127612
  • Ability
    Vannak olyanok, amiket nem akarunk betenni, mert hiába népszerű, nem sokkal előtte volt hasonló. Közoktatásos kérdésnél neked kéne a legjobban tudni, hogy mennyiszer volt már ilyen témakör. Már túl sokszor megvitattuk, inkább várunk még vele, hogy legközelebb ilyet tegyünk be. Amúgy meg az összes betett kérdés mindig népszerű, csak ha van egy halom népszerű kérdés akkor próbáljuk kivenni a legjobbakat, ügyelve arra hogy változatos legyen, hasonlók ne kövessék egymást. Válogatni mindenképp kell.
  • Molnibalage
    Tehát a legnépszerűbbek közül még egy sem került be? Végkép nem értem. Mellesleg az ellen ki lázadozna mikor 80% felettiek vagy körüliek? Ilyen arányban az alkotmányt megváltoztatják... Aki meg rinyál, leszarom. Ő a kisebbség.
  • Ability
    Ismétlésre meg annyit hogy már jócskán túl vagyunk az egy éves működésen. Most ismétlésként olyan kérdések kerültek be amik a legelején voltak. Egy évvel ezelőtt. Azóta a régi banda szinte teljesen kikopott, helyette viszont jöttek újak és az átlag látogatottság is megkétszereződött. A topik min. 80%-ának újak lesznek ezek a kérdések, mivel változott a topik összetétele ezért más eredmény is kijöhet, és mivel mások látogatják a topikot a beírt vélemények is mások lesznek. Amúgy meg sok ismételt kérdést is teljesen máshogy tettünk fel, kicsit másra kihegyezve, más lehetőségekkel.
  • jackcsabi
    Szerintem igenis jól végzitek a dolgotokat. Nem kerülhet be minden idióta/érdektelen/rosszul kidolgozott kérdés...
    Nekem megfelel ahogy a topiccal bántok.

Rundstedt17 te meg mindenre beszólsz ha nem tetszik egy kérdés szóval nem neked kéne felháborodnod...
  • ba32107
    Rengeteg olyan kérdést betettem már, ami engem nem érdekel, szóval ezze igazán nem vádolhatsz, ellenben te minden másnap felemeled a hangod, ha nem olyan kérdés van ami neked tetszik. Még jó, hogy nem te vagy az admin.

De javaslom, hogy akinek problémája van a kérdésekkel, ezentúl ebbe a topikba írja, és ne ezt szemetelje össze.
  • ba32107
    Hozzáteszem, hogy ne csak a listát add meg, hanem szépen dolgozd ki a megfelelő válaszokkal, hogy mindenki tudjon nyomni valamire, a hibákat kijavítva, mindenre gondolva, úgy hogy változatos témákat öleljen fel a kérdéscsoport. Ugye nem is olyan egyszerű?
  • ba32107
    Ezek friss, fasza kérdések, értelemszerűen nem akarjuk ledarálni őket három nap alatt egymás után.
  • FZoleee
    Előfordul, hogy kicsúszik egy-két csúnya szó a számon, de nem jellemző.
  • Ability
    Várom a listádat legalább 10 kérdéssel amit te jónak tartasz. Azok közül, amik szerinted már fél éve hánykolódnak. Nem az elmúlt 2 hét terméséből, mert most vannak friss és jó kérdések. Molnibalage is ilyeneket mondott, csak elfelejti hogy ezek frissek, mi nem ezekről beszélünk, ezek be is fognak kerülni. De nézzétek meg a legelső közoktatásos kérdést, ott van már fél éve, kutyának nem kell, annyiszor volt már valamilyen formában, ti rinyálnátok a legjobban ha bekerülne.

