volt ez a nagy fogyasztói mánia, a tévében akkor még leginkább a monoszkóp ment. :)
Ha valamilyen termékből több fajta van a piacon, akkor utánanézek és nem az a nagy színes kép irányítja az agyam.
A pozitív visszajelzést is szokták marketingnek minősíteni, de ez csak szöveg, mert a terméket megvásárló emberek véleményét már egyáltalán nem tudják befolyásolni, ott már csak a tapasztalat beszél és hiába a milliós reklámhadjárat, ha szar a cucc.
Kiabálhatja a TV, hogy "Vedd meg ezt és te leszel a sztár!", ha mindenki elkezd röhögni rajta.
Az ár meg nem mérvadó, valamikor a drágább a szarabb és van, amikor az olcsóbb valóban megéri. (Igen, utánanéz)
Ami az agyonreklámozott termékeket illeti: messzire el kell kerülni őket! :)
Azt nem mondom, hogy mindenki immúnis rá, de a marketing egyáltalán nem az a csodaszer(főleg a beleölt pénzeket tekintve nem), mint amennyire az ebből élők bizonygatják.