127612
-
3.
-
xxxpaulxxx #52416 Modern stílusúak, de összetettebbek (bonyolultabb formák, újszerű anyagok stb.)
És remélhetőleg majd olyan is lesz pár év múlva... -
kispalyaztok sracok, ez A ház:
"szar" helyen van :D
és még néhány
-
uhh :D az nem olyan jo moka -
jah
360x60k lett volna :D -
Fck yeah!
Amúgy a modern és PRAKTIKUS házak jönnek be! -
bazz :( -
nem nem :DDD
ilyen környéken a szomszédok is "biztos" barátságosak :D -
egy darabig biztos nem
az alpár sem jött össze :( -
nem nehéz ilyet találni magyarországon :D -
Nekem a mediterrán házak tetszenek. :)
-
hat vegulis ebbol is lehet pofas kecot csinalni :D mondjuk igy is joa... ilyenunk se lesz :D -
-

-
milyen palotákat linkeltek :o
nekem egy ilyen elég lenne, rendezettebb kerttel :D
-
hát egy ilyennel megelégednék én isxD -
Ez sem elhanyagolható álmodozás szempontjából... :)
-
Ja, értem. Hát akkor lottózz, aztán hátha jöhet a böngészgetés. ;-) -
köszi, de nem böngésznék semmitse, már bőven elég volt mára, hogy elkezdtem házakat nézni, hogy költözni kéne...
-
Nyitott vagyok az új dolgokra, a szép arányú egyszerű modern házak. -
megszakad a szivem vazze... -
Mostanában nagyon tetszenek a minimal stílusóú kérók, bár a szobám pont cáfolja ezt... piros ágy őpiros+sárga fal, piros hangulatfény, füstölők, satöbbi.. hangulatos..:) -
danielboy1000 #52395 Ez úgy elég tetszetős :
-
Nagyon örülök, h ilyen nagy az érdeklődés a mai téma iránt. :) Szerény személyemtől származik a kérdés és az opciók, kivéve az uccsó; az át lett variálva. Mosolyt csalt az arcomra, h ezekszerint a panelház nem lakóház? :)
Na, egyébként nekem a modern, minél egyszerűbb formájú, de szép arányú, igényes homlokzattal és anyagokkal, profin megtervezett házak jönnek be.
Az eddigi képek közül nekem tetszenek:
#52335 3. kép: Azt hozzáfűzném, h ahhoz nagyon bonyolult problémákat kell ám megoldani, h ez a ház így nézhessen ki. Nem Praktiker csináld magad, az 100%.
#52357: Frank Lloyd Wright-tól az ún. "Vízesésház", ha vki netán nem tudná a nevét. A mai napig az egyik leggyönyörűbb modern ház, példa értékű, ahogy viszonyul a környezetéhez.
#52372: Ezek a konzolszerkezetek (tehát, amik "kinyúlnak", mint ha nem lenne megtámasztva semmivel) merészséget adnak a háznak, ez nekem nagyon bejön.
#52376: Nem is maga a ház olyan nagy durranás, de így ez a kép nagyon megnyerő.
Nagyjából ezek. #52360-hoz annyit fűznék, h ez nekem már túlságosan bonyolult; kicsit következetlennek tűnik, és emiatt szétesik a kompozíció.
Végül legyen egy
példa tőlem is. Érdemes böngészgetni amúgy ezt a honlapot, sok házikó (nemcsak lakó, hanem egyéb épületek) található rajta; rossz és jó példák egyaránt. -
sátorban lakok. így sátor. -
az csak ilyen messziről tűnik kicsinek... :D -
Szép modern, ahol most lakom, az például tetszik :) -
Milyen tróger TV van ott lol :D -
Mindegy, ne ázzon be, legyen jól szigetelve, és a belseje legyen jó. -
Hagyományos, de kissé összetettebb.+nagy garázs:) -
F1re #52387 ezeket eltudnam viselni :D
-
Nem tetszenek a lakóházak, más jön be. (panel, sátor, stb)
Ezen nagyon jót röhögtem. SÁTOR :))
Én különben nyitott vagyak az új dolgokra. -
Nyitott vagyok új dolgokra, de a régiekkel sincs semmi problémám.
A tetőkertek nagyon tetszenek. -
Toronyóra lánc nélkül - Penthouse 4,8 Milliárdért
Bátorkodtam beszúrni pár képet.
-
Az előttem linkelők nagyon szép házakat linkeltek, vagy szúrtak be. én is nagyon szeretem őket. de sajnos nem olyanban élünk :(. Mondjuk sok panaszom nem lehet mert kertesházunk van és az is jó. Nincs is jobb annál amikor reggel suli, vagy meló előtt kiül az ember a teraszra és nézelődik. kutyázik, madarak, hüvös, napkelte és további szép dolgok. amit persze elront a tatabányai I. erőmű hatalmas kéménye. bár ez már nem ide tartozik.
A vágyam egy olyan mint amit zsutyesz linkelt. csak kicsit világosabb, vagy esetleg színes. de a hegyvidéki ingatlanárak nagyon magasak :( -
De nekem furcsa, én biztos kivágnám :D -
Nyitott vagyok az új dolgokra, a szép arányú egyszerű modern házak. -
A kettő nem zárja ki egymást. :))) -
ba32107 #52379 Californiában van.
Jók a képek, nekem az összes stílus tetszik. Még, még :) -
Ezt nem értem, ha egy sziklás/hegyvidéki helyen van ,akkor miért van a háttérben pálmafák?