127612
  • Littlepig13
    a-a
    de egészen 5 éves koromig én szerettem volna lenni a superman ^^
    komolyra fordítva a szót fűrész filmek közül az első pár nagy benyomást tett rám (ilyen dolgok után átértékelni az ember az életét)
  • ba32107
    A BenX miért olyan jó? Én alig bírtam végignézni.
  • DJKonya
    Nem, még nem történt velem ilyen.

• milk4

• sweech
    későn olvastam leírást. BenX nagy hatással volt rám, de fordulatot eddig nem nagyon vett az életem filmtől.
  • tigeroo
    jah sry hülyén fogalmaztam! ez az into the wild-re vonatkozott:)

az első kettő csak szimplán "beleivódott" az agyamba...
  • ba32107
    "Főleg olyan helyzetekben"

Pl amikor Sith lovagok vesznek körül a Halálcsillag belsejében?
  • BaliBoy
    Egyéb

Hát gyökeresen nem változtatott film az életemen (nem is tartom szerencsésnek ha valakinek egy film változtat az életén), de hatással volt már rám néhány. Pl. Jövő kezdete, Számkivetett, Forrest Gump...
  • tigeroo
    star wars, sebhelyesarcú meg into the wild nálamis! kicsit másképp gondolkozok azóta (főleg olyan helyzetekben)
  • elitehun
  • BB7
    Azt hiszem, a BenX, mely lényegében fordulatot tett életemben!
  • VRSDM
    trainspotting ? :D:D
  • ba32107
    Volt.

Into the Wild: aki látta, annak nem kell magyarázni, aki nem látta, az nézze meg.

Tuti voltak még mások is, de azok most nem jutnak eszembe.
  • Littlepig13
    Hát már volt ilyen de nem ejtenék szót a dologról mert az már elmúlt
  • 0Fritz0
    Nincs semmi baj a "lógómmal". :)
  • pista89
  • VRSDM
    első szavazó. igen volt :] nem mondom melyik. a lényeg hogy ráébresztett arra hogy nincs se sorsom, se istenem, csak reményem akihez fohászkodhatok. ezen a földön csak az van amit én csinálok.
  • ba32107
    Ilyen logóval el is tudom képzelni :D
  • Littlepig13
    látom elvagytok :)
  • Rettenthető
    Ööö. Mit jelent a HA? Elmondanád a saját szavaiddal? - hátHA úgy megértem.
    Az alapkérdésben nem szerepel a SÚLYOS szó. Elnézést, hogy az alapkérdést és nem a leírásban kifejtettet copy-ztam.
    "...ehhez tartsd magad"... és ha nem, akkor mi lesz? Elkéred a tájékoztató füzetemet?

Gyenge felfogás... Így van, nekem gyenge felfogásom van, ellenben te magad vagy a tökéletesség. Csupa ész érveket sorakoztatsz. Pazar élmény veled a társalgás.

De azt nem tudom, hogy te a saját jogaiddal nem vagy tisztában és a (be nem következendő) büntetéstől félnél annyira, hogy feljelentenéd a saját szüleid; vagy annyira rossz a kapcsolat köztetek, hogy gond nélkül megtennéd; vagy ennyire befolyásolható vagy; esetleg annyira hülye, hogy azt hiszed majd így leszel egyenes, törvényes ember, hogy feladod a szeretteid(?) (tudod a jogszabályok ugyanis nem köteleznek erre, pont az elfogultság miatt - és mégis törvényes maradsz - , leírom még egyszer, hátha el is olvasod)...

Csak neked:

