127612
-
Magamba néztem: az ilyesmit otthon csinálom édes kettesben :) -
Zavar, mert irigy vagyok. 
-
G_ArchAngel #45593 az a jelenkor emberenek a legnagyobb baja, hogy azzal foglalkozik ami sajat eletere semmilyen hatassal nincs, amivel kellene azzal kevesbe torodik... -
Rundstedt17 #45592 "akit zavar az meg inkabb nezzen magaba, miert kivancsiskodik, a tobbiek meg hasznaljak a nyakukat es forduljanak el"
Szerintem meg a párocska tudja már hogy minek hol van a helye és hol nincs.Jah és senki sem kiváncsi rájuk,plussz nem igaz hogy nem lehet kíbirni hogy ne lógjanak a másik szája végén. -
G_ArchAngel #45591 Nem zavar, igaz valojaban a leszbikus lanyoke sem zavar-.-
(ps: a homokosoke sem zavar, egyszeruen nem foglalkozok mas dolgaival, senkinek semmi koze mas eletehez - akit zavar az meg inkabb nezzen magaba, miert kivancsiskodik, a tobbiek meg hasznaljak a nyakukat es forduljanak el) -
-
:D! -
Csak akkor zavaró, ha túlzottan vadul / erotikusan csinálják. -
Nem zavar, én is csinálom -
nem zavar -
Rundstedt17 #45585 Zavar, a magánéletüket tartogassák otthonra.
Családi életet otthon kell élni és nem pedig közterületen. -
Nem zavar, én is csinálom. -
Zavar, a magánéletüket tartogassák otthonra. - Kifejezetten zavar a cuppogós, nyálas csókolózás. Egy-egy kedves puszi, simogatás mehet, de ennél több nem az utcára való. -
#45581 -
Egyéb: Nem zavar, leszarom. -
ba32107 #45580 A tegnapi vitát kéretik nem folytatni! (nem voltam gépnél sajnos)
Továbbá a kérdésbeküldést csak normális kérdésekre használjuk, normális hangnemben... -
te lehet, én biztoshogynem. -
legyen "r" hogy szépen fogalmazzunk -.-" -
+ a "c" betűs kisebbség (többség) től. -
lassan sajnos már a Kínaiaktól -
Egyéb:
A szkítáktól
A hunoktól
Az avaroktól
Az etruszkoktól
A japánoktól
Finnugor gyökerekkel bírunk
Török / iráni gyökerekkel bírunk
:) Szerintem nagyon sok helyről egyszerre. Keveredtek az emberek és a
szokások meg a nyelv. -
szerintem afro amerikaiaktól
-
Nincs elég információm a döntéshez. -
tőlem -
Nem tudnék állást foglalni / Nincs elég információm a döntéshez
de mi van akkor, ha az összestől? -
Na jó, akkor kezdjük azzal a beszélgetést hogy visszaveszel a tempóból. Tőlem nyugodtan személyes sértésnek vehetsz minden mondatot amit írok, maximum minden hozzászólásom végére odateszem hogy nem külön a te megsértésedre írom.
Nekem rengeteg szép emlékem van erről az országról. Itt nőttem fel, ismerem, valamennyire a részemmé is vált. Otthonomnak érzem. Ha teszem fel egy külföldivel beszélgetek a hazámról, biztosan elmondom hogy milyen gyatrán mennek itt a dolgok, mennyire nem működőképes az ország. De elmondom azt is hogy miért szép.
Ez nem jelenti azt hogy nem megyek ki külföldre dolgozni, nem jövök össze külföldi lánnyal, vagy nem élnék kint huzamosabb ideig.
Azt hogy miért vagyok rá büszke hogy magyar vagyok, leginkább közhelyes "hablattyal" tudom elmondani. Vallom hogy ebben az országban nem csak selejtes emberek éltek/élnek, Tenni is lehetne valamit, csak egyszer végre egységre kellene jutnunk.
Ez nem egy elvakult "Vissza Erdélyt" féle büszkeség, inkább annak tudata hogy nem Európa hulladéka vagyunk, hanem egy hosszú és viharos történelemmel rendelkező ország, ahol sok rossz döntést hoztak az évszázadok folyamán. -
Lehetnél arra is büszke. Én például az vagyok, hogy nem barna a szemem és nem fekete a hajam. -
Azért ezt a büszkeség kérdést én sem értem. Miért legyek arra büszke, hogy magyar vagyok? Lehetnék akkor arra is büszke, hogy fekete a hajam és barna a szemem, vagy hogy férfi vagyok. Ezek adottságok. Ehhez nem kelle semmit sem csinálnod.
Ha az ország állapotát nézem akkor lehet, hogy inkább szégyelnem kellen. -
Humanitárius szempontok? Mi bajod van az ő befogadásukkal? Semmilyen szinten sem járt semmilyen negatív következményekkel. -
amikor a táltosok Mária eljövetelét várják -
jó és akkor az általános semmitmondó hablatty helyett mire vagy büszke? -
:) egyébként meg mennyire nem ismersz :) -
hidd el, ennél a lepratelepnél csak jobb van
elhiszem, hogy nincs kolbászból, de ha ez ember törekvő jut is valamire
itt meg nem -
Szerintem neked mindegy lenne, hogy hol élnél, elárulom sehol sincs kolbászból a kerítés, de te mindenben csak a rosszat látod, hát tényleg szar lehet neked itt élned, komolyan mondom sajnállak. És pont az ilyen hozzállású emberek miatt jönnek létre azok a problémák amiket te is felvetettél. Nem azzal foglalkozol hogyan lehetne valamit jobbá tenni, vagy a meglévőből előrelépni, esetleg kiemelni a benne rejlő szépet, hanem azzal hogy felnagyítod a hibákat és fröcsögsz ,hogy szar minden. Ha reagálsz is erre a kommentre, én nem fogok többet írni mert az eddigi kommenteidből lejött mennyire vagy képben. -
Egyéb (Leírom!)
Magyarországról
-
A hunoktól -
„mire vagy büszke? a lopunk csalunk hazudunkra? vagy a széthúzásra? vagy a dögöljön meg a másik tehene is mentalitásra?”
Kinézek az ablakon, és nem ezt látom. Ez a helyzet a román-szerb-magyar hármashatár közelében, tudom hogy például Budapesten rosszabb a helyzet.
„táltos-keresztéyn katyvaszt”
Az mi? -
Egyéb... : ( EZ EGY VALÓSÁG SÓ xÐ ) -
Egyéb (Leírom!)
Mindenből volt már a betelepülő magyarokban is. A fent felsoroltak közül mondjuk a japán és etruszk szerintem nem jellemző.
Viszont ezen kívül biztos volt egy kis szláv is, sőt longobárd, gót, ezekkel együtt éltek a hunok is.
Mi családunkban például sose volt jellemző a turanid fajta, ezt tudom. Egyébként is túlértékeltnek tartom ennek a jelentőségét. -
Hát erre éppen nem (bár ezt le is írtam).
De az éremnek mindig két oldala van. Egy sok viszontagságot megélt kis országból jöttem, ahonnan még sok jó és okos ember származott/származik. Sokkal többre lehetne képes ez az állam, ha a széthúzás és a korrupció nem húzná a mélybe.
Éppen ezért fontos hogy az ember ne legyen elfogult.