127612
  • immovable
    Ok. :)
    Ha lenne elég kp-m és szükség is lenne egy új kocsira, egy Ford S-MAX-ot vennék 2000-es közös nyomócsöves TDCi motorral. Nyomatékos, "alacsony" fogyasztású, nem nagynyomású adagoló fúvókás, mint a VW nagy többsége volt az új passat-ig bezárólag, így megbízhatóbb.
    Am az a legszebb mikor a sok tuning hondás, suzukis, astrás, stb - atom kipufogóval - áll a pirosnál, bőgetik a gépet, majd mikor zöldre vált a lámpa egy középkorú anyuci lerajtolja egy családi dízel kombival. :D 1500 fordulattól az új 2000 körüli dízelek, már jó 300 Nm feletti nyomatékkal rendelkeznek, míg a kis benzines gépek (nem új 1.4-es turbós benzinesek) jó 200Nm alatti nyomatékot produkálnak 4000-es fordulat felett. Így a tuning gép bőg, üvölt de nem megy. (Az anyukához képest) :D

Remélem elégedett vagy? :)
  • Mike at home
    Többiektől elnézést kérek az offért!
  • Mike at home
    ja és mellékesen még hazug is vagy
  • Mike at home
    ezt az arcátlan dumát
    méghogy az én stílusomban posztoltál
    mi van, én vagyok számodra a minta?

megint felbasztad az agyam, immár sokadszor
    köszönöm szépen
    de én voltam a hüyle, mindek olvasom el amit irsz
    szimplán szemét vagy, és még élvezed is
    részemről veled jó időre befejeztem
    erre sem kell már válaszolnod
  • Molnibalage
    Na, te vagy ez első aki ezt mondta. Akkor ma a magyar lakosság nagy része szélsőjobbos lenne, azok akik rendet akarnak? Svájc és a skandináv országok is széljobbosokkal lennének tele?
  • immovable
    Na még egyszer utoljára, aztán had beszélgessenek a többiek.

ad1 Nem látom a neved a hozzászólásomban ami nálad kiverte a biztosítékot. Érdekes a többiek nem reagáltak rá, simán ignorálták. Te, hogy-hogy magadra vetted? Tán te vagy a kisjézus, s harcolsz mindenkiért?

ad2Válság? ITT mintha te mondtad volna, hogy nincs is válság. :)

ad3 Am a te érvrendszered szerint postoltam. Tudod ahol cigányok laknak onnan el kell költözni. Legalább is szerinted. Akinek nincs pénze ne autókázzon, menjen TMK-val.

Ahogy látom önmagaddal is ellentmondásba kerülsz. Ezt inkább magadban tisztázz s ne a másikat támad.

Na de hagyjuk a többieket beszélgetni.
  • OrioN the S
    :D
  • ba32107
    Mi lenne, ha mindegyikőtök abbahagyná a másik fikázását? Beszéljetek az autókról. Hihetetlen.
  • Rundstedt17
    Bizonyos dolgokban a véleményed tükrözi a szélsőséges jobboldalét.
  • Rundstedt17
    Ne magadból indulj ki.
  • Molnibalage
    Milyen előítéletről beszélsz? Azért, mert leírtam, hogy régen milyen voltál? Jó tudni, hogy ez már a múlté.
  • Rundstedt17
    Muszáj volt de épp elég kiakasztó volt újraolvasni a sok marhaságot.
  • OrioN the S
    az a baj ,hogy Te ezt direkt csinalod ,mert elvezed. autista...
  • Mike at home
    nem fut olyan jól a szekér, de még nem döglöttünk éhen, ha erre vagy kiváncsi
    a számokat meg azért irtam, hogy akinke még nincs kocsija, érzékelje, kb. mire számíthat

1-2 éven belül vmit csúnyán meg fogsz szívni, mint ahogy eddig mindenki, én kivárom
    majd gondolj erre akkor

fel nem foghatom, hogy miért egy beugatással indítottál
    ebben éled ki magad, hogy mekkora bunkó tudsz lenni?
    vagy nekem kell kényszeresen beszólogatnod?
    kicsi a farkad, vagy nem voltál nővel 1 éve?
  • Rundstedt17
    A saját példádat hoztam fel.Nem tetszik és marhaság?Pedig a te érved
  • OrioN the S
    Te meg lehet buzi vagy.. nem tudhatod..

