127612
-
extramagascsaj #38597 Azonnal odamegyek, és felsegítem.
-
én Rád szavazok:D -
geo91 #38595 küldtem be kérdést: Melyik végén bontod a banánt?
szavazzatok, hogy bekerüljön. :) -
clio1616v #38594 Amúgymeg a nénik ilyenek... többször hallottam már két néni közt zajló beszélgetést és mondták egymárnak, hogy Tegnap amikor mentem haza el akartam esni...
Van akinek iskerül és el is tud esni, nem csak akarja ^^ -
clio1616v #38593 Kinevetem, odamegyek hozzá és illedelmesen megkérdezem, hogy Néni el tetszett esni? ^^ -
Felsegítem azonnal. Ha kicsit távolabb állok, akkor is elindulok felé, de ilyenkor általában megelőznek. -
epilepszia -
Azonnal odamegyek, és felsegítem. -
habozok -
DIESEL DOG #38588 Sajnos az eutanázia tiltott dolog. Pedig néhány olyan esetben jó lenne, amikor van egy olyan beteg aki szenved... -
Teljesen egyetértek, remélem nem élem meg azt a kort amikor már szarni is csak járókával tudok menni, de hallottam már olyat is, hogy van akiket pelenkáznak. :S
Szóval nem akarok így élni. Persze ha öreg koromra semmi ilyen komolyabb betegségem nem lesz amitől engem gondozni kellene akkor nincs semmi probléma.
Am. hallottam egy svájci szervezetről akik egy injekcióval segítenek a "túloldalra", csak szerintem betiltották ezt a szervezetet. Ennyit Európáról... -
aki meg arra szavazott, h ott hagyná a francba, az gondoljon bele, h ha a saját nagymamájával történne ez, akkor örülne e neki ha mások otthagynák.... -
DIESEL DOG #38585 Azonnal odamegyek, és felsegítem...
Jobb gyorsan odamenni, mert lehet hogy komolyabban megütötte magát, és így hamarabb kaphat segítséget is... -
Cat 02 #38584 Nálam néni az 50-60+ :D -
Szoki333 #38583 Hát emeber te beteg vagy XD -
zöldike manó #38582 köszi :) -
Habozok egy kicsit, de ha senki nem segít akkor odamegyek.
Lehet csak brékel. -
zöldike manó #38580 hát nem is lehet így kellemes, annyira öregen, hogy már nem tudsz mit kezdeni magaddal... :S
-
Fbn Lx #38579 komolyan úgy vagyok vele. Ha öreg koromra annyira gyenge leszek hogy elesek és nem bírok felállni, akkor inkább lőjetek fejbe. Nem hiszem, hogy ilyen lesz, de ha mégis, kinek van kedve így élni?
Egyébként úgy csinálnám, hogy ha odanézek, és ha látom hogy mások nem indulnak meg felé, akkor segítek én. De nem nagyon láttam még embereket elesni, max részegeket, de annak segít a halál. -
Fbn Lx #38578 megrúgom és ellopom a pénztárcáját
fos kérdés :Asd -
üdv itt
-
zöldike manó #38576 sziasztok, most vagyok itt először.. de ha nem segít senki odamennék, amugy meg nem szeretem az öregeket, nagyon gonoszak tudnak lenni... -
kinevetem és segítek neki, ha nem megy oda senki -
Azonnal odamegyek, és felsegítem -
kocsisgabor9999 #38573 De az olyanok meg sem érdemlik a segítséget. -
kocsisgabor9999 #38572 "Azonnal odamegyek, és felsegítem."
Azért látom van 17 ember, aki majd öregségében teljesen önállóan fog megoldani mindent. Ha elesik majd feláll magától. -
Nem vagyok az a SuperHero típus, aki csak azt figyeli hogy hol segíthet, sem kiscserkész. Ha más közelebb van és látom hogy utánanéz a dolognak, akkor bizony megyek is tovább a dolgomra.
Ha szép magyar szokás szerint mindenki csak a másikra bámul, akkor viszont már magam járok a dolog végére. Nem szeretek birka lenni.
Azért ha a kedves öreg néni bávágott a negyven fokban öt felest, és bűzlik az olcsó keverttől (bár az alkoholos lehelet megtévesztő lehet), akkor én sem sokat szórakozom, hívom a mentőket és utána balra el. -
Nem foglalkozom vele, továbbmegyek. Max ha ismerős segítek neki, de leszarom mi történik azzal akit nem ismerek. -
-
Azonnal odamegyek, és felsegítem.
Az élet bármely területén, ezen is, nem szeretek másra várni :D -
Látszik,hogy ezek már mentálisan leépültek...kirohannak az autók elé,mert azt hiszik hogy az autó 1méteren belűl megtud állni... -
nem, csak sok vodkát ittak :D -
A_S:DA?SDASd de szakadok :D annyira kellettek má ezek :D -
vasból vannak ez az oroszok -
bicikliről jut eszembe :D azt bírom mikor a mammer má járni nem tud de azé elektromos biciklivel megy mint az állat és nagy körút jobb oldalon megy és fogja magát szétnézés nélkül átvág az egész nagy körúton de még a szembe sávba is átmegy... most ezek vagy öngyilkosak akarnak lenni vagy ilyenkor elborul az agya és elveszti az uralmát a járműve felett vagy nem tom nincs öteltem...
ezeket nem kell félteni...
-
ha csak én vagyok a közelben segítek, ha többen is vannak, majd segítenek ők -
Én tegnap megelőztem,hogy egy nénit ne basszon el egy 50-el repülő biciklis,ötször mondtam el neki,hogy a dh pályán el ne induljon a lépcsőn,mert jön még bicikli,mire felfogta...De ha ott elcsapja a bicós,akkor tuti nem őt nézem meg előbb,szólt neki 3 ember,hogy el ne induljon,magára vessen... -
:D -
pista89 #38559 Egyéb.
Nem esik el az utcán egy néni se. -