127612
  • DIESEL DOG #52457
    Ez véletlenül nem Miskolcnak a Lillafüred felé néző része?
  • Heffi
    Én is szívesen élnék inkább ilyen panelben, mint most itt a kertesházban...
  • Bruk
  • Bruk
    Csak azért írtam mert ezekre a háztömbökre írtad. Amúgy nem rossz, az én szobám pont sarokra esik, igaz egy kis lyuk de nincs szükségem nagyobbra... a lakás meg prímán megvan csinálva belül.
  • SötétBarom
    A lakás amiben lakunk az is 20 milla, szal ha választanom kéne akkor inkább a ház. De ez most kényelmes, ketten vagyunk, szép-nagy-jó. :o)
  • NEOreg3
    rányomtam elsőre, mert kb kurvára nem izgat jelenleg ez a kérdés
  • autoszimulator
    kivételesen most egyik oldalon nincsenek, másik oldal pedig önmagában hangoskodik, mert motorfűrészeket, stb javít, így aztán nem szólna.
    De amíg nem ez volt a helyzet, addig is meg lehetett oldani simán, hogy bulizzunk konkrétan, anélkül, hogy akár a mi házunkban zavaró lett volna, elég volt kimenni a kert vége felé, és ott ház sincs a közelben.

#52449: panel és panel sem egyforma, mint írtam, én is voltam többfélében, lehet ez, amiben te élsz, korrekt teljesen. De ettől engem még nem elégítene ki, még a kilátás sem győz meg, vp-ben is szép, de ettől még befordulok, és ott egy luk, ahol mindenhol emberbe botlok, és nincs terem egyszerűen. Engem ez zavar. Próbáljak meg csajjal kettesben maradni, necces.

#52450: na igen, felénk is aranyárban mérik ezeket, én hálisten beleszülettem egy ilyen kéróba, nem áll fenn az, hogy vásárolni kellene még egyet. Akkor valszeg én is azt mondanám, nem éri meg.
  • SötétBarom
    Mifelénk 20 milla alatt ezt elfelejtheted :|

Szerencsére van teraszunk, simán elférnénk rajta 8an, grillezni is szoktunk. Kb. 4x3m. A kilátást meg minnyá' megkeresem :D
  • Bruk
    Ismét tévedsz és felvilágosítalak.
    A képen szereplő háztömbök panelprogramosok. :)
    Amúgy meg, éltem falun kertes házban... nem mennék vissza.

Na meg ez nekem minden pénzt megér...

• tom235
    "senkit sem zavar a hangoskodás, zene. " És a szomszédok
  • tommygear
    ja közben rájöttem :)
  • autoszimulator
    egyszerűen kényszerlaknak tartom, ránézésre lerí róluk az igénytelenség. Persze ez a belteret nem befolyásolja, ott még lehet új építésű is. Emlékszem, kiskoromban utáltam, hogy város szélén, családi házban lakunk, itt a hülye kert, felesleges, és semmi sincs itt. Aztán pár éve van "szerencsém" városi legénynek is lenni, koliban, aztán egy új építésű tömbházban, majd egy ilyen képen szereplő szocisban. Koli hangulatos, de egy idő megunható, főleg ha az ember el is akarja végezni a sulit, nem csak bulizni jár, s sztem helykínálatban a legalja a koli, kétágyas lyukam gyász volt, nincs magánszféra, semmi.
    Aztán az új építésű az külsőleg korrekt, belül is szép volt, jól felszerelt. Ott például a falak voltak vékonyak, mindig hallottad, mit csinál a szomszéd, alszik, fingik, vagy éppen dug. De azt is tudtad biztosan, hogy hasmenése van, vagy keményet szart, mert utóbbi esetben a mi WC-nk feletti WC-ben, csőben kopogott a végeredmény. Ez egy családi házban nőtt embernek NC.
    A mostani meg legalább olcsó, más pozitívumot nem tudok, az egész olyan... meg nem lehet fogalmazni, de nem tudnám ezt álomként elképzelni. Még kényszerből is meggondolandó.

Nincs jobb annál, ma már tudom, mikor kiülsz a kis kertedbe a kerti bútorba, nézed a tájat, pihensz, haverokkal grilleztek, senkit sem zavar a hangoskodás, zene.
  • Bruk
    Szent Anna tér vagy Tizeshonvéd. :)
    #52441 Jó pár éve itt élek, és bejön.
    #52442 Legjobb pedig.
  • tom235
    Miért, mi a problémád vele?
  • ba32107
    Én koliban laktam egy évig, nem mondom hogy álmaim szállása volt, de simán el tudom képzelni a fiatalabb éveimet egy panellakásban. Szeretem az ilyen kis zugokat, ahol mindennek megvan a helye, és csak én vagyok az úr. Tök jól passzolna. Mellesleg cigizni egyet az ablakban a legfelső emeleten naplementekről marha jó érzés :D (finnyásabbak kedvéért levegőzni :D)
  • Doddy a düdő
    utálom ezeket az épületeket.
  • autoszimulator
    kizárt hogy valakinek ez bejöjjön, aki már élt ilyenben, akár csak pár hétig is.
  • tommygear
    azt hittem először hogy az avas :D
  • Bruk
    "Nem tetszenek a lakóházak, más jön be. (panel, sátor, stb)"

• tenkenorman
    jaj ez tényleg kurva vicces.
  • Hayni
    LoL.De én voltam :)
  • extramagascsaj
    Nekem az ilyenek tetszenek...csak felújítva :P

kép1
    kép2
    kép3
    kép4
  • Doddy a düdő
    :D
  • Lcapitant

best :D:D:D
  • autoszimulator
    hős szerelmes
  • immovable
  • SötétBarom
    Tipikus "végre van nőm" duma -.-
  • Zetorg
    persze, hogy úgy kevés.
    viccnek szántam
  • Heffi
    Csak tudod, ha most ide azt írta volna, hogy 1 nö és nem azt hogy 12 nö, akkor már nem lenne olyan menö a többi idióta szemében
  • Magic Boy
    Ha van pénzed házat építeni akkor nagyon 180 kevés.

Gondold csak végig.
    Konditerem, úszó medence(nem medenke), nappali, vendégszobák (legalább 2-3), stb...

Fbn Lx: Tipikus szűzfiús duma.
    Egy társ is elég, ha kölcsönösen szeretitek egymást.
  • Lacee86
    Mit kezdenél te 12 nővel?! Elmenne a pénzed viagrára!
  • immovable
    Kezdesz szimpatikus lenni.
  • Fbn Lx
    én szeretnék 2000nm alapterületű palotában élni.
    kiköltözni valahova ahol poligámia van, haverokkal palotába, fejenként 12 nővel.
  • Lacee86
    Hát jah, a nagy ház elridegítheti a családtagokat egymástól.
  • poppe
    ülj le a hűtő mellé ;)
  • Heffi
    Pff :d
  • Zetorg
    180 is sok
    van nap, hogy nem futok össze senkivel, pedig négyen vagyunk
  • Lacee86
    Akinek ekkora háza van, se nem ő takarítja, se nem ő tartja karban, szóval neki tökmind1 sztem. Mondjuk 3 embernek 2000 m2 az tényleg böszme. "Csupán" néhány 100 m2 elég.
  • Bulykin
    hát aki szarja a pénzt:D ha megtehetném akkor miért ne?
  • SötétBarom
    Most őszintén, van olyan épeszű ember, aki 2000nm alapterületű kéróban akar lakni??? Persze, ha a kiccsalád is ott van akkor oké, de 2-3 embernek mi a ráknak ekkora böszme ház?