127612
-
Karórát hordok. -
huntofa #39079 a templom óráról nézem le mindig , itt van a város központjában -
hát lehet ottis belőttem a biológiai csengőmet a szünetre
-
ez mindenkinél így van...biológiai óra...biosz órán hol voltál?:D -
Karóra, egyébként a monitor jobb alsó sarka. :) -
spanom még lehetsz! :-D
reppelni tudsz? (az idő urait megcsináljuk megint
)
-
Karórát hordok. -
Unreal1942 #39073 Karóra egyértelmű. Mobilon csak akkor ha nincs rajtam óra. -
azt hittem kivételes vagyok ezen a téren és mehetek a heroesba :( -
jaja...ismerős...belső óra.. -
mobil -
van időérzékem:)
délelőtt, vagy közvetlen ébredéskor még annyira nincs, akkor be kell "tájolni" az időt, de... délután már eléggé tudom mikor mennyi az idő
meg általában hajnalban is feltudok kelni ha dolog van.
pl. hétfőn mentem nyíregyházára, 4:30ra állítottam be az ébresztést, 4:23-kor keltem :D -
A Nap állásból -
mobil -
Megnézem a mobilomon -
Nincs órám,telefonon nézem az időt. -
egyéb.
karórám van, de néha a telefonon nézem ha épp nincs rajtam az óra (kerékpározásnál pl. zavaró)
metróaluljáróba meg az ottani óráról csekk :) -
Nincs órám, úgyhogy mobil. -
Karóra mindig rajtam van, az az elsödleges, de a mobilon is megnézem szükséghelyzetben. -
Nagyon durva de én is. Anno nem akarták elhinni a többiek aztán mindig szivattak :D de olyan 10ből 8szor megmondom ,hogy mennyi az idő 1-2 perc eltéréssel max. Amúgy meg telomon nézem mindig. -
Jaja :) Meg az oszlopokat stb... Ahogy vetodik az arnyek arrol siman lehet kovetkeztetni. En regen azert nem hordtam orat ,mert mindig azt neztem volna..utalom ,hogy rohanni kell mindig :D De megtetszett egy ora es megvettem. -
Megnézem a mobilomon. -
Van órám, de ritkán nézek rá. Nagyon sokáig nem volt és kifejlődött valami nagyon durva időérzék bennem. Majdnem pontosan megtudom saccolni az időt. Bp-n az még könnyebb, mert csak a járműveket kell figyelni. Abból is simán lehet saccolni időt. -
Karora es telefon. -
DIESEL DOG #39056 Karórát hordok általában.
De amikor nincs rajtam karóra, mint pl. amikor melóhelyen vagyok, akkor a mobilomon nézem meg az időt... -
Megnézem a mobilomon.
-
A hideget. Gyűlölöm a nyárnak azt a szakaszát, amikor árnyékban is 35 fok van. Nekem az ideális az lenne, ha egész évben 25 fok lenne. Azzal kibékülnék. :) -
még mindig jobb izzadni, mint ha fáznék:-)
azért szeretem jobban, mert reggel nem kell egy csomó ruhát magamra aggatni, csak felöltözöm belebújok a pacskerba és már mehetek is:-) -
ba32107 #39052 Általában nálam is. Az ablakom nyugatra néz, a szobám kicsi, egész délután betűz a nap...utálom. -
jaja én is így vagyok ezzel -
Fbn Lx #39050 29 fok??
az én szobámban augusztus elején 40 fok van. minimum. -
F1re #39049 az tuti :D csak kar h nincs jakuzzink bar beerem a szaunaval is :D de jakuzzi az álmom imádom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csajokkal szorakázni benne
-
az a legjobb mikor télen este -10 fok van a jó meleg jakuzziba ülsz :D ISTENI -
Egyéb.
Mindkettőt jól bírom, nem vagyok kényes de útálom a hideget. nem tudok meglenni benne. hányingerem lessz tőle. Sírva rohangálok fel-alá amikor hideg van. -
F1re #39046 erre szavaztam: A hideget jobban bírom / könnyebb ellene védekezni.
DE !! : vizben a melegebbet szeretem mert vizbe fázos vagyok viszont kint meg izzados :D szal azt szeretem ha kint hus van viszont a viz meg ha langyos
-
Katarina 60 #39045 Nyarat jobban kedvelem még akkor is ha meleg.Utálok fázni!
Meg persze a téli fűtés anyagilag is odavág,ott a számlától lesz melegem.A mostani tél is 230 ezerbe került.Akkor inkább a nyár.
A légkondi kevesebbe kerül,mert csak este lefekvés előtt járatom kb. 1 órát és nyugodtan lehet aludni. -
nem is baj :D -
Rundstedt17 #39043 nem értem
-
Mindkettőt jól bírom, nem vagyok kényes.
De a meleget nem szeretem annyira mert télen fellehet öltözni,de nyáron egy idő után nincs mit levenni^^ -
persze az szar mert akkor ki lehet mozdulni szórakozni önfeledten :D