Tényleg várom a listád, mutass utat, tudunk hallgatni az építő véleményre, kritikára. Te viszont csak lázadozol. Ami annyira nem tetszik.
  • immovable
    Ez nem tudom miért háborít fel. Az élet is így működik. :)
  • Rundstedt17
    zenei kérdés?de az nem érdekel:D
  • Ability
    Ezek mind új kérdések, mostanában kerültek be. Nekem is tetsznek. Ki is fogjuk tenni őket. Ugyanakkor csomó olyan van közte ami vagy már kiégető mert több variációban is volt, vagy olyan, hogy nincs kidolgozva, vagy olyan hogy csak simán lázadoznátok ellene.
  • Rundstedt17
    vannak értelmes új kérdések még ha a királyi kettesnek nem is tetszenek.....
  • Rundstedt17
    Népszerűség alapján kerüljenek be a kérdések és ne önkényes döntések alapján....hány és hány kérdés vártam volna hogy bekerül de nyilvánvaló hogy egy-két ember dönt.....
  • Rundstedt17
    Csak az a gond velük hogy baz32-nek nem tetszenek és nem kerülnek be,ezért ismétlés ezért a banán.
  • Picar77
  • ForzaInter
    Bazmeg olvasom a kérdést, és egyből azt gondoltam hogy hát bazmeg elég gyakran, erre ez az első választási lehetőség. :DD
  • Molnibalage
    Akkor pár példa. Kapásból 3. Egyik sem volt tudtommal.

Lusta típus vagy?
    Szeretnél részt venni egy háborúban?
    Zavar téged szórakozóhelyen / kocsmában a cigifüst?
  • Molnibalage
    Ezzel egyetértek. Annyi más értelmesebb van amit bőven 70% feletti népszerűségű és nem volt...
  • TheRock18
    Hát b*zmeg elég gyakran. :)
    ez nem káromkodás "mondat nyomatékosító szó" :D

de többet nem káromkodok az kurva élet :D
  • ba32107
    Olyan sok jó azért nincs köztük. A legtöbb olyan, ami ha bekerülne, nagyon sokaknak nem tetszene. Amik tényleg jók, azoknak meg két db egyszavas válasza van. Mellesleg nem kell mindennap komoly kérdés. Próbáljuk kicsit vegyíteni, ezért is kerülnek be régi, népszerű kérdések is.
  • jackcsabi
    Igazából egyik lehetöség se megfelelö... ha ideges is vagyok akkor is csak nagyon ritkán és csak gondolatban ejtek el valami csúnyát.
  • N1ggA
    Az a baj, hogy van kb kurvasok elfogadott, de nem bekerült ötlet, nézzétek meg a tervezett kérdéseknél a legnépszerűbb ötletek menüpontot, melyek között sok kurva jó van, és fél éve nem került be, ehelyett beraktok egy olyan kérdést, hogy hol nyitod meg a banánt. Ez a helyzet.
  • CoolX
    Csak akkor, ha ideges vagyok.De akkor is próbálom vissza fogni magam.
  • Littlepig13
    Viszonylag sűrűn, de azért nem minden második szavam egy káromkodás.
  • MR ME
    nem bazmeg, neeeeem
  • ba32107
    Ja, persze, zárjuk be a topikot, mert nincs annyi jó kérdés mint régen. Mellesleg mikor ezek voltak, kb feleannyian látogatták a topikot.

Rundi: a holnaputáni kérdés még nem volt. Mielőtt megint vádaskodtok, hogy "VÓTMÁ", előtte ellenőrizzétek az archívban...
  • immovable
    Minek kell ismételni? Ha ennyire nem küldenek be új kérdéseket, akkor azt jelenti, hogy csökken az érdeklődés a topik iránt, hagyni kell a picsbe. Minek nyomatni kitárgyalt kérdéseket?
  • Rundstedt17
    a holnapi is ismétlés és az utáni is.........
  • LordVenom
    Csak akkor, ha ideges vagyok. De akkor szórom rendesen sajnos...
  • Bulykin
    elég gyakran sajnos
  • OrioN the S
  • bogyoka
    Előfordul, hogy kicsúszik egy-két csúnya szó a számon, de nem jellemző
  • sb1
    Hát b*zmeg elég gyakran. :)
  • lord nihilus
  • David2
    Csak akkor, ha ideges vagyok, de akkor nagyon:D
  • zöldike manó
    Viszonylag sűrűn, de nem minden második szavam káromkodás. Viszont ha ideges vagyok, akkor baromi sokat trágárkodok :)
  • spy803
    Mekkora fasz kérdés ez??
  • zsutyesz
    Elég gyakran.
  • ba32107
    Pár nap híján egy éve :D