127612
  • jackcsabi
    Jaja én is csak nézek, hogy mennyi
  • Netgear
    Nem gondolom, Tudom...majd ha annyit vezetsz te is mint én, akkor te is megtudod kisöcsi
  • Bruk
    Húúú az aztán sokat költött rám...
  • Molnibalage
    Gondolod te...
  • Netgear
    1. nem megyek bele

2. max Légzsák megfog (de nem megyek bele)
  • Pepsi Twist
    én 30al satufékeztem... a kocsi azonnal megállt hátul ülő egyén igen szépen nekiszállt az első ülésnek...
  • bardocz
    50 alatt még minek?40-el menj már bele egy betonfalba.Nem lesz utána őszinte mosolyod,az biztos.
  • Masakari
    az nice
  • Netgear
    50 alatt (még minek?)
    és
    130 felett (már minek?)

felesleges...közbe meg muszáj, mert csipog
  • Pepsi Twist
    nekem is ez a bajom :D villog 1 kis lámpa meg kurva hangosan pittyeg :D és amúgy én sem veszem észre hogy rajtam van sőt az zavar ha nincs rajtam
  • cargame
    Buszra telleg nem artana, mert volt olyan, h mentunk egy Ikarusszal es az nekifogott elozni 2 kamiont (merci, bmw ezek nem mertek de mi muszaj volt a szar busszal) erre latom jon szembe egy auto :S na bazz felvettem egy pozt minde amikor kenyszerleszallast hajtanak a repulokkel egy olyasmit es behunytam a szemem :DDD egy darab ido utan kinyitom es latom h az autok szembol az arokba vannak huzodva XDDDD es a ket kamion allora fekezte magat: D
  • Motoroj
    Igen, mindig.

Az a helyzet, hogy ha nincs bekapcsolva, akkor villog meg kattog, tehát zavar.
    Egyébként én úgy szoktam hozzá, hogy be volt mindig kapcsolva, meg amúgy sem zavar, észre sem veszem, hogy van.
  • SpeedXHUN
    Sok autós ember van itt:D:D
  • ba32107
  • Pepsi Twist
    minek? ha már 1 ember áll akkor fölösleges az öv a többiekre :) meg 30al csoszogó Fakarusz no comment...
  • Molnibalage
    Nem igazán. Az állam számára is elég nagy veszetség, ha fiatalon meghalsz, mert egy csomó pénzt elköltött arra, oktasson és, hogy élj. Aztán meghalsz 30 évesen egy balesetben. Ez neki simán nem éri meg.
  • immovable
    Igen, mindig.
  • DJKonya
    Nem rég volt ez a baleset hogy a gyerekeket szállító busz ütközött és, és akkor mondták hogy mostantól minden ilyen buszra kell a biztonsági öv ami lurkókat szállít...
  • Szabi84
    ütközés nélkül is lehet baleset
  • bardocz
    Jah,a börtönben
  • z99999
    sofőrnek simán annyi :P
  • bardocz
    Úgyis annyival nehezebb a busz,hogy egy sima szgk nem tud vele mit kezdeni,csak teherautó vagy másik busz.
  • Szabi84
    én még sehol sem láttam, távolsági buszon még talán lenne értelme de helyi járatra felesleges
  • z99999
    az nem is megy 100-zal :)
  • ForzaInter
    hát néha, nem szeretem bekapcsolni mert kényelmetlen:D
  • DIESEL DOG #43271
    Ja, csak buszon nincsen biztonsági öv... persze van olyan amelyiken az utasoknak is van...

Most csak így általánosságban a városi buszokon még nem láttam övet...
  • Szabi84
    buszon senki sem aggódik hogy nincs bekötve
  • Narxis
    Nem az autó rendeltetésszerű használatához hanem a testedéhez tartozik. Az állam, meg úgy mindenki telibeszarja, hogy ki döglik meg, az egészségügynek egy rokkant ember rengeteg plusz költség.
  • DIESEL DOG #43268
    Igen, mindig.

Nálam az öv becsatolása ösztönszerűvé vált. Akár utasként, akár sofőrként ülök autóban, vagy teherautóban...
  • Pepsi Twist
    igen
  • xxxpaulxxx
    Régebben lusta voltam... mostanában megszoktam...
    Bár van azért, hogy nem kötöm be... leginkább hátul... de elől mindig... tudom hogy ez nem oszt-nem szoroz, hogy ki hol ül
  • DJKonya
    Barátnőmnek volt december 24. balesete tavaly, nem volt bekötve se neki, se a keresztapjának az öve, csak a nagyanyjának. A nagyit csak megfigyelésre vitték kórházba, barátnőmet életveszélyes sérülésekkel és most már lassan 7 hónap után is segíteni kell neki hogy járni tudjon, de azt mondják ha kiveszik a csavarokat akkor minden a régi lesz... a keresztapját meg a hullazsákba vitték el... Barátnőm életét csak a függönylégzsák mentette meg, szerintem anélkül....
  • tom235
    Miért is, netalán tapasztalat?
  • Pepsi Twist
    szarnak 1 pofon
  • tom235
    Nemcsak olyan bukócső létezik, ami keresztbe kasul van a hátsóulések helyén. Vannak szolidabbak, amiktől még ugyanúgy kényelmesen lehet ülni hátul. És bizony sokat számítanak még azok is egy borulásnál.
  • bardocz
    Hát jah,ilyet vagy profival hegesztetni,vagy sehogy.
  • Pepsi Twist
    am állítólag van ilyen csavaros szar amit becsavarozol ugyan merevséget nem ad de fának vágódásnál ér valamit, és elvileg 10 perc alatt ki/be lehet szerelni, mondjuk vannak kétségeim hogy működik-e, 1 karambolnál elég nagy erők dolgoznak könnyen megeshet hogy kiszakad a csavarhelyén az egész
  • Pepsi Twist
    meg ha még felveszek 1 bukósisakot akkor normál autóba már nem férek be :D csak tetőkárpit nélkülibe
  • zöldike manó
    igen mindig
  • bardocz
    Láttál már bukócsövet?Akkor tudhatnád,hogy ott mögötte már nem igazán fér el mégegy üléssor.Vagy nincs csomagtartó.Négypontos öv oké.Bukósisakot meg jóhogy megveszi a motoros,őt nem védi semmi.De a kocsiban meg már ott a légzsák,eleve 4 pontos övvel már nem nagyon vered be a fejedet sehova,max a fejtámlába.