127612
  • Dick Riddick
    Nekem nem volt ilyen szerencsém a franciával... :D
  • extramagascsaj
    elég ;)
  • Dick Riddick
    Nem ez volt a kérdés... :)
  • extramagascsaj
    az a szakirányom :D
  • Dick Riddick
    És mennyi ragadt meg a fejedben a marketing témából? :)
  • extramagascsaj
    nekem az egyik marketing tanárom idézett elő hasonló jelenséget :D
  • Benny04
    ingliss
  • Dick Riddick
    Tudom, tudom, a férfiak mind disznók...
    A franciaórák nagy részét szexuális jellegű fantáziálással töltöttem, úgyhogy mindössze két mondat ragadt meg a fejemben.
  • extramagascsaj
    na ez fájt :DDDDD
  • Dick Riddick
    :)
  • Dick Riddick
    Angolul elég jól el tudok beszélgetni, főleg a nem őshonos angolokkal és írekkel. Nekik sokkal érthetőbb a beszédük. Filmek alatt sem zavar nagyon ha nincs felirat.
    Suli alatt franciául is tanultunk egy ideig /jes vie hungria :)/ . Szerettem franciaórára járni, egy fiatal csaj tanította, nagyobbak voltak a mellei mint a fejem.
  • extramagascsaj
    :)
  • Dick Riddick
    A betegség nem tréfadolog, móka leállítva.
  • milk4
    Angol,Német,Francia,Orosz
    Más nyelv, leírom... holland.
  • Cat 02 #51442
    Hátha angol nem megy, akkor franciával nagyon fogsz szívni.
  • Simaji
    Angol. Egy pár szó menne talán Németül is de nem biztos. :S
  • extramagascsaj
    ne röhögtess,mert fáj!
    [beteg...lázas volt...kirepedt a szája...és fáj a nevetés]
  • triplet
    angol:)
  • ba32107
    Hát olvasgatva a neten itt-ott, bizony már kezd azzá válni :)
  • Heffi
    Perfect magyar, nagy dicsöség :DDDDDDD
  • belapeter
    Perfect magyar,azonkívül szlovák,cseh,angol és kicsit német
  • DIESEL DOG #51435
    Angolul elég jól tudok, a Németen még van mit csiszolgatni...

Szeretnék még Oroszul is megtanulni...
  • Csuhai G
    Angolul tudok többé-kevésbé, franciát szeretném majd megtanulni.
  • Mike at home
    nemtok angolul
  • HöfEE
    Németül, Angolul beszélek azt nem mondom, hogy anyanyelvi szinten de gyakorlatilag bármilyen szituációban bármiről azonnal el tudok társalogni. Emellett tudok pár szót horvátul és japánul :D Bár azt nem nevezném nyelvtudásnak.
  • berlinboy6329
    Angol alap,németül meg tudok szólalni,annyira nem vészes,bár lehetne jobb is,meg egy leheletnyi japán.:)
  • Bulykin
    németből érettségiztem, azt tanultam több mint 10 évig, de már lassan 2 éve nem használom, szóval nagyon alaposan át kéne bújnom a könyveket, hogy el tudjak beszélgetni vkivel németül

az angolt azt tanulgatom magamtól, de nem olyan komolyan...megérteni megértem ha mondanak nekem vmit, de ha válaszolni is kell azzal már gondok vannak, de még mindig jobb mint a német:D

meg japánul tudok pár nagyon alap kifejezéstxD
  • Dick Riddick
    Ej-ej, mindig az a piszkos fantázia. Hát persze hogy a nyelvre gondoltam! /Végül is az is kell hozzá... /
  • bardocz
    Angolul el tudnék lenni, lehet spanyolból is.
  • Lullaby
    Angol, kb. 13 éve tanulom, először nagy részt cartoon networkből (: Napi szinten beszélgetek ezen a nyelven és könyvet is olvasok így, de nem mondanám még perfektnek.
  • Lacee86
    Németül 12 évig tanultam, van belőle középfokú vizsgám. Hajdan viszonylag jól is tudtam, de sajnos mivel 4 éve nem gyakoroltam (csak épp annyit, h ált sulis unokahúgom kérdezett néha ezt-azt), rengeteget felejtettem. Szóban már igen nagy gondjaim lennének az tuti.
    Angol: hát az egy "szép" történet. Ált suliban 1 év szakkör. Középsuliban első év elején szintfelmérő alapján pechemre bejutottam a középhaladó csoportba, ahol az elején igen nehezen boldogultam. De aztán végül is első évben egész sokat mindent megtanultam, viszont sajnos a további 3-ban szinte semmit. Ez a tanáron múlt; elég fura módszerei voltak, alig tanított vmit. Sok órán csak játszottunk (szópóker meg ilyesmi), ami persze jópofa dolog meg akkor nekünk is feküdt, de sajnos abból alig tanultunk vmit. Most 3,5 év után előző félévben egyetemen újra elkezdtem angolozni, felvettem választhatónak, meg még ebben a félévben is. Ez nem lenne rossz, egész jók a tanárok is (kanadai a tanár szóbeli órán, az írásbelin is jól tanítanak), csak az a gond h ez a heti 2 óra rettenetesen kevés. Majd előbb-utóbb jó lenne nyelvvizsga, de ki tudja mikor... Köv. félévben diplomázok elvileg, úgyh aligha lesz időm angolt tanulni. Pedig nagyon fontos lenne: nemcsak a papír kéne a vizsgáról, hanem h tudjam is a nyelvet. Ehhez a legjobb lenne min fél évig angol nyelvű országban élni, de hát aligha lesz pénzem meg lehetőségem ilyesmire.

"Kicsit" hosszú lettem, sorry. A lényeg, h üzenem a nálam fiatalabbaknak: minden lehetőséget ragadjanak meg, ha nyelvtanulásról (főleg angol) van szó, mert eszméletlen fontos!
  • Scottt
    Angol

Német
  • chhaya #51424
    Angol közép, német alap kb.
  • Heffi
    Angol..
    Németet meg tanultam 4 évig aztán semmi :D
  • tenkenorman
    Angol.
  • Fbn Lx
    angol felsőfok, +4 év franciatanulás amiből szar se ragadt rám és gyűlöltem. Most kezdtem oroszt tanulni, és most azért vagyok gép előtt, mert elaludtam az óráról.
  • RS
    Német, kicsit Angol.
  • VRSDM
    angol
    németbe is ellennék de az fele beszéd - fele mutogatás lenne :D
  • tigeroo
    Csak magyarul tudok.
  • xxxpaulxxx
    Angol felsőfok