127612
  • Heffi
    Egy mutasd meg az eredményeket kell és kész.
  • pista89
    Nekem aztán tökmindegy.
  • bulba
    Már ennél a szavazásnál is hiányzik az egyéb gomb
    Egyébként kéne egyéb gomb, nem állandó jelleggel, de több kérdéshez, mint amennyinél van.
  • Mersant
    szerintem pont hogy igy veszti ertelmet, mert aki kivancsi az eredmenyre az rabok 1 gombra anelkul hogy tenyleg az lenne a velemenye. kell az a "csak eredmeny" gomb...
  • Dick Riddick
    Nem kell. Zavaró.
  • Mersant
  • BaliBoy
    Az sztem nem lenne jó mert akkor szavazás helyett sokan arra nyomnának és értelmét vesztené az egész.
  • Dick Riddick
    Az utolsó három szavadra válaszolva: Igen
    /A Banamákon sokat süt a nap?/
  • autoszimulator
    nem egyéb kell, hanem Csak a válasz érdekel lehetőség automatikusan mindenhova, több értelme van.
  • predator1982
    igen a hagyományos világos sört szeretem...

bár a különlegességeket sem vetem meg:-)
  • autoszimulator
    érdekes kérdés ez, mindenki úgy kezeli az IP címet, mint valami személyes adatot, személyi igazolványt. Még ha csak statikus IP címek lennének, akkor is meredek lenne ez a kijelentés, mivel bár ebből kideríthető egy internetező személyazonossága, ezt a szolgáltató csak akkor adja ki a megfelelő hatóságoknak, ha azt bíróság által kérik. Ahhoz pedig gondolom nem kell ecsetelni, milyen fajsúlyú bűnt kell elkövetni; ezek jó részénél inkább pozitívum az IP cím tárolás(zaklatás, hekkerkedés, e-tolvajok).

Való világba átültetve az IP cím egy olyan kabát, melyből csak egy van a világon, azonban nem feltétlenül mindig ugyanaz az ember viseli. Megkülönböztet, de közvetlenül nem azonosít. Felőlem az tárolja, aki csak akarja, s mivel ez nem egy kézzel megadható adat, beépített függvények olvassák ki, ebből következik hogy a használata is legális, sőt jórészt kényelmi célokat szolgál.
  • Ability
    Szerintem elég lenne most betenni 1 órára, azt kész, kár elpocsékolni erre egy napot.
  • milk4
    " Következő kérdés: Szeretnél állandó Egyéb gombot a kérdésekhez? "

Ez most vicc?
  • geo91
    Igen, a barna sör a kedvencem
  • Ability
    Mert Cucli az análmester, Te meg a tanítványa. :)
  • Sickness
    de miért én?
  • kifli
    aki nem szereti a sört az nem ember XD
    najó ez nem komoly :)
  • Ability
    Májgád. Én már azt sem tudom mikor tettem be utoljára kérdést, ha volt is netán 1-2 az elmúlt időszakban biztos csak olyat tettem be, amit úgy gondoltam nem kell csinosítani, mivel nincs már erre időm, és ez is kényszer volt, mert üres a várólista. Szerintem egyikünk sem hiszi, hogy mi feljebbvalóak vagyunk, csak annyi a különbség, hogy mi állandóan figyelemmel kísérjük a topikot, ergó mi tudni fogjuk, hogy melyik kérdésnek mikor jött el az ideje, aszerint, hogy ne legyen egy héten 4 közlekédésmorálos kérdés. Az meg a másik, hogy többen vagyunk, többen ránézünk, ha valaki úgy gondolja, hogy hiányzik valami, akkor beleszerkesztünk egymás munkájába. Az igényeket meg biztos, hogy jobban tudjuk, aki már sokadjára tesz be kérdést, az biztos figyelemmel kíséri saját munkája alakulását, és lesz tapasztalata, hogy általában miért szólnak, hogy mi hiányzik belőle. Plusz mint említetted, van időnk rajta gondolkozni. Bár ez egyébként fals, mert mostanában úgy vettem észre, hogy mindenki gyors le akarja zavarni, amikor lesz egy kis ideje. Ha pedig nem üres a várólista, akkor továbbállnak és kész.

