127612
  • zotja
    egyéb: ekkora láma kérdést

de legalább most lehet nagyokat modani ahogy látom
    hajrá
  • VRSDM
    ja tényleg te ilyen kemény vagy.
    hát nővérem palija a 34. bercsényibe van, és alapból hív neked onnan párszáz embert, vagy magát akik lehet hogy csak 180/90, de 3másodperc alatt földre rak.
  • VRSDM
    egyéb.
    visszaszólok hogy nem csináltam semmit és ne egy 186/67-es sráccal kötekedjen ha olyan nagyon kemény...
    általában meglepődnek és megértik :D
    ha mégse akkor még mindig elfuthatok / vészesetben lelövöm riasztópisztollyal :D
  • Molnibalage
    A haj és fülcibálás és tökörúgás is egyformán fáj...
  • Pepsi Twist
    Nálam nincs nagyobb darab és izmosabb az egész Világegyetemben.

203cm/130kg és K1 ezek :D elég kevés ember tud lebaszni :)
  • immovable
    Egyéb. A vipera mindenki térdét szilánkosra töri, mindegy mekkora.
  • 0Fritz0
    "Nálam nincs nagyobb darab és izmosabb az egész Világegyetemben."

Nindzsá!!
  • G_ArchAngel #38028
    "Nálam nincs nagyobb darab és izmosabb az egész Világegyetemben."

(oke, Chuck, de O amugyis a haverom...)
  • sb1
    Egyéb.

Amennyiben egyedűl vagyok, akkor tuti próbálok beszélni a fejével, ha a barátnőmmel, tuti, hogy egyből nekimegyek, lehet az maga Hulk is :D
  • Molnibalage
    Még soha nem kötött belém valóban kigyúrt állat. Hajlékony embert viszont toltam már le villamosról...
  • Tomászító
    Próbálom diplomatikusra venni, és kidumálni magam a helyzetből, végső esetben még ott a futás.+ a gázpisztolyom ha nálam van
  • Carlos
    Próbálom diplomatikusra venni, és kidumálni magam a helyzetből, végső esetben még ott a futás.

Bár még sose fordult elő velem ilyesmi.
  • ba32107
    Eleve kikerülöm az ilyeneket, amúgy 2.
  • Unreal1942
    Milyen buta egy kérdés ez...
    Nem attól függ, hogy bunyó, megbeszélés vagy futás a vége, hogy mekkora a szemben álló fél.
    Különben meg azért mert kigyúrt valaki még nem feltétlen jó bunyós is.
    Akinek bármi féle kis tapasztalata van küzdősportokban az tudja, hogy a méret nem feltétlen előny max. rémisztő lehet :)
    Ennek elleneére azt mondom, hogy inkább mindenki kerülje a verekedést ami nem ellenőrzött keretek között zajlik pl. ringben.
    Nagyon könnyen lehet olyan sérülést okozni vagy szerezni aminek súlyos következményei lehetnek. Nem biztos, hogy megéri. Inkább kerülni kell amíg lehet. Ez nem gyávaság hanem józan ész.
  • bens
    aikido szenszej vagyok xD
  • tugyiti
    Egyéb:-.-
  • OrioN the S
    2.

Volt mar ra pelda... azt mondta ,hogy azert nem vert meg ,mert nem futottam el es nem szartam ossze magam :D lol
  • joshua
    Próbálom diplomatikusra venni, és kidumálni magam a helyzetből, végső esetben még ott a futás.
  • Molnibalage
    Tetszik-nem tetszik az anyagi biztonság fontos. Az csak egy mítosz, hogy a ruppótlan pasikkal hosszútávon együtt vannak a nők. Nem Rocefellernek kell lenni, de a mindennapi anyagi biztonság fontos szerintem és más szerint is.
  • immovable
    Egyéb. Leszarom.
  • Dzsini
    lásd Maslow-piramis
  • ba32107
    Ha ezek megvannak, akkor megvan a biztos háttered, nem kell aggódnod a mindennapokon, több időd jut magadra, azt csinálni amit szeretsz.
  • Fbn Lx
    "nagyon jó állás, saját lakás, saját autó pénz is van"
    én valahogy nem érzem úgy, hogy ezeknek a dolgoknak köszönhetően én felhőtlenül boldog lennék. sőt, egyáltalán nem látom, hogy ezek milyen összefüggésben vannak a boldogsággal.

