127612
  • extramagascsaj
    Már fogyókúráztam vegyes eredményekkel.

• immovable
    187cm-hez 85 kg társul.100 a cél. :D
    Amúgy nem tudok hízni, pedig a szalonnához kolbász a savanyúság nálam. Desszert meg általában körömpörkölt. :D
  • Narxis
    Segíts magadon és Isten is megsegít. :D
  • A Kaszas
    ezen könnyen segíthetek:D
  • Narxis
    Én se. :)
  • somdav95
    o.O
  • AntiHero
    Így is sovány vagyoK:D
  • Scottt
    Még sosem volt rá szükségem.

• Enc0re
    178/77

voltam már 107 kiló is :S
  • ba32107
    Ez ugye nem volt komoly?
  • Shifter
    gz a fogyódhoz :D én fél éve 190voltam és 69 kiló :D elkezdtem gyúrni és 90 kiló lettem :D
  • jhetedikj

186/68

Új munkahelyemen most fogytam 2 hónap alatt 4 kilót az jó lenne ha visszajönne.
  • marci9507
  • Ability
    Ja, megváltoztam, vékony lettem, de azért még nem vagyok teljesen elégedett. Bár amikor felhozom a fogyókúrát akkor mindenki lebasz, hogy bele ne kezdjek még egyszer, mert nincs rá szükségem. :D

Tanácsot annyira nem tudok adni, erős fogyókúrás módszerem van, ilyen kényelmes tempós nincs. De van pár szabály... egyrészt kaja megvonás nélkül is lehet fogyni, másrészt a futás nem éppen a legjobb fogyókúrás mozgás, de ha bírod egy órát akkor nem szar, nem szar. :D Kajából válogatni kellene. Ha szereted a salátákat, akkor vacsira nyomhatnál olyat, hogy mindenféle zöldség összedarabolva, öntet nélkül. Szeritnem finom. 5-6 után már nuku kaja. Szokj rá, hogy rengeteget iszol, engem mindenki cukrosnak néz, mert eszméletlen hogy 2 liter vizet benyomok negyed óra alatt, és rögtön utána megyek a következőért mert már kívánom. :D Anyámnak ez az egész napi mennyiség, nekem ez megy minimum 10x. :D Csak akkor nem iszok, ha valamivel el vagyok foglalva. Ha szereted a főzelékeket, akkor nagyon jók tudnak lenni az ételkeményítővel készült kaják. Levelesek a legjobbak, zöldborsó is még jó, ételkeményítővel, cukor, liszt, olaj, tejföl minden nélkül. Meg lehet enni, nem rossz. És mivel főtt kaja úgyis kell... én is ezeket nyomattam. Káposztákban 100g-ban 30 kalória van, ételkeményítő hozzá semmiség, átlagos napi kalóriabevitel meg 3000 körül van, szóval hajrá. :D Csak vigyázz, mert a sárgaborsó, lencse és társai kimondottan hízlalóak. Szóval járj utána. Zöldbab, levelesek, zöldborsó ment nálam állandó jelleggel. Zöldbab ételkeményítővel nagyon szar. :D Amúgy csirkemell. Csak úgy natúr. Nagyon finom, abszolút nem hízlal, azt is lehet nyomatni. Röviden ennyi. :D
  • somdav95
    188/76, nyertem?xD
  • SötétBarom
    186/103 :C
    Konvertálni kéne egy 15 kiló zsírt izommá, meg hozzá egy 8-9et leadni. Lassan itt a nyár, kezdem a mozgást nemsokára :) Heti 5-6x fallabda (ingyé van, nem vagyok ennyire vastag), mellé némi kutyával szaladgálás, meg emberi kaja..
  • MR ME
    nem szeretnék 10 év múlva már az élők sorába tartozni :)
  • CopyKing92
    196CM/82KG/(EU)49sLÁB
  • Motoroj

