127612
  • OrioN the S
    Mondjuk ez a kasztralas is durva lehet... no here,no party. De emberibb ,mint a kivegzes.
  • Carlos
    A pedofilok az esetek nagy többségében gyermekkorban elszenvedett szexuális zaklatások és erőszak hatására lesznek pedók.
  • N1ggA
    Egyéb: kasztrálni kell őket, utána vissza lehet engedni, ha letöltötték
  • TheRock18
    amúgy nem tom,miért akarjátok megölni őket egyből...MIVEL NEM ÖLT EMBERT,JOGA VAN AZ ÉLETHEZ...
    amúgy a kasztrálás is eredményes lenne,mert a szexuális késztetés csökken,vagy elmúlik...mittomén
    vagy biztos vannak gyógyszerek,amelyek csökkentik a szexuális vágyat
    de mindenféleképpen el kéne zárni a gyerekektől!
  • NEOreg3
    meg kell őket dicsérni
  • DeerHunter01
    Maradjanak a börtönben életük végéig,ezek nem emberek, ezek állatok.
    Hány gyereket tettek tönkre lelkileg? Az a gyerek sosem fogja kiheverni azt amit vele csinált egy pedofil. Nem fog többé bizni senkiben sem szinte.
    ez a véleményem
  • Aquir
    Én hálát küldök az égnek hogy Társadalomban élünk ami szigorúan megtorol minden megnyilvánulást, ahol csak úgy gyilkolászni akarnának egyes emberek hirtelen ötlettől vezérelve. Biztonságban érzem magam tőletek.
  • 5m0k3sh0w
    ha kiderül valami közeli rokonodról hogy pedofil, akkor is tarkónlövetnéd?
  • Molnibalage
    Érdekes módon arról szó sem esik, hogy mitől lesz valaki pedofil. Talán részben a nevelés hiánya. Akkor végezzük ki helyből a szüleiket is? Sőt a rokonságot is, mert ők is hordozzák a génkészlet egy részét?
  • Carlos
    Jogos felvetés. Ebbe még nem gondoltam bele...
  • immovable
    Homokosokról pont ITT egy mai cikk. Szakértők szerint az nem betegség.

De pedokat bizony ki kéne herélni, épp mostanában volt a hírekben, hogy olyan pedofilok tüntettek akik vállalták a kasztrálást, mert így megszűnt a késztetésük s azt kérték, hogy büntetésképpen a többieken is ezt hajtsák végre.
  • Aquir
    Ez olyan válasz volt mint: Jobban fog téged érdekelni az éhezők sorsa, ha most hirtelen ott élnél és halálodig kiéheznél? Hát, mondjuk egy csöppet!
    A pedofíliánál súlyosabb vétkekért esetleg nem akarnád sajátkezűleg kivégezni a bűnösöket??
  • LoDMaSt
    Csak kötözködöm: Ha a fiad megerőszakol vkit, akkor is ezen a véleményen leszel? :)
  • Rockynhooo
    tarkólövés.
  • N o N a m e
    Egyéb.
    Nem érdekel.
  • Trisztin
    egyéb - levágni nekik!;)
  • Carlos
    Nekem van pszichológusom. (asszonypajtás).
    Szerinte mentálisan normális vagyok.

Fuss neki mégegyszer!
    Akkor a 10-12 éves lányodat megerőszakolják. Akkor is ezen a véleményen leszel?

