127612
  • Cat 02 #44095
    Nyelvvizsga nélkül lehet diplomád ? :o
  • Molnibalage
    Milyen diploma? BME gépészként végeztem, 0 órás mérnökként, nyelvvizsga nélkül csak államvizságval 1 hét álláskeresés után felvettek bőven a Bp-i átlagfizetés felett és azóta ez csak nőtt...
  • VRSDM
    ezzel nem értek teljesen egyet.
    épp ez a fő gond a diplomaszerzéssel szerintem. hogy annyi totál felesleges faszságot is be kell seggelni több száz oldalt mindennemű marhaságokról hogy az hihetetlen. amikre soha nem lesz szüksége az adott diplomásnak a szakmájába.
  • Pepsi Twist
    Annyira nem fontos, de jó ha van ilyen is.

Nos, lássuk csak van olyan ember akinek 6 diplomája van lexikális tudással de a kalapácsot nem tudja hogy kell fogni és társai.

Vannak olyan emberek akiknek 6 diplomájuk van és a kalapácsot se tudják fogni és e mellé még segg hülyék.

Vannak olyan diplomákat amivel kitörölheti az ember a seggét. (büfészak és társai, pl.: amit a cicamacákról írnak (PlayBoy, FHM, CKM) hogy diplomások.)

Legvégül vannak olyan emberek akinek nincs diplomája de sokkal többet tud a világ dolgairol és nem csak beszűkült látóköre van arról a dologról amibe épp diplomája van. A diplomájában szerepelteket qrva jól vágja, de ha attól 1 kicsit is eltérőt kérdezel tőle vagy beszélnél róla már nem érti hogy miről beszélünk.
  • VRSDM
    én most végeztem 5éves középiskolával. és nem jelöltem meg főiskolát
    két nővérem diplomás. édesanyukám diplomás. szóval biztos forrásból tapasztalom. hogy szarra nem megy az ember a diplomájával.

megpróbálok most majd középfokú végzettséggel elhelyezkedni. ha nem sikerül. csak vész esetén fogok jelentkezni a felsőoktatásba.
  • Tojesz
    Jogi pályán kívánok majd elhelyezkedni, ehhez nélkülözhetetlen.
  • David2
    újgazdag hülyék a legjobbak, azokat kell jól lehúzni:D
  • extramagascsaj
    sajnos
  • David2
    jó kérdés szar válaszokkal:D

diploma minősége is sokat számít, milyen szak, melyik intézmény. Vannak olyan szakmák, ahol a diploma elengedhetetlen(pl én építésznek tanulok)

hallani olyan főiskolákról, ahol szó szerint diplomagyártás folyik (pl BMF KGK a maga 3napos hereverésével, vagy már a régi vegyész egyetemnek is van bölcsész karja, de mi a francnak? Még az is érdekes, hogy a vidéki műszakis helyeken a társaság több, mint felét picsán rúgják az első év után. Ilyeneket nyugodtan be lehetne zárni, valszeg nem baszná szíven a magyar felsőoktatást.
  • HöfEE
    Én is így gondolom, csak sajnos a világ nem úgy működik, hogy mindenkiből az válik amihez ért vagy szereti csinálni, plusz túl nagy különbséget tesznek szakma és szakma között( itt a fizetésekre gondolok ). Nekem sem tetszik de ez van.
  • tigeroo
    sajnos elvárják sokan, mert anélkül már szar ember vagy meg ilyesmi. talán ezis valamilyen mérce lett.

csak, sok nyomi hiába jut monduk bölcsészdiplomához summa cum laude, mert olyan okos ha közben egy szöget nemtud beverni a falba...aztán mehet a mekibe vagy ruhatárosnak dolgozni...

