127612
-
Nem akartam belemenni te nagyon okos ember, de az én apám is alkesz. De ez van. De ha 2 apám lenne azt nem tudnám feldolgozni. -
"kkor a tied legyen inkább alkesz, és verjen minden este szijjal"
és még mi álltalánosítunk :) -
Fbn Lx #45833 "zsidó-keresztény kultúrkörben a homoszexualistás elítélendő dolog volt, főleg férfiak között, halál járt érte. a nőknek ellenben elnézték
szerinted miért fogadod el a ői homoszexualitást? saját döntésed ez? bizony hogy nem."
A helyzet az, hogy a férfiak jobban elfogadják a női homoszexualitást, a nők meg jobban elfogadják a férfi homoszexualitást. Általában.
Gondolkozz csak, mi lehet ennek az egyszerű oka... de biztosan a zsidó-keresztény kultúra a felelős érte. -
akkor a tied legyen inkább alkesz, és verjen minden este szijjal
részvétem
betonfejüekkel kár leállni, olyan ez mint hitről vitázni
ti eldöntöttétek mit gondoltok, objektiv tényekre szartok
ennyi -
irtam
magyar nyelv, szlovákok
ugyanaz -
ennyi! -
Bocsi inkább legyen alkesz apám mint buzi.
#45801 Hülyeségen felesleges gondolkodni. -
érezzék, nem zavarnak senkit amíg szépen otthon elintézik
az viszont zavar ha sok nőnek öltözött férfi vonul fel az állam pénzén az utcákon h milyen jó buzinak lenni
azt pedig sose fogom elfogadni h természetes a melegség, mert nem az! elfogadott, de nem természetes...azt pedig h ilyen emberek nevelhessenek gyereket már eléggé eltúlzottnak tartom, csak a gyerek életét teszik ezzel tönkre -
amúgy leszarom ha valaki buzi.
de otthon éljék ki magukat ilyen téren és ne a f@szukat mutogassák a teherautóról a felvonulásokon és ne az utcán smároljanak kisgyerekek előtt. -
az a baj, hogy eltúlzol m indent, és megpróbálsz a végletekkel érvelni
nem mondtam, hogy ez legyen
de az meberek érezzék csak jól magukat
ha homik, legyenek azok, magánügyük
budapesti vagyok, nem falusi, hogy mások dolgába üssem az orrom -
#45824 -
nincs mit ezen gondolkodni, egy buzi párnak sose lesz saját gyereke, ennyi
az h neked az az álmod h minden utcasarkon meleg párok smároljanak közben jointokat tekerjenek és kurva jól érezzék maguikat az csak annyit jelent h egy elcseszett hippi vagy, szíved joga, csak már nem sokan kérnek ebből avilágképből ebben az országban -
#45821 -
kicsit gondold már végig amit mondtál, és rájössz -
szived joga ezt gondolni
olvass sokat
akár még amerikai szerzőktől is
-
nem tartom természetesnek azt sem h 2 anyuval nő fel... -
miért feküdne le? és hol talál olyan nőt aki lefekszik egy buzival majd kihordja neki a gyereket és odaadja a meleg párnak? ne beszélj már hülyeségeket -
olvasgass etólógia, antropológia szakirodalmat
a többség biszexuális
nem magam találom ki ezeket, gondolhatod -
vagy két anyuval
ha jól tippelem a leszbikus párok ellen nincs kifogásod, sőt simán rávered leszbikus pronóra, pedig azok is csak homoszexuális, csak a kultúrád ezt elfogadja, mert a női homoszeualitást a kereszténység nem üldözte -
aids-es hetero kapcsolatban is szerezhetsz
homi miért ne gyárthatna magának gyereket
nem tud lefeküdni egy csajjal? -
ezt tanítja a liberalizmus, tv-ben látta biztos -
Fbn Lx #45814 "az ember alapvetően biszexuális"????
wtf. hol hallottad ezt a faszságot.
akkor csak azért nem volt még pasim, mert a társadalom erre nevelt! És most kapásból elfricskáztál minden tudományos elméletet a génláncokról, öröklődésről és x kromoszómákról, mert te megmondtad, hogy az ember márpedig alapból biszexuális.
