127612
-
Persze, megesik néha az ilyen :D
Legutóbb kertipartiban, paprikáskrumplit egy az egyben kitaccsoltam...azóta nem nagyon ettemxD -
Iszok alkoholt, de nem szoktam olyan sokat hogy hányjak tőle...a hányásig ivást pedig akkor tartom gusztustalannak ha csajról van szó.Szerintem az gáz. -
Én ez úgy ismerem, hogy mérték a vödör, tartó az asztal. :) -
én is így vagyok a kommersz cherry szagától :S bleööö hányinger -
egyszer kb 2 éve, azóta is hányingerem van a töményeknek a szagától is, így nem valószínű, hogy még egyszer elő fog fordulni
-
na ez nem oda ment, mind1 -
Persze, megesik néha az ilyen :D -
nem iszom alkoholt -
nem!
mértékkel és tartózkodással :D
mérték a vödör
tartózkodás az asztal alatt xD -
hihető...főleg a neved alapján :D -
Nem, még soha
ésszel kell.. -
Nem iszom alkoholt, így nem -
en akkor ittam amikor itt voltatok :D azon kivul nem nagyon szoktam... sort es ott ki is merul a dolog :) -
Nem iszom alkoholt, így nem
-
ha hányni kell, akkor inkább hányjon az ember, minthogy szenvedjen fél napot -
igen akadt egy (utólag visszagondolva) szar szilveszterem,amikor annyira kevertem a dolgokat,hogy ha felemeltem a fejem az asztalról úgy szédültem,hogy azonnal hánytam:S
sose felejtem el az a szörnyű estét/éjszakát xD -
jogos -
Ötletes oldal, oldalt válts át hogy csak kiemelteket mutasson. Ott van a te kérdésed is. Most próbáljuk összegyűjteni az anno kimaradt elfogadott vagy jobbfajta elutasított kérdéseket, amit majd átdolgozás után újra benyomunk az oldalra. Ezek esélyesek hogy be fognak kerülni, de még át fogunk menni rajtuk egy szűrés erejéig, egyelőre csak kiválogattuk azokat, amiben van potenciál. Még ha teljesen szarul is van kidolgozva. Ennek egy része újra meg lesz szavaztatva, hogy lássuk a népszerűségüket. -
Nem iszom alkoholt
Csak úgy mint Kula és Orion és Whiskeyman sem
-
Visszatérve a meleg kérdésre egy utolsó gondolat erejéig: szerintem egy meleg pár is lehet teljesen alkalmas egy gyerek nevelésére, de ettől még rohadt nagy faszságnak tartom, és nem támogatom. Illetve nem hallottam még ennél abszurdabb dolgot, hogy mindenki biszexnek születik. A társadalom és a kultúra csak tolerancia szinten befolyásolja az embereket. -
Megintcsak OFF, megintcsak sry
Mostmár igazán bekerülhetne a Benned félelmet kelt a Magyar Gárda egyenruhája kérdés:D:D... -
Már második alkalommal, pedig wikipediát is linkeltek neki először. -
Zóanagyvarázsló #45893 Mégis miért reklámozod, hogy nem tudsz ragozni? -
Mai kérdésre: elég jól bírom a piát, tudom hol a határ, nem igazán fordul elő ilyen. De mostanában amikor kimegyünk körösre bulizni, akkor tescoban megvesszük a legszarabb piákat és a legabszurdabb lehetőségek szerint kerevik a többiek. Na attól kész szoktam lenni, ott előfordult már ilyen. De amikor mondjuk veszünk vodkát, ouzo-t, bort, pezsgőt, aztá' kezd mindegyik elfogyni, akkor simán megjátszanak az őrültek ilyet, hogy az ÖSSZESET összekeverik. Félig tele levő kólás üvegbe egy kis bor, egy kis vodka, egy kis ouzo, aztán azt isszuk. :D Hát, elég szar kombó. -
cargame #45891 Elofordult :P XD -
Nem lehet, ez ösztönös szinten megragad. Ez nem gondolkozásmód, nem attól függ, hogy ki milyen példát lát. Erre születni kell. -
Figy, mint mondtam, és mint azért lehetett érezni, nekem van ilyen ismerősöm, és igazából sok dologért csodálom, sok mindent elmesélt, sok mindenben változtatta a róluk kialakult képemet. Őt egy jó embernek tartom, egy olyan embernek, hogy ha mások is ismernék, akkor rögtön elvetnék minden aggályukat. Engem igazából sosem érdekeltek a melegek, egy normális meleg sem a heterokra mászik rá és nem egy publikus helyen próbál pasit szerezni, illetve nem válik ilyen Emma féle közönséges retardálttá, szóval sosem zavartak. Viszont miután meghallgattam haverom azért sok mindenben változott a véleményem. Engem régen sem zavartak az utcán, most sem zavarnának, tőlem azt csinálnak amit akarnak. Viszont ha társadalom véleményéből indulunk ki, akkor lehet mindenki jobban járna, ha nem a nyilvánosság előtt intéznék a dolgaikat. Leginkább a felvonulással van baj, oda tényleg csak ilyen romlottak járnak. Ez MO, még kint Németországban is érdekes (a múltjuk és történelmük miatt), hogy a felvonuláson csak normálisak jelennek meg, és az emberek kimennek és tapsolnak nekik. Ott nincs rendbontás, de a felvonulók nem is hergelik a tömeget. MO-n ez lehetetlen. Az emberek is mit látnak? TV-ben csak az ilyen romlott csőbuzikat mutogatják, még szép hogy megvan a véleményük. -
hagyjál má' ezzel az örökös nyelvtani javítgatással! -
Baszki, akkor nézd meg ezt. Ez az, amit te linkeltél, csak a végén ilyen röviden vágták be. Mint mondtam, felvonulni is javarészt csak retardáltak járnak. Az én ismerősöm abszolút erkölcsös, férfias, normális. Ez egy közönséges tajprimitív köcsög. -
Cat 02 #45886 Ha lehánynak téged nem... :D -
clio1616v #45885 "néha iszoK alkoholt..." -
clio1616v #45884 nem
kiskoromban hánytam utoljára 8 éves lehettem, akkor valamilyen vírusos fertőzés volt az oka -
Előfordult már egyszer -
Előfordult már egy-kétszer, de nem jellemző
az is jó pár éve volt :) -
Rundstedt17 #45881 Nem, még soha
(plussz akik hányásig isznak azok ostobák) -
Unreal1942 #45880 Előfordult már pár alkalommal. Szerencsére nem szívesen adom ki, amit kemény munkával vittem be.
-
ba32107 #45879 Attól még bárkinek lehet róla véleménye. -
Előfordult már egy-kétszer, de nem jellemző
Pontosan 3x. Nem vagyok rá büszke, de ez van. -
Nem, még soha.
Alkoholt hányzni? KIZÁRT hogy pazaroljam a cuccot... -
előfordul...:D