127612
-
igen,megölöd véletlenül,vagy úgy megütöd,hogy meghal...te fehér vagy,ő sötétebb...akkor RÁÁÁSZÍSTÁÁ vagy :D
(gondolom érted,hogy mit akarok ezzel a párhuzammal kifejezni) -
mit takar az "igaz vallásos ember"? :) -
Nem ölheted meg, mert nem arányos a szóbeli fenyegetéssel. Mondani bármit lehet, ez még a ráutaló magatartást sem meríti ki, attól hogy valaki a neten kiírja hogy "magyarokat ölök" még nem vagy valós életveszélyben, így ugyanolyan bűncselekmény megölni, mintha előre kitervelve tennéd.
Más esetben: ha mondjuk látod, hogy egy öreg nénit egy tagbaszakadt hapsi ver az utcán, és le akarod állítani, aki erre nekedtámad, akkor önvédelemből simán agyonütheted, mivel itt fennáll a jogos önvédelem esete. Viszont mondjuk nem húzhatod elő a vadászpuskádat és nem lőheted le, csak mert szemtanúja vagy a támadásnak. Persze utólag lehet arra hivatkozni hogy a néni esetében szó volt életveszélyről amit te el akartál hárítani, de akkor sem arányos lelőni a támadót. -
porch monkey - A person who sits on the porch and watches the neighbors. ;) -
Olaszok a cigányok ellen keményen fellépnek. -
Azért ne, de sajna én még "valódi" jogvédővel nem találkoztam, mint ahogy igaz vallásos emberrel sem. Sry. Ez biztos az én hibám. :)
Bárcsak ismernék egyet is, de sajna nem. :(
-
No worries, I'm taking it back :) -
Bocs, nem mondom többet, helyette mondjam, hogy porch monkey? :) -
Kíváncsi lennék, hogy egy jogász erre mit mondana. Mert ezt propagálja. Akkor az jogos önvédelem, ha az információ birtokában önévédelemből megölöm a keménycsávót aki ezt írja? Ő mondta, hogy ölni megy. Az Alkotmányban asszem van egy olyan passzus, hogy minden állampolgár kötelessége egy bűncselekményt megakadályozni, ha képes rá.
Sőt, asszem olyan is van (ez egy fegyverviseléssel kapcsolatos cikkben volt), hogy nincs kötelező kitérési kötelezettséged (kivéve felmenő védelme, de ezt sem értem, hogy miért...) és az Magyar Állam feladata téged megvédeni. Ha erre ő képtelen az adott helyzetben és életed veszély fenyegti (a fenti propagálás még mindig áll!) akkor bármilyen eszközzel megvédeheted magad.
Nincs itt egy jogász sem? -
jah persze ki is ment a fejembol D: miket beszelek... -
"nyelvi, vallasi, tarsadalmi es kulturalis korlatok vannak, de a bolygo az kozos"
hogy ezt most dejól megmondtad, ez tetszik :D -
A jogvédő egy pejoratív kifejezés lett újabban? Mik vannak.
Le a jogokkal, éljünk elnyomásban :) -
szádra ne merd venni a cigányt...végülis nem otthon vagy! xD
ezaz ő országuk nem,de?
majd mi is ellépünk valamelyik országba és élőködünk...
Németo. nem jó,már sok a török
Finnbe sok a cigány
Franciao. sok a néger
akkor menjünk olaszba..hátha befogadnak és királyok leszünk,kérünk sok pénzt,kiváltságokat,OMBUDSMANUST xD oszt megvídenek minket a rásszístáfásísztá olaszóktól... :D -
Ugyan már miket mondasz. Szavaidból cigány-bűnözést szót vélem kivenni.
