127612
-
Csak dízel. Azért, mert ...
ha kifogy a benzin akkor tudunk bele önteni étolajat XD -
Szerintem te vagy itt az egyetlen, aki közel állna egy népírtáshoz
Hát igen. Ebben azért van valami. Nem egy topikban voltaj elég kemény "áthallások" egy irányba. -
-
-
Egyébként meg nem feltétlen kell most ilyen összeverésre gondolni, szerintem a legtöbben nem igy kezdenék. Kezdetnek egy emelt hang, esetleg "elkapom a kezét és megszorítom" is tud egy kis "eltántorítást" kiváltani. Nem feltétlen a fizikai kontaktus tud csak nevelni, az ilyen különbző gesztikulációk, arckifejezések, mozdulatok is tudnak hatni valakire. -
kívánok neked összemomló piacot
majd megnézzük 60-75%-os forgalomcsökkenésnél lesz-e ekkora pofád
Sajnálom a szüleid, hogy ekkora bunkót sikerült csak nevelniük, mint te. Szar dolog lehet így élni.
-
tömören annyi, hogy a benzinesben gyújtógyertya gyújtja a benzint a dieselben meg öngyulladás miatt robban az anyag. ettől kopogósabb a hangja -
Baszdmegrundi, hogy te mekkora egy képmutató kis aljas kötekedőgép vagy. Most megtaláltad Mike-ot pajtásként, aztán jól kiegészítitek egymást. Mondjuk Mike-kal nincs bajom, annyi vele a gond, hogy szereti félreérteni amit mondanak neki, és olykor szélsőségekben gondolkozik, de végülis a véleménye általában korrekt, csak maga a reakció nem feltétlen, mert a másik sem úgy szánta, mint ahogy ő leszűri. De te baszki egy külön kategória vagy. Ez meg nókomment:
"Komolyan a fórumozók fele vmi pszichopata vagy mi?Ez vmi elképesztő,a gyerek verve jó,máskor meg népírtást rendeznének...."
Érdekes hallani ilyet a te szádból. Szerintem te vagy itt az egyetlen, aki közel állna egy népírtáshoz. Meg az is érdekes, hogy sem Fbn sem Molni nem mondott olyat, mint amin ti leálltatok. Senki sem mondta, hogy szét kell verni a gyereket, azt mondták, hogy amikor feszíti a húrt, akkor kell egy határozott lépés, amivel eltántorítják az ilyen viselkedésmódtól. Nem az mondták, hogy állandó jelleggel szét kell verni a gyereket, azt mondták hogy NÉHA, RITKÁN, IDŐNKÉNT kell alkalmazni. Tudod ha megfelelő eseményhez van időzítve, akkor 1-2 alkalomtól eltekintve megtanulja a kölök, hogy nem szabad, esetleg még fel is fogja, hogy jogosan kapta, aztán többet nem kell sort keríteni rá. Az amúgy meg el sem hangzott, hogy egy nagy pofon, vagy csak egy kisebb seggberúgásról van szó. Érted, engem apám vert mint a szart állandó jelleggel, elhiheted, hogy nem ezt tartom a legjobb nevelési módnak, de bizony amikor anyám lekent nekem egyet nagy ritkán, akkor tudtam hogy jogos volt és bizony elgondolkoztam, hogy ilyet nem kéne. Senki sem arról beszél, hogy szét kell verni a gyereket, csak amikor már az erélyes rászólás sem segít, akkor nem árt valahogy leállítani a kölköt. Én környezetemben is ez a mai fiatal generáció szinet már degenerált. Lehet mondani, hogy változnak az idők, meg régen is volt ilyen, de amikor a téren kb. disznóölő késsel mászkál egy 13 éves az azért már eléggé szélsőség. De hogy ne menjünk el ennyire: az összes ismerősömnél, ahol a szülő inkább türelemmel és kommunikációval próbálta megoldani a problémát az összes kölök szarik az egészre, nincs tisztelete senki iránt. Én is hiszem, hogy a kommunikáció a kulcs, de néha azért meg kell mutatni, hogy ki az, akinek meg kell felelni a többiek irányába, és ki az, aki megmondhatja, hogy milyen elvárásai vannak. És ha a gyereknek nincs tapasztalata, az jön le neki, hogy csak dumál, dumál, dumál, de szarik az egészre, csak egy kötelező procedúrának tartja, akkor nem árt egyszer-kétszer helyretenni a fejét. Senki sem arról beszél, hogy félelemben, erőszakban kell tartani a kölköt, de amikor valami brutál dolgot csinál, nagyon ritkán egy pofon igenis nevelő hatású tud lenni. -
kívánok neked összemomló piacot
majd megnézzük 60-75%-os forgalomcsökkenésnél lesz-e ekkora pofád -
Majd várd ki a szavaztok számát is a végén mielőtt ilyet kijelentesz... -
Ezt kb. mindegyik kerdesrol el lehetne mondani... -
extramagascsaj #52086 Benzines. -
xxxpaulxxx #52085 Dízeles... mert jó a hangjaXD
De amúgy gáz... most, hogy kérdést megláttam, rájöttem hogy fogalmam nincs mi a különbség a hangján kívül...