"Mindent tudok rólatok.": Jaja, rögtön utána mondtam azt is, hogy Sickness még lóg egy kétvégű műf*sszal és análtágítóval, meg hogy ki akarom próbálni vele, plusz nemtudommilyenlacikát becézgettem. Végülis biztos nem volt hülyére véve, igaz? Megmondom én mit tárolok: egy IP-t, kb. ennyivel ki is fújt. Persze lehet kombinálni, ugye az IP-t muszáj letárolni, hogy tudjam kik szavaztak már, viszont ahhoz, hogy megtudjam, hogy azzal az IP-vel az éppen aktuális kérdésre szavaztak-e (vagy régebben), muszáj hozzákötnöm a szavazás azonosítójához is. Illetve a kiemeléshez azt is letárolom, hogy melyik opciót választották. Tehát lényegében eljutottunk oda, hogy bár IP alapján össze tudnám kötni egy felhasználó összes szavazatát, ha fix Ip-je, viszont rohadtul nem tudom, hogy az a bizonyos IP kihez tartozik, tehát névtelen az egész. Eladásról sosem beszéltem, kinek lenne erre igénye? Ha fizetnék se tenném, ezzel max egy botnethálózatot lehetne létrehozni, szerinted én ilyenben segítkeznék? Az IP-teken kívül semmilyen lényeges adatot nem tudok rólatok, nem tudom az email címeteket, semmi olyanom nincs amit fel tudok használni.

#52728: Azért, mert még mindig nem tudod mit beszélsz. Fél óráig tudod szerkeszteni. Utána szerinted mi alapján azonosítalak be? Semmilyen adatot nem tudok rólad, az IP-d meg nagy valószínűséggel változni fog. Nincs módom arra, hogy beazonosítsalak téged, azt meg nem akarom, hogy mindenki kénye kedve szerint szerkessze. Bár édekes, hogy ilyen követeléseid vannak, de már az IP miatt itt cirkuszolsz, bezzeg ha még ennél jobb azonosításra szolgáló módszerem lenne, akkor meg kikiáltanál ultimate adathalásznek, mi?

#52729: Szigorúan veszik, ha visszaélsz vele, vagy ha személyes adatokat gyűjtesz. Szerinted én mire megyek egy csomó IP-vel? Ez nem igazán személyes adat, semmit nem tudok meg belőle kb, max az internetszolgáltatódat. Érted, a webszerver naplózásban úgyis ott van az IP, tökmindegy, hogy én még külön eltárolom-e. Amúgy meg az ATW-nek van adatkezelési előírása, amit minden ottani tárhelynek be kell tartania. Nem kötik ki, hogy nem tárolhatok IP-ket, és biztos tartalmazza a hatóságok részére, hogy nekem ahhoz jogom van, CSAK meg van határozva, hogy milyen mértékben, és hogyan kezelhetem. És amúgy is, nehogymár egy IP miatt nekem ki kelljen írni bármit, baszki, szinte az összes dinamikus oldal tárol ilyen adatokat, legyen az statisztika, azonosítás, vagy bármi miatt. Ez egy annyira gyakori dolog érted, ennyi erővel ne használj internetet. Most ha pont a felhasználó védelme miatt kimentem munkamenetbe az IP címét, akkor már gonoszköcsögadathalászvagyok?
  • road96
    Sör 4 ever
  • piros mogyi
    Nem szeretem a sört.
  • Sickness
    Kiszívtam
  • tenkenorman
    Vagy hogy alapból nem fogyasztok alkoholt. Sok ismerősöm van akik nem fogyasztanak egyáltalán.
  • tenkenorman
    Soproni, Heineken, Ászok meg csapolt. De a barna nekem nem ízlik. Sörkülönlegességeket még nem ittam, vagy csak nem tudok róla :(
    Viszont a nem fogyaszthatok alkoholt mert még nem múltam el 18 éves. választ hiányolom.
  • Jaffa 2843
    hagyományosbol soproni
    különleges kedvencek: Guinness, Edelweiß
  • Dick Riddick
    Az adataid nem titkosak, bárki hozzáférhet aki akar. Sőt saját piaca is van, és ez ellen nem tehetsz semmit. Felháborító, de így van. Azt hinni hogy bárki is szem előtt tartja a jogaidat, naív dolog.
  • Dick Riddick
    Ez a vita olyan felesleges. Hidd el, aki meg akarja érteni a kérdést, az meg is fogja. Minden választ nem lehet beírni, de erre való a klaviatúra. Példának okáért a mai kérdésre én azt válaszoltam hogy nem szeretem a sört. Ami csak részigazság persze. Fogtam a billentyűzetet, és kiegészítettem azzal amivel akartam. Ilyen egyszerű.
    Akit érdekel a téma, annak bőven van lehetősége a vitára, a gondolatok megosztására. És nem fogja félreérteni a kérdést sem.
    Az lenne a szép ha mindenki szabadon módosíthatná a kérdését, és a lehetséges válaszokat is. Főleg hogy a fórumozók egyötöde fórumképtelen, kétötöde pedig egyszerűen nem képes emberi módon fogalmazni.
  • tigerbácsi
    Igen, de a különlegesebbeket szeretem (házisör, búzasör, kukoricasör, citromos...)