Pedig mint tudjuk olyan nincs. Sőt van aki szerint válság sincs. :)
"megyek magyart olni" szovegtol iwiwen,myvipen,utcan
Ők nem rasszisták, ők a jogvédők házi kedvencei. :) Bezzeg ha te cigányoznál, zsidóznál mi lenne belőle, atyaég. :) -
szokoz stb. kihagyasert elnezest ^^ -
Igen erre gondoltam csak utana jutott eszembe ,hogy rosszul tettem fel a kerdest :) Szoval bennem felmegy a pumpa a "megyek magyart olni" szovegtol iwiwen,myvipen,utcan stb. Es na haragudj ,de en az olyat szo nelkul elpusztitanam. Mert megvan roluk a velemenyem megse zaklatom oket az utcan es nem irok ilyeneket kozossegi oldalakra. Ami a legjobban zavar bennuk ,hogy keptelenek kulturaltan viselkedni(vannak kivetelek) kotekednek es ,ha ra mersz szolni vagy lebuktatod lopas kozben ,akkor meg tegedszurkalnak meg. Ezek utan en nem csodalkozok a "47%-a fasiszta szar" -on. -
jajj:S
használsz már itt minden idegen szót
rasszizmus és fasizmus között azért vannak különbségek
mellesleg érdekes dolog,ha én megvernék egy nem magyart,akkor az rasszista inditattású lenne,akkor is,ha anyámat a szájára vette
ha esetleg belémköt egy nem magyar,én nem szarok be tőle visszaszólok,és 5-en hülyére vernek,az nem rasszista indíttatású,csak kiakartak rabolni pl.
akkor ez most,hogy is működik? -
Ha jól értem, azt kérdezed, hogy vannak-e szerintem rasszista romák? (ha nem, akkor javíts ki) Nos igen vannak, nem is kis számban. Sajnos. -
itt most gondolsz feherre ,barnara vegyesen? -
Egy reális probléma van, Mo. 47%-a fasiszta szar... Na őket kéne valahová szépen eltüntetni. -
geo91 #49509 Igen, ez reális probléma, a jövőben szankciókat kell bevetni a távol tartásuk érdekében. -
nincs gond:)
amíg valaki nem veszi a szájára a felmenőimet,addig nem haragszok :) -
Budapesten lakom 10 hónapot a 12ből.
Egyébként elnézést kérek, benéztem a hozzászólásokat és úgy láttam hogy Rundstedt17 kommentjét is te írtad, arra reagáltam (#49489) összevonva a tieddel. A véleményem attól még változatlan :)
Ja, és egy lakótársamat már raboltak ki éjszaka az utcán, két fehér 20 körüli gyerek volt késekkel... -
látom írni tudsz,csak olvasni nem
hol írtam,hogy minden népből...azt írtam,van olyan bizonyos népcsoport...
amúgy légyszives pestre menj fel...van egy pár arab,bár velük nincs bajom,a sárgákkal se,sőt a négerekkel se...
-
mind1,nem akarom,hogy megízleld,milyen is az,mikor támadás ér,vagy szerettedet :S
és utána ezt hallod a hírekben is naponta,és még mennyi amiről nem számolnak be a tv-be(és,ugye,ha nincs a tv-be,akkor nem is létezik felfogás) :( -
Ha arra gondolok, h jönnek a kínaiak a gagyi szarjaikkal, akkor: igen, probléma. De ezenkívül más bajom nincs velük. A cigányok sokkal nagyobb problémát okoznak (tisztelet a kivételnek). Nem tartom magam rasszistának, de ez sajnos tény. -
aha, nem vagy rasszista, csak szerinted 100ból 99 bűnöző... Ugye érzed a mondatban az ellentmondást? :D
Ismersz egyáltalán 100 fekete embert, vagy 100 arabot? A legtöbb, aki egyáltalán bejut Európába (már ha kap egyáltalán papírokat, ld. a Ceutaban vagy Melillaban levő menekülttáborokat, ahova gyakorlatilag be vannak zárva az Európába igyekvők) elég keményen dolgozik, többnyire olyan munkakörökben amit a fehérek már amúgysem vállalnának el - takarítás, gyrosos stb. Az azért nem túl gyakori, hogy egy jól képzett német/angol/francia ember állását veszélyeztetné a külföldről betóduló munkaerő, mindenki megtalálhatja a maga polcát. Akik itt vannak a seggüket a földhoz verik, hogy egyáltalán van munkájuk, megélhetésük, azért is nem balhéznának mert akkor repülnének vissza ahonnan jöttek.
