127612
  • xxxpaulxxx
    Én 15 perc alatt zavarom le (még jó hogy nem kell fésülködnöm:D)
    Én is jobban szeretem a zuhanyzást... a fürdést picit higiéniátlannak találom
    és igen... zuhany alatt jobban lehet... szóval azt;)
  • G_ArchAngel #35222
    Hat, ha futas utan beleulnek a kadba, szerintem nem lenne erom kimaszni:-)
  • milk4
    Én fürdés elött zuhanyzok:D
  • somdav95
    És este nem lehet fürdeni??? Vagy arra nemgondolsz már?:D
  • G_ArchAngel #35219
    Egyszeru - egy ferfi nem szeret melegben ulni:-)
    Amugy meg a zuhanyzas egyszeru, gyors es sokkal jobban lehet kefelni kozben, mint kadban:-)

Egy reggeli keszulodest egy ferfinak 20-30 perc alatt lekell zavarnia...
  • DJKonya
    Csak hirtelen rátaláltam:P

#35215 Egyébként nem annyira. Volt a nat.geon vagy a spektrumon meg nem mondom már melyiken de volt egy ilyen "kísérlet" hogy melyik a jobb és a zuhanyzás se sokkal jobb tudományos szempontból. De amúgy én is a zuhanyzást mondanám higiénikusabbnak.
  • G_ArchAngel #35217
    nem kicsit...
    soha nem ertettem, hogy miert moka abban a vizben orakig ulni, ami tele van azzal ami kiazott az emberbol...
  • Darukezelő
    Fejtsd már ki légyszi, hogy mitől olyan férfias a zuhanyzás, és mitől buzis a fürdés. Erre kíváncsi lennék. :)
  • DJ RX7
    kb., már fél éve nem fürödtem. a zuhany sokkal higiénikusabb.
  • DJKonya
  • G_ArchAngel #35213
    Általában zuhanyzok.40 50.63% - hetero ferfiak
    Általában fürdök.21 26.58% - csajok, illetve metroszexualis, vagy feminim ferfiak, "radiatorok"
    Ahogy kedvem tartja.12 15.19% - nem furdenek, de nem valljak be
    Nem tisztálkodom. - hardcore SG-userek

• DJKonya
    Általában zuhanyzok.

De van olyan mikor Barátnőméknél vagyok akkor ketten fürdünk a sarokkádban
  • Bandee1987
    azért arra a 6 emberre alul kiváncsi lennék
  • z99999
    már nem kapni, régebben vót :(
  • z99999
    ahogy kedvem tartja, hidegben fürcsi, melegben zuhany, de függ a fárattság-szintemtől és a sietés-szintemtől is :D
  • sweech
    nem általában, hanem mindig zuhanyzok
  • ChuckyHUN
    Nagyon ritkán kádazok, csak ha nincs itthon senki és olyan kedvem van:)
    amúgy zuhany ftw
  • milk4
    Ahogy kedvem tartja.

Melegben fürdök,amúgy meg zuhanyzok.
  • tigeroo
    Általában zuhanyzok.

minden reggel szinte :D
    fürödni tán havonta 1-2x
  • Dick Riddick
    Fürdök.
    Boldog húsvétot mindenkinek! :)
  • szucsy89
    zuhanyzom ... nem is tudom mikor fürödtem utoljára talán tavaly nyáron a strandon:P
  • elitehun
    Általában zuhanyzok.
  • karajjj
    volt hogy két évig nem fürödtem...
    mert nem volt csak zuhanykabinunk :D
  • acsati
    Általában én is zuhanyzok de néha jól esik beleülni a kádba

Boldog nyuszit
  • kovacsgellert
    Nem tisztálkodom.

(Általában zuhanyzok.)
  • PrisonMan
    Ne fürgyé le
  • pyrohun #35197
    Nekem!

