127612
-
Én nem mondtam rá, hogy drága:P Én csak annyit mondtam, hogy ha már el kell basznom egy ezrest, inkább teszem így:P -
jó akkor kussolok
-
ez igaz, de attól még nem kell ráfogni hogy drága
zetorg: tudom miről beszélsz...:P nekünk 50km-re van a legelső mozi... -
Hát inkább ülök kint haverokkal este egy játszótéren, és iszogatok ,minthogy moziba menjek filmeket nézni:D -
Egyáltalán nem, ott a torrent.
Viszont ha van egy olyan film, ami nagyon érdekel, akkor elmegyek moziba...de ez évente 1szer van max^^ -
+kajapia, benzin
kb 5000ből jövünk ki ketten -
Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen.
de már egyre ritkábban engedhetjük meg magunknak -
Csak ha randizok / haverokkal lógok.
Amúgy meg egyáltalán nem, ott a torrent.
Megvárom még kijön 720p-ben vagy 1080p-ben és mindenki boldog.
-
had gratuláljak hozzá :DDDd -
fizetős a hinta?
-
Haverokkal bármelyik játszótéren. -
hogy hogy drága? kb. 1000Ft-ból te hol szórakozol másfél-két órán keresztül? -
zotja #41624 egyéb: gecidrága! amugy ottlennék minden hétvégén :) -
"Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen."
Idén még nem volt ilyen, és ahogy nézem a felhozatalt nagy valószínűséggel csak egy filmre fogok beülni ebben az évben: dec. 18.-án az Avatar-ra valamelyik 3D-s moziban vagy Imaxban. -
Évente 2-3x kb.
Tavaly Batman : The Dark Knight (azt 2x is), meg idén a T4 lesz sztem... -
Egyáltalán nem, nem nézek filmeket.
Max ha tv-t kapcsolgatom és találok valami jót. Vagy évente kétszer megnézek valami nagy kedvencet dvd-n. de am semmi. -
Amikor csak tudok, imádok mozizni.
Hetente 2* biztosan, nagyon szeretek mozizni, minden filmet megnézek, nem vagyok válogatós, aztán persze nem mindegyik tetszik, sőt, de az elmúlt 3 évben mindet láttam mozikba :D ... -
"Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen." - Ami nagyon ritka. -
Miért nincs olyan hogy nagyon ritkán, évente egy-kétszer, mert csóró vagyok? -
ba32107 #41617 Holnapután nem az a kérdés lesz. -
he? -
egy átlag filmet inkább letöltök
de,ha van egy régóta várós film,vagy valami különlegesség,akkor moziba nézem meg,mert az ottani hangtechnikát semmi nem helyettesítheti :)
egy jó akciót,moziban illik nézni :D -
Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen. -
DIESEL DOG #41613 Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen.
Az meg nagyon ritkán van...
-
Rundstedt17 #41612 torrent,igaz ritkán mert kevés film érdekel -
ha olyan effektek vannak benne, hogy a bokám lefosom, akkor esetleg elmegyek rá -
torrent -
"és a mai technikával itthon is ugyanolyan minőséggel megtudom nézni a filmeket amiket letöltök. "
Hol fér el az a kibaszott nagy vetítővászon?
Én kizárólag a látványos filmeket nézem moziban (évente 2-3) amiről tudom,hogy otthon fele akkora hatása sem lenne. Így még ha a film sztorijában csalódok is,akkor sem lesz rossz érzésem,mert a látvány kárpótolt. ;) -
kösz
-
egyálltalán nem, ott a torrent -
Hydroceph #41606 Szerda lesz a nagy nap! -
Hydroceph #41605 húdejó...
"Az életem többé már nem ér semmit semmit, inkább végzek magammal, mintsem egy székből nézzem végig ahogy mások vígan élnek"
/delete semmit -
Csak ha randizok / haverokkal lógok.
Szerintem ez egyértelmű, mivel egyedül senki sem megy moziba, és a mai technikával itthon is ugyanolyan minőséggel megtudom nézni a filmeket amiket letöltök. -
-
utoljára asszem A sötét lovagot néztem meg a moziban. idén öcsémmel elmegyek megnézni az új Transformers filmet, aztán kb ennyi a mozis terv erre az évre. -
ba32107 #41601 Néha elmegyek, a nagy neveket moziban szoktam megnézni. -
Egyáltalán nem, ott a torrent --> amúgy márciusba voltam utoljára ha jól emlékszem... de beis aludtam majdnem egy buli után, folyton a haverom röhögésére eszméltem fel :D -
reméltem hogy meglesz az egy éves évfordulója, de sebaj, HOLNAPUTÁN JÖN A KÉRDÉSEM!141414141414 yeah. -
ZsirosKenyer #41598 Szerintem az a gáz a mozikkal, hogy egy-két kivételt leszámítva nagyon elavult technikával működnek. Nálunk egy kisvárosban cinema city van, ami 10 évvel ezelőtt tényleg odab*szott, de itthon nézem 5.1-gyel a HD filmeket, utána elmegyek moziba, bámulom a fossá mosott életlen képet és elmegy a kedvem tőle. A hangrendszer jó lenne, csak a legtöbb filmet nem dolby-ban kölcsönzi a mozi (mer gondolom így olcsóbb), így a végeredmény szerintem elég gyenge. -
Egyáltalán nem, ott a torrent.
Az utóbbi időben egyáltalán nem jártam moziba, elment tőle a kedvem. Korábban viszonylag sokat jártunk, de túl sok film volt csalódás. És azért nem fizetek ki jó pár ezer forintot hogy a film végén felháborodva/csalódottan jöjjek ki a teremből. Volt néhány kellemes csalódás is, de a legtöbbször még az ígéretes produkciók is csalódást okoztak.
Imádom a filmeket, mindig is imádtam, de nagyon nem tetszik az a folyamat ami most a filmiparban végbemegy. Nem lehet minőségi filmet úgy forgatni hogy csak kizárólag a profit számít, és az hogy minden korosztály számára nézhető legyen. Kompromisszum kompromisszum hátán, vegyítve jó sok egyszerűsítéssel. Ez a mai recept.
Inkább befizetem ezt a pénzt egy póker-partyba, és ott legalább biztosan jól szórakozom.