hm. így jobban belegondolva azt sem tudom mit akarok. Akarok egyáltalán valamit? D:
  • Netgear
    egy szerető barátnő akiért az életem adnám, nagyon jó állás, saját lakás, saját autó pénz is van....mi kell még?? minden tökéletes, teljesen boldog vagyok!
  • kas123
    "A kisebb gondokat leszámítva, az vagyok."

Ha több pénz állna a házhoz, akkor az a kis gond is eltűnne ami van, de amúgy minden tökéletesen jó :).
  • ba32107
    Sokkal jobb ilyeneket olvasni, mint a copypastelt válaszokat. Én is mindig írok egy-két mondatot, ha tudok.
  • bardocz
    Az aljánál.Ahol bemegy a levegő.De ha diffúzor hatás életbe lép,akkor tutira,bár az igaz a hátánál van.De látod,én ilyen szakértő vagyok ám mindenben:D
  • Rockynhooo
    A kisebb gondokat leszámítva, az vagyok.

nincs melóm nyárra ezáltal nincs pénzem , emiatt nagyon szomorú vagyok. de van fedél a fejem fölött , van mit ennem - innom , van szerető családom vannak barátaim, szóval boldog vagyok. csak nagyon kéne most a lóvé nyárra nyaralásra meg őszre kis alaptőke se ártana, de remélem vmi lesz már :S
  • cicai
    Nem igazán, de lehetne rosszabb is.

Annak ellenére h van egy csodálatos b.nőm nem vagyok boldog, mivel az anyja jóformán korlátozza h mikor és mennyit találkozhatunk:( És mikor velem van az tökjó de mikor elmegy és utána nem is látom 1-2 napig akkor kurvaszar kedvem van azokon a napokon:( Pedig itt lakik 12 percre gyalog:S Ha akkor tudnánk talizni mikor akarunk és nem tenne keresztbe nekünk mindig az anyja (az az indoka, hogy többet szeretne lenni a lányával; de a lánya inkább velem van/lenne mint vele.) akkor tényleg nagyon boldog lennék, de ez így mindent elront:(

Gondolom senkit nem érdekel, de leírtam mert jólesett leírni:\
  • DIESEL DOG #38006
    A kisebb gondokat leszámítva, az vagyok...
  • Molnibalage
    Hát ez így önmagában nagyon pontatlan... :)
  • kocsisgabor9999
    Annak való, akinek nem káposztalé van az agya helyett a drága kis koponyaüregében.
  • fery02
    Nem igazán, de lehetne rosszabb is. Mindig lehetne rosszabb. Őszintén válaszolva am nem vagyok boldog, de legalább sohasem unatkozok, meg nem is fogok sohasem.
  • Hydroceph
    Nem igazán, de lehetne rosszabb is.

• Pepsi Twist
    ok
  • Fbn Lx
    A kisebb gondokat leszámítva az vagyok. Vessző nélkül.
    Sztem elég kevesen vannak, akiknek tökéletes :)
    Dehát talán nem is kell, hogy az legyen.
  • Picar77
    Egyéb.
    baromira nem ^^
  • SimaSuna #37998
    mostangág rengeteg lánnyal beszélek MSNen, és ontom magamból a poénos írásokat (aki nem látta a Kémek Krémjét az nézze meg)
    minden hülyeségbe benne vagyok, ezért sokan bolondnak tartanak :)
  • bardocz
    Tudom,hogy a kocsi orránál negatív depresszió van,na erre varrj gombot! ;D
  • Molnibalage
    Kinek? Fizikából világ életemben penge voltam, kémiából meg sohasem és nem is érdekel. Szerintem meg az áramlástan könnyű, de az emberek 99%-nak meg fogalma sincs róla, hogy mi az. Tudod kinek a pap...