aki élelmes, talpraesett az úgyis megcsinálja a szerencséjét érettségivel is. sőt, diplomával legtöbb esetben csak alkalmazott vagy. ha mondjuk saját vállalkozást vagy szolgáltatást indítasz be akkor pedig te vagy a főnök.
  • Rockynhooo
    nem tartom fontosnak.
  • extramagascsaj
    Egyéb: faszság az egész!
    Nem kell mindenkinek diploma. Az agyi kapacitás, érdeklődés, és a tehetség/érzék az, aminek meg kellene határoznia, hogy ki merre orientálódik.
    Miért legyen valaki szar közgazdász, ha pl. asztalosnak kurva jó lenne?
  • ForzaInter
    Annyira nem fontos, de jó ha van ilyen is
  • Bruk
    "Annyira nem fontos, de jó ha van ilyen is."
  • NEOreg3
    jó ha van, de inkább a kapcsolatok számítanak
  • G_ArchAngel #44079
    honnan tudjam?
    de szar erzes nalam tiz evvel fiatalabb suttyoknak tervezni 300 millas hazat, foleg amikor a legtobb meg a Discovery-t vagy a NatGeo-t sem ismeri, nemhogy a Pitagorasz tetelt...
  • somdav95
    Annyira nem fontos, de jó ha van ilyen is
  • HöfEE

Mondjuk én nem vagyok diplomás és nem is vágyom rá , hogy az legyek.
  • BaliBoy
    Az én szakmámban feltétlenül szükséges. (villamosmérnök)
  • Carlos

A munkatapasztalat fontosabb a tapasztalataim szerint!
  • Mike at home
    jó ha van, de nem létszükséglet
    most úgy is gyártjuk a diplomásokat tonnaszem, a javát mindenféle himihumi helyen és színvonalon, egy jó szakmunkást meg lasszóval kell fogni
  • dx
  • Molnibalage
    2.

Attól függ, hogy milyen diploma és milyen tudás áll mögötte. Egyes pozíciókhoz kell, nincs mese. Pl. tervezői jogosultsággal rendelkező tervező mérnök tudtommal csak diplomás ember lehet.
  • Hegi90
    műkörmös meg akkor jár önerőből trópusokra, ha külföldön dolgozik, vagy valami nagyon elit helyen.
  • Hegi90
    keresztkérdés: építési vállalkozó hol kezdte?
  • Dick Riddick
    Egyébként nem vagyok diplomás.
  • G_ArchAngel #44068
    "Annyira nem fontos, de jó ha van ilyen is."

amig a legtobb diplomas max Horvatorszagot vagy 4-es Audit engedhet meg maganak, a mukormosok es epitesi vallalkozok tropusokra jarnak, vagy luxusautokkal viszik a kolkoket iskolaba, addig nagyon nem erzem a jelentoseget az iskolaban toltott eveknek...
  • 89
    attól függ milyen az a diploma...úgy másodikra nyomtam
  • xxxpaulxxx
    én is és ebben is különcebb vagyok:PXD
  • cargame
    En gyurok de szegyeltem arra ikszelni XDDD
  • tigeroo
    háde most aki a legizmosabb a társaságban?:P
  • cargame
    Olyat is lehetett volna, h nagyképű :D mivel aki főnőköt ikszelt...és izmot...
  • xxxpaulxxx
    Egyébként ha már válaszolni is kéne... én is különc volnék... mert mindegyik figura a társaságomból egymást majmolja, mennek csajozni, de nem megy nekik... én meg borotvált búrámmal, teljesen más öltözködésemmel és zeneízlésemmel, illetve 2 éves kapcsolatommal mondhatni különc vagyok:D
  • Motoroj
    Én vagyok a különc.
  • xxxpaulxxx
    kóla, puska, sültkrumpli
  • Fbn Lx
    nem tudom, szerintem még soha életében nem tudott senki bekategorizálni ezek egyikébe sem
    de valami különös fasz gyerek.
    talán a különcöt mondták rám, viszont az nem a baráti társaságom volt.
  • Ari18
  • 89
    A ravasz, az agy, és két füstölgő puskacső
  • F1re
    A főnök,Az izom,A mókamester