Fasz kivan mar veled :S

[mai napra offolja a topikot]
  • Mike at home
    legalább benned van energia idézgetve szembesíteni a majmokat, amiket idefostak korábban
  • Rundstedt17
    Ez kb olyan nem tudhatod még lehet hogy embert is ölsz :DDD
  • Rundstedt17
    "Az érdekes felfogást érdekes hallani attól az embertől aki sokszor eléggé nyilvánvalóvá tette, hogy a náci rendszer szerinte nem is volt annyira rossz..."
    Mikor láttál tőlem mostanában bármi olyat hogy a náci rendszert védem?Jah hogy régen,mikor még fiatalabb voltam és bevettem a sok jobboldali marhaságot?Az már a múlté,tisztában láttom a dolgokat,már semmiféle előítélet nincs bennem.Sajnos neked van még jó pár,remélhetőleg a jövöben ez változik.
  • immovable
    Így van.
  • immovable
    ON

Látom fáj a "sorsod". Így jártál.

OFF
  • Mike at home
    OFF!!!

paraszt voltál, szóvá tettem, és paraszt vagy továbbra is
    mily meglepő!
    nem változik az ember úgy látom
    tirpák voltál, tirpák maradsz
    nincsenek csodák
    látom nálatok nincs válság, tedd szépen akkor össze a praclikád, és örülj mint majom a farkának, b+, te köcsög
    de ne verd erre magad, mert jöhet még kutyára dér, és akkor itt fogsz nyüszíteni, és az nagyon csúnya lesz

ON
  • immovable
    Egy csopperben épp az a jó, hogy nagy hangja van igaz, csak percenként pöfög egyet. :) Gyorsasági motorok, meg elég szarul "mutatnának" néma "villámként". :) Robogók, meg ahogy itt írták nagyon pörögnek.
    Repülj egy-két órát egy orrmotoros géppel, utána ráülsz egy kvadra, az is olyan lesz mint egy elektromos babkocsi.
  • Molnibalage
    Látom a szövegértelmezés nehezedre esik. A "megölést" csak képletesen értette.

Az ÁLLAT szó, meg igaz. Szó szerint. Anyámhoz kerül már olyan 6 éves gyerek aki a higiénia alapjaival sem volt tisztában és erősen állatias viselkedésmintát követett a gyerek. Kicsit olyan volt, mint egy neveletlen vadóc kölyökkutya. Sokszor azt sem fogta fel, hogy hozzá beszéltek, nem ismerte a színek nevét, a kell szó jellemezte a gyereket, stb. Durva mi? Tudom, hogy neked ez hihetetlen, de ez a valóság.

Az érdekes felfogást érdekes hallani attól az embertől aki sokszor eléggé nyilvánvalóvá tette, hogy a náci rendszer szerinte nem is volt annyira rossz...
  • Mike at home
    azóta rájöttem, hogy bizonyas kifejezések mást jelentenek nálam, mint másoknál. ebből adódott a félreértés
  • OrioN the S
    nem tudhatod ,hogy nalad nem e fog elfogyni a cerna a gyereked egy rossz tette miatt.... hazaersz a munkabol stresszes vagy faradt vagy aztan csinal valamit a gyerek es ugy erzed nah most eleg. majd kiderul.
  • Rundstedt17
    Már rég lezárt téma lenne ha valakik nem hozták volna fel újra.
  • Rundstedt17
    A lényeg az hogy normális ember nem emel kezet a gyerekére.Nem csak én voltam/vagyok ezen a véleményen.Ennyi.
  • immovable
    Nyugodtan magyarázd csak a bizid, engem nem zavar.
  • tigeroo
    neeeeeee.