Ja, és TÉK!
  • MR ME
    persze engedjük őket szabadon, sőt adjunk nekik papírt róla h pedofilok és ha megerőszakolt egy lányt akkor csak mutassa be h sry én beteg vagyok, így jártál
    meg a sorozatgyilkosokat is engedjük az utcára, hiszen ők is "csak" betegek...
  • tigerbácsi
    igen csak ezzel az a problémám, hogy akkor derül ki ha már elkövette a bűntettet. s ha még tudja is magáról hogy az, vagy hajlama van rá akkor sem kérnek orvosi segítséget. de szerintem ezt nem lehet gyógyítani, mert ilyen erővel szerintem a homoszexuálisakat is lehetne gyógyítani.
  • tom235
    Akkor is ezt mondanád, ha a te lányodat/fiadat erőszakolná meg egy? Amúgy ezt hogy lehet kezelni szerinted? sehogy. Maximum, ha élete végéig benyugtatózva lennének egy elmegyógyintézetben, de annak meg mi érteleme? Hidd el nekik is jobb inkább ha meghalnak.
  • tom235
    Egyéb: tarkónlövés/akasztás
  • tugyiti
    Egyéb: Csak azt amit ő tett ha 50 évesen megerőszakolt egy 10 évest akkor őt meg megerőszakoltatnám egy 110 évessel.
  • Aquir
    ezt sokkal inkább felismerni megelőzni és kezeltetni kellene minthogy ilyen bekövetkezzen! mivel elsősorban betegségből történő indíttatás az oka
  • Benny04
    Ha letöltötték a büntetésüket utána életük végéig szemmel kell tartania őket.

• kas123
    Ezt magyarázd már meg azoknak akiket 1 pedofil tahó megerőszakolt, (személyes környezetemben is van ilyen személy).
    Pöppet tönkretette vele az életét, innentől kezdve had hulljon a férgese...nem érdekel hogy pszichiátriai betegség, vagy akármi is ez...ezerszeresen adnám neki vissza, a lentebb leírtakkal...
  • Aquir
    Természetesen legyenek szabadok.

Nem tudom miért akarja mindenki egyből lemészárolni őket, mikor a pedofíliát pszichiátriai betegségként kezelik.

Ergo a pedofilok nem másnak akarnak ártani, hanem a késztetés erős bennük, hogy ilyet tegyenek.

Ugyanúgy kezelni kéne őket, mint akik azonnal megölnék a pedofilokat (itt egy páran)
  • VRSDM
    nem börtönbe raknám őket, hanem ideggyógyintézetbe : )
  • kas123
    életfogytiglan, testi csonkítás, és lelkileg is meggyaláztatnám...(had kúrogassák seggbe, had csicskáztassák, stb)
  • LordVenom
    Egyéb. Ez attól függ,hogy hány éves volt a molesztált személy. Nem tudom hogy most a törvény szerint ki számít "gyereknek" 14 vagy 16 év alatti személy.
    Természetesen,ha ténylegesen gyerekekről van szó (akik a játszótéren játszanak) akkor teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal.
  • clio1616v
    nem zárnám börtönbe... csak amíg kezelik addig se tudjon tevékenykedni csonkítatnám az arra alkalmas testrészeit.. még a nyelvét is leszeleteltetném
  • Gaborkik #42586
    Egyéb:
    Úgy olvastam neten hogy a kasztráció több estben is hasznos eljárás volt a problémára ...
  • Marci0115
    halál az összes pedofil állatra
  • OrioN the S
    eletfogyt es be kene rakni vmi nagydarab buher melle egy cellaba... ott megtudna milyen a molesztalas.
  • tigeroo
    sosem lenne szabad kiengedni őket.

nem tehetnek arról hogy agyilag aberráltak, de nem engedném őket emberek közé....

a halálbüntetés talán jó lenne...lehet kegyetlen, de a halálbüntetésnél nemis az ölés a cél hanem az elrettentés....
  • tigerbácsi
    villamosszék vagy akasztás. a golyó az túl gyors, a méreginjekció meg túl jó nekik.
  • Carlos
    Egyéb: kivégzés.
  • oliwwer
    :D
  • Dick Riddick
    Egyéb.
    Likvidálni kellene őket. Elhiszem hogy neurológiai problémájuk van, de ez nem változtat a tényen hogy nincs helyük az emberi világban.
    Egy injekció és kész is. Még a lelkiismerettel sem kell bajlódni.
  • [HUN]FaTaL
    Sosem lenne szabad kiengedni őket.
  • Treblakos
    Egyéb:
    Én ezt inkább egy betegségnek tartom, ezért orvosi kezelés volna megfelelő rá.
    Ugyanúgy hülyeség egy ilyen mentális problémával küzdő embert börtönbe zárni, mint egy drogfüggőt.