127612
  • DIESEL DOG #39200
    Nem, sosem tettem még ilyet, nem is fogok...
    Én hűséges vagyok...

• HöfEE
    Nem, sosem tettem még ilyet, nem is fogok. Ha valakit igazán szeret az ember akkor szerintem nem vágyik másra.
  • milk4
    Nem, de elképzelhetőnek tartom, hogy megteszem alkalom adtán.
  • zöldike manó
    akkor minek kapcsolat? :) ha én emg akarok csalni vkit, akkor inkább szakítok és a pasizást választom :)
  • sb1
    Igen, nem vagyok hűséges típus, bármikor újra megtörténhet.

Nyugodtan megcsalhat ő is ha akar, pont leszarom, nem vagyok még kész rá, hogy egy emeber kötelezzem el magam :D
  • clio1616v
    28
  • VRSDM
    jó. most vagy 25 mondjuk. akkor erre visszatérünk ha 60leszel.
  • zöldike manó
    nem, sosem tettem ilyet és nem is fogok.

mostani párommal nagyon jól érzem magam, és mindent megkapok tőle. Nincs miért megcsalnom.
  • Barnabyka
    tudtommal nem tud a fórumról..van egy közös ismerősünk nekem nagyon jó barátom és neki osztálytársa, és max ő olvashatja. Figyelj én tényleg sak azért az egyetlen egy nőért adnám fel a jelenlegi kapcsolatomat semmimásért, most mondhatnám, hogy szeretem a páromat de nembiztos, hinnétek nekem.
  • 0Fritz0
    Az isten háta mögött laksz és télen a nagy havazás miatt nem tudott hazamenni a prosti?
  • Molnibalage
    Nem.

(A leghosszabb kapcsolatom 3 hónapos volt eddig...)
  • clio1616v
    amit írtál az akkor van úgy ha nem igazi a szerelem :)
  • Carlos
    Aztán reménykedj, hogy az asszony nem olvassa ezt, mert akkor még a Balaton előtt repülsz...
  • Barnabyka
    Nem, de elképzelhetőnek tartom, hogy megteszem alkalom adtán.

Nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy soha senkit nem lennék képes megcsalni. De van egy személy akiért talán feladnám a jelenlegi kapcsolatomat és erre a megcsalás dologra nyáron elég nagy az esély mivel azzal a bizonyos illetővel megyek sátorozni a Balatonra.
  • DJKonya
    Azért nem mindig, azért ők jobban megtehetik pl nyáron is hogy elmennek Floridába vagy akár milyen szigetekre 1-2 hétig nyaralni. De nem mondom neki azt hogy ne menj már mert hiányozni fogsz stb. Ő is tudja jól hogy mi a szenvedélyem és van mikor én is hetekig nem vagyok otthon. De ha már buliról beszélünk én amúgy sem vagyok egy bulizós típus de nem azt mondom hogyha meghívnak akkor nem megyek, csak nem megyek minden hétvégén diszkóba meg nem szervezek minden hétvégén ütős házibulikat.
  • VRSDM
    hm. a szerelem tart mondjuk 2évig. aztán átmegy szeretetté/megszokássá/tiszteletté stb.

2évig csak a barátnőd, mindig mindenhol? papucs :D
  • DJKonya
    Mióta ez történt amit belinkeltem és mióta decemberbe volt barátnőmnek a balesete azóta csak még szorosabb lett a kapcsolatunk, 2év 2 hónapja vagyunk együtt, mi is minden nap találkozunk mivel 2utcányira lakunk egymástól. Ha nem szeretném ennyire nem lenne az hogy kilépek a kapujukon és már hiányzik.
  • clio1616v
    olyav válasz mérnincs hogy "kizárt dolog, mer' nemtudom"? :DD
  • clio1616v
    ennyi, de ha igazán szerelmes vagy szarod le a haverjaidat :))
  • VRSDM
    lehet én vagyok fiatal, 2.5 év volt eddig a leghosszabb kapcsoltom, tény hogy minden nap találkoztunk a párommal.
    DE!
    senki ne mondja hogy nincs meg a varázsa csak fiúbuliként elmenni a barátokkal valamerre és meginni jónéhányat. néha picit többet :) :D
  • clio1616v
    az a papucs aki félelemből teszi mindezt :))

én magamtól teszem...
  • 0Fritz0
    Papucs :)
  • szucsy89
    nem még. (:
  • clio1616v
    nem tudom, ha valaki szerelmes, akkor a párjával érzi jól magát és hiányzik neki hacsak egy pillanatra is nem látja...

tudod ki menne a haverjaibal kocsmázni, mondjuk amúgy sem :D
    ha mégis sörözéses beszélgetésre megyek haverokkal, akkor 2 belga 10°-os sör pont elég, hogy jól el tudjunk beszélgetni

de utána sietek haza a páromhoz :)
  • VRSDM
    legyen mondjuk 10sör, 6kör whiskey, otthon még 2házipálinkó
    a buliba két csík az orrba. kólából.

máris annyira kivagy hogy megteszed : D a feleségeddel is :D
  • clio1616v
    ha szerelmes vagy a párodba akkor nem teszel ilyet
  • VRSDM
    akkor az nem megcsalás ha elmgyek a haverokkal kocsmázni, és meghúzok egy szőke helyi ribancot egy panel kapujában :/ ? :D
  • clio1616v
    az számít megcsalásnak amikor a barátnőd mellett vagy de már nem vagy szerelmes belé és nem mondod el neki, hogy másba már szerelmes vagy

nem csaltam meg még senkit, de nem is fogok..

ha elmond mindent, akkor eleve azért vagyok vele mert nekem jó, ha változtat a viselkedésén és nem olyan amilyennek megszerettem, vagy kiderül olyan amitől nem tudom szeretni már akkor vége, minek csaljam meg?
  • VRSDM
    TEPSI! ajánlom figyelmedbe! NEKED címzett hsz-em ;)

csak arra vagyok kiváncsi hogy mennyire bumszli egy ilyen nagy ember karján mint a tied.
  • DJKonya
    EZ most megcsalásnak számít?
  • Pepsi Twist
    Nem, sosem tettem még ilyet, nem is fogok.
  • CoolX
    Nem, sosem tettem még ilyet, nem is fogok
  • Benny04
    Eddig még nem volt párkapcsolatom.
  • OrioN the S
    ugyan mar... :D amugy ,ha valaki meg van elegedve a csajaval ,akkor nem csalja meg... ha nincs hiany semmiben es jol elvannak ,akkor nem fordul elo. haverom haverja mondta.
  • VRSDM
    szerk. (attól még az elsőre nyomtam:D:D:D
  • VRSDM
    amúgy akivel egyszer előfordult. azzal többször is előfog ez tuti!
  • OrioN the S
    nem :D
  • VRSDM
    szóval te vagy az első pontra szavazó :P
  • Carlos
    Nem, sosem tettem még ilyet, nem is fogok.
  • OrioN the S
    Azota lehet ,hogy valtozott a dolog par embernel :D Elofordul az ilyesmi... ittas allapotba neha gatlastalanabbak az emberek. Asszem...