kurva fárasztó ez a flame....
    bizonyosan bennünk van a hiba, nem benned
  • Mike at home
    ki is kezdte, ki volt bunkó előszőr?
    amilyen az adjon Isten olyan a fogadj'Isten
  • immovable
    Annyi. :D
  • QuippeR
    teljesen mindegy. benzines kocsim van, de a dízel is ugyanolyan jó.
  • OrioN the S
    szal az a lenyeg ,hogy mindenki hulye csak Te nem :D
  • Zetorg
    nem azt mondtam, hogy hangos. az új dízelek nem _annyira_ hangosak.
    de ha egymás mellé állítassz egy új dízelt és egy benzinest, akkor is hallani a különbséget.

a robogó meg teljesen más tészta. ott 30nál mondjuk 4000-es fordulaton jár a motor. autóval meg tudsz menni akár 1000res fordulaton is. persze ha megnézel egy autómata váltós autót egyből más a helyzet, mert az is hangos :)
  • Rundstedt17
    Fbn Lx mester kolégádtól érdemes meghallgatni,egy pár idézet.Ezeknek kiadós verés járna szerinte
    "Megyek az utcán, és kis kölykök pofáznak, 13 évesen azzal vagánykodnak itt a környéken, hogy kommunisták, és 12 évesen éjszaka kergetik a lányokat a játszótéren."
    Kommunista 13 évesek hol éltek?12 évesen éjszaka kergetik a lányokat hát felháborító régen már 12-13 évesen házasok voltak vagy csak a régmúltból a vesszőzést védi?:D
    Fbn Lx életbölcsességet is megoszt hogyan bánjanak a szülök a gyerekeikkel:
    "A legjobb, ha az illető bölcs és erős is egyben. Sosem alkalmaz erőszakot, de tudod róla, hogy bármikor megölhet két mozdulattal. :]"No komment.
    Zárjuk a sort a magyarság fogalma újra értelmezése melett,mert ugye nem csak kiváló nevelési tanácsadó:
    "a cigány neked mióta magyar? D:"
    Molni felfogása:
    " van az a mondás, hogy atyai pofon. Nem jókedvében adja a fater. Azért, hogy a gyerekből ne ÁLLAT, hanem EMBER legyen.".Magyarán kötelességként állítja be az atyai pofon osztását,mert anélkül bárkiből állat lesz.Abilka nem mondom érdekes a felfogásotok.
  • Molnibalage
    Alapvetően minden motor zaja üti az autóét, mert nincs helye normális kipuf rendszernek és zajcsökkentésnek. Ez a nagyobb motoroknál annyira nem szembetűnő, ha nem húzzák barom módjára, de akkor is űberelnek mindent.

Otthon a bátyus le tud parkolni úgy az erkély alatt a fűre, hogy a csendes számítógép alapzajtól nem hallani az autót 5-6 méterről.
  • tigeroo
    jó ez igaz de motorral jóval nagyobb fordulatszám kell a "zajhoz" is, mint autónál...nem mindegy hogy egy robogónak is csutkázzák-e, vagy pl. egy gyorsulási motor 5-6ezren pörög
  • tigeroo
    amúgy meg annyira nem is aktuális kérdés, csóró vagyok, sose lesz kocsim
  • Molnibalage
    Hát én a mai autómotorok zajszintje mellett én már nem hallok semmit. :)

40-es egyenletes tempónál nem hallanai a motort a gördülési és áramlási zajtól az út mellett vagy csak alig-alig. Nagyon durva. Pont emiatt szoktam mondani, hogy a kis robogókat be kellene tiltani, olyan zajosak. Múltkor 80 méterről egy 30-as tempóban haladó ilyen vacak olyan hagos volt, hogy a motort még hallottam, az út forgalmának zaját nem, pedig minden másodpercben ment el autó, délutáni csúcs volt. Na ez is durva... Na akkor most képzeljétek el mikor a motoros 60-nál húzza a kart. 200 méterről is ver minden zajt a motor. Engem ez rohadtul idegesít.