127612
  • immovable
    Nem emlékszem.
  • TheRock18
    - Egyszerű időtöltésre, szórakozásra
    - Információgyűjtésre, segítségkérésre.
    - Társalgásra, engem érdeklő témák kivesézésére.
  • TheRock18
    (utolsó sor)xD
  • OrioN the S
    Iformációgyűjtésre, segítségkérésre.
    Társalgásra, engem érdeklő témák kivesézésére.
    Kapcsolattartásra (pl.valódi haverokkal is, vagy netes ismerősökkel...)
    Anális szexre.
  • extramagascsaj
    Egyszerű időtöltésre, szórakozásra.
    Információgyűjtésre, segítségkérésre.

• Carlos
    Egyszerű időtöltésre, szórakozásra.
  • zsutyesz
    szórakozásra, információgyűjtésre, társalgásra
  • Molnibalage
    formációgyűjtésre, segítségkérésre.
    Kapcsolattartásra (pl.valódi haverokkal is, vagy netes ismerősökkel...

Az elsőre is volt már példa. :)
  • TheRock18
    gyah..egy igazi bevállalós csaj:)üdvözlöm a barátodat xD
  • predator1982
    nem kell ahhoz beöntés hogy ne legyen szaros a farkad.ameddig meg nem csinálod nem is értheted...
  • ba32107
  • Fbn Lx
    egyébként nem értem, hogy aki csinálja, hogy távolítja el maradéktalanul a sz@rt a végbeléből. Beöntés minden alkalommal? kinek van arra energiája.
    Én nem kockáztatnék, az az igazság, hogy mindemellett egyáltalán nem izgat egyébként sem, még makulátlan seggbe sem.
  • Fbn Lx
    Izgató, szeretem, csinálom is minden sg-s fiúval
  • Ability
    Szavazórendszer változások:

- Hatékonyabb kereső. Az ATW túl lassú volt real-time ajax kereséshez. Ajax maradt, viszont rá kell bökni a nagyító gombra. Akinek régen össze vissza dobálta, annak mostantól jó lesz.

- Töltőcsíkok. Mivel lassú az ATW, ezért legalább mutatja valami, hogy dolgozik az oldal.

- Új kinézet, állapot alapú csoportosítás. A főoldalon kivágtam a bekerült és elutasított ötleteket, csak az van a listán, ami aktuális, és még nem történt vele semmi. Az elutasított vagy bekerült úgysem kerül be (esetleg újra), tehát levettem a listáról. Az elutasított kérdéseknek viszont alul lett egy külön szekció, hogy a gazda követni tudja. Tehát csoportosítva jelennek meg mostantól a kérdések.

- Az elbírálás alatt levő kérdések is új csoportba kerültek, ám mostantól ezeket csak az adminisztrátorok látják, és csak akkor kerül láthatóvá a látogatók számára, ha el lett beírálva. (Adminoknak: tehát az új kérdéseket jó lenne minél előbb elbírálni. Ha nem vagytok biztosak abban, hogy kell-e nekünk, akkor vagy beszéljetek össze, vagy tegyétek be elfogadottnak próbaképpen, és majd a népszerűség alapján később döntötök. Kihangsúlyozom: az elfogadott nem azt jelenti, hogy szerintünk az van annyira jó, hogy bekerülhessen egyszer, hanem azt jelenti, hogy nincs kivetnivaló benne, aztán majd később népszerűségtől és saját véleménytől függően vagy bekerül, vagy nem...)

- Fellebbez link az elutasított kérdéseknél.

- Változtak a dátumok, mostantól az utolsó módosítást mutatják. TEHÁT: ha egy kérdés elfogadott, akkor az elfogadás időpontját mutatja. Ha elutasított, akkor az elutasítás időpontját. Ha bekerült, akkor a bekerülésének dátumát mutatja, tehát nem azt, hogy mikor küldték be az ötletet, hanem azt, hogy mikor került be a topikba is. (itt lehet van egy kis inkompatibilátás a régi ötleteknél) Adminoknak: ezzel a rendszerrel mindig előlre kerül egy kérdés, ha módosítjátok. Ennek szerintem a beküldők is örülnek, mert ha egy kérdést elutasítotok, majd megbeszélés után visszamódosítjátok elfogadottra, akkor újra a lista elejére kerül, tehát szem előtt lesz, ha esetleg előtte nem sokaknak lett volna módja szavazni.

- Piros csíkkal jelzi mostantól az oldal, hogy legutóbbi látogatásunk óta milyen új ötletek jöttek. A csík felett levő kérdések az újak álá sg sztájöl. Ez is korlátozottan működik, értelem szerűen csak akkor mutatja újnak egy kérdést, ha az már el van fogadva. Ha elutasítva lett, akkor figyelmen kívül marad. Az adminok sem látják az új ötleteket sem újként, hiszen nekik legfelül csoportba szedve van ott elbírálás címszó alatt.

- Hatékonyabb, pontosabb ötletkövetés funkció. Egyelőre béta, hibáját nem láttam... még

- Új ötletek beküldésénél is külön csoportba kerülnek az általatok írt kérdések. Tehát ha valaki beküld egy kérdést, akkor hiába nincs még elfogadva, az ő általa frissen beküldöttek láthatóak maradnak, hogy szerkeszteni tudjátok őket. Fél órás limit van erre. Plusz magyarázó szöveg kiírása oda, hogy mindenki tudja, hogyan is megy a rendszer.

- Hibaüzenetek "ottragadásának" javítása ajax oldalakon.

- Listanézet a régi rendszer szerint. Az elbírálás alatt állók innen is ki vannak vágva, de minden ugyan olyan mint régen. Egy oldalon 100 bejegyzés jelenik meg mostantól.
  • Pepsi Twist
    Néha-néha belefér, de nem rendszeresen.
  • somdav95
    tejcsokis rudi :D
  • OrioN the S
    az akko' mar turorudi
  • F1re
    túrós kakaós
  • ba32107
    c-c-c combobreaker
  • ForzaInter
  • Aquir
    kakaós kifli?:)
  • OrioN the S
    :D:DAAD:AD
  • somdav95
    XDD
  • Ability
  • predator1982
    az lehet, de kissé gyomorforgatóbb is...
  • autoszimulator
    pedig fosás után jobban csúszik
  • predator1982
    jézusom miket olvastam. sokan el vannak tájolva. természetesen mindkét félnek kell hogy jólessen, amúgy veszett fejsze nyele. jah és a szappan csodákat művel, valszeg nem fosás után csinálja az ember!!!!
  • predator1982
    izgató, szeretem , csinálom is (vagyis nem én hanem a párom)
  • NEOreg3
    nem izgat nagyon, előbb a pinás verziót kéne kipróbálni, csakhát.
  • tigeroo
    úgytudom hogy a végbélnyílásnál érzékenyek az idegek és ugyanúgy fel lehet izgatni ott mint "ott"...
    de passz..

nekem semleges a dolog
  • CopyKing92
    no comment. :D nemtudom még.. :D
  • Dick Riddick
    Még nem próbáltad, ennyi az egész.
    Aberrált... Dehogy.
  • Benny04
    jóvanmá
  • TheRock18
    valahogy sejthető volt :D(kis világ koczkája)
  • RS
  • CoolX
    Néha-néha belefér, de nem rendszeresen
  • plck
    a többségbe tartozok:D
  • OrioN the S
    lehet ez a kerdes is osszefugg a kovetkezovel?
  • pista89
    Néha-néha belefér, de nem rendszeresen
  • Benny04
    még sehogy sem dugtam, szóval azért..