Például itthon te hol szoktál arabokat látni? Én nagyon kevés helyen, azok is többnyire kis boltok, esetleg teázók, vagy gyrososok. Az meg, hogy az életmódjuk eltér a mienktől, tény, más kérdés hogy ezért miért kéne utálni őket, nincs velük semmi baj: Párizsban az arab negyedben laktam egy ideig, teljesen barátságos emberekkel találkoztam, egyszer sem ért semmilyen atrocitás. Persze bajkeverők/bűnözők mindenhol vannak, de az nem bőrszín és állampolgárság kérdése még mindig.
(a kérdésre: Nem, ez csak a szélsőségesek szlogenje. Meglennénk nélkülük, de nem zavaró tényező.) -
négerek, arabok veszettül jófejek, rengeteg haverom van ilyen, ázsiaiak kicsit más tészta, ők inkább bezárkoznak a saját kis világukba, de egyelőre veszélytelenek. ugy érzem magyarhonnak most nem ez a legfőbb problémája amit orvosolni kell, más országoknál ez nyilván másképp működik, de maga a kérdés ahhoz túl komplex, hogy kiterjesszük egész európára, így fölöslegesnek tartottam, hogy szavazzak erről. -
They tukk err jerb!!!!! -
attól függ melyik népről beszélünk -
Nem, ez csak a szélsőségesek szlogenje. (Meglennénk nélkülük, de nem zavaró tényező.)
Erre szavaztam, de igazából elég zavaró tényező. Elég szar dolog, hogy még most is sokszor annyi pénz megy el fegyverekre, mint a 3. világba küldött segélyekre. -
lapos mell? hol? -
az emberek nem azért rasszisták,ha egyáltalán annak nevezhetjük őket,mert utálják a másikat/másik fajt
hanem,mert 100ból 95-99bűnöző akkor valahogy ennek lehet alapot adni
eredendően senkit sem utálok,de vannak népcsoportok akik kiérdemelték
igen tudom én "rasszista vagyok"
de valahogy akkor az indaiak,finnek,franciák,németek olaszok stb. mind rasszisták,mert pl.ők mind utálják a cigókat
am ha megnézel egy 1960-as francia válogatott képet,meg a mait mit veszel észre?
azt,hogy '60-ban minden tag fehér,ma pedig minden tag fekete bőrű...és ez a francia válogatott xD olyan,mintha a Magyar válogatottba csak arabok lennének xD -
lapos segg
lapos mell
szőrös muff
- igénytelenség (:
-
Részben igen, de idővel megszokjuk egymást. Joguk van bejönni, és ott lakni ahhol akarnak. Úgy ahogy nekem is jogom van kimenni. Nincs bajom velük. -
xxxpaulxxx #49495 kicsi mell
szőrös mff
Amúgy szerintem nagyon is reális probléma, mert bejönnek dolgozni és a magyaroknak meg már így sincs munkája -
/+fika -
en neger vagyok. lehet fikazni. -
a legtöbb ember rasszista. még az is aki azt mondja hogy nem az... -
Mit érdekel az téged? Engem eléggé irritál, hogy csak kicsit vagy rasszista akármerre is tévedsz. Most is helyből, burkoltan lebűnözőztél alles zusammen egy népcsoportot pusztán bőrszín alapján. Hát gratulálok hozzá.
Most kezdjük firtatni a te vagyoni helyzetedet is? Esetleg vagyonosodási vizsgálatot ne végezzünk midenkin aki neked nem tetszik? -
igen, mert így nincs munkahelyük a magyaroknak, külföldre kell menni :|