127612
-
Egyéb...
fogalmam sincs
-
Rundstedt17 #41555 Segítek. -
miért ne segítenék? -
Hydroceph #41553 Felőlem akár most is meghalhatnék.
-
-
Család, szerintem ennél fontosabb nincs. :) -
geo91 #41550 Felőlem akár most is meghalhatnék.
most húztak meg fizikából meg irodalomból... -
Fbn Lx #41549 vicceltem. -
elmeroggyant #41548 Mondd, mivel érdemeltem ki ezt? Ártottam esetleg neked, vagy valami más az indok? -
elmeroggyant #41547 Sík pusztán bandukolsz, ruhádat lenge szellő mozgatja. Tavaszi napsütés feledteti veled a kemény tél viszontagságait. Odafent az égben bárányfelhők kergetőznek, és madarak keresik párjukak csivitelő énekléssel.
Napok óta nem láttál már embert, egyetlen kapcsolatod a külvilággal a mobiltelefonod. (Nesze neked illúziórombolás. :D )
Az út, melyen poroszkálsz pár tócsával van szegélyezve, mely az elmúlt napok esőzéseit juttatja eszedbe. Jobbról éledező búzamezőt látsz; balról ugar van, melyet láthatólag rest gazdája eléggé elhanyagolt az utóbbi időben. Pár kisebb bokor és facsemete minössze, ami akadályozhat téged, hogy belásd az egész rónát, a magyar Alföld csodálatos és egyedi világát.
Kedvenc nótádat fütyörészve haladsz a földúton, örülve az éledő természet látványának. Ekkor viszont egy fekvő alakot pillantasz meg magad előtt az út szélén. Először csak a mozgására leszel figyelmes a távolból. Kissé közelebb érve látod, hogy a fekvő alak mozog, szinte vonaglik. Némi nyöszörgést, elfolytott jajgatást is hallassz, melyet - már látod is - az ember testén lévő vérfoltok tesznek hitelesebbé. Úgy iramodásnyira érve további vérfoltokra leszel figyelmes a földön, mely az alakot öleli körbe, mint szigetet a nyugodt vizű tó. A talaj - mint ahogy az esőt is az elmúlt napokban - szomjasan nyeli magába az alak életnedvét.
Egyre erőteljesebben hallod az illető jajgatását is; láthatóan észlelte közeledted, és most segítségért próbál kiáltozni, el-elfúló hangon.
Nem tudhatod, hogy mióta fekszik ott sérülten, és azt sem, hogy mi okozta sorsát. Sem embert, sem állatot nem látsz a közelben; csak azt a pár fülemilét, mely eddig is kísérte utadat.
Mit teszel? :) -
Fbn Lx #41546 hát attól függ.
ha te feküdnél ott akkor fél kerékkel rád hajtanék és végigkennélek az úton, ha valaki más, akkor meg mentőket hívnék. -
Fbn Lx #41545 nincs legfontosabb.
Családot akarok majd, lehetőleg nagyot, szeretnék sokféle pszichedelikus növényt termeszteni a nagy kertemben, meg harcművészkedni is akarok majd. -
Rundstedt17 #41544 A környék?:D -
Rundstedt17 #41543 Még vmit ennyit érnek a rokonok kikérdezése amikor mondják hogy mintagyerek volt a gyilkos:DDDDD...... -
elmeroggyant #41542 Én is így tennék. Bár én egoista vagyok ... ha ez esetleg javít a megítélésen valamennyit. :)
Éspedig? Tegyük fel, mész autóval. Az út jobb oldalán-szélén fekszik egy ember. Mellette egy bicikli összetörve. Kissé vonaglik a vértócsában, ami körülveszi és amiben fetreng. 30 méterről is simán látszik, hogy sérült.
Mit teszel?
(Kaland-játék-kockázat. :D ) -
életem célja, hogy a majdani gyerekemnek gyereke legyen -
Rundstedt17 #41540 Jah igaz,elég ha felnézünk a vezetésre az emberek tökéletes másai a fent lévőknek.
Attól függ...... -
elmeroggyant #41539 Nem csak az sg 90%-a tenné ezt. Az összes ember min. 90%-a lenne ilyen. De lehet, hogy a 99-et is maghaaldná.
A másikra: telefonon sem hívnál segítséget a sérülthöz? -
Rundstedt17 #41538 Na meg el ne felejtsük mikor az volt a téma mit tennél ha egy rokonod súlyos bűncselekményt követne el?pl gyilkosság,nemi erőszak stb
A sg 90%.éka teljeséggel támogatta volna a bűnös rokonát(tartja a száját)köztük te is úgy hogy no comment.... -
Rundstedt17 #41537 Ne keverd a dolgokat,annak meg lenne az oka,lehet hogy akkor nem fejtettem ki.
1,lehet szimulált és amikor kiszállok leüt
2,rám kenik a balhét hogy miért nyúltam hozzá stb
3,vagy vmi részeg alak fekszik csak ott
Különben is nem értetted a lényeget,a segítenít úgy értettem hogy felülről értsd politikai értelemben felszólalni az égető kérdésekben és ha netalán olyan pozicióban kerülnék mindett megtenni az emberekért, nem pedig sérültek gyógyítása. -
elmeroggyant #41536 Attól még tehet az emberekért.
Bár az alapján, amit így írtál, valóban ellentmondásos. De talán meghallgatom erről a másik felet is. -
elmeroggyant #41535 Az írásából nem ez szűrődik le. Ő azt írta, hogy tenni szeretne az emberekért, vagy mifene.
Na, nekem ilyen az eszembe sem jut. Én csak akkor teszek az emberekért, ha érdekem fűződik hozzá. Ő meg valszeg nem ilyen. ;) -
Értem... -
ba32107 #41533 Ha most lenne kedvem, visszakeresném azt a postodat amiben ecseteled, hogy hogyan hagynád ott a balesetet szenvedett embert az út szélén. De hát nincs kedvem :D -
jelenleg nem,nincs mi itt tartson :)
de egyszer fent,egyszer lent...tehát majd lesz jobb,nem aggódom :) -
ba32107 #41531 Rundi is az, nyugi
-
elmeroggyant #41530 Hobbi: említettem, hogy nem egy van.
Egyébként úgy nevezem: fejlődés. A saját fejlődésem. -
Rundstedt17 #41529 Az hogy mivel nem vagy célban azt se bánnád ha meghalnál:D -
Rundstedt17 #41528 Jah így értem:D. -
mi olyan érdekes? -
Ha sem a hobbira sem a karrierre nem szeretnéd szentelni az életed,akkor miben hátráltatna a család? (nem kötözködés,még mielőtt félreérted,csak kíváncsiság. ;)) -
Rundstedt17 #41525 lol. -
Család, szerintem ennél fontosabb nincs.
43
30.94%
Igazából, akivel családot szeretnék alapítani, közös hobbink van, tehát adott hobbi, szenvedély, család, szerelem. -
elmeroggyant #41523 Én - ellentétben veled - egoista vagyok. ;)
Ezért nem érdekelnek az emberek, és az sem, hogy mi történik velük. -
Rundstedt17 #41522 érdekes:D -
Rundstedt17 #41521 Mi a kivetni valód?:D -
ha lesz családom,akkor annak,bár mivel most nincs,így felőlem meg is halhatnék -
elmeroggyant #41519 PL. egy gépet? Terminátor vagy hasonló? Így a géppel foglalkozhat, és az asszony sem rójja fel neki. :) -
Rundstedt17 #41518
-
elmeroggyant #41517 Egész szimpatikus - kivéve az utolsó bekezdést. ;)