127612
  • Hegi90
    az not bad.
  • Hegi90
    irigyellek. Szóval annyi a lényeg, hogy 2 óránként nyomsz magadba valamit? hmmm az naponta kb 8 étkezés.

Sehogy se tudok hízni, pedig mindent megeszek. (Jó az igaz, hogy kicsit finnyás vagyok, de akkor max többet szedek ki magamnak)
  • F1re
    177 vok es 73 kg es inkabb tömegelnem kene szeretnek lenni egy 85-90 kg
  • Picar77
    nem kérdeztem már nem azért :\
  • Shifter
    sokan beírták kecses méreteit akkor én sem hagyom ki :D

190/90
  • Shifter
    Még sosem volt rá szükségem.

Nem is fogok, jó nekem a 90kg :D (bár lehetne 10essel több de még gyúrnom kell 1 pár hónapot)
  • cicai
    most 182/77 vaok
    1 éve 180/92 voltam....

elmentem kondiba..... Pedig nem szálkásítottam, nagy sulyokkal dolgozok. (hozzám képest nagy sulyokkal)
  • Freeda Krueger
    "Már a hátam mögött van egy sikeres fogyókúra."
    Amikor munkahelyet váltottam,20kg ot fogytam,viszonylag gyorsan.
  • kuci06
    "Még sosem volt rá szükségem."

vékony vagyok, szal valami hízókúra kéne inkább >.<
  • Ability
    Mert szerinted ez így működik? :D Az egy dolog, hogy csak a kevesebb kajától tartósan nem fogsz fogyni, valaki meg abszolút nem tud, de amúgy meg a testsúlyod nagyon durva mértékben ingadozik. Egy nap ha megméred 3 alkalommal, akkor akár ilyen 3-4 kilós eltérések is lehetnek. Nem mellesleg nekem volt egy durva fogyókúrám, napi 2 órát megállás nélkül minimum mozogtam, de valamikor dupla ennyit, mellé meg voltak a 100 kalóriás napok, amit amúgy csak nyers zöldséggel hoztam össze. Ezt csináltam fél évig, 50 kilót fogytam, de megmondom neked, hogy az első két hónapban csak felfele ment a súlyom. Utána egy hónap alatt leugrott egyszerre vagy 12 kiló, majd utána olyan havi 8 kg minusz beállt állandó jelleggel.

Szóval a legtöbb ember nagyon el van tévedve kitartás, akarat, céltudatosság, eredmények terén a fogyókúránál. Merthogy ha másvalakinek 2 hónap alatt nem használ a fentebbi kúra, az minimum agyfaszt kap és abbahagyja. Bár ott megbukik a felvetés hogy a legtöbb ember nem tudna ennyire keveset enni. És azért tényleg fasza volt minden reggel úgy ébredni, hogy fáradt vagy, nincs erőd az élethez, nem pihentél semmi mert annyira keveset eszel, hogy kimerül, erőtlen vagy tőle. És akkor még erre kéne erőltetni minimum napi másfél óra aerob mozgást. Amúgy meg most nem kéne fogynom, de akarok egy ugyan ilyen kúrát újra, mert abban az időszakban sokkal jobb közérzetem volt, egészség terén hihetetlen mit tud művelni. Fáradt voltam a kevesebb kajától, ugyanakkor mégis energikusabb...
  • Fbn Lx
    a diéta a legszarabb fogyókúra, szerintem. mindig atletikus mozgást kell végezni hogy gyorsuljon az emésztés, abból lesz a fogyókúra.

