127612
  • byzhouse
    7-8 óra
  • xxxpaulxxx
    Ezt akkor a hungaristáknak ajánld:)
  • Bruk
    Amúgy igazad van. :D
    #46799 Igen azok, és sajnos sokan általánosítanak emiatt. Sokan azt sem tudják mi az a magyar underground hip-hop mégis leszólják.
  • Motoroj
    Szavazást nem fogok indítványozni, de azért megkérdezem a hozzászólóktól, hogy van-e olyan, aki úgy van tisztában a hungarizmusról, mint ideológiáról, hogy elmélyülten foglalkozott vele?

Gondolok itt példának okáért Szálasi Út és Cél c. művére. Ha valaki azt olvasta, és értelmezte, az tényleg hozzá tud szólni a témához.

Az ilyen ember tudja, hogy a hungarizmus nem nacionalizmus hanem konnacionalizmus, tudja azt hogy zsidók vagy cigányok megsemmisítéséről szó sincs. Meg még tud egy csomó érdekes dolgot, ami semmikép sem nevezhető közismertnek.
  • xxxpaulxxx
    Kifejezetten utálom őket, mert:
    Ezt is csak divatból csinálják, mint mindent... ez az egész történet nem ezekről a hülye fasszopó magyar "neonácikról" szólt, akiknek a fejüket a jó édes anyukájuk borotválja, mert ő fél, hogy megvágja magát (van ilyen haverom... 13 éves... de skinheadnek tartja magát)

Más: múltkor láttam egy koncerten... 2 szkinyó üvöltötte egymás fejére a sig heilt közben ugye a jobb kezüket fel-fel tartották... ezt úgy legalább 5ször... majd megölelték egymás meg puszilgatták egymás búráját... végülis igaz... ez a tisztelet... 2 szót elüvöltesz párszor hangosan és te vagy a legnagyobb király... a többi meg fél tőled, mert azt hiszik kemény vagy...

De hogy miért utálom őket már másfél éve úgy igazán???
    Kopasz vagyok... borotváltan... mert régen hosszú volt a hajam, majd elkezdett ritkulni... nem éreztem utána jól magam rövid hajjal, mivel hülyén állt... volt amikor sapkát is hordtam meg hasonlók... utána elkezdtem egyre kisebbre vágatni aztán 0ás gép... majd egyszer nem volt nálam a gép és borotvával kezelem azóta is 3-4 naponta... és totálisan jól érzem magam, megnőtt azóta az önbizalmam illetve mindenki mondja milyen jól áll...
    de amikor a hülye tudtatlan balfasz emberek undorral és megvetéssel néznek rád, hogy hoooo te is biztos szkinyó vagy... (volt már nem egy ilyen megjegyzés az ismerőseim közül... halálosan komolyan gondolták) nos akkor nagyokat tudok mosolyogni:D:D:D

Hát... emiatt utálom a skinheadeket
  • TheRock18
    azt a divatrapperek hordják.. sztem :)
  • Fbn Lx
    mindenki bő cuccot hord, akinek nincs kedve a pöcsét kipréselni
  • Bruk
    Hát az én ruháimból se mondanád meg azt hogy azt a zenei stílust szeretem bár én is inkább bő cuccokat hordok de nem annyira mint pl.: az 50 filléres vagy az általad említett eminem.. :D
  • 89
    de az a baj, hogy még fel is vállalod, hogy hungarista vagy, miközben NEM...és így tudják rányomni az egész keményvonalas jobboldalra, hogy hungarista, neonáci...miközben ezek száma elenyésző
  • TheRock18
    nagyon jó zenéket csinál:)
    de ruháimból nem mondanád meg,hogy mit hallgatok :)
    szeretem a bő cuccokat,de nem azaz "eminemes" style... :D
  • TheRock18
    ebben az országban,bűn kimutatni,mi vagy...vagy mit érzel...
    mert akkor náCZI vagy :D de ezeken én már csak nevetek :D
  • Bruk
    Testamentet kihagytam én is meg még jó pár muzsikát. :)
  • Fbn Lx
    "az a baj,hogy a köznép(nem ti) a hungaristákat,azonosítják a nyilasokkal.. :S"