Valaki elmagyarázná?:) -
+nek; +e :) -
Csak benzines. Azért, mert... Leginkább mert nincs kávédaráló hangja, bár ha már meleg a motor nem olyan vészes.
Meg nekem jobban bejött a benzines, a fogyasztás nem azt mondom hogy kevesebb mint a dízelé, de lassan már beéri. Elég megnézni az új benzineseket. -
Én kb havi 70-80 ezret költök a kocsira. De leszarom, aki nincs pénz ne autózzon. -
no nekem meg van
és bizony városban, autópályán benyel 10 litert
ahhoz hogy húzzon, pörgetni kell 4000-5000 között
a mai dizel motorok ellenben már jók
és csak azért nem lett anno 2 literes HDi, mert az 500-zal többe került volna, amit a kevesebb üzemanyag fogyasztás nem termelt volna ki, még 5-6 év alatt sem
amikor minden hónapban 20k-t kipengetsz, súly - most éppen teljesítmény adóra, CASCO, ha finanszíroztattad akkor 50-60k törlesztő, amikor a benzin 300 HUF/liter, akkor bizony fog érdekelni mennyi a fogyazstás, mennyi pénz kell benzinre
és akkor még nem beszéltünk a kötelező szevizekről, meghibásodásokról
az autó olyan mint egy pc, egy feneketlen bendő, nyeli a pénzt, csak még nagyobb nagyságrendben -
Számomra teljesen mindegy. -
Rundstedt17 #52079 Ez baromság,ugyanúgy van zabáló dízeles és fordítva is..... -
Rundstedt17 #52078 A többséget nem érdekli. -
Csak benzines. Azért, mert ... az üzemanyag neve BENZIN! -
Rundstedt17 #52076 Jah csak általában drágább is a dieseles autó,lényegében ugyanott vagy. -
Rundstedt17 #52075 Ma már a gyerekeid megkapták a napi szíjazást?Lekellene szoknod az alkoholról.Szólj ha segítség kell,nem szégyen így vén létedre sem -
autóm sincsen. Inkább legyen egy jó autóm, ami eszik mondjuk 10 litert, és tényleg akkor használom amikor kell, de akkor kényelmesen, minthogy legyen egy dízeles kocsim ami alíg eszik műanyagból van, de az utca végére is avval megyek. persze van az a verzió is, hogy egy gazdaságos dízel autóval közlekedek, és spórolok mint az állat. de azt csak azoknak ajánlanám akik csak azért szeretnének autót hogy eljussanak a-ból b-be, és nem azért mert szeretik az autóka. én ilyen vagyok. szeretem nagyon a kocsikat és lessz is egy "jó" autóm, és akkor használom ha 2km-nél távolabb megyek. -
szerintem megy egy 1.6-os HDi, TDi is bőven jó
te csak fizesd a lóerőadót feleslegese :) -
végül is csak 2x van leírva 1 hsz-ben h drága, drágább... nem gond. környezetszennyezésről meg pláne nem vitatkozom, keress vki mást
-
Számomra teljesen mindegy.
Két autónk van, mindkettő benzines, de egy nyomatekos nagy hengerűrtaltalmú dízelt szerintem bárki elfogadna... -
naja, hadd pörögjön 7000-ig, a lenyelt 15-20 liter meg kit érdekel
örvendetes ha ennyi elszórható pénzed van -
a hybrid drága
sokkalta
max presztizs autónak jó -
ez is márkánként változik
van akinek a benzinmotorja jobb, másoknak a diesel -
Diesel-re szavaztam
alacsony fordulatszámon is nyomatékos, kevesebbet fogyaszt mint a benzines -
Minek 3 literes motorral ellátott autó az utakra? Az 1.6-os is úgy húz, mint állat... -
Amit írtam, az nem csak anyagi vonzat. Pénzben is drágább, de az autó gyártása és akkucsere miatt lehet, hogy a környezetet sem véded igazán... -
Egy ilyet vennék ha városban laknék. :) -
Nem mindegy, de mindkettőnek megvan a maga különlegessége. -
Dízeles, mert a maiak már elég erősek és kevesebbet is fogyasztanak mint egy ugyanolyan kaliberű benzines. És mert szeretem alacsonyabb fordulaton hajtani:D -
na jah... de lehet kevesebbet autózni, és többet gyalogolni ha nem mész túl távolra. -
kocsiba benzin való, volt az elvem régen. Aztán azért mikor neked kell tankolni, akkor már meggondolod ezt az elvet hirtelen :)
főleg a mai dízelek képesek keveset zabálni, míg egy két-három littyós benzines 8-10et kajálgat bátran. -
Persze nem azt montam hogy nincsenek, jó erős dízelmotrok. de én nekem mégis a benzines a szimpatikus. ehhez az egyhez még jogom van.. -
Benzines. Azért mert szeretem a benzines autókat, erősebbek, jobbak, és szeretem a fordulatszámot. És az üzemanyagárak közt sincs már akkora különbség mint régen.