127612
-
Egyáltalán nem az, ez is csak egy termék. -
Nem. -
nem kínos, vettem már párszor, ha sürgősen kellett.
de mivel szülők veszik családi csomagba :D így legtöbbször nem én vásárlom. -
ba32107 #44772 No, akkor én leszek az első aki beírja, hogy nekem bizony kínos :D -
:D
Igen,valahogy igy. -
Nem tudom / nem vettem még / nincs rá szükségem.
Vett a franc... én mindig a kocsiba vártam hogy ne kelljen parkolójegyet fizetni. :D -
egyáltalán nem az,amúgy meg leszartam...am,ha észre vettem,hogy bámulják,akkor ők érezték magukat kínosan xD
mellesleg az akkori inkább "bogyót" "evett".. xD -
Egyáltalán nem. Ha meg a pultos csaj mosolyog megmondom neki meg{@*/x téged is. 

-
én még ma is patikában veszem, de nem is tom mért :-D lehet a csaj miatt? :-D -
Ez a visszamosolygás ismerős. :) -
Egyáltalán nem az, ez is csak egy termék.
hát az is hülye aki annak tartja(manapság)...régebben mikor csak patikákban lehetett kapni, na ott voltak érdekes dolgok
..a kedves kiszolgálók még rá is játszottak erre hogy kínos helyzetbe hozzák a vásárlókat, pedig ez az egyik legjobb és legkönnyebb módja a védekezésnek...... aztán volt olyan, hogy a fagyi visszanyalt 

érdemes volt nézni a "néni/csaj" fejét
-
Régebben vettem, mostani párom gyógyszert szed, szóval 6 éve nem vettem. :) -
sőt szerintem még pozitív is, legalábbis ahol ébn veszem, mert egy fiatal csaj szokott kiszolgálni, s mindig mosolyog, s mindig a válaszom, hogy fő a biztonság, s gyerek erre a világra nem kell :-) -
hidegen hagy más emberek véleménye...ha esetleg "elítél" vagy "fúcsánnéz" -
G_ArchAngel #44761 Nem tudom / nem vettem még / nincs rá szükségem.
Soha nem hasznaltam onszantambol:-)
A csajoknal eddig mindig volt, aki allando, az pedig gyogyszert szed(ett)... -
Mert kinek kínos?..senki sem szeretne focicsapatot gyártani fiatal korában..és az eladó is volt fiatal. -
Magát a vihart. Ki beszélt a károkról?
Azt mondja emo...
-
Szeretem a viharokat
-
Fbn Lx #44757 ilyesmit én is láttam már, tavaly, a távolban a dombok fölött. Szabályos gombafelhő, és egy pici területen villámlott. de a villámoknak se az a generic színe volt, inkább ilyen sötétebbek.
Mit tettetek az időjárásunkkal :c
mellesleg egy link.
20 perc, könnyen érthető angol. -
Dean Winchester #44756 na így már értelek és igazad van! -
nem. a szeretem a viharokatra nyomtam, szeretem a viharokat, a viharkár meg egy elkerülhetetlen velejárója. nem szeretem, de ettől függetlenül nem fogom kevésbé szeretni a viharokat. Ez vhogy az embernek vmi perverziója, a nagy természeti jelenségeket szereti nézni, vhogy emlékeztet arra hogy milyen kis semmik vagyunk mi a természethez képest vagy ilyesmi. Félelmetes egy vihar, ahogy megdőlnek teljesen a fák, szakad az eső, dörögvillámlik, de azért valahogy az ember nézi és utólag belegondolva rájön hogy mennyire élvezte amíg volt. Ugyanez van pl erdőtűzzel. Tudom hogy mekkora károkat okoz, mennyire veszélyes, de egyszer horvátországban meggyulladt a sziget amin voltunk, áram elment stb, de ettől függetlenül este kinn ültünk a teraszon, és tökre jó volt nézni ahogy a domb fölött átcsapnak ilyen nagy lángok. (nem volt akkora a gáz h evakuálni kelljen minket még) -
de kerestem ezt a videót már :D de éreztem hogy a téma kapcsán vki berakja :D
TORRÁDÓÓ OTT KAVAR! -
TORRÁDÓ!
-
nyáron igen, novemberben viszont RÜHELLEM. -
Köszönjük Emese. -
Dean Winchester #44750 akkor az igen is meg nem is re voksoltál ugye?
mert azért az durva ha valaki a szeretem a viharok-ra klikkelt!
álltalában a vihar nagy károkat tud okozni szóval ezért igen is meg nem is re kéne voksolni de mivel egyálltalán nem csipem mert félelmetes is nemtudod h pont nálunk csapódik-e be igy marad az ucsó lehetőség -
Masakari #44749 valaki bal lábbal kelt fel
csatlakozom az előttem íróhoz(#44748) -
nem a viharkárokat szeretjük, hanem a vihart magát. szépen néz ki. -
Mi a szart szerettek a viharokban? Ennyi emo van itt? Majd ha a ti házatok cserepét cseszi szét és nektek kell kifizetni a helyreállítást vagy ha a ti kocsitokra dob egy jól megtermett faágat esetleg a terméseteket teszi tönkre akkor biztos marhára szeretnétek. -
Hidegen hagynak , de szó szerint , ma is a szakadó esőben rövidnadrágban meg pólóban bicajoztam:D -
szertem a viharokat, bár legutóbb ebben a szép jégesőben megáztam cefettül... -
na akkor neked szerencséd volt:-)nekem kicsit szarabbul festett:D -
igen is, meg nem is... -
jó féle. valahova budapestre is le csaphatna pl 8kerre :D -

na azért az ilyen szintű vihart már nem csipázom:D -
Néha benézek én is, de igazán nem az én világom. -
Dean Winchester #44739 Kifejezetten utálom
üdv!
-
hm hm ez igaz XD -
hogy a szavazás is szóba kerüljön :-D
engem hidegen hagynak, főleg mostanában ( tegnap óta) vidéki magánházunknak a tetőcseréje akkor lett kész. előtte ha ömlött az eső s fújt a szél akkor a konyhában lehetett tusolni :-) -
köszy! :-DDDD
de nem hiszem hogy bekell, elvégre van fegyverem, meg dumám is :-DDDD