127612
-
tirpitz #47885 Nem szavazok semmire, mert a jogosítvány is hülyeség: megtanulnák elvileg a kutyával kapcsolatos kötelezettségeket, aztán csesznének betartani. Egyébként szerintem a magyar kutyatartók 80-90%-a a legigénytelenebb állatfaj: eszébe sem jut felszedni a kutyaszart, beviszi a játszótérre a kutyát, alapfokon sem képzi ki, nem tudja visszahívni, stb.
Nekem van egy nagy testű kan német juhászom, mindig felszedem a kutyaszart, még a bokor tövéből is, mert ahova egy kutya bemászik, oda egy gyerek is bemászhat. A kiskutyásokat azért utálom, mert a döntő többségük cseszik megnevelni a kutyát, hisz úgysem okozhat bajt a 3 kilós Csöpike... mondjuk akkor mikor Csöpike hörögve nekifut az én kutyámnak, akkor már megjelenik a hülyéjének az arcán a felismerés, hogy miért kellene tudnia visszahívni. A nagykutyásokat azért utálom, mert a döntő többségük szintén cseszik megnevelni a kutyát, hisz Bobóka a 68 kilós rottweiler elég erős hogy megvédje magát, egyébként meg maga a megtestesült jóság, sose bántana senkit.
Azt kéne tudomásul vennie mindenkinek, hogy a kutya egy állat, tele ösztönnel. Nem lehet szarakodni, hogy minden 20. alkalommal épphogy visszajön, stb. Az én kutyám ki van képezve, mégis magamhoz hívom, megfogom a könnyű vezetőt, ha biciklis, kisgyerek, gördeszkás jön szembe, vagy csak olyan aki láthatólag tart a kutyától. Mert én tudom, hogy nem támadná meg, de ő honnan tudja? Élni és élni hagyni... -
clio1616v #47884 szerintem a szúnyog vagy légy kivégzése ugyanúgy szándékos... és örömöt okoz amikor levadászok egy szúnyogot éjjel fél 4kor és tudok aludni nyugodtan tovább...
rengeteg csirkét és disznót végeznek ki naponta... csak a hülye emberek tesznek különbséget állatok között... főleg ha érzelmek kötik hozzá
amikor elütötték a kutyámat a sofőrnek csak egy kutya volt nekem meg a kutya... szóval elég szubjektív dolog
nekem hiányzik :(
neki max a kocsiját kellett takarítani -
Mindenki úgy tart háziállatot (kutyát), ahogy neki tetszik
csak ne szarassa oda az út közepére, és én máris boldog lennék -
Egyéb ! Chip et bevezetném , de az adót nem . -
ja, értem -
szunyogot jah
mindenki végzett már ki állatot, csak nem mind1 h mit és hogy... -
clio1616v #47879 fiatal még... engedd már meg neki hogy hibázzon, és nézd el neki, te se örülnél, ha hibáznál és nem néznék el... -
tudom hogy bicikli de bicigli. olyan mint a gólya. az gója. :D -
az nem állat? :O jóvan rovar.. :D -
jah.. csótányt XDDD -
Olvass utána, hogy mi az, ami törvény szerint állatkínzásnak számít.
-
clio1616v #47874 én már kaptam el úgy legyet, hogy aztán elengedtem az ablakban a kezemből egy karcolás nélkül...
te végeztél már ki állatot? -
clio1616v #47872 mi a helyzet a szúnyogokkal, legyekkel, pókokkal, hernyókkal, esetleg baktériumokkal? -
az a probléma h te erre még büszke is vagy, meg arra h jópár állatot égettél meg -
a biciklit k-val írják... -
tegnap istenhegyi uton 65 el jöttem le majdnem szét zuztam magamat a buzi kis macska miatt... :D -
Az autódra felkenődő bogárkák "kivégzése" nem éppen hasonlítható össze egy macska megkínzásával, kivégzésével. Tehát a válaszom nem. -
clio1616v #47867 előfordul... -
clio1616v #47866 soha nem végeztél ki még állatot? -
én biciglivel át mentem 3 galambon és 1 macskán XDDD -
clio1616v #47864 amúgy értem a problémátokat... egy kutya megölése vagy kínzása biztos látványosabb mint amikor a válladon kivégzel egy szúnyogot vagy legyet és az apró testét szétkened a bőrödön a belei meg csak úgy fröcsögnek szét...
persze minél nagyobb egy állat annál "látványosabb", riasztóbb a megölése.. csak nem értem miért kellene büntetni?!?
feltételezem, mert én ilyen vagyok, hogy nincs szándékosság benne... -
Annyira jó lenne, ha nem itt számolnátok be a különböző degenerált, nem-normális, állatkínzós sztorijaitokról! -
clio1616v #47862 sokat vezetek autópályán -.-
igaz cicánál nagyobb állatot még nem ütöttem el, de az is szörnyű volt... a rovarokat meg lemosni egy igazi szenvedés...
haverom ütött el egyszer egy kutyát... kicsit átrendezte az autó elejét -
XDDD én jó pár állatot égettem már meg.. és pörköltem speciel. :D -
Mi vagy te vazze, sintér?! -
clio1616v #47859 nem vagyok... sőt kellemetlen mert takarítani kell utána :( -
büszke lehetsz magadra
-
clio1616v #47857 hát ahányszor én már bántalmaztam és végeztem ki állatokat szerintem 100 ember helyett is életfogytiglant ülnék... -
Csak ez a szánalmas, a tvben azt hallani, hogy állatot kínzott valaki és "AKÁR KAPHAT" több év börtönbüntetést is. CSAK az a baj, hogy ez sosincs így, sose ítélik el öket. Komolyan mondom nem értem ezt a rendszert... -
A pénzbírság nem segít és sajnos börtönnel is ritkán végződnek ezek az esetek. -
Az elsőre, bár nem igazán értem, miféle vizsgáról lenne szó.
jackcsabi: Szted csak kizárólag az ún. ingatag személyek kínoznak állatot?? Sztem rohadtul nem, igazából bárkiből előjöhet, szinte lehetetlen kiszűrni. Ezért kellene, jókora összeg bírsággal, súlyosabb esetben akár börtönnel is súlytani az állatkínzást. -
én nemszavazok.. ez egy oltári nagy fasság...... -
Na, nesze neked, pont erről beszéltem.. -
te mire szavaztál? -
Dehogynem, az utolsó mondatodra válaszoltam. Amúgy meg nagyon is idetartozik az állatkínzás is. Ha ingatag személynek nem engedélyeznek állatot tartani = nincs állatkínzás. -
Sztem a holnapi kérdés legyen az, h "Hogyan büntetnéd az állatkínzókat?". Mert most nagyon nem egyről beszélünk. -
Miért, aki a kocsi mögé köti a kutyát/macskát ott hol múlt emberélet rajta? Egyszerüen degeneráltak az ilyenek. -
Azért mert itt nem az állatkínzásról van szó, hanem arról, h a rosszul őrzött meg szabadon kóborló kutyák szétmarcangolhatják a védtelen gyerekeket és időseket. Én is ellenzem az állatkínzást, de azért el kéne dönteni, h egy ember élete a fontosabb vagy egy állaté... -
-
Nem értem a kérdést, miért csak a kutya? Minden állat tartási feltételét szigorítani kellene. Túl sok az idióta aki nem foglalkozik velük, meg az állatkinzó segfej.