Abból a karcsú északi fajtából való vagyok, tehát az energiát inkább elégeti a szervezet.
  • tigeroo
    190/86 vagyok amugy :P
  • CopyKing92
    hova fogyózzak? 82kg vok 16 évesen az pont jó.
  • tigeroo
    igen tavaly...vagyis nemtom!

elkezdtem súlyzózni és futni...de ugyanúgy zabáltam...10 kiló ment le
  • Rockynhooo
    Nem semmi.. grat :) de akkor te a 6-7 évi ezelőtti állapotodhoz képest baromi vékony vagy nem ? :D kb szerintem akkor láttalak utoljára, vagy csak nem ismerlek fel :D am szerinted ezt az 5-6 kilot h tudnám leadni a legkönyebben ? eljárok futni mostanában napi 1 órát nyomom , de valahogy az nem megy h ne egyek :S
  • Molnibalage
    Ki mondta, hogy működik? Csak megnéztem, hogy mi a vége. Napi 3-4 kg ingadozás max. nagy folyadékveszteség mellett lehet. Nálam 2 kg-nél több nem volt még mérve soha.

Azt amit te leírtál soha nem csinálnám meg, mert így nem lehet dolgozni. A gondolkodás éhesen nem megy.
  • Molnibalage
    Én sem értem. Világ életemben jó volt volt a testsúly indexem. Aztán pár éve felszedtem +4/5 kilót mikor heti 12 órát sportoltam alsó hangon. Fura mi? Most heti 2 óra röpi és max. bringázás meg kevés kajakozás van, mégsem hízok tovább.
  • milk4
    Ismerősöm kb 44kg és 15éves...igaz max 155cm XD
  • Mike at home
    én nagyon vékony voltam, igazi kis ropika
    16 kilósan mentem általános suliba
    szal
  • Fbn Lx
    nem hiszem, genetika kérdése nagyrészt. valaki 50 évesen em éri el a 60 kilót :|

én anyai ágra ütöttem, ahol mindenki vékony/szálkás volt, és soha nem tudott hízni
  • Mike at home
    naja, ez kb. olyan mint amikor az ember távolsági busszal, vonattal utazik, ahogy megtettük az első métereket, egyeseknél mint valami pavlovi reflex beindul az evési kényszer
    gondolom éhen ne haljon, azalatt a másfél-2 óra alatt, amíg utazik
  • Mike at home
    nincs ezzel baj, amig az ember fiatal. de sajnos később is ezt csinálod, és akkor már látszani fog
  • Mike at home
    aztán majd nézel +10 év múlva, mitől vagy dagatt :)
  • Mike at home
    majd később
    nem kell elsietni :D
  • Picar77
    egy tonna plusz sullyal
    amúgy olyankor a kutyámba kapaszkodom :'DD
  • Hegi90
    csak téglával a hátizsákban :P
  • Shifter
    és ez nem csak sörhas
  • Shifter
    szeles időbe nem mész utcára mi?
  • ba32107
    Sosem értettem, minek zabál mindenki érettségi / vizsga / verseny közben cukrot meg ilyen hülyeségeket. Én még vizet sem vittem, azt a két órát nehogy már ne bírjam ki :)
  • DJS8

• zsutyesz

• Hegi90
    Bazdki most volt az érettségi. Minden napot úgy kezdtem, hogy benyomtam legalább két szenyát reggel. Aztán ugye az érettségi közbe ment a tábláscsoki+szőlőcukor+gyümölcslé+RedBull kombó. Mikor hazaértem, ebédeltem egy kiadósat, aztán délután meg kekszet zabáltam, joghurttal. Este ált. mindig valmi sült vagy főtt kaját ettem. Tegnap voltam házibuliba, szalonnasütéssel, ott is teletömtem magam zsíroskenyérrel, pizzával meg jégkrémmel.

Ilyen diétán éltem egy hétig, és egy dekát nem híztam :||||||||||||