127612
-
főleg reggel...budi - kv - budi
-
Alapavetően jól, és viszonylag gyorsan. -
Többszőr is el kell olvassam ugyanazt a szöveget, hogy megértsem.
Aztán iszom egy kávét és
Gyorsan, szinte falom az oldalakat, mindent megértek.
-
elég döcögősen. de azért basszust tolom elég gyorsan gitárral XDD -
extramagascsaj #52493 Gyorsan, szinte falom az oldalakat, mindent megértek. -
A sebesség átlagos viszont azthiszem szépen, és kiegyensúlyozottan. -
Gyorsan, szinte falom az oldalakat, mindent megértek. -
Rundstedt17 #52490 Ezt én is megfigyeltem,gyakran teljesen vagy részben átköltik a kérdést saját szájízük szerint. -
Moldova. -
nyeee, de ki lett herélve a kérdésem :(
birom egyébként ezt a rendszert
admin üzenget, át kell irni stb.
csak hogy nem nekem, mert én többé nem tudom szerkeszteni, közöm nincs a végén ahhoz mi jelenik meg -
Alapavetően jól, és viszonylag gyorsan. bár néha néha egy - egy jogszabályt első olvasásra nem mindig értek meg 100 % - ban. -
hat ez attol fugg mennyire erdekel a tema... -
alapvetően jól, és viszonylag gyorsan. -
Viszonylag gyorsan, de ez függ a szövetől is. Jogi / pénzügyi halandzsát lassan és nehezen. -
Rundstedt17 #52482 Tegnapi:Egyszerű,puritán kis ház.Nincs értelme nagynak,pontosabban nem gazdaságos.
Alapavetően jól, és viszonylag gyorsan -
Gyorsan, szinte falom az oldalakat, mindent megértek -
Egyéb. Erősen függ a szöveg nyelvétől s az adott témakőrtől. -
Gyorsan. -
-
kényszerből, tíz évet húztunk le családdal, azóta szerencsére elköltöztünk, megmár szerencsére az iroda sincs itthon, és úgy néz ki lassan megyünk kertesházbe.. szóval örülök h megszabadultam a paneltől.. :) -
DIESEL DOG #52475 Ha választhatnék akkor inkább egy lapos tetős, egyszintes amerikai típusú házban élnék szívesen.
Elég lenne egy maximum 70-80 négyzetméter alapterületű, ehhez egy garázs, meg a ház előtt egy kisebb rendezett kert, tujafákkal...
Berendezést illetően ne legyen túl zsúfolt, legyen kicsit szellősebb, modern hatású, élénk színvilágú... -
mediterrán típusúak...egy szintes,lapos tetejű...rendezett kerttel -
már vártam az első parasztházat :) nagyon szépek. volt osztályfőnökömnek van egy csak a nádtetőt kicserélték hagyományos palára mert beleköltöztek a méhek. valamint az istáló is megvan csinálva és ilyen hosszú folyosó, szobákkal párhuzamosan, és persze a plafon szintbe van hozva. nagyon szép. -
A régieket szeretem, azokban még művészi igényeket is kielégítettek.
-
extramagascsaj #52471 ezez hol van? nagyon szép :P -
Hát ahány ember annyi féle. Nekem a volt főnököm lakott tömbházban,de mindig jól megmosolyogtam,amikor a bringáját gyömöszölte a külön kis "ketrecébe" ami valamiféle raktárt,padlást,meg kamrát helyettesít a panelosoknak. A kocsiját az évek alatt többször meghúzták a nyilvános parkolóban,majd a külön a "ház részére" kialakított parkolóban is. Ezen kívül az embernek csak a 4 fal közt van magánszférája,amit én nem bírnék ki.
Ehhez képest egy kertes házban van hely a bringádnak,de még az autódnak is. Az autót takaríthatod úgy,hogy senki nem lát,nem szól bele,kertészkedhetsz (bár ezt nem mindenki szereti,de én nagy kaktusz gyűjtő vagyok,el sem férnék egy panelban)vagy nyáron kifeküdhetsz a kertbe/udvarba napozni,olvasni stb... egy jó társasággal mi szinte hetente grilleztünk,iszogattunk a kertben. Kevés lenne a hely felsorolni,hogy számomra mennyi előnyt jelent egy kertes ház a panellal szemben.
Ui.: a főnököm mindig győzködött,hogy jobb a tömbház,de közel egy éve vett egy családi házat Dunaharasztiban. Most már semmiért nem cserélné vissza. Főleg hosszútávon. Egy gyereket 4 fal közt nem tudnék felnevelni. -
Nem gusztustalanok csak neked nem tetszik. Én kifejezetten szeretem a betontömbök látványát, rengetegét. De én már csak ilyen panelpatkány lennék. :) -
Hát ha buzi lennék, előbb dugnék Fbn-nel, mint veled az biztos.
Amúgy ezt a szöveget betanultad? Csakmert ha egy szikrányi esély is van arra, hogy rátérj erre, akkor képes vagy egy nap 5 topikba beírni ugyan azt. Az meg a másik, hogy ha ezt a topikot nézzük csak, lehet 2-3 hetente látlak itt, de mindig ugyan azt a dumát nyomod szinte szószerint. -.-"
ui.: tugyi ne legyél féltékeny, SZERETLEK!
-
Fbn Lx #52467 ja, szép a torony meg az előtérben lévő házak, de a panelok gusztustalanok a háttérben. szép a kilátás de a panelok rendkívül depresszálnak, utálom, ha bedobnak egy tömbbe 200 embert, és szorulunk mint a heringek. Persze lehet még ilyenem se lesz, majd lesz ami lesz. -
Valami ilyesmi:
-
Hagyományos, de kissé összetettebb.
Az ilyen régi,100-200 éves kúriák,"mini kastélyok"nagyon tetszenek^^ -
Jé, te is építésznek tanulsz! :) Én ugyan Győrbe járok, de nálunk is szintén ez az elvárás. De igazából nekem is ez tetszik. -
Nyitott vagyok az új dolgokra, a szép arányú egyszerű modern házak.
ilyeneket is várnak el nálunk. -
téged senki nem kérdezett... -
Cat 02 #52461 Pedig de. Nem kell füvet nyírni, 12 szobát takarítani (najó túlzás, bár az itt linkelt képek nagyrésze olyan volt (: ) -
Jó kis hely ez a maga módján. :) -
DIESEL DOG #52459 Sokat járok Miskolc felé és ezért volt nekem ennyire ismerős a táj elrendezés... -
Pontosan. :)
#52456 Na igen. :))