127612
-
legyen a "Régebben olvastam, mostanság már nem." opció, de azért most is szoktam, csak jóval kevesebbet - most pl. Max Brooks - World War Z-t. sajnos egy idő után kimerül azon könyvek tárháza ami az embert igazán érdekli. -
Fbn Lx #47402 ja, ha történelmi, akkor szigorúan puskapor előtti. -
Fbn Lx #47401 ritkán van olyan könyv, ami annyira megfog hogy végigolvassam. van, hoygy belekezdek sokfélébe, de a nagy része kipereg.
most muszasi 2. könyvére pályázok már egy ideje, mert az első nagyon tetszett. jelenleg a lelkünk útját olvasgatom, meg Böszörményitől a gergő 2. részét. Lehet gyerekes, dehát... szeretem a meséket :D
szal leginkább fantasy, esetleg történelmi jellegű, vagy ezós könyvek fordulnak meg a kezemben -
Köszönöm.
Nem tűnik rossznak. Ha ütközök apámmal megkérdezem megvan-e valamelyik neki. :D -
A berlines könyv címét rosszul mondtam, a helyes címe: "Berlin, a megosztott város"
Itt egy link róla -
Sokat olvasok, de szépirodalmat nem gyakran. Ha esetleg mégis, az II. világháború előtti, minél régebbi annál érdekesebb.
Szakirodalmat napi rendszerességgel, muszáj is meg érdekel is. -
amúgy örülök, hogy sokan olvasnak itt stephen kinget :)
én régebben voltam nagy könyvfaló, mostanság nincs hozzá kedvem hogy időt szánjak rá. -
köhömm, első opció. -
Ezek érdekelnének engem is. -
Sokat olvasok, de nem vagyok mindenevő.
-
Néha-néha ha találok valamit, ami nagyon érdekel. Pl. engem csak a xx.századi történelemmel kapcsolatos könyvek fognak meg, az uccsó 2 amit olvastam, az a "A második vh elit alakulatai" meg a "Berlin - a kettéosztott város" volt. -
hm ezek szerint nehézkesen olvastok, vagy tévednék? -
Régebben olvastam, mostanság már nem.
Kötelezö olvasmányok voltak, amúgy meg sok könyv érdekelne, csak lusta vagyok végigolvasni :s -
Soha, utálok olvasni.
-
Stephen King minden mennyiségben -
Igen. Az túlzás, hogy mindenevő vagyok, de nem is csak klasszikusokat... megválogatom, hogy mit olvasok. -
Soha, utálok olvasni. -
geo91 #47386 Néha-néha, ha találok valamit ami nagyon érdekel.
majdnem kizárólag stephen king könyvei + a harry potter sorozat. -
Soha, utálok olvasni. -
Soha, utálok olvasni. -
Igen, de főleg klasszikusokat. -
Cat 02 #47382 Megtévesztés foka, must haveness ! -
Soha, utálok olvasni.
De a Harry Pottereket én is kiolvastam -
true -
Soha, utálok olvasni. kötelezőt is talán 1et olvastam ki
de most egy kresz könyvet kikéne
-
Néha-néha, ha találok valamit ami nagyon érdekel. -
néha, de annyira néha, hogy a 7 Harry Potter könyvön kívül nem olvastam semmit és nem is érdekel egyetlen könyv sem, ezt a tanárok érték el nálam a rengeteg unalmas és hosszú kötelezők által -
Szoktam, mindenevő vagyok.
ez igaz rám végülis, de mostanában versesköteteket olvasok. tegnap olvstam egy regényt. hosszú idő óta először. -
pl. Feist, Gemmell összes magyarul megjelent (és néhány angolul) könyve megvan, de fantasy mellett bőven van más is, az egész lakás oylan mint egy könyvraktár
ha az a kérdés, mit szertek olvasni, akkor elsősorban regényeket -
igen szoktam olcasni, szeretek olvasni, és ugyen az elsőt jelőltem be, de nem vagyok mindenevő, ugyanakkor az sem igaz, hogy csak klasszkust olvasnék, a felkapottakat meg kifejezetten kerülöm -
F1re #47373 soha -
regényeket stb-et nem szoktam, nincs rá időm
inkább tudományos tanulmányokat szoktam. azokat érdekesebbnek találom -
Ezt jól megaszontam de nézzétek el most keltem. :) -
Nem szoktam könyvet olvasni.
Régen rengeteget olvastam, volt hogy egész nap, hajnalig meg ilyesmi. Elolvastam jó pár könyvet a kötelező olvasmányokon kívül is. Senki se mondta hogy olvassak de hát akkoriban a könyvekbe "menekültem". Sok könyvet elolvastam de nem jut eszembe a címük. Azt tudom hogy volt olyan hogy: Öreg halász és a tenger, Harry Potter könyvek a "divattá válásuk" előtt (#47355)... első 5 észt ebből, nagyon szerettem és még most is szeretem. Mert míg más gyerekek a gépet nyomkodták agyba főbe én a könyveket olvastam. Manapság nem nagyon tudnék leülni olvasni, még a kötelezőket sem olvasom el :s, megvan rá az okom de az nem fórumra tartozik. :) -
Hát, ha nincs meg könyvbe, akkor marad a gép, ami elég sok esetben fordul elő, főleg munkahelyen, szemem adja is rendesen egy-két óra olvasás után:S skót vagyok am:D ha nincs fent a neten, akkor inkább várok egy születésnapot vagy karácsonyt, mint hogy csak úgy spontán megvegyek egy könyvet, "AZ"-t is még csak most kaptam meg, pedig már régóta vágytam rá. -
nem utálok olvasni, mégse szoktam. a negyedikre nyomtam. -
utálok olvasni :( -
kütyün olvasol?:P -
Szoktam, mindenevő vagyok.
Most éppen, ha itthon vagyok, akkor Stephen King-től olvasom az "AZ"-t, ha utazok, akkor a Puha Neon Fejlövés-t, ha pedig munkába vagyok, akkor az Életre keltett szerető-t, a Fekete Tőr Testvériségnek a 4. részét.
Stephen King-et csak mostanába kezdtem el olvasni, leszedtem egy jó pár könyvet tőle, így elég hosszúra nyúlt a lista, szóval az most egy időre le fog kötni. -
mennyiségre gondolt...