Most már értem, hogy mért van g pont a férfiak seggében. -
te már bizonyitottad magadat egy másik topikban is de amit leirsz az hülyeség. -
főleg h ügye azt csak örökbefogadással lehet elérni, szal a gyerek tudta nélkűl nő bele egy ilyen családba... -
elég érdekes az h te természetesnek látod azt h a szegény gyerek 2 apuval nő fel... -
nem vagy az, csak épp nem fogsz szaporodni, mivel képtelen vagy rá a pároddal
am meg legyél aids-es akkor, támogassad csak, ez olyan mint h legalizálnád a füvet de még csak képen láttad, no problem, ismerünk már -
félig olvastam csak el a szöveged, elég is volt belőle...
nem libsi szöveg biztos nem az, csak épp csak a libsik nyomják ezt szart, de kezdtek kihalni hálisten -
attól mert buzi vagy, még nem vagy terméketlen -
Fbn Lx #45807 :DD akkor most lehet kicsit csókolózni, de nem lehet nagyon csókolózni?
majd a rendőr hordja magánál a colostokot, és smár közben méri, hogy hány centi nyelvvel behatolás az, ami még legális.
illetve hány milligramm nyálcsere fölött követnek el szabálysértést. -
max serdóülőkorukban csókolóznak
de ettől nem lesznek buzik
még ha ki is verik egymásnak akkor sem -
a gyereket nem tudod meleggé nevelni
max toleránsá
elfogadja hogy van ilyen, hogy két apu vagy két anyu
nem lát benne semmi extrát, amit te most még igen
ha neadjisten homokos lesz, akkor nem fogja szégyellni
jobb mint alkoholista lumpenek gyereke lenni, akit apu esténként agyba-főbe ver
arról nem bezsélve, hogy aki ma homokos, holnap simán lehet hetero is meg fordítva
ez nincs egy életre determinálva -
igen? hogy szaporodik 2 fiú? nálunk ezt nem tanították a biosz órán :( -
Csak akkor zavaró, ha túlzottan vadul / erotikusan csinálják.
am teljesen mindegy hogy hetero, leszbi, homo vagy akármilyen pár...
kulturáltan lehet, az nem zavar (1 két szájrapuszi, ölelés meg ilyenek)...
de azok a párok akik szinte az utcán dugják meg egymást...a hányinger kerülget
nekem is van barátnőm, szoktam is puszit - csókot adni neki az utcán, de kulturált keretek között... -
a homoszexuálisok is tudnak szaporodni, minden szervük meg van hozzá -
ez nem hülyeség
kicsit gondolkozz -
zsidó-keresztény kultúrád miatt -
Azért hülyeségeket ne beszélj. -
mindenki a négy fal között folytatja a magánéletét
mondok mást: azt mondták a szlovákok: nincs bajuk a magyarokkal, de magyarul csak otthon beszéljenek - és ezen jogosan háborodsz fel -
midig vannak extremitások
feltesszük kékszemü vagy
keékszemüek közül nem egy sorozatgyilkos van
akkor a kékszemüség természetellenes és mind sorozatgyilkos? -
a gondolkodó, biológiában, temrészetrajzban, etológiában járatos embernek is az
köze nincs a liberlalizmnushoz
vannak tények, ezek tudományosan bizonyítottak, megfigyelték, feljegyezték, stb
az, hogy te ezekről tudsz-e vagy sem, az egyéni érdeklődésed/korlátoltságod függvénye
nem olyan régen az emerek többsége szentül hitte, hogy a Föld lapos
de hittek a boszorkányokban is
zsidó-keresztény kultúrkörben a homoszexualistás elítélendő dolog volt, főleg férfiak között, halál járt érte. a nőknek ellenben elnézték
szerinted miért fogadod el a ői homoszexualitást? saját döntésed ez? bizony hogy nem.
újori róműban, görögöknél elfogadott volt, sőt ott még más is
araboknál is, japánoknál is
miért mondod azt, hogy a japánok betegek? mert nem a te kultúrád szerint élnek. ott nem volt kereszténység, illetve a hatása minimálisan érvényesült
vannak népek ahol a maszturbálást is halállal büntetik
150 éve te is szöges kesztyüben aludtál volna, az egyéb - akkoriban elfogadott és normálisnak gondolt csonkitásokról nem is beszélve
vagy talán normális volt kisfiúk kiherélése, mert nők nem énekelhettek templomi kórusokban?
de mondok egyszerübbet
nézd meg a környezetvédelmet, állatok védelmét
régen miről szólt egy természetjáró utikalauz,pl. Kittenberger Kálmán: hány állatot bírt lepuffantani. ma miről szól egy természetfilm?
Cousteau idejében (50-es évek) még normális volt, hogy a természettudós agyonver egy csapat cápát, ma már nem az
minden csak kultúra kérdése