240 literes kád, majdnem olyan mint egy medence :))))

Amúgy pedig: "ahogy kedvem tartja"
  • ba32107
    Zuhanyozom. Kinek van kedve naponta kádba ülni?
  • Fbn Lx
    narancsos twix? akarok olyat! :D
  • Molnibalage
    Mivel nem lehet optimálisan választani leszarom.
  • Molnibalage
    Fejből nem tudom, hogy mi van a gépemben, meg kellett nézni az aláírásomhoz.. Ja és igen, mivel már 6 éve elvesztettem a fonalat, hogy mi milyen erős leszarom. Más ajánlata alapján raktam össze.

Az MP3 player márkája asszem Sony, de azt sem tudom fejből. Azért vettem, mert jó a mérete és máshol van rajta a dugó bemenet.

Röviden, IGEN!
  • jhetedikj
    utálom a reklámokat!!
  • Darth Razor
    *mentalitású akart lenni.
  • schrank
    nem lehet készíteni olyan reklámot ami "minden más szar csak ez a jó"
  • Darth Razor
    Ez csak bizonyos értelemben véve igaz. Olyan már rengetegszer történt velem is, hogy láttam mondjuk egy új csokit a TV-ben, aztán amikor legközelebb mentem a boltba, vettem belőle. De nem a reklám hatására "tetszett meg" az adott termék, hanem pusztán felhívta rá a figyelmemet a reklám, hogy ilyen is van. Ha csak úgy amúgy, reklám nélkül találtam volna meg a boltban, akkor is megvettem volna. Egyébként ha meg tényleg van olyan, aki a "minden más szar csak ez a jó" mentalistású reklámok (tisztelet a kevés kivételnek) miatt vett meg valamit, mert szóról szóra elhitt mindent, amit a reklámban állítottak, hát akkor az tényleg hülye.
  • schrank
    mindenki vásárolt már reklám miatt csak annyira hülye hogy még nincs vele tisztába !!!
  • Darth Razor
    Reklámtól függetlenül vásárolok.
  • z99999
    jah és nem mondtam hogy csodaszer, csak azt hogy vmilyen szinten mindenkire hatással van :)
  • z99999
    ha valóban így van, én nem ellenkezem, végülis nekem 8
    de azt azért megjegyzem, hogy volt egy kutatás, miszerint kokakólát és pepszit itattak a tagokkal, mikor nem mondták meg nekik melyik melyik mind ment a pepszire oszt ha vmelyikre rámonták h koka akkor az ment ezerrel ;)

az mondjuk igaz, hogy ez nem itt készült, és hogy itt talán kevésbé reklámzabáló a nép, de azért ha (és ez csak egy példa) eltörik az ereszed, és venni akarsz egy ereszjavító 3000-et, amit a villamoson láttál munkába menet, akkor (és nem mondom hogy nálad is így van) de az emberek többsége nem néz más után ha az orra előtt van a cucc ^^
  • 0Fritz0
    Nem kergettem anyucit az őrületbe, mert már akkor is felfogtam, hogy van, amire van pénz és van, amire később(se). (Igen, velünk még megbeszélték a dolgokat a szülők)
    Mondjuk amikor én 5 éves voltam, akkor még nem volt ez a nagy fogyasztói mánia, a tévében akkor még leginkább a monoszkóp ment. :)

Ha valamilyen termékből több fajta van a piacon, akkor utánanézek és nem az a nagy színes kép irányítja az agyam.
    A pozitív visszajelzést is szokták marketingnek minősíteni, de ez csak szöveg, mert a terméket megvásárló emberek véleményét már egyáltalán nem tudják befolyásolni, ott már csak a tapasztalat beszél és hiába a milliós reklámhadjárat, ha szar a cucc.
    Kiabálhatja a TV, hogy "Vedd meg ezt és te leszel a sztár!", ha mindenki elkezd röhögni rajta.
    Az ár meg nem mérvadó, valamikor a drágább a szarabb és van, amikor az olcsóbb valóban megéri. (Igen, utánanéz)

Ami az agyonreklámozott termékeket illeti: messzire el kell kerülni őket! :)

Azt nem mondom, hogy mindenki immúnis rá, de a marketing egyáltalán nem az a csodaszer(főleg a beleölt pénzeket tekintve nem), mint amennyire az ebből élők bizonygatják.