főleg búza szűretlen.

csapolt sört nem iszom semmilyent!
  • Bachstein
    Főleg búzasör, azon belül Edelweiß, Erdigner és Kronenburg
  • Kandurex
    Sörhöz fel kell nőni :)
  • asysoft
    Hűha, meglepődtem a szavazás állásán. Azt hittem jóformán egyedül leszek, aki a "Nem szeretem a sört."-re nyomott, erre...:)
  • banok
    eleve utálom az alkoholt de a sört kifejezetten. A szaágtól is rosszul vagyok.
  • tigeroo
    buzievagy XD
  • banok
    rühellem a sört.
  • HöfEE
    Igen, de a különlegesebbeket szeretem (házisör, búzasör, kukoricasör, citromos...)

Edelweiss, Löwenweisse, Leffe, ezeket szeretem, hagyományos sört is megiszom de nem kedvelem igazán.
  • mellon
    Szeretem a sört.
    "Mindenféle sört szeretek / nem tudok különbséget tenni."
    + egy kicsit az alatta lévő válasz, de az meg elsősorban az árra vonatkozik.

Soproni 1895, Pauwels Kwak, Maisel's Weisse (elsősorban Dunkel), Leffe (Blonde, Brune), Pilsner Urquell, stb stb stb...
  • Mike at home

uramisten mi történt veled Calver?
  • tigeroo
    lassan beküldök egy kérdést "Tiltsuk-e ki Mikeot a topicból?" címmel...
  • ba32107
    Meg most ne is haragudj meg, de elnézve a te hozzászólásaidat, te sem fogsz fogsz fogalmazó és helyesírásversenyt nyerni.

Téma vége, ha szeretnél valamit ezzel kapcsolatban kérdezni, vagy hozzászólni, akkor légyszíves tedd ezt a panasztopikban.
  • ba32107
    Mondtam már, hogy a kérdéseknél nem neked üzentem, hanem a többi adminnak írtam emlékeztetőt. Szerintem nem kuncsorgás, ha szólsz, hogy gondod van a kérdéssel. Nem értem miért jó az, hogy a kérdésfeltevő szerkesztheti a saját kérdését. Ha eleve rossz válaszokkal küldte be, akkor valószínűleg kijavítani sem fogja tudni normálisan. Nem értem mit lovagolsz ezen.

#52727-ben egyszerűen nem értem amit leírtál, de ha jól vettem ki, akkor az a bajod hogy neked nincs időd kidolgozni a kérdéseket, nekünk pedig akármikor van rá lehetőség. Ha nincs időd normális kérdést beküldeni, akkor ne is küldd be.
  • Kandurex
    Hagyományos világos, de hajlandó vagyok megkóstolni különlegességeket is. Viszont a barna kizárva.