A Büntető Törvénykönyv csak a súlyos államellenes bűncselekmények esetében ír elő feljelentési kötelezettséget, ilyenek az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, az alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás, hűtlenség, ellenség támogatása, kémkedés (Btk.150.§).
    Más bűncselekmények esetében nincs feljelentési kötelezettség, a hatóság értesítését az állampolgár belátására bízzák. Ha valaki nem tesz feljelentést, az természetesen nem minősül bűnpártolásnak sem.
  • Katarina 60
    Tartanám a számat a végsőkig és kiállnék mellettük.Ha még is kiderülne,tanúnak beidézhetnek,de nem vagyok köteles terhelő vallomást tenni egyetlen szűkebb családtagom ellen sem.
  • Rundstedt17
    .mégiscsak ezt érdemli ez a ország ami most van,ilyen emberekkel
  • 0Fritz0
    Ebben az esetben csak akkor nyomom fel, ha nem visz magával bulizni.
  • sKeezo
    ennyi?
  • Rundstedt17
    nemi erőszak
  • sweech
    csaka warez!!4
  • sKeezo
    írd le mi számít súlyos bűncselekménynek a gyilkosságon kívül!
  • clio1616v
    Bárkiért kiállok a törvénnyel szemben, hacsak nem okozott másnak fizikailag testi fájdalmat vagy anyagi kárt...
  • Rundstedt17
    bagoly mondja.....
  • OrioN the S
    te mekkora egy gyoker vagy...
  • Rundstedt17
    Hányszor ismételtél osztályt?
    megint idézem sajna gyenge az értelmi képességed..
    Mit tennél, ha egy családtagod bűncselekményt követne el?
    értelmezzük közösen....
    Idézet tőled:
    "A kérdés példaként említi a gyilkosságot, tehát nem tisztán erre a bűncselekményre vonatkozik a kérdés. Mert akkor úgy szólna, hogy "Mit tennél, ha egy családtagod gyilkosságot követne el?" A bűncselekmény így aztán lehet más is, nem csak gyilkosság (az átkosban meg a fv. is annak számított). Fogod?"
    A leírásban pedig:Az egyik családtagod súlyos bűncselekményt követett el (pl. gyilkosság)
    Ott van hogy súlyos,tehát nem csokilopásról van szó:D....Felfogod?vagy nem megy?
    A másik meg hogy nem a rákosi korszakról beszélünk ehhez tartsd magad...
    "Persze lehet úgy is értelmezni, hogy egy kis fejszével átsétál a helyi óvodába és minden gyermeket felaprít.Én az előbbit még el tudom esetleg képzelni, hogy megtörténhet.
    Az, hogy te az utóbbit is kinézed a szüleidből, esetleg majdani gyerekeidből... háááát, az már te dolgod."
    Gyenge felfogás...a kérdésben ott a HA.tudod mit jelent?
    remélem felfogod
  • ERykk
    Látom mindenkibe folyton belekötsz mindenért.
  • predator1982
    egyéb: a családom nagyrészét utálom, simán felnyomnám őket, a normálisabbik felét meg nem
  • OrioN the S
    Ennyi... (Y)
  • OrioN the S
    akkor ugyfest mindenki torvenyen kivuli szemetlada :D szevasz
  • Rettenthető
    Szerencsére te nagyon okos vagy kedves Rundstedt17, így megfogod érteni elsőre.
    A kérdés példaként említi a gyilkosságot, tehát nem tisztán erre a bűncselekményre vonatkozik a kérdés. Mert akkor úgy szólna, hogy "Mit tennél, ha egy családtagod gyilkosságot követne el?"
    A bűncselekmény így aztán lehet más is, nem csak gyilkosság (az átkosban meg a fv. is annak számított). Fogod?

Ezen felül pedig a gyilkosság is takarhat több mindent:

A kérdéses családtag a többi családtag védelme érdekében önvédelemből megöl valakit. Abból amit válaszolsz az jön le, hogy te ekkor is feljelentenéd.
    Persze lehet úgy is értelmezni, hogy egy kis fejszével átsétál a helyi óvodába és minden gyermeket felaprít.
    Én az előbbit még el tudom esetleg képzelni, hogy megtörténhet.
    Az, hogy te az utóbbit is kinézed a szüleidből, esetleg majdani gyerekeidből... háááát, az már te dolgod.
    Remélem kellően világos, és érthető voltam.

Mellesleg a "#35612"-ban leírtam, hogy nem vagy köteles feljelenteni semelyik hozzátartozódat.
  • extramagascsaj
    Nem teszek semmit, de ha kiderül, letagadom, hogy tudtam róla.

• VRSDM
    tartom a számat.
  • F1re
    Tartom a számat, kiállok mellettük a végsőkig.
  • Rundstedt17
    A gyengébbek kedvvért idézem újra,különös tekintettel rád
    Az egyik családtagod súlyos bűncselekményt követett el (pl. gyilkosság).Te véletlenül megtudod. Mit teszel?
    A fekete vágás hogy jön ide.....rejtély...