Talán azért, mert a hungarizmus alaptéziseit egykoron Szálasiék fektették le. A hungarizmus a nyilas-keresztesek ideológiája. Olvass utána.
    Ezért mondtam, hogy szerencsére nem vagy hungarista, pusztán erős nemzeti öntudattal rendelkezel.
    Való igaz, hogy manapság a hungarista szót használják a hozzád hasonlóakra, de a te nézeteid NEM tükrözik a hungarizmust, és ez az azonosítás azért van, hogy szélsőségesnek bélyegezhessenek meg, hogy nemzeti öntudat =hungarizmus. Remélem így már tiszta.
  • TheRock18
    figyi...egy egyszerű képlet:
    aki náci,az nacionalista
    aki nacionalista,nem biztos,hogy náci

aki nyilas,az hungarista
    aki hungarista,nem biztos,hogy nyilas

az eszmét ne kösd a politikához rögtön,és megérted a különbséget
    bár attól függ...minek tekintjük az eszmét...érzésnek,vagy felfogásnak?
  • geo91
    Szerintem jófejek, sok haverom skinhead.
  • 89
    "az a baj,hogy a köznép(nem ti) a hungaristákat,azonosítják a nyilasokkal.. :S"

te miről beszélsz? úgy látszik, hogy így énis a "köznép" közé tartozom xD picit nézz utána
  • TheRock18
    vazze...ezt sok lenne felsorolni..de:

Testament Rec.,TM,Riddler,Fankadeli,Raptorz,Hőna D,Anonim MC stb.
  • bujcsik555
    Szerintem jófejek, sok haverom skinhead
  • TheRock18
    szerencsére?
    az a baj,hogy a köznép(nem ti) a hungaristákat,azonosítják a nyilasokkal.. :S
    aki kicsit utána néz ezeknek,az talál bennük jó dolgokat,vagy legalábbis építő jellegű ötletek
    a nacionalizmus lehet,hogy durva,de a nevéből fakad,hogy a népért van...de nem kell,hogy diktatúra legyen
    sajnálom,hogy az iskolákban nincs ilyen magyar öntudatra nevelő óra :( lehet ráférne pár emberre,ahogy a katonaság is :)
    valakinél olvastam itt a fórumon,hogy " a demokrácia egy helyen található meg...a szótárban" nos,ez nagyon igaznak érzem
    -
    ne higyjetek el mindent,amit a tv-ben láttok,olvassatok,gondolkozzatok,hogy vajon,mennyi a valóság alapja annak,amit állítanak...talán mégse úgy volt az..
  • Bruk
    wacuumairs-en belül szinte mindenkit, bloose broavazből néha néha (mostanában már annyira nem), scarcitybp, sectah, b-közép meg még 1 csomó mindent ami jó. :D
    te?

