127612
-
mind kínai
-
Az egyik az Etnies. Az másik valami 'és' logót visel. A bőrcipőm márkájáról fingom nincs.
Tojok a márkára, az a lényeg, hogy jó fazonja legyen a cipőnek (ne legyen huplilia és varrással tele). Gigászi erőfeszítés normális cipőt találni nekem. 7 év után sikerült olyan bőrcipőt találom, ami majdnem pont olyan fazonú, mint a régi cipőm...
Vicc az, amit ma divat címszó alatt művelnek. Egy rakás szar terméket gyártanak. Egy Westend méretű létesítményt végigjárva szinte képtelenség olyan cuccot találni ami nekem megfelel. Normális polót az egész Westendben nem találtam. Durva mi?
Nehogy már az finnyásságnak számítson, hogy nem akarok 3-6 színben popmázó cipőt / inget / stb. felvenni ami még olyan elbaszott alakú vagy szabású, hogy okádni tudnék. Rajtam nem állnak jó ezek. Az új hullám a polóknál a kivágott nyak. Miért? Ja, és 4-8 ezer forintért olyan szar nyúlós és műszálas tapintású anyaból van, hogy én 100 forintot sem adnék érte. A turkálóban és kíani pólók között harmad vagy negyed annyiért lehet normális egyszínű fehér polót találni.
Mi ha ez nem droidság csúcsa a forgalmazók részéről? A másik hely ahol stabilan jó polót lehet vennni a BME ajándékboltja. Kemény mi? -
Khömm.. a szavazásban a Noname-et NoName-ként kéne írni :D
Azért még örülök, mert sokan használják az én "szar" NoName termékeimet :D -
Noname cipőt hordok, nem számít a márka. - Valami kínai.
-
DIESEL DOG #53616 Jelenleg Mustang.
De van több cipőm is... -
ba32107 #53615 Ezek nagyon tetszenek:
-
szar kínai. -
ba32107 #53613 Tényleg ilyen fasza a Tisza? Strapabíró? Most nézegettem neten, és eléggé tetszik, lehet, hogy beruházok egyre. -
Más márkájút, mégpedig:
Caterpillar, meg vagyok elégedve vele.
Hasonló ehhez:
-
Nike most éppen
de általában teljesen mindegy a márka, ha tetszik -
Nike:
Más márkájú, mégpedig:
(Végül a nike-ra nyomtam me azt többet hordom) -
cargame #53609 Adidas, Nike -
Több cípőm is van párhuzamosan. De most, hogy kezd hideg lenni egy Levist hordok.
Ilyet, csak sötét barna színben:
-
Converse a legjobb barátom :) -
Elég sok cipőm van, azok közül megemlíteném az egyik Converse-m, mit gyakran hordok, illetve a kedvenc az a Tisza, sajnáltam, hogy nincs a felsorolásban!
Másfél éve, egy cérna se engedett el rajta, pedig szinte minden nap ezt veszem fel! Nem kopott ki... egyedüli hátrány, hogy húzós az ára, de szerintem k*vára megérte! :)
[Egy órát kerestem róla képet, de már nem kapható, mert ilyen limitált Klasszik szériás volt!] -
adidast
elég baj hogy a Tiszát kihagytátok -
Nem számít a márka, csak teniszcipőben, az ilyen:
-
Ez zsiványul néz ki. Lehet hogy próbát teszek pumával is. -
Szép lassan ismét Haix bakancsot. Konkrétan ezt:
-
Adidas+Tisza(Azt kihagytátok ha jól látom o.O) -
nem számít a márka, lényeg h jól nézzen ki...sosem adnék ki 10e-nél többet cipőre, max ha a Himalájára készülnék -
Jelenleg egy Champion-t gyötrök,de sokféle van/volt/lesz. -
ba32107 #53598 Most épp adidas van, de már megérik lassan a cserére. Következő asszem valami nike lesz. #53588 bejövős!
Az a baj ezekkel a cipőkkel, hogy nem egészen mindennapos használatra van tervezve, úgyhogy 1-2 év alatt lazán elhordom. Egyszerre kéne venni két-három párat, és akkor lehetne váltogatni, de arra nincs zseton. -
gyepesjoint #53597 puma,évek óta pumakat hordok,kényelmesek,viszonylag jól szellőznek,és masszívak,jelenleg egy ilyenem van,csak fehér-vörös színegyüttesbe
-
Ezt hordom, a kényelemre törekszem főleg, nem a divatra. -
Unreal1942 #53595 Yellow Cab a kedvenc, de sokféle cipőm van. -
nem számít a márka. -
Télen Yellow Cab :) -
Évek óta, kizárólag csak:
Ilyesmi:
-
Le Coq Sportif -
Puma 

-
Nike cipőket, általában hosszabb ideig.
Télen Sherpa bakancsot, nagyon jól bevált. -
Nike, ilyen:
46-os
-
Converse. A következő egy DC lesz :o -
pista89 #53586 Nike -
ba32107 #53585 Hmm, végülis jogos :D -
Tegnap.
-
mi az h részeg? kinek mit jelent ez? azért nem mindegy
vkinek 1 kis szédülés
vkinek meg h nem emlékiszik semmire
vkinek meg h hányt 1 jót -
pár (3?) éve, azelőtt sokszor és nagyon, aztán egyszer csak szépen abbahagytam úgy globálba a piálást. -
Múlt hétvégén a cimborám esküvőjén...bár a "részeg" az erős túlzás. Inkább spicces,vagy jókedvű,vagy enyhén ittas a megfelelő szó. :))