Vagy csak én nem értettem soha hogy hogy a francba lehet bizonyos ételektől meghízni vagy fogyni :D
    én ha benyomok egy bödön zsíros pacalpörköltet minden reggel és abárolt szalonnával lekísérem, desszertnek meg reggel-este egy tábla csoki meg egy doboz raffaello, akkor se hízok egy grammot se
  • Lullaby
    Nekem híznom kéne, de olyan világban nehéz ahol már lassan a levegő is fogyókúrás lesz ><
  • Bulykin
    178/50
    szal nem, nem fogyózok:D:D
  • DJ Skyline
    180cm/~90kg (+/- 1,2 kg)

egy 10-est nem ártana leadni, de ehhez nem kell fogyókúra (turmix, hínár, norbi ápdét kifli, miegymás), mindösszesen el kéne kezdeni mozogni
  • Fbn Lx
    175/65, asszem
    hízókúrázni kéne

hogy a picsába nyomjátok, hogy felszedtek ilyen 30 kilókat meg leadtok huszakat? Érti a franc
    nekem mindig is stabil volt a súlyom, csak apránként nőtt vagy csökkent, bármennyit eszek és bármennyit mozgok
  • Fbn Lx
    aztabüdös D::::. ez komoly?
  • cicai
    elég szégyen már nem azért:\
  • Aquir
    hát ja :|
  • Rundstedt17
    az tényleg csúnya lehettett
  • DJKonya
    Már a hátam mögött van egy sikeres fogyókúra.

Mikor kettétörtem a bokám csúnyán meghíztam azóta fogytam 38 kilót.
  • Picar77
    192/56,5
    úgyhogyy asszem állandoan fogyozok túl kövér vagyok
  • FZoleee
    Kurva sovány vagyok, szóval lényegtelen :DDD
  • BB7
  • gergobaby
    Én fogyókúráztam, 20 kilót lefogytam :) [kor:13] Két véglet megvolt, azóta nőttem 7-8 cm-t [most 176] és felszedtem 8-9 kg-t de még igy is csak 18.5-es a BMI-m:)
  • NEOreg3
    189cm/83kg

nem érzem szükségét
  • MR ME
    én a szó szoros értelmében kb tömöm magam :D
    2 óránként kb eszem vmit, van h annyira nem is vagyok éhes, de akkor is tömök magamba minimum 1 szelet kenyeret
    tavaly nyáron fel is jött egy 5 kiló, azóta még 5...
  • z99999
    sztem a fogyókúra az, amikor az ember nagy nehezen, minden akaratát összeszedve akar leadni pár kilót, nálam ez nem így megy, szerencsére ha észreveszem magamon a túlsúlyt akkor csak simán nem eszem annyit, le tudom kötni a figyelmemet mással is, és így 1-1.5 hét alatt normál súlyon vagyok.
  • milk4
    #37365:..és kicsit kissebb mint 175cm
  • bardocz
    Annyi én is szeretnék lenni,de még sose sikerült híznom:D
  • MR ME
    gyúrjá, a kis pocit könnyen át lehet alakítani izommá :)
  • milk4
    Még sosem volt rá szükségem,mert nem is nagyon érdekel a súlyom.(62kg vagyok kb.)
  • MR ME
    az szép, én azé vagyok 185höz 70 kiló :D
    de ezt is keveslem, szal zabálok állandóan, egy 80ra jó lenne felmenni...
  • Rockynhooo
    :D mondjuk ha még nem is adok le egy kis testmozgás akkor sem árt. de azt mondják a kettő együtt úgy a jo ha csökkenti az ember a kaja adagot is.
  • bardocz
    Hát a lábad izmosabb lesz,és könnyebben viszed a sörhast
  • Rockynhooo
    187 cm vok meg 85 kilo , de felbasz ez a kis sörhas ugyhogy egy 5 kilot leakarok dobni , járok is le esténként futni :D majd kiderül lesz e eredménye :D
  • bardocz
    Konkrétan ebből minden igaz rám is:D
    185/60 mellé nem sok értelme lenne fogyózni
  • MR ME
    énis!
  • MR ME
    hát igen, öregkorra meghíznak az emberek, de akkor meg már elfér :)
  • MR ME
    nem volt rá szükségem, egyszálbelű vagyok -.-

és sok nőt sem tudok megérteni h fogyókúrázik a maga 50 kilójával, elég sok férfival beszéltem már, és bizony kb mindenki a kicsit húsosabb csajokat kedveli, szal lányok, ne legyetek azért dagattak, de a csontit nem szeretjük :)
  • Mike at home
    egyébként a legjobb fogyókúra vmi jó kis bélhurut
    1 hónap alatt szépen leadtam a testsűlyom 10%-át