#46784 Mármint a "hungaristákról" beszéltem (azaz nem igazán azok). Hát most így leírni nem tudom de fel tudom ismerni azt aki hungaristának tartja magát.
  • 89
    és mégis miről ismerszik meg egy hungarista?
    nyilaskeresztes karszalag van rajta és zubbonyban jár vagy mi?
  • Fbn Lx
    Az nem vita tárgya, hogy a hungarizmus egy szélsőjobbos eszme. Ez még önmagában nem hordoz jóságot vagy rosszságot :D
    Azért tekintik rossznak, mert az embereknek méltán vannak negatív tapasztalatai a szélsős kormányzati formákkal.
    A hungarizmus azért szélsőséges, és nem túl emberbarát, mert mint a nacionalizmus minden formája, az élet minden területén, minden helyzetben a nemzet saját érdekeit hivatott érvényesíteni, és ideológiailag a saját nemzetüket a többi fölé helyezik. Ez pedig elég nagy butaság.
    Azok alapján amiket írtál, szerencsére te sem vagy hungarista, pusztán erős a nemzeti öntudatod, és ez jó. Most ilyen emberből kell sok.
  • TheRock18
    én is...még benny,hülye hard techno-ját is kibírtam 20 kemény,kínkeserves percre :D xD
    am,arra kérdeztem,hogy ug-osok közül kiket?! :D
  • Bruk
    #46780 :D
  • Bruk
    mármint magyar ug-t....
    De amellett meghallgatok sok mindent pl.: rock, dancehall stb...
  • TheRock18
    mifélét hallgatsz?:)
  • 89
    nem te vagy a szélsőséges, hanem az a szó, amit képviselsz és aminek nevében embereket gyilkoltak le. Vagy ha ebben nem hiszel, akkor ott van, hogy sikerült megakadályozniuk a kiugrást, lemondatták Horthyt és zsidóbérencnek hívták, mert mentette őket és később ők lettek az ÁVO legnagyobb verőlegényei...
    Ez nem azt jelenti, hogy én most vmi kommunista-neoliberális antifasiszta provokátor lennék, csak emlékeztetlek, hogy közel sem egy hófehér ideológia ez és távol áll az igazi radikális magyar gondolkodástól
  • Bruk
    Én is azt hallgatok.
    Bár belém nem kötnek már mert ismerek közülük 1-2-t és így nem.
    Én is szeretem a hazámat igaz kicsit undorom van tőle de hát akármilyen szar is nem tudom utálni. Engem ideszültek. Viszont pár hónapra vagy 1-2 évre elmennék innen. :D
  • TheRock18
    nah most pont rólam beszéltél :)
    mert pont magyar undergroundot hallgatok,meg német reppet...és mégis hungarista vagyok... :D
    én nem kívülről vagyok az,hanem belül a szivemben :D
  • TheRock18
    tehát,ha legközelebb láttok egy hungaristát...nem megvetni kell
    hanem megérteni,hogy ő a te oldaladon áll
    amit a magyarok gondolnak,azt a hungaristák kimondják
    talán azért néznek minket hülyének,mert olyanban hiszünk,amiről egy realista már lemondott:(
    aki a "szemét nácin" kívül nem tud rólunk többet...az nem jobb nálunk
  • Bruk
    Ja és a cigányokba max akkor kötnek bele ha ők 50en a cigány meg egyedül van. Szinte minden magyarba belekötnek aki nem úgy néz ki min ők, azzal az okkal hogy nem igaz magyarok (pl.: 1 magyar underground repperbe akiben talán több magyarság szorult mint az összes kopaszban összesen).
  • Bruk
    Hát úgy kb 50et láttam eddig együtt. Ezek beisznak fetrengenek, rongálnak, kötekednek stb....
  • TheRock18
    sose értettem,hogy ezt miért hivják,hívjátok szélsőségesnek?
    a gyomot,csak gyökerénél fogva lehet kiírtani :(
    aki engem,minek szélsőségesnek nevez,annak mint megfogalmazásban igaza van!DE mégis,ha én vagyok a rossz,akkor ki a jó?
    aki meggyaláz minket?aki elsikkaszt egy rakás pénzt?..áhh
    én azért vagyok rossz,mert rossznak festenek le minket a médiában :(
  • Fbn Lx
    ja, és persze azzal, hogy az egyszerű nemzeti öntudatot elnevezzük hungarizmusnak, máris mattot adtunk saját magunknak, meg egy egész népnek.
    Így kell kiirtani egy nép identitását, hogy azt egy szélsőséges ideológiának tekintjük.
  • TheRock18
    amerre laksz,ilyen sok a skin?vagy ennyire durvák?
    itt olyanok,mint a punkok...beisznak..oszt fetrengenek :D
    de nem igazán láttam őket verekedni
  • Bruk
    Hát nem tudom...
    De az vicces hogy annyira hangoztatják hogy mennyire utálják a cigányokat meg verik őket hogy én eddig még csak olyat láttam hogy a skinhead üti a hungaristát. Meg a skinhead menekül a cigány elől. :)
  • TheRock18
    mindenre rálehet húzni valamit sajna:S
  • Fbn Lx
    Ha a nacionalizmust mondjuk németizmusnak hívnánk, akkor mindenki számára tiszta lenne, hogy mit is jelent valójában a hungarizmus.
    De ezzel a követői sincsenek tisztában.
    Én mondjuk az egészet hülyeségnek tartom abból a szempontból, hogy azt minősítik hungaristának, vagy minősíti annak eagát, aki tisztában van a hagyományokkal, a nemzet történelmével, kultúrájával, stb... Pedig ez önmagában puszta nemzeti öntudat, de semmi köze nincs a hungarizmushoz.
  • TheRock18
    aki ma nem nacionalista..az beteg :(
    hollókoszt tagadónak hiába mesélsz :) kár ideológiákra fogni valamit
    nekem dédnagyapámat megölték az oroszok,mert nem volt elég komcsi
    a nagyapámék elmenekültek '56-ban,mert halál várt volna rájuk...mégsem sírok,hogy jajj kommunizmus :S és nem sírunk kártérítésért sem...
  • 89
    figyelj...ez is egy szubkultúra, ami az idők során átalakult...addig jó amíg nem fajulnak a dolgok tettlegességig